Τα 5 Must για να μην σε χωρίσει ποτέ!

Οκτώβριος 03, 2014
jumbo-banner
Δεν υπάρχει περίπτωση να μείνει κοντά σου αν δεν πλήρεις κάποια πράγματα, μπορεί να είσαι όμορφη, έξυπνη, χαριτωμένη με χιούμορ, από οικογένεια, με τρόπους κλπ αλλά αν δεν πληρείς τα παρακάτω ετοίμασε βαλίτσες!

1)Να είσαι καλή στο κρεβάτι
Όσο περίεργο και να σου φαίνεται το sex σε μια σχέση παίζει σημαντικό ρόλο, αν εσύ το βάζεις σε δεύτερη μοίρα ο άντρας το έχει πάντα στην πρώτη!
Ψάξου ρώτα και μάθε, πλέον στον internet μπορείς να μάθεις τα πάντα γύρω από αυτό...

2)Να μαγειρεύεις καλά
Δεν νομίζω να θέλεις να ακούσεις κάποια στιγμή "η μαμά μου φτιάχνει..."!
Όλες οι γυναίκες μέσα τους κρύβουν μια μικρή chef ξεκίνα να μαθαίνεις, αν δεν ξέρεις καθόλου και πετάς τα μακαρόνια στον τοίχο για να καταλάβεις αν είναι έτοιμα,
τότε ζήτα βοήθεια.
Μητέρα, φίλοι, γνωστοί και πάλι το internet είναι διατεθειμένα να σε κάνουν να μπορείς να φτιάχνεις τα βασικά.

3)Μην μουρμουράς και μην ζηλεύεις
Μπορεί στην τηλεοπτική σειρά του Alpha "Μην αρχίζεις την μουρμούρα" τα ζευγάρια παρ όλη την μουρμούρα να συνεχίζουν να είναι μαζί αλλά δεν παίζεις σε έργο μην μπερδεύεσαι.
Προσπάθησε να μάθεις να εμπιστεύεσαι τον άλλον αν σου αποδείξει ότι δεν είναι άξιος εμπιστοσύνης τότε ξέρεις τι πρέπει να κάνεις.
Το να του μουρμούρας διαρκώς σε περιπτώσεις που είναι λερώνει το σπίτι, δεν καθαρίζει κλπ κλπ είναι γνωστό πως όλοι οι άντρες έτσι είναι και δεν αλλάζουν
εκτός αν έχεις βρει το κουμπί του και μπορείς να τον αλλάξεις "λίγο".

4)Τον αφήνεις να περνάει χρόνο με τους φίλους του / τις ασχολίες του.
Το ότι είναι μαζί σου δεν σημαίνει ότι δεν έχει άλλα ενδιαφέροντα, μην απαιτείς να είναι όλες τις ώρες μαζί του, γιατί στο τέλος θα χάσεις και αυτές που έχεις.
Μην κάνεις ερωτήσεις του τύπου, με ποιόν μιλούσες στο τηλέφωνο; ποιος ήταν στο μήνυμα; ποια είναι αυτή που έκανες add στο facebook.
Να ξέρεις ότι η αδιαφορία και η άνεση του λειτουργούν υπέρ σου!

5)Έχεις έντονη προσωπικότητα αλλά ξέρεις πότε να γίνεις γατούλα (διπλωμάτισσα, να ξέρεις τα κουμπιά του τέλος πάντων). Δε χρειάζεται να είσαι συνέχεια εκείνη που έχει δίκιο. Άφησε να πέσει και τίποτε κάτω.. θα τον κάνεις να αισθανθεί αρσενικό.

Αν θέλεις να διαβάσεις περισσότερα θέματα σχετικά με την ψυχολογία μόνο στην kostoday πάτα ΕΔΩ

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot