Τα ζώδια της Τρίτης 12 Μαΐου

Μάιος 12, 2015
jumbo-banner
Ο Καιρός από εχθές δεν μας τα λέει καλά... τα ζώδια όμως;

ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Θα σε πιάσουν οι ευαισθησίες σου και αυτό που μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω στον ψυχισμό σου. Ο λόγος είναι ότι θέλεις να βρεθείς πιο κοντά με τον εσώτερο εαυτό σου και τα συναισθήματά σου. Ίσως σου δοθεί η ευκαιρία να βοηθήσεις κάποια άτομα που θα έχουν την ανάγκη σου.
Ερωτικά: Η περιοδικότητα μιας σχέσης που μπορεί να μην είναι πολύ κοντινή ίσως να σε έχει αρχίσει να σε ενοχλεί γιατί μάλλον θέλεις να απομακρυνθείς και να κάνεις κάτι καινούργιο αφού βλέπεις ότι δεν βγάζεις άκρη με το συγκεκριμένο πρόσωπο, ιδιαίτερα αν είναι Ιχθύς.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχει αρχίσει το σύστημα να κινείται και θα διαπιστώσεις ότι όλα θα είναι σαν να τα ξεκινάς από την αρχή κι αυτό θα δώσει μια μοναδικότητα στην επικοινωνία σου και τις νέες επαφές. Χρειάζεται αν κάνεις οικονομικές συναλλαγές, να έχεις τα μάτια σου ανοικτά και να μην έχεις αφηρημάδα.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Νιώθεις ότι μπορείς να τα καταφέρεις με άνεση και ηρεμία, χωρίς πολλές περιστροφές. Θα μιλήσεις ανοικτά για ένα πρόβλημα που έχεις και θέλεις να το μοιραστείς με κάποιους συγκεκριμένους φίλους. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες, θα έχεις μια ιδιαίτερη γαλήνη μέσα στο σπίτι σου.
Ερωτικά: Η σχέση σου με τον Ιχθύ περνάει από μια καινούργια ανανεωμένη φάση γιατί κάπου βλέπεις ότι ταιριάζετε στα θέματα οικογένειας και έχετε την ίδια οπτική γωνία. Αν θέλεις πάντως να ξεπεράσεις τους φόβους σου με τον Τοξότη θα πρέπει να είσαι όσο μπορείς ειλικρινής.
Οικονομικά & Καριέρα: Επιβεβαιώνεις κάποιες προσωπικές συμφωνίες που έχουν γίνει και αυτό είναι που θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τις ενστάσεις που υπάρχουν από άτομα που έχεις μέσα στην δουλειά σου ή συνεργάζεσαι.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Θα είσαι σίγουρος/η και για αυτό ήρεμος/η για κάτι ότι θα γίνει αλλά από την άλλη χρειάζεται να είσαι όσο μπορείς πιο ρεαλιστής/α και να αντιδράς γρήγορα σε πράγματα που είναι παράλογα.
Ερωτικά: Όσο και να αρνείσαι ότι δεν σου αρέσει ο Ιχθύς, οι πράξεις σου δείχνουν το αντίθετο. Η κυριαρχία σου πάντως θα είναι δυνατή γιατί θα αλλάξεις κάπως χωρίς να το καταλάβεις το πεπρωμένο σου με τον Καρκίνο και θα έχετε ένα ιδιαίτερο συναισθηματικό δέσιμο.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις πολλά να κάνεις και να μοιραστείς με άτομα που έχετε κοινά ενδιαφέροντα. Να προσέχεις όμως να μην αφαιρείσαι, επειδή ίσως βαριέσαι ή ονειροπολείς γιατί θα γίνουν λάθη, κυρίως αν μετράς χρήματα ή αν είναι να υπογράψεις κάποια χαρτιά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Θα περάσεις από την ένταση στην ηρεμία γιατί θα βρεις πιο εύκολα την εσωτερική σου ταυτότητα και με κάποιο τρόπο θα μεγαλώσουν οι ελπίδες σου. Αν σου αρέσει ο χορός και η μουσική, σήμερα θα συνδεθείς μαζί τους με ένα ιδιαίτερο και δημιουργικό τρόπο.
Ερωτικά: Η Αφροδίτη έχει ξεκινήσει να σου μεταδίδει μια πολύ όμορφη ενέργεια η οποία θα σε βοηθήσει να έρθεις πολύ κοντά με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Το άλλο που είναι σημαντικό είναι ότι σχεδιάζεις να γυρίσεις κοντά σε ένα άτομο που για λίγο είχες διακόψει μαζί του.
Οικονομικά & Καριέρα: Θα αλλάξεις κάπως τα κακώς κείμενα και θα το κάνεις με την δική σωστή διαχείριση. Τα θετικά είναι ότι θα πάρεις χρήματα που περιμένεις και θα κλείσεις μια δουλειά που προσπαθείς εδώ και καιρό.

ΛΕΩΝ
Γενικά: Βρίσκεσαι σε μια λανθάνουσα κατάσταση γιατί είσαι πολύ ήσυχος/η και από την άλλη νιώθεις σαν να μην έχεις και πολύ ενέργεια. Η ψυχική σου αλλαγή θα είναι πολύ έντονη γιατί θα σε οδηγήσουν οι εξωτερικές συνθήκες να περιμένεις κάτι από άλλα άτομα.
Ερωτικά: Ο Ιχθύς σε βάζει σε μια αναμονή και αυτό είναι που σε ενοχλεί γιατί δεν σου τα λέει καθαρά και αυτό σε κουράζει πάρα πολύ. Το κυριότερο είναι να είστε όσο μπορείτε πιο ξεκάθαροι.
Οικονομικά & Καριέρα: Είσαι στην αναμονή και ίσως εξαρτάσαι από συγκεκριμένα άτομα τα οποία στο τέλος μπορεί και να σε αφήσουν να περιμένεις για αυτό πρέπει να πιέσεις από την αρχή για να υπάρχει ένα ορισμένο χρονικό πλαίσιο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Σε κάνουν τα άλλα άτομα να νιώθεις υπεύθυνος/η για αυτά και το σπουδαιότερο, θα σε απορροφήσουν τόσο πολύ που δε θα ξέρεις από πού πρέπει να ξεκινήσεις.
Ερωτικά: Η προσωπική σου ζωή μερικές φορές είναι τόσο δύσκολο να μπει σε μια τάξη που για να γίνει, πρέπει να την κάνεις στείρα και χωρίς ουσία. Για αυτό θα αφήσεις τελείως ελεύθερο/η το άτομο που σε ενδιαφέρει.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναγνωρίζεις ότι κάποια μακροχρόνια σχέδιά σου ήταν λάθος και χρειάζονται αρκετές αλλαγές. Το πιο σημαντικό είναι που καταλαβαίνεις ότι χρειάζεσαι μια συνεργασία γιατί νιώθεις ότι δεν τα προλαβαίνεις όλα.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Είσαι σε μια συναισθηματική αφασία και δεν ξέρεις πώς να βγεις γιατί μπορεί να μην έχεις και πολύ όρεξη. Ίσως να έχεις πέσει στην αυτολύπηση και από σκέψεις να έχεις προκαλέσει στον εαυτό σου μεγάλη στεναχώρια.
Ερωτικά: Δεν είσαι καθόλου ξεκάθαρος/η στην ερωτική σου ζωή κι αν τα πράγματα είναι φλου και δεν ξέρεις τι να ακολουθήσεις και τι να κάνεις, τότε είναι που έχεις το μεγάλο μπέρδεμα γιατί ζορίζεσαι για αποφάσεις που πρέπει να πάρεις. Ο Κριός ή ο Ιχθύς είναι ένα άτομο που σε βασανίζει με κάποιο τρόπο.
Οικονομικά & Καριέρα: Βρίσκεσαι σε πολλές δουλειές μπερδεμένος/η και δεν υπάρχει προς το παρόν ξεκάθαρο τοπίο. Αν είναι να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο έχεις τόσο πολλά να κάνεις που κάπως θα σαστίσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Νοσταλγικές μνήμες και άλμπουμ με φωτογραφίες θα σε κάνουν να είσαι περισσότερο ευαίσθητος/η και συναισθηματικός/η, χωρίς όμως να πέφτεις σε ρυθμούς. Αντίθετα θα έχεις πολλές νέες δημιουργικές τάσεις που θα σε βοηθήσουν και στο να αλλάξεις κάπως το εξωτερικό σου look αλλά και τον τρόπο που εκφράζεσαι.
Ερωτικά: Αν βγεις έξω και πιεις και κανένα ποτηράκι παραπάνω, τότε θα κάνεις εξομολογήσεις. Αν όμως δεν θέλεις να ξεσηκώσεις το άλλο άτομο, θα πρέπει να προσέξεις να μην ανοιχτείς πάρα πολύ. Με τον Ιχθύ θα έρθεις κοντά αλλά χωρίς να δώσεις προς το παρόν υποσχέσεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχοντας θετικές σκέψεις και κυρίως μια στάση πολύ ανοικτή θα πετύχεις με την πρώτη να φέρεις κάποια πράγματα σε μια ισορροπία. Αν είσαι σε φάση κατασκευής ή επιχειρηματικού ρίσκου θα δεις ότι η πόρτα θα ανοίξει διάπλατα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Αφήνεσαι και παρασύρεσαι σε όμορφες αλλά ίσως και φανταστικές σκέψεις. Κάπου λυπάσαι και άτομα και προσπαθείς να τα βοηθήσεις αλλά χωρίς να χάνεις το δικό σου στίγμα.
Ερωτικά: Συγχωρείς και ξεχνάς εύκολα για αυτό δεν κρατάς μούτρα σε ένα Λιοντάρι ή Παρθένο που μπορεί να σε έχουν στενοχωρήσει. Όσο και να προσπαθείς να θυμώσεις, δεν μπορείς γιατί πιστεύεις ότι σήμερα είναι μια άλλη μέρα. Αυτό σε βοηθάει μακροπρόθεσμα γιατί με αυτόν τον τρόπο κτίζεις μια σχέση σωστή.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να κάνεις πολλά πράγματα και νιώθεις ότι μάλλον δεν προλαβαίνεις να τα ολοκληρώσεις. Πιθανόν να δουλεύεις ακόμα και από το σπίτι γιατί δεν μπορείς να είσαι συνέχεια στον χώρο εργασίας σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Βάζεις τις βάσεις σου για κάτι πολύ καλό και δεν αφήνεις τίποτα και κανένα να σε επηρεάσει. Οι δηλώσεις και οι συζητήσεις που θα κάνεις θα είναι ήπιες και ήρεμες. Η μουσική θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις.
Ερωτικά: Σκέφτεσαι τον Σκορπιό ή τον Ιχθύ και με ποιο τρόπο θα μοιραστείς μαζί του ακόμα και κάποιους προβληματισμούς που έχεις για την δουλειά σου ή άλλα θέματα που σε απασχολούν. Έχεις ανάγκη να νιώσεις ότι θα είσαι μαζί με το αγαπημένο σου πρόσωπο και ίσως να μπορείς.
Οικονομικά & Καριέρα: Μπαίνουν οι βάσεις για κάποιες καλές συνεργασίες και θα έρθεις πιο κοντά ακόμα και τα πιο απόμακρα άτομα γιατί χωρίς να το καταλάβεις θα έχεις λυθεί και θα εκπέμπεις θετικά μηνύματα προς τους άλλους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά: Δεν φοβάσαι αλλά και δεν θέλεις να εκτεθείς ή να εκθέσεις για αυτό ίσως να έχεις μια ήπια προσωπική πολιτική απέναντι σε οτιδήποτε σου συμβεί, κυρίως αν αφορά σε ένα οικογενειακό θέμα.
Ερωτικά: Αναζητάς μια χροιά περισσότερο συναισθηματική και νιώθεις ότι επειδή σου λείπουν αρκετές όμορφες και προσωπικές στιγμές, θα τις βρεις σήμερα στον Καρκίνο ή τον Σκορπιό. Από την άλλη αν δεν είσαι σε σχέση μπορεί να σε πιάσει να αναπολείς ένα συγκεκριμένο άτομο από τα παλιά.
Οικονομικά & Καριέρα: Προσπαθείς να βγεις προς τα έξω και δεν παραδίδεις τα όπλα γιατί πιστεύεις ότι όλα θα πάνε καλά, αρκεί να επιμείνεις και να βλέπεις μόνιμα μπροστά σου.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά: Ό, τι και να ψάχνεις θα το βρεις αυτές τις δυο ημέρες γιατί θα έχεις το κοκαλάκι της νυχτερίδας. Επειδή θα είσαι πολύ κοντά στην δύναμή σου, θα θέλεις να κάνεις ένα βήμα πιο μπροστά.
Ερωτικά: Θα αναλάβεις κάποιες πρωτοβουλίες γιατί θέλεις εσύ να κάνεις το πρώτο βήμα κι αυτό να ξέρεις ότι εύκολα θα σου φέρει επιτυχία γιατί θα είσαι ο εαυτός σου και δεν θα κομπλάρεις να πεις αυτά που θέλεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Παίρνεις το ρίσκο σου γιατί σου βγαίνουν οι αρχηγικές σου ικανότητες για αυτό δεν θέλεις να μοιραστείς με κανένα αυτά που σκέφτεσαι ή θέλεις να εφαρμόσεις. Το καλύτερο από όλα είναι να μην βιαστείς να τα χαλάσεις με μια ομάδα που συνεργαζόσουν.

Πηγή: www.astrology.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot