Τα ζώδια της Τετάρτης 12 Αυγούστου!

Αύγουστος 12, 2015
jumbo-banner

Μαθήματα παίρνουμε καθημερινά σε όλους τους τομείς, προσπαθούμε να είμαστε καλύτεροι άνθρωποι όχι μόνο για εμάς αλλά και για τους άλλους, λέμε καθημερινά πως νιώθουμε γιατί δεν ξέρουμε πότε ξανά θα μας παρουσιαστή η ευκαιρία να το κάνουμε.
Μαζεύουμε χρήματα για να πάμε διακοπές αλλά και για να πληρώσουμε τις υποχρεώσεις.
Με θετική ενέργεια και υπομονή ζωγραφίζουμε μαζί ένα όμορφο αύριο και ένα υπέροχο σήμερα! Καλημέρα..

ΚΡΙΟΣ
Γενικά:Η σημερινή ημέρα σου δίνει ένα ευρύ φάσμα ευκαιριών για να προωθήσεις τα θέματα που σε απασχολούν, ενώ παράλληλα έχεις και την ανάλογη στήριξη για να δείξεις τα ταλέντα σου. Επίσης, από σήμερα ο Δίας περνά στην Παρθένο, γεγονός που εγκαινιάζει μια περίοδο που η καθημερινότητά σου είναι πιο ευχάριστη, ενώ παράλληλα η υγεία σου μπορεί να βελτιωθεί σημαντικά, ειδικά αν είχες ταλαιπωρηθεί το προηγούμενο διάστημα.

Αισθηματικά: Τα βλέμματα σήμερα είναι στραμμένα πάνω σου και μπορείς να κάνεις τη φωνή σου να ακουστεί, ενώ προσεγγίζεις με ευκολία τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Δεν παύει όμως να παραμένει σημαντικό το αίσθημα της ασφάλειας που έχεις ανάγκη.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Η νέα θέση του Δία φέρνει πρωτίστως πολλές και σημαντικές δυνατότητες σε επαγγελματικό επίπεδο, οπότε αν ανήκεις σε εκείνους που αναζητούν απασχόληση, μέσα στο επόμενο διάστημα μπορείς να κάνεις τις ανάλογες κινήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά:Η σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερα σημαντική για σένα καθώς ο Δίας περνά σε ένα πιο φιλικό σου ζώδιο, εγκαινιάζοντας μια μακρά περίοδο όπου μπορείς να επενδύσεις πάνω σε δημιουργικά σχέδια και να δεις τις υποθέσεις σου να κυλούν πιο άνετα, ενώ παράλληλα σήμερα μπορείς με τον καλύτερο τρόπο να προετοιμάσεις τις σημαντικές υποθέσεις για τις επόμενες ημέρες.

Αισθηματικά: Η νέα θέση του Δία δεν θα μπορούσε να μην επηρεάσει άμεσα και την ερωτική σου ζωή, αναθερμαίνοντας την υπάρχουσα σχέση ή δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες για γνωριμίες και φλερτ, αν είσαι ελεύθερος/η. Ακόμη κι αν σήμερα νιώθεις περισσότερο εσωστρεφής, ξεκινά μια περίοδος πιο ευχάριστη και ανέμελη.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Μέσα από τη διαίσθησή σου τακτοποιείς τις οφειλές και τις οικονομικές σου υποχρεώσεις, ενώ ταυτόχρονα προσπαθείς να χτίσεις ένα σταθερότερο πλαίσιο, θυμήσου όμως ότι η τύχη θα αρχίσει να σου δείχνει την εύνοιά της.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Γενικά:Η σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για να κυνηγήσεις τους στόχους και να έχεις απτά αποτελέσματα, έχοντας παράλληλα σημαντικούς ανθρώπους που στηρίζουν τις προσπάθειές σου. Επίσης, το τρέξιμο με την καθημερινότητα δε λείπει, μπορείς όμως να επενδύσεις στο διάλογο που σε φέρνει πιο κοντά στα πρόσωπα που σε περιβάλλουν.

Αισθηματικά: Από σήμερα ο Δίας περνά στον τομέα που σχετίζεται με την οικογένεια και το σπίτι, έτσι λοιπόν μπορείς πιο άνετα να τακτοποιείς τις υποθέσεις αυτές ή να δεις την οικογένειά σου να μεγαλώνει. Παράλληλα, είναι μια καλή ευκαιρία για να ωφεληθείς επιστρέφοντας στις ρίζες σου, θα πρέπει όμως να αφήσεις στην άκρη την τάση σου για υπερβολές.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Οι συλλογικές προσπάθειες έχουν πολλά να σου δώσουν σήμερα, ενώ προσπαθείς να φανείς συνεπής στις υποχρεώσεις προς τρίτους που έχεις αναλάβει. Επιπλέον, είσαι σε μια βοηθητική περίοδο για τα οικονομικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά:Από σήμερα ο Δίας περνά σε μια πιο βοηθητική θέση στο ωροσκόπιό σου, διευρύνοντας τον κύκλο των γνωριμιών σου, ενώ παράλληλα ευνοεί κάθε είδους επικοινωνία. Έτσι λοιπόν, κάνεις πιο εύκολα επαφές, συζητήσεις και κλείνεις με άνεση συμφωνίες. Επιπλέον, η σημερινή είναι μια εξαιρετική ημέρα για να τακτοποιήσεις υποθέσεις πρακτικής φύσεως μέσα στην καθημερινότητά σου.

Αισθηματικά: Έχεις αρκετά προσηλωθεί στη δική σου φωνή και δεν ακούς την άλλη πλευρά για όσα έχει να σου πει, γενικότερα όμως όσο ο Κρόνος βρίσκεται σε φιλική θέση για το ζώδιό σου, αμβλύνει τις εντάσεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και σου δίνει την ευκαιρία να περάσεις πιο ευχάριστες στιγμές, ειδικά αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Η Σελήνη στο ζώδιό σου, φέρνει πολλές ευκαιρίες για να προωθήσεις τα ζητήματα καριέρας που σε απασχολούν και να προσεγγίσεις πιο άνετα πρόσωπα κύρους που έχουν λόγο στη δουλειά, αλλά και τα οικονομικά σου.

ΛΕΩΝ
Γενικά:Η σημερινή ημέρα σου δίνει σημαντικές ευκαιρίες για να προωθήσεις τις υποθέσεις σου, ειδικά αν σχετίζονται με διαδικαστικές ή νομικές υποθέσεις, ή επαφές με εξωτερικό. Γενικότερα όμως η μέρα κυλά πιο ευχάριστα και υπάρχει μια ισορροπία ανάμεσα σε αυτά που θέλεις και σε αυτά που πρέπει να κάνεις. Αν όμως έχεις γενέθλια αυτές τις ημέρες, δε λείπουν οι διενέξεις με τα πρόσωπα του οικείου περιβάλλοντος.

Αισθηματικά: Επικοινώνησε τις σκέψεις σου στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και δες τις καταστάσεις πιο σφαιρικά, με περισσότερη αντικειμενικότητα, καθώς ο έντονος συναισθηματισμός δεν σε αφήνει να δεις καθαρά τις καταστάσεις.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Από σήμερα ο Δίας εγκαταλείπει το ζώδιό σου και περνά στον τομέα του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με τα οικονομικά, έτσι λοιπόν εγκαινιάζεται μια περίοδος όπου κάνεις επενδύσεις και μπορείς να αποκομίσεις σημαντικά οφέλη, ενώ το πορτοφόλι σου είναι πιο γεμάτο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά:Η σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερης σημασίας για σένα, καθώς ο Δίας περνά στο δικό σου ζώδιο, εγκαινιάζοντας έτσι μια μακρά περίοδο μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2016 όπου μπορείς να κατορθώσεις πολλά, να επιτύχεις στόχους, να κάνεις πολύ σημαντικά ανοίγματα ή και να λυτρωθείς από αδιέξοδες καταστάσεις που δεν σε βοηθούν πλέον να εξελιχθείς. Γενικότερα όμως σήμερα είσαι αρκετά εξωστρεφής και προσπαθείς να ελέγχεις τις καταστάσεις.

Αισθηματικά: Ο Δίας περνώντας στο ζώδιό σου φέρνει μαζί με την εύνοια και πολλές τάσεις υπερβολής, οπότε θα πρέπει να είσαι περισσότερο συνετός, ενώ σήμερα είσαι έντονα συναισθηματικός και πολλές φορές υιοθετείς μια απόλυτη στάση που σε κρατά σε απόσταση από τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Μέσα στο επόμενο διάστημα θα πρέπει να προσέχεις τις σπατάλες και τα περιττά έξοδα, ενώ είναι προτιμότερο να αφήσεις την εριστικότητα στην άκρη. Μπορείς όμως σήμερα να τακτοποιήσεις υποθέσεις τρίτων που σε αφορούν ή δικές σου οφειλές.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά:Από σήμερα ο Δίας παίρνει θέση στο προηγούμενο ζώδιο από το δικό σου, το οποίο για σένα μεταφράζεται σαν ένα δίχτυ ασφαλείας που σε προστατεύει από τις κακοτοπιές, ενώ παράλληλα σου δίνει τη δυνατότητα να επουλώσεις τραύματα του παρελθόντος για όλη αυτή τη μακρά περίοδο που ο Δίας θα παραμείνει εκεί. Γενικότερα όμως σήμερα μπορείς να στηριχτείς στους άλλους για να τρέξεις τις υποθέσεις σου.

Αισθηματικά: Η Σελήνη στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου με ευνοϊκές όψεις δείχνει πως μπορείς σήμερα να προσεγγίσεις με άνεση το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ενώ η νέα θέση του Δία σε καλεί να στραφείς στη συγχώρεση και να αφήσετε πίσω σου τα κομμάτια εκείνα που δεν λειτουργούν.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Οι στόχοι σου ακόμη δεν είναι απόλυτα προσεγγίσιμοι, παρά τις πολλές προσπάθειες που καταβάλλεις, κυρίως λόγω των καταστάσεων στα οικονομικά, παρόλα αυτά μπορείτε να βρεις διεξόδους μέσω τρίτων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά:Από σήμερα ο Δίας περνά σε μια πιο βοηθητική θέση για το δικό σου ζώδιο, εγκαινιάζοντας έτσι μια μακρά περίοδο όπου σου παρουσιάζονται σημαντικές ευκαιρίες, ενώ παράλληλα μπορείς να πετύχεις τους στόχους που θέτεις, χάρη στην εύνοια της τύχης και των συνθηκών. Επιπλέον, η σημερινή ημέρα σε καλεί να βάλεις σε τάξη την καθημερινότητά σου και να επενδύσεις σε πρακτικές υποθέσεις ρουτίνας.

Αισθηματικά: Η νέα θέση του Δία ευνοεί και το κομμάτι των φιλικών σου σχέσεων, φέρνοντας νέα σημαντικά πρόσωπα στη ζωή σου. Ωστόσο αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, ο Άρης σε παρασύρει σε έντονες συμπεριφορές κι εριστικές διαθέσεις που δυσχεραίνουν το κλίμα στα προσωπικά.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Είσαι ιδιαίτερα παραγωγικός στο εργασιακό σου περιβάλλον και αυτό ανεβάζει την αξία σου, ειδικά στο πως σε βλέπουν οι προϊστάμενοι ή τα πρόσωπα κύρους στη δουλειά.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά:Η σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για σένα, πράγμα που σημαίνει πως τρέχεις τις υποθέσεις σου με άνεση και προωθείς τα ζητήματα που σε απασχολούν μέσα από τις δικές σου προσπάθειες. Επιπλέον, η σημερινή ημέρα σου δίνει τη δυνατότητα να διευρύνεις τους ορίζοντές σου, κυρίως σε πνευματικό επίπεδο.

Αισθηματικά: Άδραξε κάθε ευκαιρία που σου παρουσιάζεται σήμερα στα προσωπικά, καθώς μπορείς με ευκολία να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, αλλά και τα αγαπημένα σου πρόσωπα γενικότερα.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Από σήμερα ο κυβερνήτης σου Δίας περνά στον τομέα του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με την καριέρα, αλλά και με την αναγνώριση, έτσι λοιπόν εγκαινιάζεται ένα μεγάλο διάστημα μέσα στο οποίο μπορείς να καταφέρεις πολλά, ενώ έρχονται στο δρόμο σου σημαντικά πρόσωπα που σου ανοίγουν δρόμο για να ανεβείς ένα σκαλοπάτι ακόμα, θα πρέπει όμως κι εσύ να είσαι μετρημένος και μακριά από κομπασμούς και υπεραισιοδοξίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά:Η σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερα σημαντική για σένα καθώς ο Δίας περνά από σήμερα σε μια πιο ευνοϊκή θέση για το δικό σου ζώδιο, φέρνοντας έτσι την εύνοια της τύχης, αλλά και τις συνθήκες με το μέρος σου, ενώ παράλληλα μέχρι το επόμενο καλοκαίρι μπορείς να τακτοποιείς πιο εύκολα τις υποθέσεις σου, ειδικά εκείνες νομικού ή διαδικαστικού περιεχομένου, ζητήματα σπουδών, ενώ δεν αποκλείεται το εξωτερικό να παίξει ρόλο-κλειδί στο προσεχές διάστημα.

Αισθηματικά: Η νέα θέση του Δία φέρνει και την τάση για επιπόλαιες κινήσεις, θα πρέπει λοιπόν να κινείσαι πιο συνετά, ενώ παράλληλα σήμερα σου δίνεται η ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και να κάνεις συμβιβαστικά βήματα που όμως χτίζουν κάτι πιο σταθερό.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Κάνεις βιαστικές κινήσεις στην προσπάθειά σου να τακτοποιήσετε οικονομικές υποχρεώσεις, που τελικά βάζεις τρικλοποδιά στα δικά σου σχέδια. Μελέτησε λοιπόν καλύτερα τα βήματά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά:Σήμερα είσαι ιδιαίτερα επικοινωνιακός και η μέρα σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις σημαντικές επαφές ή να κλείσεις συμφωνίες, ενώ παράλληλα παίρνεις απαντήσεις σε ζητήματα που σε απασχολούν. Γενικότερα όμως μπορείς να στηριχτείς στα πρόσωπα που σε περιβάλλουν, αρκεί να έχεις πιο ευρύ πεδίο σκέψης.

Αισθηματικά: Μπορείς να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, μέσα από μηνύματα, τηλεφωνήματα ή συναντήσεις, ενώ η ανάδρομη Αφροδίτη απέναντί σου φέρνει μηνύματα από ανθρώπους που ενδιαφέρονται για σένα από το παρελθόν, ίσως και ερωτικά.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Από σήμερα ο Δίας περνά στην Παρθένο και αυτό για σένα σημαίνει πως εγκαινιάζεται μια μακρά περίοδος μέχρι το επόμενο φθινόπωρο που μπορείς με ευκολία να τακτοποιήσεις χρέη ή οφειλές σου, ενώ ωφελείσαι από οικονομικά τρίτων που σε αφορούν, δάνεια, επιχορηγήσεις ή επενδύσεις, φρόντισε όμως κάθε βήμα σου να είναι προσεκτικά μελετημένο.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά:Από σήμερα ο Δίας παίρνει θέση απέναντί σου, εγκαινιάζοντας έτσι μια μακρά περίοδο όπου μπορείς να βρεις σημαντικούς συμμάχους στα σχέδιά σου, ενώ γενικότερα η τύχη σου χαμογελά πλατιά στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Γενικότερα όμως η σημερινή ημέρα σε καλεί να ασχοληθείς με πρακτικά ζητήματα και υποχρεώσεις που εκκρεμούν.

Αισθηματικά: Η νέα θέση του Δία πρωτίστως αφορά τα προσωπικά σου, έτσι λοιπόν αν είσαι ήδη σε μια καλή και δοκιμασμένη σχέση μπορείς να προχωρήσεις στο επόμενο βήμα, ενώ αν είσαι ελεύθερος/η, ο Δίας υπόσχεται πολλές και σημαντικές γνωριμίες, αφού η τύχη σου χαμογελά στα αισθηματικά.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Σήμερα μπορείς να καταφέρεις πολλά σε οικονομικές υποθέσεις που σε απασχολούν, ενώ διευθετείς με ευκολία λεπτομέρειες που παίζουν σημαντικό ρόλο στα θέματά σου. Επίσης, μέσα από τις προσπάθειες στο εργασιακό περιβάλλον, έρχεται και η αναγνώριση.

astropedia.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot