Τα Κοσμήματα που ταιριάζουν στο Χειμώνα 2015-2016

Δεκέμβριος 09, 2015
jumbo-banner

Το κρύο και τα βαριά πανωφόρια, ο μουντός καιρός, και το σχεδόν καθόλου εκτεθειμένο δέρμα ευνοεί την παρουσία των κοσμημάτων προκειμένου να προσθέσουμε λάμψη στο στυλ μας.

Δείτε ποια είναι τα κοσμήματα που ταιριάζουν με το στυλ αυτού του Χειμώνα και αποφασίστε ποια είναι εκείνα που ταιριάζουν περισσότερο στο στυλ σας.

Ποια κοσμήματα ταιριάζουν με τα βαριά πουλόβερ και τα χοντρά παλτό και πως θα τα φορέσετε ιδανικά; Όλα αυτά είναι συγκεντρωμένα εδώ, και είναι εκείνα που θα προσθέσουν ενδιαφέρον στα χειμωνιάτικα ρούχα μας – καρφίτσες φορεμένες κλασικά ή μοντέρνα, στο πέτο ενός παλτό ή στο λαιμό ενός πουλόβερ, τα λεπτεπίλεπτα δαχτυλίδια και τα μικροσκοπικά σκουλαρίκια, είναι μόνο μερικά από τα κοσμήματα που φέτος πρωταγωνιστούν.
jew08123

Τα τσόκερ
jew0812

Ταιριάζουν στα πιασμένα μαλλιά, σε όσες έχουν κοντό καρέ μαλλί, στα V μάλλινα πουλόβερ ξεπροβάλλοντας μέσα από παλτό και χοντρά πανωφόρια.

Τα κλασικά δαχτυλίδια βέρες
jew08129

Λεπτεπίλεπτα ιδανικά για εμπνευσμένα layerings φορώντας πολλά μαζί.

Τα μικρά κλασικά σκουλαρίκια
jew08121

Συνδυάστε τα με τα αγαπημένα σας ζιβάγκο που ο ψηλός τους λαιμός θα τα κάνει ορατά όσο μικρά κι αν είναι.

Το δερμάτινο ρολόι
jew08125

Παντοτινό και κλασικό, εκλεπτυσμένο, φινετσάτο, φοριέται όλες τις ώρες και σίγουρα αποπνέει ατόφιο στυλ.

Οι Καρφίτσες
a
aaa
aaaa

Ένα μεγάλο street style trend στα αξεσουάρ, φορέθηκαν με κάθε τρόπο δημιουργώντας τα πιο εκθαμβωτικά retro σύγχρονα look.
jew08122
marrymarry.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot