Τα ζώδια της Τετάρτης 29 Ιουλίου

Ιούλιος 29, 2015
jumbo-banner

Στα λόγια όλοι είμαστε καλοί, αλλά αν θέλουμε να πιστέψουμε σε κάτι θέλουμε αποδείξεις!


ΚΡΙΟΣ
Γενικά:Και σήμερα η Σελήνη βρίσκεται στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, φέρνοντας στην επιφάνεια κάποιες ευθύνες ή υποχρεώσεις που έχεις και καλείσαι να φέρεις σε πέρας, ενώ υπάρχει μεγαλύτερη κινητικότητα και στην κοινωνική σου ζωή, ωστόσο προτίμησε το πρωί για να οργανώσεις τη δράση σου, καθώς όσο προχωράμε προς το βράδυ το κλίμα γίνεται πιο πιεστικό για τα σχέδιά σου.

Αισθηματικά: Εκμεταλλεύσου και την πιο μικρή ευκαιρία που σου παρουσιάζεται για να προσεγγίσεις τα πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν, ενώ θυμήσου πως μπορείς να καταφέρεις πολύ περισσότερα μέσα από τη διπλωματικότητα. Επιπλέον, απόφυγε να οδηγήσεις τις καταστάσεις στο σπίτι στα άκρα.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Η καριέρα σου σήμερα και οι φιλοδοξίες που έχεις αποτελούν την πρώτη σου προτεραιότητα, ενώ προτίμησε τη σημερινή ημέρα για να προσεγγίσεις προϊστάμενους ή γενικότερα ανθρώπους που έχουν λόγο στη δουλειά σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά:Η Σελήνη σήμερα βρίσκεται σε μια πιο φιλική θέση για το δικό σου ζώδιο, σου δίνει έτσι περισσότερες ευκαιρίες για να προωθήσεις τα θέματα που σε απασχολούν, ενώ μπορείς να τρέξεις διαδικαστικές υποθέσεις με περισσότερη άνεση. Ωστόσο είναι προτιμότερο να τρέξεις τα ζητήματά σου στο ξεκίνημα της ημέρας, αν θέλεις να επιτύχεις το βέλτιστο αποτέλεσμα αναλογικά με τη δυναμική της ημέρας.

Αισθηματικά: Η διάθεσή σου είναι πιο ευχάριστη κι εσύ είσαι πιο εξωστρεφής, παράλληλα όμως αντιδράς μπροστά στις αλλαγές που βλέπεις πως έρχονται γιατί η δύναμη της συνήθειας έχει ιδιαίτερα μεγάλη ισχύ πάνω σου, ενώ συνεχίζονται τα σημαντικά ξεκαθαρίσματα.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Μολονότι αυτή η περίοδος είναι αρκετά αγχωτική για σένα με τόσες υποθέσεις που εκκρεμούν, εντούτοις το κλίμα στο εργασιακό περιβάλλον σταδιακά βελτιώνεται, κάτι που έχει άμεση επίδραση και στο πορτοφόλι σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Γενικά:Μέσα στη σημερινή ημέρα έχεις την ανάγκη να ρυθμίζεις και την παραμικρή λεπτομέρεια πάνω σε οτιδήποτε περνά από το χέρι σου, ωστόσο κρατάτε μια αρκετά δεσποτική στάση απέναντι στα πρόσωπα που σε περιβάλλουν. Παράλληλα όμως βρίσκεσαι σε μια ιδιαίτερα δυναμική περίοδο που σου δίνει πολλές ευκαιρίες από τη μια να τρέξεις τις υποθέσεις σου κι από την άλλη να βάλεις μια τάξη στην καθημερινότητά σου.

Αισθηματικά: Μολονότι σήμερα είσαι αρκετά εριστικός με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ο κυβερνήτης σου Ερμής από μια θέση ευνοϊκή για το ζώδιό σου φροντίζει ώστε να γλυκαίνει το κλίμα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, παρά τις εξάρσεις ζήλιας που υπάρχουν στον ορίζοντα της σημερινή ημέρας.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Οικονομικά τρίτων έχουν πολύ μεγάλη επίδραση και στο δικό σου πορτοφόλι, οπότε προσπαθείς να χειριστείς με τον καλύτερο τρόπο τη δική σου πλευρά, ενώ παράλληλα οι οικονομικές υποχρεώσεις θα πρέπει να διευθετηθούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά:Η Σελήνη σήμερα βρίσκεται απέναντί σου, δίνοντας τα ηνία των εξελίξεων στους άλλους, ενώ παράλληλα κρατά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις στο προσκήνιο. Εσύ όμως από την άλλη είσαι αποφασισμένος να υλοποιήσεις τα δημιουργικά σου σχέδια και αναλαμβάνεις ευθύνες, ωστόσο θυμήσου πως μέσα από τις σωστές συνεργασίες μπορείς να φτάσεις πιο εύκολα και πιο γρήγορα στο στόχο σου.

Αισθηματικά: Όσο προχωράμε προς το βράδυ αυξάνονται και οι πιεστικές απαιτήσεις των άλλων απέναντί σου, παρότι μπορείς να κάνεις σημαντικά βήματα για να προσεγγίσεις τα πρόσωπα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος, ειδικά αν υπήρξαν έντονες προστριβές το τελευταίο διάστημα.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Προτίμησε τη σημερινή ημέρα, και μάλιστα το ξεκίνημά της, για να προωθήσετε τις υποθέσεις σου, καθώς η αυριανή ημέρα είναι ιδιαίτερα πιεστική για σένα. Εντούτοις και σήμερα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός στον τρόπο που προσεγγίζεις προϊστάμενους.

ΛΕΩΝ
Γενικά:Η σημερινή ημέρα φέρνει στην επιφάνεια όλες εκείνες τις υποθέσεις πρακτικής φύσεως που εκκρεμούν μέσα στην καθημερινότητά σου, ενώ είναι πιθανό πως τρέχεις με υπηρεσίες προκειμένου να προωθήσεις τα ζητήματα που σε απασχολούν. Γενικότερα όμως σήμερα ασχολείσαι με θέματα ρουτίνας που ακόμη κι αν σου φαίνονται βαρετά, πρέπει να μπουν σε σειρά.

Αισθηματικά: Για σήμερα άφησε τον εγωισμό στην άκρη και αφουγκραστείς τις ανάγκες των άλλων, ενώ γενικότερα είσαι σε μια αρκετά βοηθητική περίοδο για το προσωπικά σου, χάρη στην πολύτιμη συνδρομή των φίλων σου. Απόφυγε όμως να εμπλακείς σε κάθετι παρασκηνιακό.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Σήμερα καλείσαι να δώσεις περισσότερη σημασία στις λεπτομέρειες, ενώ η δουλειά αποτελεί σημαντική προτεραιότητα σήμερα για σένα. Προσπαθείς όμως να ρυθμίσεις όσα έχεις να κάνεις στο ξεκίνημα της ημέρας, για να έχεις το βέλτιστο αποτέλεσμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά:Η σημερινή ημέρα σε βγάζει από την εσωστρέφεια των προηγούμενων ημερών και σου δίνει πολλές ευκαιρίες για να προωθήσεις τα δημιουργικά σου σχέδια, ενώ παράλληλα βρίσκεσαι σε μια περίοδο που αναθεωρείς τους στόχους σου, παίρνοντας σημαντικές αποφάσεις. Παρότι λοιπόν η σημερινή ημέρα είναι αρκετά ευνοϊκή για σένα, ωφελείσαι περισσότερο αν οργανώσεις τις υποθέσεις σου για το πρωί.

Αισθηματικά: Τα αγαπημένα σου πρόσωπα σήμερα μονοπωλούν το ενδιαφέρον σου, είτε τα ίδια, είτε με τις υποθέσεις που τα απασχολούν, ενώ αν είσαι γονιός θα πρέπει να εστιάσεις περισσότερο σήμερα στα θέλω των παιδιών σου. Επιπλέον, ακόμη κι αν αυτό το διάστημα δεν είναι πρώτη σου προτεραιότητα τα ερωτικά, σήμερα υπάρχουν πολλές ευκαιρίες.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Υπάρχει πολλή απόσταση ακόμη που πρέπει να διανυθεί ώστε τα οικονομικά σου να σταθεροποιηθούν, ωστόσο μπορείς να κυνηγήσεις έξτρα εισόδημα, έχοντας όμως γύρω σου ασφαλιστικές δικλείδες που σε προστατεύουν.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά:Η Σελήνη σήμερα βρίσκεται στον τομέα του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με το σπίτι ή την οικογένεια, φέρνοντας έτσι στο προσκήνιο θέματα που υπάρχουν εδώ και καιρό. Επιπλέον, κερδίσεις περισσότερο επενδύοντας σε ήδη γνωστά μονοπότια που δεν περιέχουν το ρίσκο, ενώ είναι προτιμότερο να οργανώσεις τη δράση σου στο ξεκίνημα της ημέρας, καθώς όσο προχωράμε προς το βράδυ, το κλίμα γίνεται πιεστικό.

Αισθηματικά: Αφουγκράσου τα θέλω και τις ανάγκες των προσώπων του οικείου σου περιβάλλοντος και μην αφήσεις για αύριο σημαντικές υποθέσεις. Γενικότερα σήμερα έχεις περισσότερο ανάγκη από ότι συνήθως να βρίσκεσαι με δικούς σου ανθρώπους που σου προσφέρουν το αίσθημα της ασφάλειας και της σιγουριάς.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Κατευθύνεις τον δυναμισμό που σε διακατέχει αυτή την περίοδο σε δημιουργικά κανάλια, ειδικά αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο. Επίσης βρίσκεσαι σε μια περίοδο που σου προσφέρει ευκαιρίες στην καριέρα, αρκεί να οργανώσετε καλύτερα τα έξοδά σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά:Η σημερινή ημέρα σου δίνει αρκετές ευκαιρίες για να κινηθείς, να προωθήσεις τα ζητήματα που σε απασχολούν, ενώ μέσα από συζητήσεις μπορείς να βρεις σημαντικούς υποστηρικτές στα θέλω σου. Κάνεις επαφές και έρχεσαι πιο κοντά στα πρόσωπα που σε περιβάλλουν, ενώ παράλληλα σου είναι πιο εύκολο να επικοινωνήσεις τις ιδέες σου στον περίγυρό σου, δοθέντος ότι θα φανείς περισσότερο διαλλακτικός απέναντι σε απόψεις τρίτων που απέχουν από τις δικές σου.

Αισθηματικά: Σήμερα ευνοείσαι στο κομμάτι που σχετίζεται με την επικοινωνία, στείλε λοιπόν μηνύματα στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ενώ παράλληλα συλλέγεις πληροφορίες που σου είναι ιδιαίτερα χρήσιμες, παρά το γεγονός ότι ακόμη παραμένεις επιφυλακτικός με τα προσωπικά σου.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Αυτή η περίοδος απαιτεί από σένα πιο μετρημένες κινήσεις, ενώ παράλληλα το πορτοφόλι σου συνεχίζει να ενισχύεται από τα εισοδήματα τρίτων ή από επιχορηγήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά:Η σημερινή ημέρα έχει για σένα το στοιχείο της σταθερότητας, αφού μπορείς μόνος σας να διαμορφώσεις τις συνθήκες στις οποίες θα κινηθείς, ενώ παράλληλα σου δίνεται η δυνατότητα να ασχοληθείς και με πρακτικές υποθέσεις. Επιπλέον, σήμερα δίνεις περισσότερη σημασία στην αξία των πραγμάτων, ηθική ή υλική.

Αισθηματικά: Αυτές τις μέρες βλέπεις να έρχονται στο προσκήνιο κοινωνικές επαφές που είχες να δεις καιρό, ενώ κι εσύ ξανασκέφτεσαι καταστάσεις με σημαντικά πρόσωπα. Παράλληλα, μέσα από τις δικές σου προσπάθειες μπορείς να χτίσεις κάτι πιο γερό στα προσωπικά σου, έχοντας παράλληλα τα πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος σαν κινητήριο μοχλό.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Δίνεις μεγάλη σημασία στις οικονομικές σου συναλλαγές σήμερα, ενώ γενικότερα ο ισολογισμός εσόδων κι εξόδων αποτελούν την πρώτη σου προτεραιότητα. Θυμήσου όμως ότι είναι προτιμότερο να διευθετήσεις τις υποθέσεις σου σήμερα, σε σχέση με την αυριανή ημέρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά:Η Σελήνη σήμερα βρίσκεται στο ζώδιό σας, φέρνοντας στην επιφάνεια όσα προετοίμαζες στο προηγούμενο διάστημα. Ωστόσο, είναι προτιμότερο να προωθήσεις τις υποθέσεις σου στο ξεκίνημα της σημερινής ημέρας, καθώς όσο προχωράμε προς το βράδυ, η Σελήνη προσεγγίζει τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου, στοιχείο που μαρτυρά πως το κλίμα γίνεται πιο βαρύ, ενώ εσύ υιοθετείς λογικές «άσπρου-μαύρου».

Αισθηματικά: Νιώθεις την ανάγκη να κάνεις τη φωνή σου να ακουστεί στα πρόσωπα που σε περιβάλλουν, εντούτοις είναι προτιμότερο να αφήσεις τους εγωισμούς στην άκρη και να βρεις τις ισορροπίες. Άλλωστε, αρωγοί σε αυτή σου την προσπάθεια είναι οι φίλοι σου που με πιο αντικειμενική ματιά σου δείχνουν πώς να κινηθείς στα προσωπικά.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Εκμεταλλεύσου τη σημερινή ημέρα στο έπακρο, καθώς η αυριανή είναι ιδιαίτερα πιεστική και με ανατροπές. Έτσι λοιπόν μπορείς σήμερα να προσεγγίσεις πρόσωπα κύρους με τα ζητήματά σου, αρκεί να είσαι διπλωματικός.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά:Η σημερινή ημέρα σε βρίσκει με μια πιο εσωστρεφή διάθεση και προτιμάς να αποδράσεις από ό,τι σε περιορίζει, κυριολεκτικά ή μεταφορικά. Παράλληλα όμως σήμερα σου δίνεται η δυνατότητα να προετοιμάσεις σημαντικά βήματα που θα κάνεις το προσεχές διάστημα, κινήσου λοιπόν χωρίς να κοινολογείς τα σχέδιά σου σε τρίτους.

Αισθηματικά: Τα ερωτικά σου είναι ο τομέας στον οποίο μπορείς να επενδύσεις αυτή την περίοδο, παρότι η σημερινή ημέρα φέρνει στην επιφάνεια κάποιες ανασφάλειες ή φοβίες που έχεις πάνω στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Επιπλέον, ένα άλλο στοιχείο που θα πρέπει να προσέξεις είναι οι απερίσκεπτες ενέργειες.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Το παρασκήνιο σήμερα στον τομέα της εργασίας σου είναι ιδιαίτερα έντονο, καλείσαι λοιπόν κάνεις περισσότερο μετρημένες κινήσεις, γενικότερα όμως μπορείς να καταφέρεις πολλα στην καριέρα σου, αν φανείς συνεπής με τις υποχρεώσεις σου. Επιπλέον, η τύχη σου χαμογελάει στα οικονομικά, φρόντισε όμως να μην παρασυρθείς σε περιττές σπατάλες.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά:Η σημερινή ημέρα διευρύνει το πλαίσιο των επιλογών σου και σε βρίσκει με περισσότερο εξωστρεφή διάθεση, ενώ παράλληλα εστιάζεις την προσοχή σας στους στόχους που θέλεις να υλοποιήσεις. Επίσης, μπορείς σήμερα να στηριχτείς στη βοήθεια που σου προσφέρουν τρίτα πρόσωπα, ενώ ταυτόχρονα έχεις τη δυνατότητα να καταφέρεις περισσότερα μέσα από συλλογικές δραστηριότητες.

Αισθηματικά: Τα πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος σήμερα διαδραματίζουν ένα πολύ σημαντικό ρόλο, ενώ τα αγαπημένα σου πρόσωπα παραμένουν η πρώτη σου προτεραιότητα, Αν λοιπόν το πρόγραμμά σου το επιτρέπει, μη διστάσεις να διασκεδάσεις με φίλους ή γενικά με καλή παρέα.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Ενταγμένος μέσα σε ομάδες μπορείς να επιτύχεις περισσότερα σήμερα σε σχέση με τις ατομικές προσπάθειες, γενικότερα όμως είσαι σε περίοδο που σταθεροποιείς τα σχέδιά σου, παρά τις προκλήσεις που αντιμετωπίζεις εδώ και καιρό σε οικονομικό επίπεδο.

astropedia.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot