Τα ζώδια της Τετάρτης 23 Σεπτεμβρίου

Σεπτέμβριος 23, 2015
jumbo-banner

ΚΡΙΟΣ
Γενικά:Η σημερινή ημέρα σου παρέχει πρόσφορο έδαφος για να προωθήσεις σχέδια και επιδιώξεις καθώς η Σελήνη περνώντας το βράδυ σε φιλικό ζώδιο προς το δικό σου, δίνει άνεση και στρωμένους οδούς για να βαδίσεις. Ταυτόχρονα όμως, από σήμερα ο Ήλιος περνά απέναντί σου, για να τονίσει τη σημασία των άλλων στη ζωή σου.

Αισθηματικά: Η μέρα σήμερα σε καλεί να αφήσεις στην άκρη τους εγωισμούς, ενώ η νέα θέση του Ήλιου στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων, δίνει πρόσφορο έδαφος για τα ερωτικά σου, καθώς εκεί είναι το σημείο που εστιάζεις τις προσπάθειές σου. Επίσης, μπορείς με ευκολία να προσεγγίσεις τα αγαπημένα σου άτομα, να θυμάσαι όμως να αφουγκράζεσαι και τις δικές τους ανάγκες.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Άδραξε τις ευκαιρίες για να τακτοποιήσεις διαδικαστικά θέματα, προσέχοντας όμως να είσαι ξεκάθαρος στην επικοινωνία σου, αλλά να τηρήσεις παράλληλα τις προθεσμίες που σου έχουν δοθεί για να είσαι εντός πλαισίου.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά:Η σημερινή ημέρα σε καλεί να δείξεις περισσότερη προσοχή με το περιβάλλον σου σήμερα, καθώς υπάρχει η τάση για μυστικοπάθεια και δεύτερες σκέψεις. Επιπλέον συναντάς κάποια εμπόδια στην προώθηση των σχεδίων σου και αυτό σε φορτίζει, προσπάθησε λοιπόν να φανείς ευέλικτος στις δυσκολίες, αλλά και διαλλακτικός με εκείνους που σε περιβάλλουν.

Αισθηματικά: Έλα πιο κοντά στους οικείους σου, ενώ θα πρέπει να καλλιεργήσεις περισσότερο την εμπιστοσύνη ανάμεσα σε σένα και στα πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος. Γεγονός είναι πάντως πως οι συνθήκες ευνοούν ιδιαίτερα τα προσωπικά σου φέρνοντας κάποιες ευκαιρίες από τις οποίες μπορείς να επωφεληθείς.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Από σήμερα εγκαινιάζεται μια περίοδος όπου ρίχνεις περισσότερο βάρος στην καθημερινότητα της δουλειάς, στις υποχρεώσεις ρουτίνας που έχεις και γενικότερα το εργασιακό σου περιβάλλον γίνεται προτεραιότητα, ωστόσο θα πρέπει να δείξεις περισσότερη προσοχή στις ενέργειες που κάνεις ως προς τις οφειλές σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Γενικά:Εσύ από την πλευρά σου αποφεύγεις να δεις την πραγματικότητα ως έχει και βλέπεις τις καταστάσεις μέσα από το δικό σου φίλτρο, στοιχείο που σε παρασύρει σε παγίδες, ενώ από σήμερα ο Ήλιος περνώντας σε μια πιο φιλική θέση για το δικό σου ζώδιο, σε βοηθά περισσότερο να τακτοποιήσεις τις υποθέσεις σου και να προωθήσεις τα δημιουργικά σου σχέδια.

Αισθηματικά: Η επικοινωνία είναι εκείνη που μπορεί να γεφυρώσει τα χάσματα που υπάρχουν, σε μια περίοδο όπου είσαι αρκετά εσωστρεφής και έχεις πιεστεί συναισθηματικά. Ωστόσο, ενώ η νέα θέση του Ήλιου φέρνει νέα πνοή και στα αισθηματικά σας, κυρίως για τους γεννημένους τον Μάιο.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Τα έξοδα από τις οφειλές τρέχουν, ενώ υπάρχουν πολλά απρόσμενα γεγονότα που αφορούν τα εισοδήματά σου. Μπορείς όμως σταδιακά να χτίσεις κάτι πολύ γερό σε επαγγελματικό επίπεδο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά:Η σημερινή ημέρα στρέφει το βλέμμα σου στις υποχρεώσεις τις καθημερινότητας, ωστόσο υπάρχει έντονα μια σύγχυση στον αέρα για το τι πρέπει να γίνει και με ποια σειρά. Παράλληλα όμως από σήμερα ο Ήλιος περνά στο Ζυγό, το οποίο για σένα σημαίνει ότι το σπίτι και η οικογένεια αποκτούν ιδιαίτερη σημασία κι εσύ εστιάζεις τις προσπάθειές σου σε αυτούς τους τομείς.

Αισθηματικά: Καλείσαι να προσφέρεις στα αγαπημένα σου πρόσωπα βοήθεια, όχι τόσο σε συναισθηματικά θέματα, όσο σε απλά καθημερινά πράγματα, στα οποία εκείνοι δυσκολεύονται, ωστόσο είναι προτιμότερο να αποφύγεις τις παρορμητικές ενέργειες και να αφήσεις στην άκρη τους εγωισμούς.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Το τοπίο στο εργασιακό σου περιβάλλον είναι αρκετά θολό και δυσκολεύεσαι σήμερα να συνεννοηθείς με υφιστάμενους αλλά και συναδέλφους. Επίσης, από σήμερα νιώθεις την ανάγκη για περισσότερη ασφάλεια, πράγμα που σημαίνει ότι επιλέγεις πιο σίγουρα μονοπάτια που ελαχιστοποιούν την πιθανότητα ρίσκου.

ΛΕΩΝ
Γενικά:Η δημιουργικότητά σου είναι έντονη σήμερα, αλλά οι στόχοι σου πρέπει να εξεταστούν αντικειμενικά για το κατά πόσο έχουν ρεαλιστική βάση. Παράλληλα όμως, από σήμερα ο κυβερνήτης σου Ήλιος περνά σε μια πιο βοηθητική θέση για το δικό σου ζώδιο, φέρνοντας περισσότερες γνωριμίες και εύνοια στην επικοινωνία με τους γύρω σου.

Αισθηματικά: Η σημερινή ημέρα δίνει πολλές ευκαιρίες σε συναισθηματικό επίπεδο, ωστόσο υπάρχουν πολλές παγίδες που πρέπει να αποφύγεις, κυρίως επειδή παρασύρεσαι από ανεδαφικές επιδιώξεις. Το σίγουρο είναι πάντως ότι προσεγγίζοντας το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει με απλότητα και σαφήνεια, μπορείς να καταφέρεις πολλά, αλλά και να έχεις ευχάριστη αντιμετώπιση.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Υπάρχει έντονα η τάση από μέρους σου για σπατάλες προκειμένου να ικανοποιήσεις εσένα και τα αγαπημένα σου πρόσωπα, ενώ ταυτόχρονα το τρέξιμο με τις υποχρεώσεις στη δουλειά συνεχίζεται αμείωτο. Επίσης, μπορείς από σήμερα να επικοινωνείς πιο εύκολα τις ιδέες σου στους άλλους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά:Η σημερινή ημέρα περιέχει έντονα το στοιχείο της σύγχυσης στην ατμόσφαιρα, ενώ το βλέμμα σου σήμερα τραβούν οικογενειακές υποθέσεις και τα συγγενικά σου πρόσωπα, όμως δεν ξέρεις απόλυτα προς τα πού να βαδίσεις αφού κάθε επιλογή φέρει και ένα τίμημα. Επιπλέον, έχε κατά νου πως τρέφοντας αυταπάτες οδηγείσαι σε λάθη που τελικά σε φορτίζουν περισσότερο.

Αισθηματικά: Μολονότι η σημερινή ημέρα δεν δίνει αρκετά πρόσφορο έδαφος για τα ζητήματα καρδιάς, εντούτοις μπορείς να βρεις την συναισθηματική ασφάλεια που έχεις ανάγκη στα δικά σου πρόσωπα, μακριά από τις εφήμερες ή τις επιφανειακές σχέσεις.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Από σήμερα ο Ήλιος εγκαταλείπει το δικό σου ζώδιο και περνά στον τομέα του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με τα οικονομικά, οπότε κι εσύ εστιάζεις περισσότερο εκεί τις ενέργειές σου, αξίζει όμως να θυμάσαι πως για την ώρα είναι προτιμότερο να αποφύγεις τις βιαστικές κινήσεις, ειδικά όσο ο Άρης παραμένει στο προηγούμενο ζώδιο.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά:Η δική σου οπτική απέχει κάπως από την πραγματικότητα, είτε αυτό λειτουργεί λυτρωτικά, είτε αυτό δημιουργεί αυταπάτες που δεν έχουν ρεαλιστική βάση. Το σημαντικότερο όμως νέο της ημέρας είναι πως ο Ήλιος περνά στο δικό σου ζώδιο εγκαινιάζοντας μια περίοδο όπου τα δικά σου προσωπικά ζητήματα γίνονται η προτεραιότητά σου, ενώ έρχονται στο προσκήνιο όλα όσα προετοίμαζες.

Αισθηματικά: Νιώθεις πως έχεις ανάγκη τη στήριξη και ενώ σταδιακά από σήμερα είσαι πιο εξωστρεφής, για την ώρα οι συνθήκες δεν ευνοούν απόλυτα τα προσωπικά σου και οι ψυχολογικές μεταπτώσεις, είναι ένα συχνό φαινόμενο. Επίσης, θα πρέπει να δείξεις περισσότερη διαλλακτικότητα κι ευελιξία στον τρόπο που επικοινωνείς τις ιδέες σου.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Το κλίμα ανασφάλειας σε εμποδίζει να ανοίξεις τα φτερά σου πλήρως και προσπαθείς να βρεις τις ισορροπίες, δεν είναι λίγες όμως οι φορές που η παρορμητικότητά σου σε ωθεί σε δράση τη λάθος στιγμή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά:Μολονότι η σημερινή ημέρα είναι αρκετά καλή για να διευθετήσεις υποθέσεις πρακτικής φύσεως, εντούτοις δεν μοιράζονται όλοι την δική σου οπτική γωνία και αυτό μοιάζει να σε ενοχλεί. Πάντως, από σήμερα ο Ήλιος περνά στο Ζυγό και αυτό για σένα σημαίνει πως περνάς σε μια περίοδο όπου προετοιμάζεις τα επόμενα βήματά σου μυστικά, ενώ παράλληλα είσαι πιο εσωστρεφής στον τρόπο που αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις.

Αισθηματικά: Σήμερα οι προτεραιότητές σου είναι άλλες σε σχέση με τα προσωπικά, αφήνοντας έτσι τα ζητήματα καρδιάς σε δεύτερη μοίρα. Παρόλα αυτά αν είσαι δεσμευμένος βαδίζεις σε ένα πιο σταθερό έδαφος και μπορείς να απολαύσεις στιγμές με το ταίρι σου.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Τα ζητήματα που σχετίζονται με το πορτοφόλι σε απασχολούν έντονα σήμερα, αλλά μέσα από την καριέρα σου, μπορείς να αυξήσεις ικανοποιητικά το περιεχόμενό του. Εκείνο που πρέπει να προσέξεις όμως είναι το θολό τοπίο στις οφειλές σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά:Τα δικά σου θέλω παραμένουν στο προσκήνιο, ωστόσο υπάρχουν κάποια «θολά σημεία» στις διαπροσωπικές σου σχέσεις που δεν σου επιτρέπουν να δεις καθαρά, ενώ το πείσμα είναι εκείνο που πολλές φορές σε εγκλωβίζει και δεν σε αφήνει να δεις πιο πλατιά τα πράγματα. Παράλληλα όμως, από σήμερα ο Ήλιος περνά σε μια πιο φιλική θέση για το δικό σου ζώδιο, που σε βοηθά να κατακτήσεις πιο εύκολα τους στόχους που έχεις θέσει.

Αισθηματικά: Έχεις ανάγκη να ζήσεις ένα παραμύθι σήμερα και αυτό είναι ρομαντικό μέχρι εκεί που δεν δημιουργείς αυταπάτες και φρούδες ελπίδες στα ερωτικά σου. Από σήμερα όμως οι φίλοι είναι πιο κοντά σου και εσύ επενδύεις σε εκείνους.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Στο επαγγελματικό κομμάτι υπάρχει μια πίεση από τους ανωτέρους σου και αυτό δεν συνάδει με το δικό σου πρόγραμμα, ωστόσο καλείσαι να ακολουθήσεις. Παράλληλα, τα οικονομικά χρειάζονται προσοχή καθώς τα έξοδα τρέχουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά:Η διάθεσή σου σήμερα είναι πιο εσωστρεφής και προτιμάς να αποφύγεις την πολυκοσμία, ωστόσο συναντάς κάποια εμπόδια σε διαδικαστικά θέματα και σου είναι δύσκολο να οργανώσεις τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας σε ένα πραγματοποιήσιμο πρόγραμμα. Επίσης, από σήμερα ο Ήλιος περνά στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, πράγμα που σημαίνει πως εστιάζεις περισσότερο τις προσπάθειές σου στην επίτευξη των φιλοδοξιών που έχεις.

Αισθηματικά: Αν το πρόγραμμά σου το επιτρέπει θα προτιμούσες να ξεκουραστείς από το να αναλωθείς σε κοινωνικές επαφές, καθώς υπάρχει έντονα η τάση εξάντλησης. Παράλληλα έχεις ανάγκη από ουσία και βάθος στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, όμως πολλές φορές παρασύρεσαι σε παρορμήσεις και επιπολαιότητες.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Η καριέρα σου είναι πλέον η πιο σημαντική σου προτεραιότητα κι εσύ προσπαθείς να προβάλλεις προς τα έξω την καλύτερη δυνατή εικόνα. Παράλληλα όμως έχεις πλέον τη στήριξη σημαντικών προσώπων στη δουλειά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά:Η Σελήνη απόψε περνά στο δικό σου ζώδιο, δημιουργώντας έτσι πολλές ευκαιρίες για να προωθήσεις τα σχέδιά σου, ενώ οι συλλογικές προσπάθειες ευνοούνται αρκετά, ωστόσο το πρωί σε βρίσκει πιο εσωστρεφή. Ταυτόχρονα όμως, από σήμερα εγκαινιάζεται μια πιο ευχάριστη περίοδος για σένα καθώς ο Ήλιος περνά σε μια πιο φιλική θέση προς το δικό σου ζώδιο, πράγμα που σημαίνει πως διευθετείς τις υποθέσεις σου με περισσότερη άνεση.

Αισθηματικά: Οι φίλοι και η συμμετοχή σου σε παρέες σε φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στο πρόσωπο που κεντρίζει το ενδιαφέρον σου, ενώ αν έχεις γεννηθεί μετά τα μέσα Φεβρουαρίου, πρέπει να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες για οριστικά ξεκαθαρίσματα στα προσωπικά.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Διαδικαστικά ζητήματα, επαφές με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά ή υποθέσεις που σχετίζονται με εξωτερικό μπορούν να τακτοποιηθούν ευκολότερα, ενώ σήμερα ενισχύεται το πορτοφόλι σου σημαντικά από τις ενέργειες τρίτων.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά:Η Σελήνη παραμένει σήμερα σε μια φιλική θέση μέχρι το βράδυ, κρατώντας έτσι στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντός σου την κοινωνική σου ζωή αλλά και τις κοινωνικές σου υποχρεώσεις. Παράλληλα όμως, από σήμερα ο Ήλιος περνά στο Ζυγό, στοιχείο που για σένα σημαίνει ότι προσπαθείς να έχεις εσύ τον τελευταίο λόγο για όσα γίνονται.

Αισθηματικά: Θέλεις να κάνεις πολλά σήμερα και να κινήσεις τις υποθέσεις στα ερωτικά σου, ωστόσο υπάρχουν εξωγενείς παράγοντες που δεν σε αφήνουν να εκφραστείς πλήρως. Ωστόσο μπορείς να έρθεις πιο κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα που χρειάζονται τη βοήθειά σου.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Βλέπεις τις υποχρεώσεις τις καθημερινότητας ως προκλήσεις και όχι ως αγγαρεία, στοιχείο που μπορεί να αναδειχτεί ουσιαστικό για τις σχέσεις σου στο επαγγελματικό περιβάλλον, Επίσης, από σήμερα εστιάζεις περισσότερο στις οικονομικές σου οφειλές και προσπαθείς να βρεις την καλύτερη δυνατή λύση, πρόσεξε όμως τις βιαστικές αποφάσεις που τελικά σου κοστίζουν.

astropedia.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot