Τι θα δούμε την Τετάρτη στην 10η Εντολή;

Απρίλιος 14, 2015
jumbo-banner

Την Τετάρτη στις 23:00 θα συντονιστούμε στη συχνότητα του Alpha για την αγαπημένη μας σειρά του Πάνου Κοκκινόπουλου. To νέο επεισόδιο έχει τίτλο "Κάθαρση".

Υπόθεση: Η Λήδα μόλις έχει χωρίσει με τον άντρα της τον Κώστα. Δεν μπορεί να δεχτεί τον χωρισμό τους και κυρίως το γεγονός ότι εκείνος έφυγε για μια άλλη γυναίκα. Απελπισμένη στρέφεται σε κάποια μέντιουμ που υπόσχονται άμεση λύση στο πρόβλημά της και επιστροφή του Κώστα στην αγκαλιά της. Παρά τους αρχικούς της δισταγμούς η Λήδα πείθεται απ’ τα μέντιουμ – την Αιμιλία και τον γιό της τον Δημήτρη – ότι είναι άνθρωποι χαρισματικοί κι ότι με τη ευλογία του θεού κάνουν ότι κάνουν. Οι επισκέψεις της Λήδας πληθαίνουν.

Τα μέντιουμ τις αποσπούν χρηματικά ποσά που όσο πάνε και αυξάνονται, με την δικαιολογία ότι «η άλλη γυναίκα έχει δέσει τον Κώστα με μάγια ισχυρά». Η Λήδα κάνει ότι της ζητούν μέχρι τη στιγμή που η Αιμιλία και ο Δημήτρης προσπαθούν να την πείσουν να συμμετάσχει σε σεξουαλικά όργια μαζί τους με την επίφαση του εξαγνισμού, της κάθαρσης. Η Λήδα είναι αποφασισμένη να «λύσει» τα μάγια με τον δικό της τρόπο.

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot