Τα ζώδια της Τρίτης 5 Απριλίου! -Παρθένος σήμερα θα πάρετε αποφάσεις!!!

Απρίλιος 05, 2016
jumbo-banner

Αναστάτωση και αβεβαιότητα

Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου από τον αστρολόγο, Γιάννη Ριζόπουλο από το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιό σου αναμένεται να επηρεάσει θετικά την ψυχολογία σου, κάτι που θα σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις τα δύσκολα προβλήματα που σε περιμένουν άμεσα αλλά και στο εγγύς μέλλον. Παράλληλα, η Σελήνη στους Ιχθύες μπορεί να αναδείξει θέματα σχετικά με την υγεία ή τη διατροφή σου, ωθώντας σε να διορθώσεις τα κακώς κείμενα.
Ερωτικά
Από σήμερα ξεκινά ένα νέος κύκλος στην προσωπική σου ζωή και πολύ σύντομα θα διαπιστώσεις πως «έχεις πέραση» και σε πρόσωπα που μέχρι πρότινος δεν έδειχναν να ενδιαφέρονται για σένα.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στους Ιχθύες μπορεί να συμβάλλει σε μια «ευδιάκριτη» αναστάτωση στις φιλικές σχέσεις σου, ενώ δεν αποκλείεται να χρειαστεί η συνδρομή σου, ώστε να νιώσει καλύτερα ένας «δικός σου» άνθρωπος. Επιπλέον, φαίνεται ότι σε αυτήν τη φάση τα «πάρε-δώσε» με ομάδες ή συλλογικούς φορείς, μόνον προβλήματα θα σου δημιουργήσουν.
Ερωτικά
Η είσοδος της Αφροδίτης στον Κριό εγκαινιάζει μια περίοδο κατά την διάρκεια της οποίας η προσωπική σου ζωή θα διανθιστεί με παρασκηνιακές καταστάσεις κι ίσως μπεις στον πειρασμό μιας «κρυφής» σχέσης.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Η Σελήνη στους Ιχθύες σε θέλει πρωταγωνιστή στις εξελίξεις και σίγουρα θα χρειαστεί να επιστρατεύσεις τον καλύτερο εαυτό σου, αφού καλείσαι να δώσεις λύσεις ή διεξόδους σε πολυσύνθετα προβλήματα. Ίσως μάλιστα κάποιες βοήθειες στις οποίες υπολόγιζες να μην «σου κάτσουν» με συνέπεια να επιβαρυνθείς ακόμη περισσότερο σε χρόνο και κόπο.
Ερωτικά
Σε αυτήν την φάση μάλλον είναι αμφίβολο το κατά πόσον θα μπορέσεις να βρεις αυτό που ζητάς ή να ισορροπήσεις την προσωπική σου ζωή. Αντίθετα όμως, μπορείς να ποντάρεις περισσότερα στις φιλικές σου σχέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Η είσοδος της Αφροδίτης στον Κριό σηματοδοτεί την έναρξη μιας περιόδου κατά την διάρκεια της οποίας θα διεκπεραιώσεις τις «φλέγουσες» υποθέσεις σου, εκμεταλλευόμενος/η την συμπάθεια ενός ισχυρού προσώπου προς το άτομό σου. Παράλληλα όμως η Σελήνη στους Ιχθύες μπορεί να αναδείξει προβλήματα με συγγενείς ή γνωστούς.
Ερωτικά
Αν και οι ανταγωνισμοί δεν θα λείψουν, τελικά θα βρεις τον τρόπο να πάρεις αυτό που θέλεις, είτε ενδιαφέρεσαι για μια νέα αρχή στην προσωπική σου ζωή, είτε απλά για να διασφαλίσεις τα «κεκτημένα» σου.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Η Σελήνη στους Ιχθύες μπορεί να συμβάλλει σε έντονα «σκαμπανεβάσματα» στα οικονομικά σου, ίσως μάλιστα προς στιγμή να πιστέψεις ότι έχασες οριστικά μια ευκαιρία ή προοπτική. Το συμπαντικό μήνυμα όμως είναι να απεμπλακείς από καταστάσεις που δεν σου αρμόζουν και να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα, αφήνοντας πίσω σου οτιδήποτε σε φθείρει.
Ερωτικά
Εδώ τα πράγματα είναι λίγο πιο δύσκολα κι ίσως απογοητευτείς από την εξέλιξη μιας προσωπικής υπόθεσής σου. Παράλληλα, να θυμάσαι ότι οι συγκυρίες δεν ευνοούν μια νέα σχέση, όσο «αβανταδόρικη» κι αν δείχνει αρχικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στους Ιχθύες αναμένεται να σε «φορτώσει» με έξτρα ευθύνες ή υποχρεώσεις, ώστε να καλύψεις ανεπάρκειες ή αδυναμίες των άλλων. Με δεδομένο μάλιστα το ότι σε αυτήν την φάση οι συνεργασίες σου περνούν κρίση, θα ήταν λάθος να στηριχτείς σε μια τέτοια προοπτική. Ωστόσο, παρότι κάποια στιγμή μπορεί να «πήξεις» στα προβλήματα, έχεις τον τρόπο να πετύχεις το καλύτερο, χρησιμοποιώντας τις δικές σου δυνάμεις και μόνον.
Ερωτικά
Σήμερα καλείσαι να αποφασίσεις ανάμεσα σε αυτά που θέλεις κι εκείνα που σου ζητούν να κάνεις και σίγουρα θα έχεις πολύ καλύτερα αποτελέσματα αν κινηθείς με γνώμονα τα πρώτα. Από εκεί και ύστερα, σε όποιον/α αρέσει!

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Η είσοδος της Αφροδίτης στον Κριό θα σε βοηθήσει να βρεις άτομα που διάκεινται ευνοϊκά στις προθέσεις ή τα σχέδιά σου, ίσως μάλιστα να σου προταθεί μια συμφέρουσα συνεργασία. Από την άλλη πλευρά όμως, η Σελήνη στους Ιχθύες μπορεί να συμβάλλει σε έκτακτες καταστάσεις στην δουλειά σου αλλά και σε εντάσεις ή δυσκολίες με ένα συγγενικό σου πρόσωπο.
Ερωτικά
Το βέβαιο είναι ότι γύρω σου αυξάνονται και πληθύνονται τα πρόσωπα που βλέπουν θετικά την προοπτική να κάνουν «κάτι» μαζί σου. Η συνέχεια βέβαια θα εξαρτηθεί από σένα αλλά και τις δεσμεύσεις που έχεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στους Ιχθύες μπορεί να σου δημιουργήσει μια έντονη συγκινησιακή φόρτιση, που ναι μεν μπορεί να σε οδηγήσει σε απίστευτα δημιουργικές διεξόδους, αλλά παράλληλα ίσως να διαταράξει τις σχέσεις σου με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Επιπλέον, η είσοδος της Αφροδίτης στον Κριό σου δίνει το δικαίωμα να ξεκουραστείς από ευθύνες κι υποχρεώσεις.
Ερωτικά
Αντί να επιμένεις σε μια κατάσταση που θα μπορούσε πολύ εύκολα «να σε πάρει από κάτω», είναι προτιμότερο να δώσεις προτεραιότητα σε ένα πρόσωπο που κινείται στον χώρο της εργασίας σου και δεν σου βάζει δύσκολα!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Η Σελήνη στους Ιχθύες ενδέχεται να συμβάλλει σε μια οικογενειακή αναστάτωση, ικανή να σε αποσυντονίσει ή να «σε βγάλει από τα ρούχα σου». Προσπάθησε λοιπόν να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου, βάζοντας τη λογική σου να δουλέψει κι αν δεις ότι δεν τα καταφέρνεις από μόνος/η σου, ζήτα την συνδρομή ενός ισχυρού παράγοντα, που σίγουρα μπορεί να σε βοηθήσει.
Ερωτικά
Η είσοδος της Αφροδίτης στον Κριό, ορίζει την έναρξη μιας μάλλον «ζωηρής» περιόδου στα αισθηματικά σου, διανθισμένης με τις συγκινήσεις και το «πνεύμα περιπέτειας» που συνήθως αναζητάς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Η είσοδος της Αφροδίτης στον Κριό θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις ένα ευχάριστο περιβάλλον, είτε στο σπίτι, είτε στο γραφείο σου, κάτι που θα σε φέρει ακόμη πιο κοντά σε πρόσωπα με τα οποία θέλεις και πρέπει να κάνετε πράγματα από κοινού. Παράλληλα όμως, η Σελήνη στους Ιχθύες μπορεί να σε ταλαιπωρήσει με προβλήματα στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις σου.
Ερωτικά
Οι συνθήκες ευνοούν το «κτίσιμο» μιας «φωλιάς» ικανής να φιλοξενήσει τα όνειρα και τον έρωτά σου. Ακόμη όμως κι αν δεν κινηθείς άμεσα προς αυτήν την κατεύθυνση, φαίνεται πως κάποιος/α άλλος/η, φροντίζει για... σένα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στους Ιχθύες μπορεί να συμβάλλει σε έκτακτες οικονομικές υποχρεώσεις ή αναγκαιότητες κι ίσως προς στιγμήν να βρεθείς κάτω από μεγάλη πίεση. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να στενοχωρηθείς από τις εξελίξεις στην ζωή ενός φίλου ή μιας φίλης. Παράλληλα όμως η Αφροδίτη από τον Κριό σε καλεί να «ξεσκάσεις» και να ψυχαγωγηθείς.
Ερωτικά
Αν ενδιαφέρεσαι για κάτι νέο, θα βρεις αυτό που ζητάς, αν ταξιδέψεις ή γενικότερα αν «κυκλοφορήσεις» στον έξω κόσμο. Μπορεί όμως το «ευτυχές συμβάν» να έρθει κι ύστερα από μια «πικάντικη» τηλεφωνική ή διαδικτυακή επικοινωνία.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε κάνει «στόχο» των κοσμικών δυνάμεων, είναι λοιπόν αρκετά πιθανό να προκύψουν καταστάσεις δύσκολες ως προς την αντιμετώπισή τους. Παράλληλα όμως φαίνεται να έχεις τις απαιτούμενες βοήθειες από τρίτους. Επιπλέον, η είσοδος της Αφροδίτης στον Κριό ενδέχεται να συνδυαστεί με μια μικρή οικονομική επιτυχία.
Ερωτικά
Η συναισθηματική σου αστάθεια μπορεί να σε παρασύρει σε μια επιλογή για την οποία σύντομα θα μετανιώσεις. Από την άλλη πλευρά όμως, αν καταφέρεις να μην εκτεθείς άμεσα, δεν θα υπάρξουν περαιτέρω συνέπειες.

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot