Τα ζώδια της Τετάρτης 5 Αυγούστου

Αύγουστος 05, 2015
jumbo-banner

Τετάρτη σήμερα και έχουμε φτάσει στα μισά της εβδομάδας, αν είστε από αυτούς που σήμερα θέλουν να διασκεδάσουν και να μην κάτσουν στο σπίτι ρίξτε μια ματιά εδώ!

ΚΡΙΟΣ
Γενικά:Η Σελήνη σήμερα στο δικό σου ζώδιο συναντά τον εκρηκτικό Ουρανό και σχηματίζει μια σειρά από δυσαρμονικές όψεις, φέρνοντας ξανά στην επιφάνεια τις καταστάσεις που σε έχουν κατά καιρούς προβληματίσει έντονα. Οπλίσου λοιπόν με υπομονή και θυμήσου πως είναι προτιμότερο να μεταθέσεις σημαντικές συζητήσεις για το επόμενο διάστημα που τα πράγματα θα έχουν καταλαγιάσει.

Αισθηματικά: Σήμερα έχεις αρκετό εκνευρισμό, ακόμη και με μικροπράγματα, ενώ στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων δεν αποκλείεται να συναντήσεις κάποια εμπόδια, ενδεχομένως και εριστική συμπεριφορά από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Επιπλέον, η παρορμητικότητα είναι προτιμότερο να μην αποτελεί στοιχείο της σημερινής σου δράσης.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Αν νιώθεις πως έχεις εγκλωβιστεί σε κάποια κατάσταση, εδώ και καιρό, δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να προβείς σε ενέργειες που θα μπορούσαν δυνητικά να βλάψουν την εικόνα σου. Ωστόσο, στα θετικά νέα ανήκουν τα οικονομικά που μοιάζουν να παίρνουν ανάσα.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά:Έντονος εκνευρισμός υπάρχει σήμερα καθώς νιώθεις να πνίγεσαι από τις πιεστικές υποχρεώσεις και από την ρουτίνα της καθημερινότητας που δεν σου αφήνει αρκετό χώρο. Παράλληλα το άγχος είναι έντονο και εσύ θα προτιμούσαες να αποδράσεις ή να ξεκουραστείς, όμως ένα πιθανό σενάριο είναι πως επωμίζεσαι ευθύνες άλλων και αυτό σε βγάζει εκτός προγράμματος. Επίσης, μην αμελήσεις να φροντίσεις την υγεία σου.

Αισθηματικά: Σε ένα γενικότερο πλαίσιο τα προσωπικά σου είναι αρκετά πιεσμένα και σήμερα είσαι πιο εσωστρεφής, ενώ παράλληλα είσαι μονόπλευρος σε ό,τι αφορά την κατανόηση των γύρω σου. Ωστόσο είναι σημαντικοί φίλοι στο πλευρό σου που σε βοηθούν να κάνεις βήματα στα αισθηματικά σου.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Στον ορίζοντα της σημερινής ημέρας οι ρυθμοί στο εργασιακό περιβάλλον είναι έντονοι, ενώ ταυτόχρονα εσύ θα πρέπει να αποφύγεις παρορμητικά έξοδα που προκαλούν σημαντικά προβλήματα στην ισορροπία εσόδων κι εξόδων.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Γενικά:Η σημερινή ημέρα, παρότι είναι αρκετά έντονη, δίνει σε σένα σημαντικές διεξόδους. Παρόλα αυτά ενδεχομένως να υπάρξουν διενέξεις με τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν, ενώ κι εσύ παρασύρεσαι σε βιαστικές ενέργειες, παρότι ευκαιρίες υπάρχουν. Επίσης οι σχέσεις σου με πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος μπορεί να σε προβληματίσουν, ενώ ένα δημιουργικό σου σχέδιο ενδεχομένως να έχει απρόσμενα εμπόδια.

Αισθηματικά: Είσαι αρκετά υποκειμενικός στον τρόπο που σκέπτεσαι τα πράγματα και βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα για τους γύρω σου. Παράλληλα, ζητήματα που σχετίζονται με τον ερωτικό σύντροφο μπορεί να σε απασχολήσουν έντονα, ενώ η συναισθηματική σου ζωή χρειάζεται περισσότερη προσπάθεια για να έρθει σε ομαλότερους ρυθμούς.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Δεν είναι λίγες οι φορές που κάνεις παρακινδυνευμένες ενέργειες στα οικονομικά και παίρνεις ρίσκα με αμφίβολο αποτέλεσμα. Ωστόσο, οι προσπάθειες που καταβάλλεις στην δουλειά, αναγνωρίζονται από σημαντικά πρόσωπα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά:Η σημερινή ημέρα μοιάζει αρκετά πιεστική για σένα, καθώς ο κυβερνήτης σου η Σελήνη συμμετέχει σε μια σειρά από δυσμενείς πλανητικούς σχηματισμούς, από ένα ζώδιο κόντρα με το δικό σου. Έτσι λοιπόν καλείσαι να οπλιστείς με υπομονή, καθώς οι προκλήσεις μέσα στην ημέρα είναι αρκετές, με κυριότερες εκείνες που σχετίζονται με την εικόνα που βγάζεις προς τα έξω. Επίσης, προσπάθησε να μην συμμετέχεις σε προστριβές και εντάσεις με οικεία σου πρόσωπα.

Αισθηματικά: Κάνεις βήματα για να χτίσεις γερές βάσεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, όμως ενδεχομένως σήμερα να βγει στην επιφάνεια μια πιο παρορμητική και απερίσκεπτη πλευρά του εαυτού σου, που σε οδηγεί αναπόφευκτα σε λάθη. Θυμήσου όμως ότι οι λύσεις δεν βρίσκονται στο πόδι, βιαστικά.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Σήμερα στο εργασιακό σου περιβάλλον, προσπάθησε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους ειδικά με τους ανωτέρους σου, ενώ αντίθετα τα οικονομικά μοιάζουν να σταθεροποιούνται.

ΛΕΩΝ
Γενικά:Η Σελήνη σε ένα φιλικό ζώδιο για το δικό σου δίνει διεξόδους σε πολλά από τα μέτωπα που θα κληθείς να αντιμετωπίσεις σήμερα, ωστόσο το πιο πιεστικό σου πρόβλημα είναι ο τρόπος που επικοινωνείς τις ιδέες σου, ενώ είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν προστριβές κι διενέξεις με πρόσωπα του φιλικού περιβάλλοντός σου. Επίσης, είναι προτιμότερο να είσαι προσεκτικός με τις προσπάθειες που καταβάλλεις για τα δημιουργικά σου σχέδια.

Αισθηματικά: Δεν αφήνεις χώρο στην άλλη πλευρά να εκφράσει τις απόψεις τις, βάζοντας έτσι τρικλοποδιά στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, ενώ εσύ υπερασπίζεσαι με πάθος τα δικά σου πιστεύω. Παράλληλα, αν είσαι σε μια σχέση που δεν προχωρά, οι απογοητεύσεις είναι αρκετές αυτό το διάστημα.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Προσπάθησε σήμερα να είσαι καθόλα νομότυπος, ενώ ταυτόχρονα έχεις ρίξει το βάρος όλης της προσοχής σου σε καριέρα και οικονομικά, που χάρη στις δικές σου προσπάθειες απόδίδουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά:Η σημερινή ημέρα, παρότι δεν είναι ιδιαίτερα δυσαρμονική για σένα, δεν σου προσφέρει το σταθερό έδαφος που χρειάζεσαι για να κινήσεις τις υποθέσεις σου, ενώ παράλληλα μικρές αφορμές αρκούν για να γίνεις αρκετά επιφυλακτικός, έως και εχθρικός, με το περιβάλλον σου. Είναι προτιμότερο λοιπόν να σκεφτείς με γνώμονα την λογική και όχι τον άκρατο συναισθηματισμό που σε οδηγεί σε υπερβολές.

Αισθηματικά: Συναισθήματα κτητικότητας ή ζήλιας είναι πολύ πιθανό να εμφανιστούν στον ορίζοντα της ημέρας στην προσωπική σου ζωή, ενώ η ανάδρομη Αφροδίτη στο προηγούμενο ζώδιο, σε σκληρή όψη με τον Κρόνο, δοκιμάζουν τις ανασφάλειες σου και την τάση σου να προσκολλάσαι σε κάποια πρόσωπα.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Απρόσμενες οφειλές ανατρέπουν τα σχέδιά σου σε οικονομικό επίπεδό, ενώ παράλληλα έξοδα που δεν είχες υπολογίσει, κάνουν τα ζητήματα του πορτοφολιού το σημαντικότερο μέτωπο που καλείσαι να αντιμετωπίσεις.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά:Η Σελήνη απέναντί σου, συμμετέχοντας σε δυσμενείς πλανητικούς σχηματισμούς, σε τοποθετεί ξανά σε μια πιεστική κατάσταση καθώς αναζωπυρώνονται δύσκολες καταστάσεις που αντιμετώπισες εδώ και αρκετό καιρό. Έτσι λοιπόν, οι προκλήσεις της ημέρας είναι αρκετές και εσύ καλείσαι να οπλιστείς με υπομονή, ειδικά στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων.

Αισθηματικά: Νιώθεις από την πλευρά σου πως οι άλλοι λειτουργούν περισσότερο σαν εμπόδια γύρω σου, παρά σαν αφορμή για να πας παρακάτω και καθώς οι απαιτήσεις σε ζητήματα οικογενειακά ή σπιτιού πιέζουν, εσείς αναζητάς στήριξη στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, που όμως σήμερα φαίνεται να μην είναι πρόθυμο να σταθεί δίπλα σου, ειδικά αν έχεις γεννηθεί μετά τα μέσα του Οκτώβρη.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Παρορμητικότητα και εριστικότητα είναι τα δυο στοιχεία που θα μπορούσαν να βάλουν σε κίνδυνο τη δημόσια εικόνα σου, μολονότι οικονομικά και καριέρα μοιάζουν να σταθεροποιούνται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά:Μέσα στη σημερινή ημέρα, απρόσμενες αλλαγές στο πρόγραμμά σου έχουν σαν αποτέλεσμα να εκνευρίζεσαι και να τρέχεις να προλάβεις εκκρεμότητες τις τελευταίας στιγμής, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που νιώθεις πως το περιβάλλον σου δεν είναι αρκετά υποστηρικτικό απέναντί σου, οπότε έχεις αναγκαστεί να κάνεις μόνος σου αγώνα δρόμου με το χρόνο για να τα προλάβεις όλα.

Αισθηματικά: Γενικά δεν είσαι σε μια πολύ παραγωγική περίοδο σε σχέση με τα προσωπικά σου, καθώς τα φλερτ και οι γνωριμίες δεν είναι προτεραιότητά σου, ενώ η σημερινή ημέρα έχει πιεστικό πρόγραμμα και δεν σε αφήνει να χαρείς τον ελεύθερο χρόνο σου, ενώ είναι πιθανό να νιώσεις πως η συμπεριφορά δικών σου ανθρώπων απέχει από αυτό που εσύ θα ήθελες.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Προσπάθησε να είσαι πιο διαλλακτικός και να μην υιοθετείς λογικές άσπρο-ή-μαύρο, ενώ στο εργασιακό περιβάλλον σήμερα οπλίσου με υπομονή και πρόσεξε την υγεία σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά:Η σημερινή είναι μια ημέρα που μπορεί να είναι αρκετά έντονη, σου δίνει όμως και τη δυνατότητα να ξεγλιστράς τελικά από τα εμπόδια. Παρόλα αυτά, σήμερα οι σχέσεις σου με τα αγαπημένα σου πρόσωπα υπόκεινται σε αρκετά σκαμπανεβάσματα καθώς υπάρχει μεγάλο χάσμα μεταξύ των δικών σου σχεδίων, αλλά και των επιδιώξεων των γύρω σου. Ωστόσο έχεις την υποστήριξη της οικογένειά σου, όμως αν είσαι γονιός δώσε ιδιαίτερη προσοχή σήμερα στα παιδιά σου.

Αισθηματικά: Οι εξάρσεις θυμού από μέρους του προσώπου που σε ενδιαφέρει, δικαιολογημένα ή αδικαιολόγητα, δεν λείπουν από τη συναισθηματική ατζέντα. Επίσης λόγω πολλών παραγόντων, ενώ υπάρχουν ευκαιρίες για φλερτ, δεν είναι έτοιμες ακόμα οι συνθήκες για να προχωρήσεις.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Προτίμησε να αποφύγεις επιπόλαιες κινήσεις στα οικονομικά, ενώ αντίθετα η καθημερινότητα της δουλειά σου μοιάζει να πηγαίνει σαφώς καλύτερα, σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά:Με τη Σελήνη να παραμένει στον τομέα του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με το σπίτι ή την οικογένεια, σχηματίζοντας όμως μια σειρά από δυσαρμονικές όψεις για το δικό σου ζώδιο, είναι δείκτης πως θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις ισχυρές προκλήσεις πρωτίστως στο οικογενειακό σου περιβάλλον ή το σπίτι γενικότερα καθώς απρόσμενα γεγονότα ανατρέπουν το κλίμα. Από την άλλη και εσύ κρατώντας απόλυτη και αδιάλλακτη στάση ρίχνεις λάδι στη φωτιά.

Αισθηματικά: Το θετικό στοιχείο που αποτελεί σωσίβιο για σένα, είναι η διπλωματική σου ικανότητα, με την οποία μπορείς να επιτύχεις πολύ περισσότερα από ότι με την ευθεία διαμάχη και σύγκρουση. Επίσης τα αγαπημένα σου πρόσωπα ακόμη και στα δύσκολα δεν παύουν να σε στηρίζουν.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Η κοινωνική σου ζωή έχει πολλές προκλήσεις σήμερα ενώ στο εργασιακό σου περιβάλλον, προσπάθησε να κρατήσεις χαμηλούς του τόνους και με τους προϊστάμενούς σου ή άλλα σημαντικά πρόσωπα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά:Μολονότι η σημερινή ημέρα δεν είναι ιδιαίτερα δυσαρμονική για σένα, το στοίχημα που θα πρέπει να κερδίσεις σήμερα είναι οι σχέσεις σου με τους ανθρώπους που σε περιβάλλουν. Δεν είναι λίγες οι φορές που είσαι αμείλικτος σε όσα λες στους άλλους και αυτό σήμερα μπορεί να έχει συνέπειες, καθώς μια λάθος κουβέντα θα μπορούσε να προκαλέσει έντονη δυσαρέσκεια. Παράλληλα, προσπάθησε να είσαι καθόλα νομότυπος αλλά και να προσέχεις με το μεταφορικό σου μέσο ή με τις μετακινήσεις σου γενικότερα.

Αισθηματικά: Το πρόγραμμα παραμένει φορτωμένο και εσύ δεν έχεις αρκετό χρόνο να αφιερώσεις στα αγαπημένα σου πρόσωπα, ωστόσο σε γενικές γραμμές βρίσκεσαι σε μια σταθερή πορεία σε ό,τι αφορά την προσωπική σου ζωή.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Πρόσεξε πώς χειρίζεσαι τα θέματα που σχετίζονται με την κοινωνική σου ζωή, ενώ παράλληλα η δουλειά σου αναγνωρίζεται και αμείβεται, παρά την παρουσία του Άρη στον τομέα της δουλειάς σου.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά:Η σημερινή ημέρα μοιάζει με κινούμενη άμμο που δεν σε αφήνει να κάνεις σαφή βήματα πάνω στα θέματα που σε απασχολούν, καθώς μικροαναποδιές σε βγάζουν εκτός προγράμματος. Παρόλα αυτά, το δυνατό σου χαρτί είναι τα πρόσωπα που σε πλαισιώνουν, σε βοηθούν να έρθεις πιο κοντά στις επιδιώξεις σου, αλλά και να γεφυρώσεις χάσματα.

Αισθηματικά: Η παρουσία του Άρη σε θέση ευνοϊκή προς το ζώδιό σου έχει φέρει και συνεχίζει να φέρνει για πολλούς Ιχθύες ευχάριστες εξελίξεις στα προσωπικά, ωστόσο σήμερα άφησε χώρο στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, καθώς είσαι αρκετά κτητικός και αυτό δυσχεραίνει τις σχέσεις σου σήμερα.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Η μεγάλη πίεση της ημέρας δεν είναι άλλη από τα οικονομικά. Έτσι λοιπόν δεν είναι καλή ημέρα για να συζητήσεις ή για να κάνεις σημαντικά βήματα πάνω στα οικονομικά σου καθώς απρόσμενα έξοδα αλλάζουν τα πλάνα σου.

astropedia.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot