Τηλεοπτική σειρά ετοιμάζεται να γίνει το κλασσικό θρίλερ «Omen»

Μάιος 26, 2014
jumbo-banner

Μετά από τρία sequel και ένα remake, η ιστορία του μικρού Damien Thorn ως ανερχόμενου Αντίχριστου είναι έτοιμη να επιστρέψει, αυτή τη φορά στη μικρή οθόνη.

Βασισμένο σε σενάριο του David Seltzer, το Omen του Richard Donner αποτέλεσε τεράστια κριτική και εμπορική επιτυχία και θεωρείται μέχρι και σήμερα μία από τις καλύτερες ταινίες τρόμου, ενώ κλασσικό θεωρείται και το score που συνέθεσε ο Jerry Goldsmith για το οποίο κέρδισε και βραβείο Όσκαρ.

Τη τηλεοπτική διασκευή της ιστορίας ανέλαβε ο Glen Mazzara (The Shield, The Walking Dead) η οποία θα αποτελεί sequel της πρώτης ταινίας, βρίσκοντας τον Damien ως ενήλικο που πρέπει να ανταπεξέλθει στο πεπρωμένο του ως Αντίχριστος.

Το πιο περίεργο σημείο της ιστορίας είναι το κανάλι το οποίο ανέλαβε τη προβολή της, μιας και το Lifetime ήταν γνωστό μέχρι σήμερα μόνο για τις σαπουνόπερες και τα reality shows. Ελπίζουμε το “Damien”, όπως θα τιτλοφορείται η σειρά, να αποτελέσει εξαίρεση στο κανόνα.

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot