Το «Ταμάμ» η απόλυτη κωμική Ελληνοτούρκικη σειρά επιστρέφει στις οθόνες μας!

Φεβρουάριος 02, 2015
jumbo-banner

Πάει καιρός τώρα που στις τηλεοπτικές μας οθόνες γέμιζε η απογευματινή προβολή των καναλιών με Τούρκικες δραματικές τηλεοπτικές σειρές.

Το «Ταμάμ» είναι μια κωμική τηλεοπτική σειρά που θα σας αλλάξει την διάθεση, είναι μια μυθοπλασία του Ant1 που προβάλει την αγάπη ενός Τούρκου και μιας Ελληνίδας.
Πρεμιέρα θα κάνει στις 13 Φεβρουαρίου ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, άραγε τι θα προηγηθεί εκείνη την ημέρα αλλά και την επόμενη.tamam1
ο 50χρονος Μετίν (Μανώλης Μαυροματάκης), Τούρκος κουρέας που ζει και εργάζεται μόνιμα στην Αθήνα με τα δυο του παιδιά (τον 17χρονο Τσεμ και την 15χρονη Ντιλέκ), ερωτεύεται την 45χρονη Μυρτώ (Μαρία Λεκάκη ), ολιστική – εναλλακτική ψυχοθεραπεύτρια που επίσης ζει και εργάζεται στην Αθήνα με τα δυο της παιδιά (την 16χρονη Έλλη και τον 13χρονο Νίκο).
Ο έρωτας είναι κεραυνοβόλος κι έτσι το ζευγάρι αποφασίζει να ζήσουν όλοι μαζί σαν οικογένεια. Και οι δυο τους πιστεύουν ότι αυτά που κρατούν μακριά τους ανθρώπους, δηλαδή οι διαφορές στην καταγωγή, τη θρησκεία και την κουλτούρα, είναι αυτά ακριβώς που μπορεί και να τους ενώσουν σε μια δυνατή και εναλλακτική οικογένεια.
tamam2
Αυτό όμως που τους ξεφεύγει είναι ένας ουσιαστικός παράγοντας που μπορεί να διαλύσει τα πάντα: Οι ορμόνες των εφήβων, που τρελαίνονται με το παραμικρό και βαράνε κόκκινο με τις αισθηματικές και σεξουαλικές τους ανησυχίες. Τα πράγματα μάλιστα γίνονται ακόμη πιο περίπλοκα όταν η Έλλη και ο Τσεμ ερωτεύονται…!
tamam3
Στο πρώτο επεισόδιο του «ΤΑΜΑΜ», η Μυρτώ και ο Μετίν αποφασίζουν να ανακοινώσουν στα παιδιά τους ότι θα ζήσουν όλοι μαζί. Η απόφαση σκάει σαν βόμβα στα παιδιά που δεν είχαν ποτέ φανταστεί μια τέτοια πιθανότητα. Οι αντιδράσεις είναι άμεσες ειδικά απ’ την Έλλη που δεν θέλει να δεχτεί με τίποτα μια τέτοια συμβίωση. 

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot