ΤΕΖΑ η Μενεγάκη: Της αποκάλυψαν πώληση παιδιού (Βίντεο)

Ιούνιος 25, 2015
jumbo-banner

«Μου έλεγε η γιαγιά μου ότι μοιάζει με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και αγάπησε ένα παλικάρι, τον Ανδρέα. Έμεινε έγκυος, απέκτησε δύο δίδυμα κοριτσάκια και η ζωή την ανάγκασε να πουλήσει το ένα της παιδί»!

Η συγγραφέας Ρένα Ρώσση Ζαΐρη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και με τις εξομολογήσεις της έκανε την παρουσιάστρια να δακρύσει

«Σε κάθε βιβλίο μου βάζω κομμάτια προσωπικά μου. Κάποια στιγμή είχα χρειαστή τη βοήθεια της γιαγιάς μου, της μητέρας της μαμάς μου. Η μαμά μου πέθανε όταν ήμουν δύο ετών. Τη λάτρευα τη γιαγιά μου την Άρτεμη. Κάθισε δίπλα μου η καλύτερή της φίλη, η Αλίκη. Δεν είναι το ονομά της αυτό, την έβγαλε Αλίκη η γιαγιά μου, γιατί μου έλεγε ότι μοιάζει με την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Και μου έλεγε η γιαγιά "η φίλη μου η Αλίκη αγάπησε ένα παλικάρι, τον Ανδρέα. Έμεινε έγκυος, απέκτησε δύο δίδυμα κοριτσάκια και η ζωή την ανάγκασε να πουλήσει το ένα της παιδί», αφηγήθηκε η Ρένα Ρώσση Ζαΐρη.

«Να το πουλήσει ή να το δώσει; Πώς να πουλήσει το παιδί;», ρώτησε σοκαρισμένη η Ελένη Μενεγάκη.

«Κι εγώ αυτό έλεγα στη γιαγιά μου: "Είναι δυνατόν να πουλάνε μάνες τα παιδιά τους;". Και μου έλεγε: "να ξέρεις ότι η ζωή είναι ο πιο ευφάνταστος συγγραφέας. Πίσω από την κλειστή πόρτα κάθε σπιτιού υπάρχουν ιστορίες που ο μεγαλύτερος συγγραφέας δεν μπορεί να τις γράψει», απάντησε η συγγραφέας..

Τότε η Ελένη ζήτησε χαρτομάντηλο και είπε συγκινημένη: «Καλά που δεν μου ήρθες και χτες που ήμουν και χάλια. Θα με είχες ισοπεδώσει».


zappit.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot