Τελικά ποιοι έχουν περισσότερες σεξουαλικές επιτυχίες, οι ψηλοί ή κοντοί άντρες;

Νοέμβριος 26, 2015
jumbo-banner

Ποιος άντρες προτιμούν οι γυναίκες για σεξουαλικούς παρτενέρ;

Νέα έρευνα αποκαλύπτει τη σημασία του ύψους στην σεξουαλική ζωή των αντρών και των γυναικών.

Οι ερευνητές από το Πανεπιστήμιο Τσάπμαν της Καλιφόρνια εξέτασαν τη σχέση ύψους και βάρους (ΔΜΣ) με τον αριθμό των σεξουαλικών συντρόφων 60.000 αντρών και γυναικών ηλικίας 18 έως 65 ετών και το αναφέρει το faysbook.gr. Αυτό που διαπίστωσαν είναι ότι οι άντρες που υστερούν σε ύψος, έχουν λιγότερες ερωτικές επιτυχίες ενώ οι πιο ψηλοί άντρες είχαν κατά μέσο όρο περισσότερες σεξουαλικές επιτυχίες. Οι διαφορές με τις υπόλοιπες ομάδες ύψους ήταν μικρές, με εξαίρεση τους πολύ κοντούς άντρες, οι οποίοι είχαν αλλάξει κατά μέσο όρο 5 ερωτικές συντρόφους κατά τη διάρκεια της ζωής τους, ενώ για τις υπόλοιπες ομάδες ύψους ο μέσος όρος ήταν οι 7 γυναίκες.

Ποιους άντρες δηλαδή προτιμούν οι γυναίκες; Σύμφωνα με το Δρ Ντέιβιντ Φρέντρικ, επικεφαλής της ερευνητικής ομάδας και καθηγητής Ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο Τσάπμαν, προτιμούν τους άντρες που είναι ελαφρώς ψηλότεροι από αυτές!

Σχετικά με το Δείκτη Μάζας Σώματος, οι άντρες που βρίσκονται στη μεσαία κλίμακα του δείκτη αλλά και οι ελαφρώς υπέρβαροι άντρες ήταν αυτοί που είχαν τις περισσότερες σεξουαλικές επιτυχίες. Αντιθέτως, οι άντρες που κρίνονται ως λιποβαρείς βάσει ΔΜΣ ήταν αυτοί που είχαν τις λιγότερες επιτυχίες στις γυναίκες!

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot