Τα ζώδια της Τρίτης 15 Σεπτεμβρίου

Σεπτέμβριος 15, 2015
jumbo-banner

ΚΡΙΟΣ
Γενικά:Η Σελήνη σήμερα σχηματίζει και κάποιες δυσμενείς όψεις απέναντί σου δίνοντας ένα πολεμικό χαρακτήρα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, οπότε καλείσαι να δράσεις με περισσότερη διαλλακτικότητα με τις απαιτήσεις των άλλων, παρά το γεγονός πως δεν αποκλείεται να έχουν υπερβολικές αξιώσεις από σένα. Φρόντισε παράλληλα να περιορίσεις τις σπασμωδικές αντιδράσεις που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε ρήξεις, ενώ μπορείς να στηριχτείς στις επικοινωνιακές σου ικανότητες.

Αισθηματικά: Οι σχέσεις σου περνούν δια πυρός και σιδήρου, χρειάζεται λοιπόν λεπτούς και μεθοδικούς χειρισμούς από μέρους σου, ενώ έχε κατά νου πως πρόσωπα του οικείου περιβάλλοντός σου είναι δίπλα σου, ακόμη κι αν οι σχέσεις σου μαζί τους είναι έντονες.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Τα οικονομικά σου μοιάζουν αρκετά πιεσμένα αυτό το διάστημα και είναι προτιμότερο να μην κάνεις μεγάλα ανοίγματα στα οικονομικά, ενώ η μέρα δεν δίνει πρόσφορο έδαφος για συμφωνίες.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά:Οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας σε πνίγουν σήμερα και το πρόγραμμα είναι τόσο φορτωμένο που σε εξαντλεί, ενώ εσύ θα προτιμούσες να ξεκουραστείς. Όλη αυτή η κατάσταση σου προκαλεί άγχος και κάνεις έναν αγώνα δρόμο για να φανείς συνεπής, αλλά ο Άρης σε μια θέση κόντρα σε σένα φέρνει και πιέσεις στο περιβάλλον σου σε αυτή σου την προσπάθεια.

Αισθηματικά: Τα αισθηματικά είναι το κομμάτι εκείνο που σήμερα μπορεί να πάει καλύτερα, ακόμη κι αν οι εκκρεμότητες σε αναγκάζουν να αφήσεις τη συναισθηματική σου ζωή σε δεύτερη μοίρα. Ωστόσο το γεγονός ότι εσύ αλλάζεις τον τρόπο που βλέπεις τα πράγματα, φέρνει και μια σημαντική ανανέωση στα προσωπικά.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Το κλίμα στο εργασιακό περιβάλλον είναι έντονο και εσύ πέρα από τις δικές σου υποθέσεις τρέχεις για να ρυθμίσεις και των άλλων, παρόλα αυτά σήμερα είσαι το σταθερό σημείο αναφοράς για τους άλλους.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Γενικά:Παρότι η σημερινή ημέρα δεν είναι ιδιαίτερα δυσαρμονική για σένα, ενδεχομένως να συναντήσεις εμπόδια στα δημιουργικά σου σχέδια, ενώ σε συνδυασμό με το δυσμενή σχηματισμό Δία-Ποσειδώνα κόντρα σε σένα, οι υπερβολές και οι εξάρσεις δεν λείπουν. Παράλληλα, ένα πιθανό σενάριο για σένα είναι πως κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο έχει σημαντικές υποθέσεις και χρειάζεται τη βοήθειά σου.

Αισθηματικά: Το ταίρι σου ή τα παιδιά σου, αν είσαι γονιός, ενδεχομένως σήμερα να απαιτήσουν περισσότερο την προσοχή σου, εσύ όμως μέσα από τις δυσκολίες αναδεικνύεις τα ταλέντα σου. Επιπλέον, τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα παραμένουν τονισμένα και μπορείς να στηριχτείς σε αυτά.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Έχεις προσηλωθεί στους δικούς σου στόχους και δεν βλέπεις τις καταστάσεις στο εργασιακό περιβάλλον, ενώ μέσα από συλλογικές προσπάθειες μπορείς να επιτύχεις περισσότερα. Επίσης, θυμήσου πως είναι περίοδος για οικονομικά ανοίγματα και συμφωνίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά:Ο κυβερνήτης σου σήμερα, η Σελήνη, σχηματίζει και δυσαρμονικές όψεις στον τομέα του ωροσκοπίου σου που συνδέεται με το σπίτι ή την οικογένεια, δείχνοντας κάποια προβλήματα που εμφανίζονται στον ορίζοντα της ημέρας σ’ αυτούς τους τομείς. Έτσι λοιπόν εσύ καλείσαι να κρατήσεις ισορροπίες και να βρεις τη χρυσή τομή ανάμεσα στα δικά σου θέματα και τις πολλές απαιτήσεις του οικογενειακού περιβάλλοντος.

Αισθηματικά: Ο Κρόνος στον τομέα των προσωπικών σου για λίγο ακόμα φέρνει πολλές αναθεωρήσεις σε πρόσωπα και καταστάσεις, ενώ δεν αποκλείεται σήμερα η ανάγκη σου για συναισθηματική ασφάλεια να σε φέρνει πίσω σε καταστάσεις που ξέρεις πως έχουν τελειώσει.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Η σημερινή ημέρα δεν ευνοεί παρορμητικές κινήσεις από μέρους σου, έτσι λοιπόν άφησε στην άκρη τις σκέψεις για ρίσκα και εντάσεις, προτιμώντας να δράσεις δίχως να κοινολογείς τα σχέδιά σου.

ΛΕΩΝ
Γενικά:Η σημερινή ημέρα δίνει αρκετές ευκαιρίες για να κινηθείς, ωστόσο υπάρχει η τάση για εντάσεις και διενέξεις με τα πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος, ενώ παράλληλα δεν είναι λίγες οι φορές που υιοθετείς μια εριστική συμπεριφορά όταν επικοινωνείς τις ιδέες σου. Επιπλέον, έχε κατά νου πως πρέπει να προσέχεις περισσότερο με το μεταφορικό σου μέσο ή τις μετακινήσεις σου γενικότερα.

Αισθηματικά: Οι φίλοι είναι εκείνοι που δίνουν λύσεις σήμερα και μέσα από τις παρέες σου βρίσκετε τις διεξόδους, προσπάθησε λοιπόν να φανείς πιο ευέλικτος και διαλλακτικός στον τρόπο που προσεγγίζεις τους άλλους.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Η διπλωματικότητα σήμερα μπορεί να κάνει θαύματα στην καριέρα σου, ενώ γίνονται αλλαγές στο εργασιακό περιβάλλον που λειτουργούν υπέρ σου. Πρόσεξε όμως να μην δίνεις λαβές για σχόλια, σε μια περίοδο όπου έχεις πιεστεί αρκετά σε οικονομικό επίπεδο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά:Παρότι σήμερα μπορείς να καταφέρεις πολλά σε πρακτικό επίπεδο, υπάρχουν πολλά που διαταράσσουν την ηρεμία σου, ενώ η δική σου στάση να έχεις παρωπίδες απέναντι σε οποιαδήποτε αλλαγή, φέρνει τα αντίθετα από τα επιθυμητά αποτελέσματα. Επιπλέον σήμερα έχεις ανάγκη να αναγνωριστεί έμπρακτα η αξία σου αλλά και οι προσπάθειες που καταβάλλεις γενικότερα.

Αισθηματικά: Από μέρους σου, η κτητικότητα είναι έντονη προς τα αγαπημένα σου πρόσωπα και τα επίπεδα της ζήλιας απέναντι στο ταίρι σου είναι αρκετά υψηλά, ωστόσο σήμερα μέσα από τις κοινωνικές σου επαφές μπορείς να βγεις ωφελημένος.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Μέσα από τις δικές σου ενέργειες προβάλλεις τον καλύτερό σου εαυτό στη δουλειά και προσεγγίζεις πρόσωπα κύρους, ωστόσο η σημερινή ημέρα είναι απαγορευτική για οικονομικά ρίσκα και απερίσκεπτες σπατάλες που τελικά ζημιώνουν το πορτοφόλι σας. Άλλωστε, ο Ποσειδώνας απέναντί σου δείχνει και κάποιες αυταπάτες.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά:Η Σελήνη σήμερα στο ζώδιό σου σχηματίζει και έντονες όψεις, στοιχείο που μαρτυρά πως είσαι επιρρεπής σε εντάσεις και διενέξεις καθώς είσαι αρκετά εριστικός με το περιβάλλον σου ενώ το στοιχείο της υπομονής είναι εκείνο που λείπει από την ατζέντα της ημέρας. Παράλληλα, προσπάθησε να αποφύγεις τις παρορμητικές ενέργειες που μπορεί τελικά να έχουν τα αντίθετα από τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Αισθηματικά: Οι άλλοι αντιδρούν έντονα απέναντι στις δικές σου απαιτήσεις, οπότε δεν βοηθά να ρίχνεις λάδι στη φωτιά με την συμπεριφορά σου. Είναι προτιμότερο να επιστρατεύσεις τη διπλωματικότητά σου καθώς με ευχάριστο τρόπο μπορείς να καταφέρεις πολύ περισσότερα.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Υπάρχουν πολλές αναθεωρήσεις στον τομέα των στόχων σου και αυτό σε κάνει να βλέπεις με διαφορετική οπτική τις καταστάσεις, ενώ τα οικονομικά σου ενισχύονται αρκετά από τρίτα πρόσωπα που βοηθούν έμμεσα το πορτοφόλι σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά:Η σημερινή ημέρα φέρνει πολλές υποχρεώσεις που δεν συνδέονται άμεσα με τις δικές σου υποθέσεις, αλλά περισσότερο επωμίζεσαι ευθύνες τρίτων που σε αγχώνουν. Παράλληλα όμως η σημερινή ημέρα δείχνει για σένα μια έντονα παρασκηνιακή δραστηριότητα που δρα ενάντια στα δικά σου συμφέροντα, φρόντισε λοιπόν να κρατάς για τον εαυτό σου τα πιο σημαντικά χωρίς να κοινολογείς τα σχέδιά σου.

Αισθηματικά: Τα αισθηματικά είναι εκείνα που αποτελούν την ευχάριστη πλευρά της ημέρας αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, ενώ αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο, νιώθεις πως δεν μπορείς να στηριχτείς απόλυτα στα δικά σου πρόσωπα. Αν είσαι του τρίτου δεκαημέρου κάνεις απολογισμούς ως προς τις σχέσεις σου γενικότερα.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Οικονομικές υποθέσεις που σχετίζονται με τρίτους μπορούν να πάνε καλύτερα, ενώ ενισχύεσαι οικονομικά από την βοήθεια άλλων προσώπων. Έτσι μπορείς κι εσύ πιο άνετα να τακτοποιήσεις τις δικές σου οφειλές.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά:Μολονότι η σημερινή ημέρα δεν είναι πιεστική για σένα, εντούτοις θα πρέπει να κάνεις πιο λεπτούς χειρισμούς ως προς τους στόχους που έχεις θέσει, ενώ οι συλλογικές σου προσπάθειες δείχνουν σήμερα να συναντούν εμπόδια. Επιπλέον, ένα πιθανό σενάριο για σένα είναι πως οι άλλοι δεν μοιράζονται απόλυτα τα δικά σου οράματα για το μέλλον και αυτό μοιάζει να σε ενοχλεί.

Αισθηματικά: Η σημερινή ημέρα φέρνει κάποιες ευκαιρίες στα προσωπικά, ενώ δεν αποκλείεται να χρειαστεί να διαδραματίσεις ρόλο ειρηνοποιού στο φιλικό σου περιβάλλον, αφού ένα φιλικό σου πρόσωπο σε χρειάζεται. Επιπλέον, κάνεις πολλές προσπάθειες για να ομορφύνεις την καθημερινότητα όσων αγαπάς.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Τα δημιουργικά σου σχέδια συναντούν κάποια εμπόδια ενώ είναι προτιμότερο να αποφύγεις να δανείσεις χρήματα ή να δανειστείς αν δεν είσαι απόλυτα σίγουρος ότι θα είσαι συνεπής στις οικονομικές σου υποχρεώσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά:Η σημερινή ημέρα δοκιμάζει τις αντοχές σου καθώς υπάρχουν πολλά «πρέπει» που καλείσαι να ακολουθήσεις ακόμη κι αν οι δικές σου επιθυμίες δεν συνάδουν με αυτά. Ωστόσο μέσα στη σημερινή ημέρα μπορείς να καταφέρεις πολλά σε πρακτικό επίπεδο, κυρίως με τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας, όμως πρόσεξε τις ενέργειές σου ώστε να μην εκτεθείς στα μάτια των άλλων. Επιπλέον, προσοχή με τις μετακινήσεις σου σήμερα.

Αισθηματικά: Οι παρορμητικές κινήσεις δεν λειτουργούν υπέρ σου σήμερα και πρέπει να σκέφτεσαι δυο φορές πριν ενεργήσεις, ωστόσο είσαι πιο κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα και οι συνθήκες σε βοηθούν να αλλάξεις στεγανά που υπάρχουν στην κοσμοθεωρία σου, μειώνοντας έτσι τις συναισθηματικές αποστάσεις με όσους αγαπάς.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Είναι προτιμότερο να αποφύγεις να έρθεις σε σύγκρουση με πρόσωπα κύρους, καθώς οι προϊστάμενοι σου έχουν πολλές απαιτήσεις και εσύ καλείσαι να χειριστείς τις δυσκολίες με διπλωματικότητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά:Η σημερινή ημέρα έχει κάποια σημεία που πρέπει να προσέξεις σε διαδικαστικές υποθέσεις ή στις σχέσεις σου με τον νόμο, κατά τα άλλα όμως πρόκειται για μια ημέρα ευκαιριών και δυναμικότητας. Μπορείς να αδράξεις λοιπόν τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται, ειδικά σε οτιδήποτε σχετίζεται με τα δημιουργικά σου σχέδια, ακόμη κι αν υπάρχουν αναβολές ή καθυστερήσεις στην καθημερινότητά σου.

Αισθηματικά: Τα αγαπημένα σου πρόσωπα στέκονται δίπλα σου και σε στηρίζουν, ενώ έχεις ρίξει το βάρος της προσοχής σου και στους δικούς σου. Επιπλέον, παρότι υπάρχει κινητικότητα με τα φλερτ και τις γνωριμίες, οι συνθήκες ακόμη δεν ευνοούν την συναισθηματική πληρότητα.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Προβάλλεις μια πιο διεκδικητική πλευρά σου στο εργασιακό περιβάλλον, ωστόσο στα οικονομικά σου τα πράγματα παραμένουν πιεσμένα, ενώ στη δουλειά ασχολείσαι ξανά με υποθέσεις από παλιά.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά:Η σημερινή ημέρα είναι αρκετά πιεστική, όχι τόσο λόγω συνθηκών εξωτερικών, όσο για συναισθηματικούς λόγους μέσα σου. Υπάρχει φόρτιση με κάποιες καταστάσεις και αυτό σε κάνει να είσαι αρκετά επιφυλακτικός με τους γύρω σου, ενώ παράλληλα προσπαθείς να περνούν όλα από τον δικό σου έλεγχο, στοιχείο που δυσχεραίνει την επικοινωνία σου με τους άλλους. Παράλληλα, δε λείπουν και τα μικροκαυγαδάκια με τα πρόσωπα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος, οι γκρίνιες ή οι προστριβές.

Αισθηματικά: Οι επαφές σου και οι γνωριμίες είναι πολλές και ο Δίας απέναντί σου, στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων είναι πολλά υποσχόμενος, πρόσεξε όμως μήπως ζεις κάτι ονειρικό που δεν έχει ρεαλιστική βάση.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Η σημερινή ημέρα σε καλεί να δείξεις περισσότερη προσοχή στον τρόπο που χειρίζεσαι τις οικονομικές υποθέσεις που σχετίζονται με τρίτους ή τις δικές σου οφειλές, καθώς ρίσκα ή απερίσκεπτες ενέργειες μπορεί να έχουν αρκετά ζημιογόνα αποτελέσματα.

astropedia.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot