Τα ζώδια του Σαββατοκύριακου (07/11 & 08/11)

Νοέμβριος 07, 2015
jumbo-banner

Διάβασε τις προβλέψεις της Μπέλλας Κυδωνάκη για το astrology.gr από 7/11 έως και 8/11

Κριός
Ανταποκρίνεσαι πολύ δυναμικά σε θέματα που αφορούν όλες τις πρακτικές σου υποθέσεις, αφού έχεις πάρει το «κολλάει» πλέον και τα καταφέρνεις παντού. Από βαψίματα, επιδιορθώσεις και γενικά οτιδήποτε έχει να κάνει με ανακαίνιση και αναβάθμιση. Το ίδιο κάνεις και με τον εαυτό σου γιατί θέλεις να νιώθεις ζωτικότητα και δύναμη. Για αυτό μπορεί να κάνεις διάφορες θεραπείες από δερματολογικές έως και διατροφικές. Η σχέση με τον Παρθένο σε θέματα επαγγελματικής συνεργασίας θα είναι πολύ διαφορετική από άλλες φορές με μεγαλύτερη κατανόηση από την πλευρά σου. Η Κυριακή είναι η ημέρα που θα ξεκουραστείς, θα περάσεις καλά και θα βρεθείς με κόσμο που επικοινωνείς αληθινά και αυτό για σένα είναι το σημαντικότερο.

Ταύρος
Βρίσκεσαι σε μια φάση που οργανώνεις, μεθοδεύεις και πετυχαίνεις με τον δικό σου πρακτικό τρόπο να εξασφαλίσεις οτιδήποτε έχεις ανάγκη. Η συνολική σου προσφορά αυτήν τη στιγμή ίσως είναι δύσκολο να εκτιμηθεί. αλλά τα επιμέρους κομμάτια που αναδύονται και είναι πιο εμφανή σίγουρα θα δείξουν την αξία σου. Το πιο δυνατό στοιχείο αυτές τις ημέρες είναι η καλή επαφή με το θέμα των παιδιών και η δημιουργική ερωτική σχέση που καταφέρνεις και τη βιώνεις με τον καλύτερο τρόπο. Γιατί έχεις μια έντονη θετικότητα μέσα σου που σε βοηθάει να νιώσεις άνετα με το θέμα αυτό. Οπότε θα βγεις θα διασκεδάσεις θα βρεθείς με φίλους και γενικά θα περάσεις ξέγνοιαστα. Από την Κυριακή και μετά, οι ισορροπίες που πρέπει να κρατηθούν μπορεί να είναι δύσκολες αλλά εσύ επειδή κάτι έχεις μάθει από διπλωματία τον τελευταίο καιρό, θα κρατήσεις καλά το τιμόνι. Μπορεί να επιμεληθείς ιδιαίτερα το ντύσιμό σου και να σε έλκει περισσότερο ένα όμορφο διακοσμημένο περιβάλλον.

Δίδυμοι
Έχεις τόσα πολλά να κάνεις που νιώθεις ότι σχεδόν πνίγεσαι και δεν θα τα καταφέρεις. Γιατί ο χρόνος σου είναι πολύ περιορισμένος. Αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες σε απασχολούν πολλές υποθέσεις που χρειάζεται να επιλύσεις άμεσα για να μην τις βρεις μετά και πάλι μπροστά σου. Όσο πάντως θα κάνεις βήματα που φοβάσαι τόσο θα ξεμπλοκάρεις και θα απαλλάσσεσαι από την αίσθηση ότι δεν θα τα καταφέρεις. Η ρουτίνα μερικές φορές σε κουράζει γιατί την βαριέσαι και στη σχέση σου αλλά και σε οτιδήποτε κάνεις. Όμως μέσα από αυτό εσύ συνεχίζεις να μαθαίνεις και να εντρυφείς σε λεπτομέρειες που συχνά σου ξεφεύγουν. Από την Κυριακή και μετά το επικοινωνιακό σου κομμάτι θα ανοίξει και θα βρεθείς με πολύ κόσμο. Ο στόχος σου είναι να χαλαρώσεις και να κάνεις συζητήσεις εύστοχες και ευχάριστες. Αυτό σίγουρα θα το πετύχεις. Επίσης, θα σε τραβήξουν παραστάσεις με μουσική και γενικά μέρη που θα βρεθείς με πολύ κόσμο και, από εκεί που είχες συνέχεια άρνηση να βγεις, σήμερα θα υποκύψεις.

Καρκίνος
Περνάς μια καλή φάση και δεν έχεις σκοπό να βγεις εύκολα από αυτήν γιατί μαθαίνεις νέα πράγματα τα οποία χρησιμεύουν στην ζωή σου σε καθημερινό επίπεδο. Αυτό που διαπιστώνεις και σου κάνει καλό είναι ότι επεκτείνεσαι και μπορείς και κάνεις καλύτερα πράγματα για τον εαυτό σου. Ένα ταξιδάκι θα ήταν ότι έπρεπε και μάλιστα κοντά στη φύση, σε βουνό η θάλασσα, θα σου κάνει πολύ καλό γιατί θα απαλλαγείς αμέσως το στρες και τον εκνευρισμό. Η Κυριακή είναι μια ημέρα που πιθανόν να βρεθείς με πολύ κόσμο και αυτό ίσως είναι ένας παράγοντας που θα σε μπλοκάρει επειδή πιθανόν να χαλάσεις την ησυχία σου. Αλλά και ο κόσμος σου χρειάζεται για να γίνεσαι όσο μπορείς περισσότερο κοινωνικός/η.

Λέων
Έχεις πολλά να κάνεις και κυρίως να επιλύσεις προβλήματα που αφορούν τον οικονομικό σου τομέα. Αυτό τον καιρό θέλεις να ξεκολλήσεις από κάποια προβλήματα που σε απασχολούν και να ασχοληθείς με ένα διαφορετικό τρόπο για να κερδίσεις χρήματα. Μάλλον έχεις ξυπνήσει και ενδιαφέρεσαι περισσότερο για τον υλικό κόσμο. Πάντα βέβαια με ένα δικό σου ιδιαίτερο τρόπο. Οπότε θα επιδοθείς μέχρι και το Σάββατο μόνο σε πρακτικές αγορές γιατί χρειάζεσαι να φτιάξεις και το σπίτι σου για να είναι λειτουργικό αλλά και με μια σχετική οικονομία. Από την Κυριακή και μετά θα χαλαρώσεις περισσότερο γιατί θα κάνεις πράγματα που αγαπάς. Και σίγουρα θα βρεθείς με κόσμο που επικοινωνείς εύκολα μαζί του. Μια νέα γνωριμία μπορεί να γίνει αβίαστα και απλά και χωρίς να το καταλάβεις να μπεις μέσα σε μια πολύ καλή σχέση.

Παρθένος
Η μοναδικότητα σου σαν άτομο είναι μια αποκλειστική πληροφορία την οποία χρειάζεται να συνειδητοποιήσεις μέσα από ένα καινούριο πρίσμα εσωτερικής ενατένισης. Και σίγουρα αν το πετύχεις, κυρίως αυτές τις ημέρες, θα σε βοηθήσει να προχωρήσεις σε ότι κάνεις. Μπορεί να φροντίσεις περισσότερο εσένα και τις ανάγκες σου, χωρίς να σημαίνει ότι θα αποκλείσεις και τα άλλα άτομα από την ζωή σου. Το πιο σημαντικό για σένα είναι να υπηρετήσεις τον εαυτό σου σωστά χωρίς κριτική και χωρίς ενοχές. Η σχέση με τον Ιχθύ σε γεμίζει και συγχρόνως νιώθεις ότι προσφέρεις κάτι σημαντικό στην σχέση σας. Οι συζητήσεις είς βάθος με ένα Σκορπιό θα είναι ο καταλύτης για να βρεις κάποιες καλές άκρες. Από την Κυριακή και μετά θα ασχοληθείς με θέματα που εκφράζουν την αρμονία στη ζωή σου και επειδή θα κάνεις οτιδήποτε περνάει από το χέρι σου για να μιλήσεις με τον Κριό θα... σκαρφιστείς και πράγματα που παλιά δεν τα είχες κάνει. Οι άλλοι πάντως θα μαζεύονται γύρω σου σαν τις μέλισσες γιατί έχεις πολλά πράγματα να του πεις αλλά και και να τους δώσεις.

Ζυγός
Σήμερα όλα προσφέρονται για τη δική σου εσωτερική ηρεμία, αλλά συγχρόνως θα δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό, ιδιαίτερα αν νιώθεις τύψεις για κάτι που δεν έχεις κάνει σωστά. Η αυτοθυσία μερικές φορές σου φαίνεται σαν σωτήριο φάρμακο για να λυθούν όλες οι δυσαρμονίες. Η σχέση με Παρθένο ή Ιχθύ είναι λίγο δύσκολη γιατί μιλάτε σε άλλο μήκος κύματος. Αλλά συγχρόνως αλλάζεις μέσα από αυτή την σχέση γιατί βλέπεις κομμάτια ακόμα και δικά σου που δεν θα τα έβλεπες ποτέ. Η σύγκριση πάντως είναι ενέργεια που δεν σου πηγαίνει γιατί σε κάνει να μη νιώθεις ότι είσαι ο εαυτός σου και απομακρύνει το επικοινωνιακό σου πρόσωπο. Από την Κυριακή όλα θα είναι πιο φωτεινά και περισσότερο κοντινά στη δική σου ενέργεια και θ' αναζητήσεις την εσωτερική αρμονία, την ομορφιά στην εξωτερική σου εμφάνιση. Γενικά, η διάθεσή σου θα είναι πολύ ανεβασμένη και αυτό θα σε βοηθήσει σε ότι κάνεις.

Σκορπιός
Με τον Ερμή στο ζώδιό σου έχεις μεγαλύτερες δυνατότητες να εκφράσεις τον εαυτό σου με διαφορετικό τρόπο. Θα δώσει μια προοδευτική νότα στην καθημερινότητά σου και ιδέες για το πως θα κερδίσεις χρήμα και με ποιο τρόπο θα βελτιώσεις την ζωή σου. Επίσης, θα κάνεις πολλές επαφές με φίλους και με άτομα που έχετε τις ίδιες απόψεις. Ένα πρόσωπο που πιθανόν είναι φίλος σου και ίσως μπαινοβγαίνει στο σπίτι σου εδώ και καιρό, είναι πιθανόν να αλλάξει στάση και να σου φέρεται περισσότερο ερωτικά, αλλά πάντα μέσα σε ένα πλαίσιο. Η διαφοροποίηση θα γίνει από την πλευρά σου. Αν σε ενδιαφέρει θα προχωρήσεις αλλιώς θα του κόψεις το... βήχα. Ένας Παρθένος είναι πάντως το άτομο που θα γίνει ο άνθρωπός σου. Η Κυριακή θα σε κάνει να σκεφτείς περισσότερο αλτρουιστικά και να συνδεθείς με άτομα που ίσως να είχες ακόμα και διαφωνίες μαζί τους. Μερικές φορές, κυνηγάς σαν τον Θεό Άρη τον πόλεμο και αυτό πιθανόν να σε κουράζει. Είναι όμως σημαντικό να εναρμονίζεσαι με τους άλλους γιατί σε βοηθάει να νιώσεις καλύτερα ψυχολογικά.

Τοξότης
Έχεις τόσες πολλές δουλειές να κάνεις που σχεδόν πνίγεσαι και δεν προλαβαίνεις. Το καλό είναι ότι έχεις κάνει ιδιαίτερα ανοίγματα, κυρίως στη δουλειά σου ή γενικότερα σε κοινωνικό επίπεδο. Και αυτό σίγουρα σου δημιουργεί μια καινούρια ευκαιρία να μεγαλώσεις περισσότερο τις εμπειρίες σου. Έχουν αρχίσει να μη σε αφορούν όσες σχέσεις έχουν «πρέπει» γιατί με τον Κρόνο βρίσκεις περισσότερο τον εαυτό σου και παρόλο που ζορίζεσαι δεν το βάζεις κάτω. Από την Κυριακή και μετά, θα δοκιμάσεις να δυναμώσεις σε συναισθηματικό και ψυχικό επίπεδο. Η γνώση που θα πάρεις πιθανόν από ένα σεμινάριο θα σε βοηθήσει να ξεκολλήσεις από κάποιες παλιές ιδέες. Η σκέψη για ένα ταξίδι θα σου δώσει μεγάλη αισιοδοξία και τελικά αν πας θα αλλάξεις το περιβάλλον που σε κουράζει αυτή την περίοδο.

Αιγόκερως
Κάνεις πολλά πράγματα τα οποία θα σου φέρουν επιτυχία. Έχεις αρχίσει πλέον και βλέπεις τα όνειρά σου να υλοποιούνται και με τον έναν ή τον άλλο τρόπο θα δικαιωθείς. Γιατί από τη δουλειά σου και μόνο θα κερδίσεις χρήματα. Κυρίως αν εργάζεσαι με τα χέρια σου και δημιουργείς ή γενικότερα αν προσφέρεις τις υπηρεσίες σου, σίγουρα νιώθεις ότι θα αναβαθμιστείς αυτήν την περίοδο. Όσο πάντως αρνείσαι την επικοινωνία με συγκεκριμένα άτομα ή θυμώνεις και κλείνεσαι στον εαυτό σου τόσο θα αρνείσαι να μπει η χαρά στη ζωή σου. Την Κυριακή θα επιμεληθείς πολύ το ντύσιμό σου και θα δοκιμάσεις να βγεις περισσότερο προς τα έξω με κόσμο που πιθανόν να μην γνωρίζεις. Τα θέατρο, η μουσική και οι εκθέσεις ζωγραφικής σίγουρα θα σε ελκύσουν να τα παρακολουθήσεις.

Υδροχόος
Περνάς μια περίοδο η οποία σε βάζει να κάνεις και πάλι τον απολογισμό σου που δηλαδή έχεις φερθεί σωστά και που όχι. Σίγουρα το να προσφέρεις συνέχεια και να κάνεις πράγματα τα οποία δεν σε εκφράζουν και πάρα πολύ δεν είναι το καλύτερό σου. Το φόρτωμα από τη δουλειά σε κάνει ώρες-ώρες να θέλεις να απομονώνεσαι και να είσαι περισσότερο μόνος/η. Για αυτό θα «ψαχτείς» πολύ περισσότερο από άλλες φορές για το τι σου συμβαίνει και με ποιο τρόπο θα το λύσεις. Ευτυχώς η Κυριακή είναι η ημέρα που θα ξεδώσεις και θα περάσεις καλά γιατί θα βρεις άτομα που σε καταλαβαίνουν και είναι δίπλα σου. Νέες γνωριμίες, επαφές και ανοικτή επικοινωνία θα σου δώσει τροφή για τις επόμενες ημέρες.

Ιχθύες
Βρίσκεσαι σε μεγάλη δραστηριότητα και σκέφτεσαι με ποιο τρόπο θα επεκταθείς με στόχο την οικονομική αλλά και προσωπική εξασφάλισή σου. Καλό είναι να γειωθείς στο «εδώ και τώρα» και αντί να ονειροβατείς να ψαχτείς περισσότερο με ποιο τρόπο θα επιτύχεις τις νέες συνεργασίες σου. Πάντως έχεις έρθει πολύ κοντά με κάποια άτομα και τώρα θα χρειαστεί να διατηρήσεις αυτές τις σχέσεις. Με την επικοινωνία και τον πολύ κόσμο συνήθως δεν τα πας καλά γιατί σε κουράζουν και την Κυριακή θα πρέπει να βγεις έξω από τα κλασσικά στερεότυπα και να τεντωθείς σαν το λάστιχο για να επικοινωνήσεις με τον τρόπο που θέλουν οι άλλοι. Αλλιώς νιώθεις ότι είσαι έξω από το παιχνίδι. Επειδή δεν γνωρίζεις μερικές φορές τι σημαίνει διπλωματία ίσως σήμερα να πρέπει να την χρησιμοποιήσεις για να μην δείχνεις ότι είσαι διχασμένος/η.

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot