Τα ζώδια του Σαββάτου 18 Ιουλίου

Ιούλιος 18, 2015
jumbo-banner

Μήπως τελικά για να πετύχουμε κάποια πράγματα στην ζωή πρέπει να έχουμε περισσότερη αυτοπεποίθηση; Να μην κλεινόμαστε στον εαυτό μας και να ρισκάρουμε χωρίς ταμπού;

ΚΡΙΟΣ
Γενικά:Η σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για σένα, καθώς μπορείς με ευκολία να προωθήσεις τα δημιουργικά σου σχέδια, με σύμμαχο την τύχη, ενώ ακόμη κι αν υπάρξουν κάποιες αναποδιές ή καθυστερήσεις, είναι γιατί έτσι μακροπρόθεσμα προστατεύονται τα δικά σου συμφέροντα. Επίσης είναι πιθανό να έχεις μια πολύ σημαντική έμπνευση, την οποία όμως θα πρέπει να βάλεις και σε πρακτική εφαρμογή.

Αισθηματικά: Μια εξαιρετική ημέρα για να έρθεις πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και να γεφυρώσεις χάσματα η σημερινή, καθώς οι συνθήκες είναι με το μέρος σου. Ακόμη λοιπόν κι αν το πρόγραμμά σου σήμερα είναι φορτωμένο, μπορείς να ξεκλέψεις χρόνο ώστε να μοιραστείς με τους αγαπημένους σου ευχάριστες στιγμές.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Το σημείο που θα πρέπει σήμερα να δώσεις περισσότερη προσοχή είναι οι οικονομικές σου υποχρεώσεις και οι οφειλές σου προς τρίτους, αλλά και οικονομικές υποθέσεις άλλων που επηρεάζουν και το δικό σου πορτοφόλι.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά:Μια ιδιαίτερα βοηθητική ημέρα η σημερινή, για να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που σχετίζονται με το σπίτι, την ακίνητη περιουσία ή να ασχοληθείς με τα πρόσωπα της οικογένειάς σου, ενώ ένα πιθανό σενάριο είναι πως εισπράττεις μια πολύ σημαντική βοήθεια από οικεία πρόσωπα τα οποία στηρίζουν τις προσπάθειές σου, σε μια προσπάθεια που χρειάζεσαι ενίσχυση.

Αισθηματικά: Η μέρα σήμερα ευνοεί την «επιστροφή στις ρίζες» και ωφελείσαι από αυτό, κάνοντας ασφαλείς επιλογές, ωστόσο το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει έχει αρκετές απαιτήσεις από σένα κι εσύ εντείνεις τις προσπάθειές σου για να φανείς αντάξιος/α των προσδοκιών του.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Όλο αυτό το διάστημα έχεις ασχοληθεί με υποθέσεις που δεν είχαν επιλυθεί και μπορεί εκ πρώτης όψεως να σκέφτεσαι πως κάνεις βήματα προς τα πίσω, αντίθετα όμως, δημιουργείς χώρο για νέα πράγματα στο μέλλον.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Γενικά:Σήμερα η μέρα είναι ιδιαίτερα επικοινωνιακή κι εσύ χάρη στα πρόσωπα που σε περιβάλλουν μπορείς να καταφέρεις πολλά, αφού στηρίζουν τις προσπάθειές σου, ενώ ταυτόχρονα έχεις τη δυνατότητα να επικοινωνήσεις πιο άνετα τις ιδέες σου στον περίγυρο και να βρεις την ανταπόκριση που περίμενες. Επίσης, κατά τη διάρκεια μετακινήσεων που κάνεις, η τύχη μοιάζει να σου δίνει ευκαιρίες.

Αισθηματικά: Η σημερινή μέρα για σένα λειτουργεί και θετικά, καθώς σε βοηθά να κινητοποιηθείς πάνω στα ζητήματα που σε αφορούν άμεσα, ενώ παράλληλα σου δίνει ώθηση να επηρεάσεις βαθιά τις καταστάσεις. Επιπλέον, μπορεί να υπάρχουν κάποιες εντάσεις με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, λειτουργούν όμως σαν καύσιμο για σένα.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Το σημείο που θα πρέπει να προσέξεις σήμερα είναι οι πρακτικές υποχρεώσεις μέσα στην καθημερινότητά σου, αλλά και τις υποθέσεις που έχεις αναλάβει να φέρεις σε πέρας μέσα στο εργασιακό σου περιβάλλον και τη δουλειά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά:Ο κυβερνήτης σου, η Σελήνη, σήμερα συναντά το Δία και σχηματίζει βοηθητική όψη με τον Ουρανό, δίνοντάς σου λίγη περισσότερη τύχη για να κινήσεις τις υποθέσεις σου, ενώ μπορείς να ωφεληθείς μέσα από απλά και καθημερινά πράγματα που υπό άλλες συνθήκες ίσως και να μην πρόσεχες. Επίσης, μέσα στη σημερινή ημέρα, καταφέρνεις να πάρεις κάποιου είδους ανταμοιβή για τους κόπους σου, υλική ή ηθική.

Αισθηματικά: Η περίοδος αυτή που διανύεις σου δίνει τη δυνατότητα να διορθώσεις κάποιες καταστάσεις στο οικογενειακό περιβάλλον που σε είχαν προβληματίσει κι εν μέρει φέρεις κι εσύ ένα μερίδιο ευθύνης. Έλα λοιπόν πιο κοντά στους οικείους σου, έστω κι αν νιώθεις πως έχεις πιεστεί συναισθηματικά.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Η συνάντηση του κυβερνήτη σου με το Δία, πραγματοποιείται στον τομέα των οικονομικών σου, πράγμα ιδιαίτερα ελπιδοφόρο για το πορτοφόλι σου, αρκεί να κάνεις κι εσύ σωστή διαχείριση. Καλείσαι όμως παράλληλα να εντείνεις και τις προσπάθειές σου.

ΛΕΩΝ
Γενικά:Η Σελήνη σήμερα συνεχίζοντας την πορεία της στο ζώδιό σου δίνει ώθηση στα σχέδιά σου και παράλληλα σου δίνει τη δυνατότητα να θέσεις βάσεις για κάτι νέο, παράλληλα έχεις μια σημαντική ευκαιρία να υλοποιήσεις ένα σχέδιο ή κάτι που σε απασχολεί, αλλά και να κλείσεις οριστικά την πόρτα σε ό,τι σε κρατά δέσμιο σε καταστάσεις που δεν σε αφήνουν να εξελιχθείς.

Αισθηματικά: Είσαι σε μια ερωτική περίοδο, με τη λίμπιντο να είναι αυξημένη, όμως ενθουσιάζεσαι εύκολα και αψηφάς τη φωνή της λογικής που σου υπαγορεύει προς τα πού είναι το «σωστό» για να κινηθείς. Η εύνοια άλλωστε υπάρχει από τις συνθήκες, από σένα θα εξαρτηθεί το παιχνίδι σήμερα.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Ένα νέο ξεκίνημα κάνεις σε ένα σημαντικό τομέα της ζωής σας, ενώ δείχνεις ιδιαίτερη δημιουργικότητα σήμερα. Μην αμελείς όμως τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει και μην εξαρτάσαι από τους άλλους για τις δικές σου υποθέσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά:Η σημερινή ημέρα σου δίνει ευκαιρίες μέσω τρίτων, καθώς είναι πιθανό να βάζεις οριστικά τελεία σε κάποιες καταστάσεις που σε κρατούσαν πίσω και δεν σε άφηναν να προχωρήσεις, κάτι που μοιάζει σχεδόν λυτρωτικό, ενώ ένα ακόμη πιθανό σενάριο για σένα είναι πως καταφέρνεις να βρεις την στήριξη που χρειαζόσουν για μια σημαντική υπόθεση.

Αισθηματικά: Κάνεις βήματα προκειμένου να επανακτήσεις τη σταθερότητα στα προσωπικά, ενώ αν αναζητάς ταίρι, προσπάθησε να βάλεις σε μια τάξη κάποιες καταστάσεις που είναι σε εκκρεμότητα, ακόμη κι αν δεν σχετίζονται άμεσα με τα προσωπικά σου. Βρίσκεις όμως τελικά λύσεις σε οικογενειακές υποθέσεις που σε είχαν προβληματίσει.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Υπάρχουν θετικές εξελίξεις πάνω σε οικονομικά ζητήματα τρίτων που σε αφορούν και επηρεάζουν το πορτοφόλι σου, ωστόσο θα πρέπει να δείξεις περισσότερη επιφυλακτικότητα με τα πρόσωπα που συνεργάζεσαι, εξετάζοντας και τα κίνητρά τους.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά:Η σημερινή ημέρα έχει πρόσφορο έδαφος για να έρθεις ένα βήμα πιο κοντά στους στόχους που έχεις θέσει, ενώ παράλληλα, το πλανητικό σκηνικό σου δίνει ώθηση ώστε να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις στα σκαριά, όμως έχεις να διευθετήσεις και κάποιες υποθέσεις πρακτικής φύσεως που λειτουργούν σαν εμπόδια. Καταφέρνεις όμως να τα βγάλεις πέρα, εισπράττοντας βοήθεια εκεί που δεν το περίμενες.

Αισθηματικά: Μέσα στον ορίζοντα της ημέρας οι φίλοι είναι εκείνοι που δίνουν λύσεις, ενώ παράλληλα, μέσα από τις παρέες νιώθεις περισσότερη δύναμη και σιγουριά για τον εαυτό σου, σε μια περίοδο όπου έχεις τα αισθηματικά σε πρώτο πλάνο. Προσπάθησε να αποφύγεις όμως τις προστριβές με το κοντινό σου περιβάλλον.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Προβλήματα οικονομικής φύσεως βάζουν τρικλοποδιά στα σχέδιά σου, όμως εσύ τελικά καταφέρνεις να βγεις αλώβητος/η από τις δοκιμασίες, παρότι δυσκολεύεσαι να τηρήσεις το πρόγραμμα με τις υποχρεώσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά:Η σημερινή ημέρα δίνει ώθηση στις φιλοδοξίες σου, ενώ παράλληλα σε βοηθά ώστε να βελτιώσεις την εικόνα που προβάλλεις προς τα έξω, μέσα από σημαντικές ευκαιρίες που σου δίνονται. Ταυτόχρονα, η κοινωνική σου ζωή είναι αρκετά έντονη και μπορείς να στηριχτείς στις γνωριμίες σου και στον κύκλο επαφών σου, προκειμένου να προωθήσεις σημαντικές υποθέσεις που σε απασχολούν.

Αισθηματικά: Τα βλέμματα σήμερα είναι στραμμένα πάνω σου κι αυτό σου δίνει τη δυνατότητα να θέσεις σημαντικά θεμέλια για το μέλλον, ακόμη κι αν στην παρούσα φάση νιώθεις πως τα αισθηματικά σου βρίσκονται ένα βήμα πίσω. Επίσης, σου δίνεται η δυνατότητα να αυξήσεις τις γνωριμίες που μπορούν να ασκούν επιρροή στις εξελίξεις και τα πράγματα.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Οι συνθήκες απαιτούν από σένα να δώσεις το μάξιμουμ των δυνατοτήτων σου κι εσύ προσπαθείς για το καλύτερο, έστω κι αν χρειαστεί να κουραστείς αρκετά. Άλλωστε είναι μια εξαιρετική ημέρα για να προωθήσεις θέματα καριέρας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά:Η Σελήνη συναντά τον κυβερνήτη σου Δία σε ένα φιλικό ζώδιο, στοιχείο που μαρτυρά πως μπορείς με ευκολία να προωθήσεις τα σχέδια που έχεις στα σκαριά, ειδικά εκείνα που έχουν διάρκεια στο χρόνο και είναι καινούρια. Μπορείς λοιπόν να αφεθείς στο θετικό κλίμα που ευνοεί τις επιχειρήσεις σου, οποιασδήποτε φύσης και άδραξε τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται, πάντοτε με σύνεση και τηρουμένων των αναλογιών.

Αισθηματικά: Όλο αυτό το διάστημα οι φίλοι παίζουν ρόλο κλειδί για τα προσωπικά σου και τα φλερτ δεν λείπουν, ενώ και η δική σου διάθεση είναι ιδιαίτερα ανεβασμένη σήμερα. Παρόλα αυτά, υπάρχουν κάποιες ανασφάλειες από τη δική σου πλευρά και δεν ξέρεις προς ποια κατεύθυνση να κινηθείς.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Μπορείς να τακτοποιήσεις νομικά ή διαδικαστικά, ενώ ωφελείσαι από μακρινές αποστάσεις ή από ανθρώπους που βρίσκονται μακριά. Είναι προτιμότερο όμως να αποφύγεις τις βιαστικές αποφάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά:Η σημερινή ημέρα ευνοεί τα σχέδιά σου μέσω κινήσεων που κάνουν άλλοι και σε επηρεάζουν έμμεσα. Παράλληλα, προσπαθείς να έχεις εσύ τον έλεγχο των καταστάσεων γενικότερα, αλλά και να εκπληρώσεις τις επιθυμίες των δικών σου προσώπων. Παράλληλα όμως δεν θα πρέπει να αμελήσεις και τις πρακτικές λεπτομέρειες των στόχων που έχεις θέσει, ενώ οι συλλογικές προσπάθειες απαιτούν από σένα να λειτουργήσεις περισσότερο ομαδικά.

Αισθηματικά: Όλο το βάρος των προσπαθειών σου έχει πέσει στην εικόνα που προβάλλεις προς τα έξω και μολονότι η κοινωνική σου ζωή είναι αρκετά έντονη, τα δεδομένα στα προσωπικά, μοιάζουν να μην σε ικανοποιούν απόλυτα. Σου δίνονται όμως ευκαιρίες να διορθώσεις κάποια λάθη.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Τα νέα για τα οικονομικά σου είναι εξαιρετικά σήμερα αφού καταφέρνεις να ρυθμίσεις κάποιες οφειλές ή να θέσεις τις βάσεις για να γίνει αυτό στο προσεχές διάστημα, ενώ ένα πιθανό σενάριο σένα είναι η οικονομική ενίσχυση από τρίτους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά:Η Σελήνη συνεχίζοντας την πορεία της απέναντί σου, συναντά σήμερα το Δία και τριγωνίζει τον κυβερνήτη σου Ουρανό, φέρνοντας έτσι την εύνοια της τύχης μέσα στην καθημερινότητά σου, χάρη στην παρουσία των άλλων στη ζωή σου. Παρόλα αυτά θα πρέπει να θυμάσαι πως η συνέπεια στις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει είναι το δεύτερο «υλικό» τις επιτυχίας, πέρα από την εύνοια της τύχης.

Αισθηματικά: Τα νέα για τη συναισθηματική σου ζωή είναι ιδιαίτερα ευνοϊκά, ειδικά αν έχεις γεννηθεί τον Φεβρουάριο, καθώς για τους ελεύθερους έρχονται πολλές γνωριμίες που μπορεί να εξελιχθούν σε κάτι πιο σοβαρό, ενώ αν έχεις ήδη δεσμευτεί, η σχέση μοιάζει να αναθερμαίνεται. Έλα λοιπόν πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ακόμη κι αν το πρόγραμμά σου είναι γεμάτο.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Είναι προτιμότερο να δείξεις περισσότερο εγκράτεια στα έξοδά σου, ενώ παρά το γεγονός ότι η διάθεσή σου είναι αρκετά ανεβασμένη, θα πρέπει να τακτοποιήσεις και όσα έχεις αναλάβει να φέρεις εις πέρας.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά:Η σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερα βοηθητική για να βάλεις σε τάξη τις υποχρεώσεις και τις υποθέσεις ρουτίνας που βρίσκονται σε εκκρεμότητα μέσα στην καθημερινότητά σου, ενώ ταυτόχρονα, αν το προηγούμενο διάστημα είχες ταλαιπωρηθεί με θέματα υγείας, η μέρα σήμερα φέρνει λύσεις στο διάβα σου, από τις οποίες μπορείς να επωφεληθείς. Γενικότερα όμως είναι μια καλή ημέρα για να απαλλαγείς από βλαβερές συνήθειες.

Αισθηματικά: Έρχεσαι πιο κοντά στην εσωτερική σου φωνή και προσπαθείς να αφουγκραστείς τα πραγματικά σας θέλω, παρότι είσαι σε μια περίοδο όπου τα «θέλω» των άλλων έχουν ιδιαίτερα σημασία για σένα. Θυμήσου όμως σήμερα ότι ωφελείσαι προσφέροντας τις υπηρεσίες σου.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Σήμερα υπάρχουν πολλές ευκαιρίες μέσα στο εργασιακό σου περιβάλλον, ενώ παράλληλα δείχνεις έντονη παραγωγικότητα στη δουλειά και αυτό λειτουργεί υπέρ υμών. Επιπλέον, αν αναζητάς εργασία, μπορεί σήμερα να παρουσιαστεί μια ευκαιρία για το επόμενο διάστημα.

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot