Τα ζώδια της Τετάρτης 8 Ιουλίου

Ιούλιος 08, 2015
jumbo-banner

Αν μπορείς στα δύσκολα να βλέπεις κάτι το θετικό, ίσως και να μην μοιάζουν τόσο δύσκολα.... Καλημέρα!

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Τέρμα οι συμβιβασμοί, τέρμα και τα γκάζια... Η Σελήνη στον Κριό φρεσκάρει την διάθεση σου και το τελευταίο που θέλεις είναι να μείνεις κολλημένος/η στο χθες. Εκμεταλλεύσου λοιπόν τη συγκυρία για να δώσεις περισσότερες ευκαιρίες στον εαυτό σου αλλά και στα πρόσωπα που αγαπάς ή εκτιμάς. Αν τα ρωτούσες κιόλας θα άγγιζες την τελειότητα!
Ερωτικά
Δεν είσαι διατεθειμένος/η να υποκύψεις στον οποιοδήποτε περιορισμό. Όσο μάλιστα αυξάνονται τα «μη» τόσο πιο αντιδραστικός/η γίνεσαι. ΟΚ, λοιπόν, είναι βέβαιο ότι θα καταφέρεις να σπάσεις τα νεύρα του «εχθρού» αλλά μήπως πήρες... πολύ φόρα;

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Όλοι αυτοί οι τύποι που σε περιτριγυρίζουν προσπαθώντας να περάσει το δικό τους ή να σου... φάνε κρυφά το βιος σου δεν ξέρουν με ποιόν/α έχουν να κάνουν. Σκάνε κατά κύματα στη ζωή σου αλλά εσύ βαστάς γερά τις Θερμοπύλες σου, έχοντας κι ένα ουσιαστικό όφελος: Σου δίνουν στόχο και με αρωγό την Σελήνη στον Κριό ξέρεις πια με ποιους έχεις να κάνεις!
Ερωτικά
Το πρώτο σου μέλημα θα πρέπει να είναι η διερεύνηση των πραγματικών συναισθημάτων και προθέσεων, αφού μάλλον επικρατεί μια... σύγχυση. Μην βιαστείς όμως να βγάλεις πρόωρα συμπεράσματα γιατί τα φαινόμενα μπορεί να απατούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Στα οικονομικά και τα επαγγελματικά σου η κατάσταση δεν είναι διόλου ξεκάθαρη. Το τρίγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα σε βάζει να κολυμπήσεις σε θολά νερά κι εδώ είναι που χρειάζεται η προσαρμοστικότητα κι η ευφυΐα σου. Σου έχουν στήσει «δίχτυα» προσδοκώντας να στην φέρουν αλλά εσύ ως πονηρή σουπιά αμολάς το μελάνι σου κι... άντε γεια!
Ερωτικά
Όλο λάδι-λάδι αλλά από τηγανίτα τίποτα! Πολλές οι γνωριμίες, ενδιαφέρουσες οι προοπτικές αλλά κάπου έχεις χαθεί μεταξύ έρωτα και φιλίας και το ποθούμενο αργεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Ο Άρης στο ζώδιο σου σε πιέζει να δράσεις εδώ και τώρα, μα αντί να βιάζεις την τύχη σου και να κάνεις διαρκώς μια.... τρύπα στο νερό, άφησε το σύμπαν να σε καθοδηγήσει. Δέξου και ακολούθησε τους οιωνούς του και τα πράγματα θα στρώσουν από μόνα τους.
Ερωτικά
Μπερδεμένα τα πράγματα αλλά όσο να 'ναι έχεις τον τρόπο σου: Αφήνεις τον άλλον να πιστεύει ότι είσαι ένα αφελές και άκακο αρνάκι, μέχρι που διαπιστώνει ότι πνίγεται σε μια θάλασσα συναισθημάτων. Τότε φυσικά απλώνει χέρι βοηθείας και... τσουπ τον βουτάς και τον χώνεις στην καλάθα σου!

ΛΕΩΝ
Γενικά
Δεν ήξερες, δεν ρώταγες; Είσαι πρόθυμος/η να βοηθήσεις κόσμο αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μοιράζονται όλοι την ίδια αγαθή διάθεση. Πάντα θα υπάρχουν και οι «πονηροί» που προσβλέπουν στην εκμετάλλευση της γενναιοδωρίας σου, που πολλές φορές γίνεται... αφελής! Καλό είναι λοιπόν, πριν κάνεις οτιδήποτε, να ψάξεις ενδελεχώς τα «πώς» και τα «γιατί».
Ερωτικά
Η Σελήνη στον Κριό συνεργάζεται... άψογα με τις επιθυμίες σου αλλά η κατάσταση απέχει πολλή από το να είναι σταθερή ή διασφαλισμένη. Πρώτα η περιπέτεια κι ύστερα... βλέπεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Οι καιροί δεν προσφέρονται ούτε για συνεργασίες, ούτε για πολλές... εμπιστοσύνες! Όσο κι αν μετράς, ζυγίζεις και ξαναμετράς είναι δύσκολο να αντιληφθείς τα παιχνίδια που παίζονται, αφού οι «πονηροί» κατορθώνουν να είναι πάντα ένα βήμα μπροστά από σένα. Ίσως είναι καλύτερα να περιμένεις αλλά αν χρειαστεί να πάρεις μια δύσκολη απόφαση, συμβουλέψου πρώτα τους (δοκιμασμένους) φίλους σου.
Ερωτικά
Ο Ποσειδώνας ρίχνει την ομίχλη του κι αχρηστεύει την πυξίδα σου. Πας δηλαδή στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα και μην απορήσεις αν ακούσεις τον... Λουκιανό να σου τραγουδά: «Κάπου υπάρχει λάθος και την έχουμε πατήσει κι οι δυό»


ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Με την Σελήνη στην κόντρα, αλλού ξυπνάς κι αλλού βρίσκεσαι... Οι εξελίξεις τρέχουν με κινηματογραφική ταχύτητα, οι συνεργάτες του χθες γίνονται ανταγωνιστές του σήμερα και... τούμπαλιν! Θα ήταν λάθος λοιπόν να βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα ή να πάρεις θέση για το οτιδήποτε. Περίμενε πρώτα «να κάτσει η μπίλια» κι ύστερα άρχισε να κάνεις ταμείο.
Ερωτικά
Από τη μια πλευρά θέλεις να κάνεις μια νέα αρχή στην προσωπική σου ζωή, από την άλλη όμως... ποιον ή ποια να διαλέξεις; Οι επιθυμίες σου... ανεβοκατεβαίνουν στα ράφια μέχρι που ακούς την φωνή του πωλητή: Κλείνουμε, τώρα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Αμάν αυτός ο Κρόνος! Ποντάροντας στην εγγενή καχυποψία σου, σε έχει ταράξει στα «αν» και «μήπως». Κι αν πραγματικά θες να ξεμπλέξεις οριστικά με δαύτον, αντί να «φτιάχνεις» τις αγωνίες σου, για να έχεις κάτι να... ασχολείσαι, κωπηλάτησε δυνατά προς την ευτυχία σου. Είσαι τόσο δυνατός, που τίποτα δεν μπορεί να σε σταματήσει, πέραν εσού του ιδίου!
Ερωτικά
Αφέσου στο όνειρο σου, διώχνοντας μακριά σου κάθε αρνητικό συναίσθημα. Ήδη από μακριά ακούγεται ο κυματιστός ήχος του βιολιού, που σε προσκαλεί να τραγουδήσεις: Έλα να πάμε σ' ένα μέρος, άνθρωπος να μην υπάρχει, ούτε νέος ούτε γέρος, μόνο να 'μαστε μονάχοι!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Το τρίγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα ταλαιπωρεί τα οικονομικά σου με ποικίλους... ευφάνταστους τρόπους. Είτε πρόκειται για απάτη νοθεία κλπ, είτε για χάπια και αλοιφές, είτε απλά για τα... σπασμένα υδραυλικά σου, τον οβολό σου θα τον... θυσιάσεις βρέξει-χιονίσει. Μήπως να έριχνες πρώτα μια δεκάρα στη λίμνη των ευχών; Ποσειδώνας είναι αυτός μπορεί και να εισακουστείς...
Ερωτικά
Πλέεις σε μια θάλασσα γιομάτη με λογής παράξενα φυτά... Για σένα το έγραψε ο Καββαδίας κι είναι στην διακριτική σου ευχέρεια το αν και... πόσο θα ενδώσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Ο Ποσειδώνας σου κρύβει πράγματα -για να σε τουμπάρει, όπως λες- αλλά κι εσύ κρύβεις επιμελώς τα δικά σου, «για να μην εκτεθείς». Απάτη και υποκρισία... Una faccia, una razza! Παρ' το αλλιώς λοιπόν και γίνε ο μαέστρος της συμφωνικής ορχήστρα σου. Μπες δηλαδή στη διαδικασία μιας γόνιμης σύνθεσης μεταξύ φαντασίας και πραγματικότητας, με τα όνειρα και τις διαισθήσεις σου να γονιμοποιούν τον ρεαλισμό σου.
Ερωτικά
Όσο κι αν προσπαθείς να επιβάλλεις νόμους και κανόνες στη σχέση σου, φαίνεται πως κάτι σου διαφεύγει! Για να γλιτώσει το ταίρι σου από την αυστηρότητά σου λέει σε όλα «ναι» αλλά η πραγματικότητα μπορεί να είναι πολύ διαφορετική.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στον Κριό σου... πάει πολύ! Πρωτότυπες σκέψεις κι επαναστατικές εφαρμογές σου δίνουν την αίσθηση ότι χωρίς εσένα ο κόσμος θα ήταν πολύ πιο βαρετός, είσαι θεός, higher mind κλπ... Και βέβαια, πώς είναι δυνατόν να μην αναγνωριστεί το μεγαλείο σου; Ωστόσο, μην περιμένεις να γίνουν αποδεκτές όλες οι εισηγήσεις σου, αφού δεν έχουν όλοι την... όρεξή σου!
Ερωτικά
Μια γνωριμία σε ταξίδι ή απλά... on the road θα διεγείρει το ενδιαφέρον σου, όμως... μη βιάζεσαι. Η απόσταση από το «ταιριάζω θεωρητικώς» μέχρι το «ναι σε όλα» είναι πολύ μεγάλη.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά
Ο Άρης φλερτάρει με τον Ποσειδώνα και σίγουρα νοιώθεις μια... πληρότητα. Ίντριγκες, δολοπλοκίες, κατασκοπίες, υπνοβασίες, τίποτα δεν σου λείπει! Μα στο δίλημμα «προδότης ή προδομένος», απάντησε με τα φτερά της υπέρβασης σου: Τέχνες, φιλοσοφίες, μουσικές και οράματα απλώνουν γύρω σου δίχτυ προστασίας. Οι μυστικοί εχθροί που ζουν γύρω ή εντός σου υψώνουν το μαχαίρι τους μα εσύ δεν είσαι εκεί και κτυπούν τον αέρα...
Ερωτικά
Κάτι «παίζεται» στο παρασκήνιο και ήρθε η ώρα να το μάθεις. Μέχρι να συμβεί βέβαια αυτό, απόλαυσε το υπέροχο ταξίδι σου στη χώρα των αισθήσεων. Ό, τι φαντάστηκες και ό,τι πόθησες είναι στην απόλυτη διάθεση σου!

astrology.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot