Τα ζώδια της Τρίτης 25 Αυγούστου

Αύγουστος 25, 2015
jumbo-banner

ΚΡΙΟΣ
Γενικά:Η σημερινή ημέρα μοιάζει λιγάκι πιο κουραστική για σένα, καθώς η Σελήνη περνά στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, πιέζοντάς σε με πολλές υποχρεώσεις που καλείσαι να φέρεις σε πέρας. Παράλληλα, σήμερα νιώθεις πως άλλοι κινούν τα νήματα των εξελίξεων και αυτό σε φορτίζει ακόμη περισσότερο, ωστόσο μπορείς να «χρησιμοποιήσεις» τις κοινωνικές σου επαφές, αν συναντήσεις αδιέξοδα.

Αισθηματικά: Παρά το γεγονός ότι και σήμερα καθοδηγείσαι πρώτα από αυτά που «πρέπει» να κάνεις και έπειτα από αυτά που θέλεις, η σημερινή ημέρα δίνει ευκαιρίες για να κάνεις πιο όμορφη την καθημερινότητά σου, μένοντας μακριά από δηκτικές ρήσεις και «καρφιά».

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Οι συνεργάτες σου διαδραματίζουν ένα σημαντικό ρόλο και σε βοηθούν να έρθεις ένα βήμα πιο κοντά στους στόχους σου, ενώ η καριέρα είναι η πρώτη σου προτεραιότητα σήμερα. Τέλος, κάνεις συζητήσεις πάνω σε οικονομικές σου οφειλές.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά:Η σημερινή ημέρα είναι αρκετά θετική για σένα ώστε να προωθήσεις τα σημαντικά ζητήματα που σε απασχολούν, με την προϋπόθεση ότι δείχνεις συνέπεια απέναντι στις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει. Επιπλέον, τονίζεται και η έμφαση που δίνεις σε διαδικαστικές υποθέσεις, ζητήματα σπουδών ή σε επαφές με το εξωτερικό κι ανθρώπους που βρίσκονται μακριά.

Αισθηματικά: Η διάθεσή σου είναι ανεβασμένη κι εσύ έρχεσαι πιο κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα, γενικότερα όμως έχεις κάποια παράπονα από τα προσωπικά σου, ενώ κάποιες προστριβές με αγαπημένα πρόσωπα δεν λείπουν, έχεις όμως και σημαντικές δυνατότητες.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Οι δικές σου προσπάθειες πιάνουν τόπο και μπορείς μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον να καταφέρεις πολλά, ενώ αν ανήκεις σε εκείνους που αναζητούν εργασία, η σημερινή ημέρα θα μπορούσε να έχει θετικά νέα για σένα.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Γενικά:Η σημερινή ημέρα είναι λίγο πιεστική για σένα καθώς επιδιώκεις να έχεις τον τελευταίο λόγο πάνω σε οποιαδήποτε εξέλιξη, αυτό όμως απαιτεί από μέρους σου και τις ανάλογες θυσίες, ενώ παράλληλα δυσκολεύεσαι αρκετά να δεις τις καταστάσεις κι από την πλευρά των άλλων. Επιπλέον, οι τάσεις φυγής από την καθημερινότητα είναι έντονες κι αυτό συντελεί στην εσωστρέφεια που σε χαρακτηρίζει σήμερα.

Αισθηματικά: Η κτητικότητα και η ελεγκτικότητα παραμένει έντονη με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ωστόσο τα πρόσωπα του οικείου περιβάλλοντος είναι δίπλα σου και σε στηρίζουν, παρότι δεν λείπουν από μέρους σου οι ζήλιες.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Εστιάζεις τις προσπάθειές σου σε οικονομικές υποθέσεις που σχετίζονται με τρίτους και σχετίζονται και με το δικό σου πορτοφόλι, ενώ ένα πιθανό σενάριο είναι πως η τσέπη σου ενισχύεται από ενέργειες άλλων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά:Η Σελήνη περνώντας απέναντί σου, σχηματίζει βοηθητικές όψεις, γεγονός που σε βοηθά να επικοινωνήσεις σκέψεις σου στους άλλους, ταυτόχρονα όμως είναι αυξημένες οι δικές τους απαιτήσεις προς το πρόσωπό σου, ειδικά αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να υπάρχει κάποια απόσταση ανάμεσα σε σένα και στους γύρω σου, φυσική ή συναισθηματική.

Αισθηματικά: Η σημερινή ημέρα σου δίνει πολλές δυνατότητες για να έρθεις πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, γεφυρώνοντας τα χάσματα που υπάρχουν, ενώ ταυτόχρονα μπορείς να περιμένεις θετική απάντηση για μια υπόθεσή σου.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Φίλοι φέρνουν ευχάριστα νέα που ευνοούν την τσέπη σου, ωστόσο αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο θα πρέπει να δείξεις προσοχή στον τρόπο που χειρίζεσαι θέματα καριέρας. Γενικότερα όμως, μπορείς μέσα στον ορίζοντα της ημέρας να προσεγγίσεις τους συνεργάτες.

ΛΕΩΝ
Γενικά:Η σημερινή είναι μια καλή ημέρα για ζητήματα πρακτικής φύσεως, ενώ υπάρχουν ευχάριστες εκπλήξεις που κάνουν τη μέρα σου πιο ευχάριστη. Γενικότερα όμως η μέρα σε καλεί να τακτοποιήσεις τις υποθέσεις της καθημερινότητάς σου, αλλά και τις εκκρεμότητες ρουτίνας που δεν έχουν διευθετηθεί εδώ και καιρό. Επιπλέον, μπορείς να πάρεις κάποιου είδους ανταμοιβή για τις υπηρεσίες που προσφέρεις.

Αισθηματικά: Μέσα από μικρά και απλά πράγματα, σήμερα έρχεσαι πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και αν συνυπολογίσουμε πως ακόμη δίνεις μεγάλο βάρος σε μια σχέση ή μια συνεργασία, καταλαβαίνεις πως σήμερα πρέπει να μιλήσουν οι πράξεις και όχι τα λόγια, αφήνοντας στην άκρη τον εγωισμό.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Τα καταφέρνεις περίφημα σήμερα στο εργασιακό περιβάλλον, ακόμη κι αν υπάρξουν κάποια εμπόδια. Επίσης, η σημερινή ημέρα είναι αρκετά βοηθητική για να τακτοποιήσεις και οικονομικά, προσοχή όμως στις υπερβολές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά:Σήμερα η Σελήνη παραμένει σε μια φιλική θέση προς το δικό σου ζώδιο, στοιχείο που μαρτυρά πως παρά τις όποιες δυσκολίες αντιμετωπίσεις, μπορείς να τις δεις ως ευκαιρίες εδραίωσης της θέσης σου, ωστόσο θα πρέπει να φανείς συνεπής στις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει πάνω σε δημιουργικά σου σχέδια, ειδικά αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο.

Αισθηματικά: Έρχεσαι σήμερα πιο κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα και ειδικότερα στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ενώ αν αναζητάς κάτι στα προσωπικά μπορείς σήμερα να εκμεταλλευτείς προτάσεις για φλερτ και γνωριμίες, πρόσεξε όμως ζήλιες και κτητικότητα που μπλέκουν τα πράγματα.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Γίνονται σημαντικές αλλαγές εξελίξεις στο εργασιακό σου περιβάλλον που σε ευνοούν, που παράλληλα φέρνουν και θετικά νέα για τα οικονομικά σου. Επίσης, θυμήσου πως μπορείς να ωφεληθείς από τις γνωριμίες που έχεις για τα θέματα που σε απασχολούν.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά:Η Σελήνη σήμερα περνάει σε μια θέση κόντρα προς το δικό σου ζώδιο, ωστόσο σχηματίζει θετικές όψεις. Έτσι λοιπόν μπορείς να βρεις λύσεις στο οικείο περιβάλλον, είναι όμως προτιμότερο να αφήσεις τις υπερβολές στην άκρη. Επιπλέον, υπάρχουν καταστάσεις στο σπίτι ή την οικογένεια που απαιτούν από μέρους σου πολύ λεπτούς χειρισμούς.

Αισθηματικά: Έχεις ανάγκη από περισσότερη ασφάλεια και σιγουριά, ενώ ταυτόχρονα θέλεις να κάνεις τη δική σου φωνή να ακουστεί. Επίσης, ωφελείσαι περισσότερο σήμερα με τη συστολή και τη φειδώ στον τρόπο που χειρίζεσαι τα προσωπικά σου, ενώ ταυτόχρονα ωφελείσαι ακολουθώντας την «πεπατημένη».

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Κάνεις συζητήσεις για οικονομικά θέματα, ενώ παράλληλα ακολουθείς δοκιμασμένες συνταγές προκειμένου να ωφεληθείς όσο το δυνατόν περισσότερο, προωθώντας τα δημιουργικά σου σχέδια και γενικότερα όσα έχεις στα σκαριά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά:Η σημερινή ημέρα έχει για σένα πολλές ευκαιρίες για σταθεροποίηση των υποθέσεών σου, ενώ παράλληλα βρίσκεις πρόσφορο έδαφος για να προωθήσεις τα ζητήματα που σε απασχολούν, χάρη στα πρόσωπα που σε περιτριγυρίζουν. Βέβαια, καλείσαι να κρατήσεις μια πιο συγκρατημένη στάση απέναντι στις επαφές και στις συναντήσεις που θα κάνεις, ενώ παίρνεις σημαντικές αποφάσεις.

Αισθηματικά: Η επικοινωνία είναι το κλειδί που σε φέρνει πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ενώ δεν λείπουν τα φλερτ από την καθημερινότητά σου. Παράλληλα, μέσα από τις παρέες σου διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου και αυτό φέρνει ευχάριστες εκπλήξεις.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Οι οικείοι σου διαδραματίζουν έναν αρκετά σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη των υποθέσεών σου, ενώ είσαι σε μια φάση που προετοιμάζεις πράγματα. Μην ξεχνάς όμως ότι η πίεση στα οικονομικά παραμένει, μείνε λοιπόν μακριά από σπατάλες.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά:Η σημερινή ημέρα κινείται σε γνώριμα πλαίσια για σένα, ωστόσο παίρνεις ικανοποίηση σήμερα από μικρά και απλά πράγματα που σε γεμίζουν μέσα στην καθημερινότητά σου, ενώ παράλληλα είναι μια καλή ημέρα για να σταθεροποιήσεις τις υποθέσεις που τρέχουν αυτή την περίοδο. Επιπλέον, κερδίζεις τις εντυπώσεις σήμερα αποδεχόμενος προσκλήσεις για κοινωνικές επαφές.

Αισθηματικά: Η κτητικότητα με όσα νιώθεις ότι σου «ανήκουν» σε υλικό επίπεδο ή σε ανθρώπινο δυναμικό, δίνοντας έτσι την εντύπωση στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ότι δεν του αφήνεις αρκετό χώρο για να εκφραστεί. Ακόμη κι έτσι όμως, εσύ βρίσκεις καταφύγιο στους δικούς σου, αλλά και στα άτομα του φιλικού σου περιβάλλοντος.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Τα οικονομικά αποτελούν το επίκεντρο της προσοχής σου για σήμερα, ενώ δεν αποκλείεται να εισπράττεις κάποια χρήματα που περίμενες ή να κάνεις τις κατάλληλες ενέργειες ώστε να γίνει αυτό το προσεχές διάστημα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά:Η Σελήνη ξεκινώντας την πορεία της στο δικό σου ζώδιο, σχηματίζει βοηθητικές όψεις, στοιχείο που μαρτυρά πως μπορείς να επικοινωνήσεις τις ιδέες σου και να βρεις συμπαραστάτες, με σύμμαχο την ξεκάθαρη λογική. Παράλληλα, καλείσαι να εφαρμόσεις στην πράξη κάποιες θεωρίες που έχεις, ώστε να δεις αν τελικά αποδίδουν στο βαθμό που υπολόγιζες ή όχι.

Αισθηματικά: Οι φίλοι πλέον φέρνουν σημαντικά νέα για τα προσωπικά σου, ενώ εσύ βρίσκεις μικρές αφορμές για να έρθεις πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Γενικότερα όμως σήμερα μπορείς να κάνεις τη φωνή σου και τις επιθυμίες σου να ακουστούν.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Ο μόνος κίνδυνος για σήμερα είναι η υπεραισιοδοξία, κάτι που μπορεί να σε απομακρύνει από τους στόχους που έχεις θέσει, ενώ παράλληλα θα πρέπει να περιορίσεις και τις σπατάλες σε οικονομικό επίπεδο, καθώς τα δεδομένα δεν είναι απόλυτα στη σφαίρα της δικής σου επιρροής.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά:Η σημερινή ημέρα μοιάζει να σε αφήνει με μια εσωστρεφή διάθεση, καθώς νιώθεις την ανάγκη να απομονωθείς από την πολυκοσμία και μοιάζεις να αποφεύγεις τεχνηέντως τις άσκοπες επαφές. Έτσι λοιπόν είναι προτιμότερο από μέρους σου να βρεις χρόνο μέσα στο πρόγραμμά σου και να τον αφιερώσεις στον εαυτό σου και τις ανάγκες του.

Αισθηματικά: Αφιέρωσε χρόνο στον εαυτό σου και άκουσε όσα οι άλλοι έχουν να σου πουν. Άλλωστε, βρίσκεσαι σε μια περίοδο όπου προσπαθείς να ευχαριστήσεις τους άλλους, ενώ σταδιακά αποδεσμεύεσαι από θεωρίες και πρακτικές που σε κρατούσαν πίσω.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Ένα πιθανό σενάριο είναι πως μέσα από τρίτα πρόσωπα ενισχύεται σημαντικά και το δικό σου πορτοφόλι, ενώ υπάρχουν ευχάριστες εκπλήξεις στο οικείο περιβάλλον σου. Επίσης κάνεις συζητήσεις με σημαντικά πρόσωπα για τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά:Επικεντρώνεσαι σήμερα με περισσότερη επιμονή στους στόχους που έχεις θέσει, ενώ παράλληλα προσπαθείς να φανείς συνεπής με τις όποιες υποχρεώσεις έχεις αναλάβει. Γενικότερα όμως πρόκειται για μια ημέρα που σου παρέχει σημαντικές ευκαιρίες ακόμη κι αν αντιμετωπίσεις προκλήσεις. Άλλωστε το κλειδί της επιτυχίας σήμερα είναι ο ρεαλισμός στις προσδοκίες που έχεις.

Αισθηματικά: Η σημερινή ημέρα σε φέρνει πιο κοντά στα πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος, ενώ ειδικά αν έχεις γεννηθεί τον Φεβρουάριο, υπάρχουν σημαντικές ευκαιρίες για να έρθεις πιο κοντά στο άτομο που σε ενδιαφέρει, μέσα στον ορίζοντα της ημέρας. Μην ξεχνάς όμως και τις εντάσεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Ένα μεγάλο μέρος της ενέργειάς σου κατευθύνεται σε οικονομικές υποθέσεις που σχετίζονται με τρίτους, αλλά αφορούν άμεσα και τη δική σου τσέπη, όπως επίσης και με τις δικές σου οφειλές προς άλλα πρόσωπα.

astropedia.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot