Τι λείπει σε μια γυναίκα που είναι χωρίς σχέση;

Ιούνιος 11, 2015
jumbo-banner

Ναι, είναι υπέροχο να είσαι single. Υπάρχουν κάποια πράγματα που αξίζουν όσο τίποτα, όπως το να ξαπλώνεις στο κρεβάτι και να αγκαλιάζεις ολόκληρο το πάπλωμα και τα μαξιλάρια για να κοιμηθείς χωρίς να σε απασχολεί τίποτ’ άλλο.

Τα έχουμε ξαναπεί όλα εδώ για το πόσο ωραία περνάς όταν δεν έχεις σχέση.

Όμως.

Υπάρχουν και κάποια πράγματα που σου λείπουν. Πολύ. Όσο καλά και αν περνάς με τις φίλες σου, όσο και αν σε γεμίζει η δουλειά σου, όσο και αν λατρεύεις την ανεξαρτησία σου και εκείνες τις στιγμές που είσαι απόλυτα μόνη σου αναφέρει το cosmopolitan.gr. Αυτά είναι λοιπόν όλα όσα μου λείπουν όταν δεν έχω σχέση.

Αυτό το συναίσθημα όταν τον συναντάς στα πρώτα ραντεβού.
Τον βλέπεις από μακριά ή μπαίνεις μαζί του στο αυτοκίνητο και είναι καθαρός και χαμογελαστός και αισθάνεσαι την καρδιά σου να χοροπηδάει μέσα στο στήθος σου και την ίδια στιγμή ένα σύννεφο γαληνής να πλημμυρίζει το κεφάλι σου. Ναι, λυρισμός, γιατί;

Το να παίρνεις κάποιον τηλέφωνο όταν φεύγεις από τη δουλειά.
Ή το να περιμένει κάποιος ότι θα τον πάρεις τηλέφωνο όταν φύγεις από τη δουλειά. Για να γκρινιάξεις ή να πεις ασήμαντες λεπτομέρειες σχετικά με τη μέρα σου, λεπτομέρειες που δεν ενδιαφέρουν κανέναν παρά μόνο εκείνον που χαίρεται και μόνο που ακούει τη φωνή σου.

Η αγκαλιά.
Η ζεστή αγκαλιά που ηρεμεί το σώμα σου και το να ξαπλώνεις πάνω στο στήθος κάποιου άλλου και να κλείνεις για λίγο τα μάτια σου ενώ μυρίζεις το μαλακτικό από την μπλούζα του.

Κάποιος να βοηθάει με τις σακούλες του σούπερ μάρκετ.
Ή όπως είπε και η Αλεξάνδρα Κ* στις Ηρωίδες, "κάποιος να μου φέρει μια καθαρή πετσέτα από το ντουλάπι". Να πάει το αυτοκίνητο για σέρβις ή να πάρει τα αβγά που ξέχασες εσύ να αγοράσεις. Μερικές φορές είναι πραγματικά δύσκολο να τα κάνεις όλα μόνη σου.

Το να μου λείπει κάποιος.
Να περιμένω πώς και πώς να μιλήσουμε στο τηλέφωνο ή να βρεθούμε ή να γυρίσει από τη δουλειά / το ταξίδι / το μπάσκετ με τους φίλους του. Να ανυπομονώ για εκείνον.

Να λείπω σε κάποιον.
Και να περιμένει πώς και πώς να με δει και να τρέχει να με πάρει από το λιμάνι όταν επιστρέφω από τις διακοπές με τις φίλες μου :)

Να υπάρχει κάποιος που με θεωρεί πραγματικά υπέροχη.
Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θεωρώ τον εαυτό μου υπέροχο. Αλλά ότι είναι ωραίο να υπάρχει κάποιος τριγύρω που μπορεί να σου το θυμίζει με ένα μόνο βλέμμα του. Τι να κάνουμε, είναι.

Το να μην υπάρχουν πια τα προξενιά.
Τα οποία όλα γίνονται με το λάθος τρόπο.

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot