Τα ζώδια της Παρασκευής 4 Δεκεμβρίου

Δεκέμβριος 04, 2015
jumbo-banner

Υποσχέσεις, θετικό κλίμα μα και επιπολαιότητες

Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου από τον αστρολόγο, Γιάννη Ριζόπουλο από το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Το τετράγωνο του Ερμή με τον Δία προσδίδει στην καθημερινότητά σου έναν πιο «παιχνιδιάρικο» χαρακτήρα κι ίσως περάσεις αρκετό χρόνο, ασχολούμενος/η με πράγματα που από κάποιους/ες δεν θεωρούνται «σοβαρά». Από την στιγμή όμως που περνάς καλά, άσε τους άλλους να λένε! Επιπλέον, οι συνθήκες ευνοούν τα ταξίδια και γενικότερα την επικοινωνία σου, ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις μια ευχάριστη είδηση.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η να ξέρεις ότι αυτό το «καθεστώς» θα αλλάξει πολύ σύντομα, μπορεί και άμεσα. Αν όμως είσαι ήδη δεσμευμένος/η, τότε είναι βέβαιο ότι μια αντίστοιχη αλλαγή θα προκαλέσει αναταράξεις, ίσως και την διακοπή της σχέσης σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Ο «τυχερός» Ερμής στον Τοξότη σου παρέχει την δυνατότητα να αυξήσεις το εισόδημά σου και σου «ανοίγει την όρεξη» για επιπλέον αγορές, καλό είναι όμως να μην κάνεις κάποια κίνηση, αν πρώτα δεν λάβεις στο χέρι τα αναμενόμενα! Προσπάθησε επίσης να αποφύγεις ενέργειες που στοχεύουν κυρίως στον εντυπωσιασμό των άλλων και βέβαια μην ξεχνάς πως ό,τι κερδίζεις εύκολα, εύκολα το χάνεις.
Ερωτικά
Αν αναρωτηθείς για το πλήθος των θαυμαστών ή των θαυμαστριών που σε προσεγγίζει, να ξέρεις ότι δεν θα είναι η τελευταία φορά! Κι επειδή ακριβώς έχεις μπροστά σου ακόμη περισσότερες ευκαιρίες και επιλογές, μην βιάζεσαι να δεσμευτείς.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Με τον Δία να ενισχύει άμεσα τις προσπάθειές σου, σίγουρα μπορείς να πετύχεις έναν τουλάχιστον από τους σημαντικούς στόχους σου, χωρίς να καταβάλλεις κάποια ιδιαίτερη προσπάθεια. Επιπλέον, η ημέρα προσφέρεται για να ζητήσεις μια χάρη από κάποιο «ισχυρό» άτομο, ενώ γενικότερα φαίνεται πως υπάρχουν γύρω σου πρόσωπα πρόθυμα να σε εξυπηρετήσουν, χωρίς μάλιστα να σου ζητηθούν ιδιαίτερα ανταλλάγματα.
Ερωτικά
Ίσως σου γίνει μια πρόταση που δείχνει τέλεια αλλά αυτό δεν αρκεί για να σου εξασφαλίσεις την ευτυχία. Καλές είναι οι υποσχέσεις και οι προοπτικές αλλά ξέρεις ότι για να κτιστεί μια σοβαρή σχέση θέλει χρόνο και κόπο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Το τετράγωνο του Ερμή με τον Δία προσφέρεται για να ξεκινήσεις κάτι σημαντικό στον επαγγελματικό τομέα ή να προμηθευτείς εξοπλισμό που θα διευκολύνει το έργο σου. Μπορείς ακόμη να αναζητήσεις εργασία, από την άλλη πλευρά όμως, ίσως σου αξίζει να ξεκουραστείς, αφήνοντας κατά μέρος ευθύνες και υποχρεώσεις. Εξ άλλου δεν χρειάζεται να πασχίζεις όταν κάποια πράγματα μπορεί να γίνουν και με τον εύκολο τρόπο.
Ερωτικά
Το θετικό κλίμα που υπάρχει γύρω σου πιθανόν να σε κάνει να πιστέψεις ότι δεν συντρέχει ουδείς λόγος ανησυχίας, κάτι όμως που σύντομα μπορεί να αποδειχθεί λάθος. Ας μην χαλαρώσεις λοιπόν τα «μέτρα ασφαλείας» σου.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Η ημέρα προσφέρεται για να περάσεις όμορφα με καλή παρέα, ίσως μάλιστα λάβεις μια πολύ ευχάριστη είδηση από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Επιπλέον το τετράγωνο του Δία προς τον Ερμή μπορεί να φανεί γενναιόδωρο και με σένα, συμβάλλοντας σε ένα σημαντικό οικονομικό όφελος. Ωστόσο φρόντισε να μην καταξοδευτείς, προσπαθώντας να εντυπωσιάσεις ή να ευχαριστήσεις τους άλλους.
Ερωτικά
Ο Ερμής στον Τοξότη σε καλεί να εξαντλήσεις την παιχνιδιάρικη διάθεσή σου, ώστε να προσελκύσεις ένα άτομο που σε ενδιαφέρει, επειδή όμως σίγουρα θα υπερβείς τα όρια, δεν αποκλείεται τελικά να κατηγορηθείς ως «επιδειξιομανής»!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Το τετράγωνο του Ερμή με τον Δία σε γεμίζει με αισιοδοξία, με αποτέλεσμα να βλέπεις παντού ευκαιρίες! Κι όχι πως δεν υπάρχουν αλλά θα πρέπει να ξεχωρίσεις εκείνες που πραγματικά αξίζουν και δεν είναι «φούσκες». Σε κάθε περίπτωση πάντως οι συνθήκες ευνοούν ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα, ενώ και κάποια θέματα που αφορούν στο σπίτι ή την οικογένειά σου, φαίνεται να έχουν θετική εξέλιξη.
Ερωτικά
Ίσως σου γίνει μια πρόταση που θα θεωρήσεις σημαντική, το πιθανότερο όμως είναι να πρόκειται για ένα προϊόν επιπολαιότητας ή υπερβολικού ενθουσιασμού, οπότε μην βιαστείς να την πιστέψεις!

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Το τετράγωνο του Ερμή με τον Δία σου φέρνει ευχάριστα μαντάτα και σε καλεί να κάνεις την ζωή σου ευκολότερη, διώχνοντας μακριά κάθε έγνοια αλλά και αξιοποιώντας κάθε είδους ευκαιρία που θα σου παρουσιαστεί. Ακόμη, οι συνθήκες ευνοούν την αγορά αξεσουάρ, τα ταξίδια ή την έναρξη ενός κύκλου σπουδών, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει ένα ευτυχές γεγονός στην ζωή ενός συγγενικού σου προσώπου.
Ερωτικά
Σήμερα μπορεί να λάβεις ή να αφήσεις πολλές υποσχέσεις αλλά το πιθανότερο είναι να μην συμβεί κάτι ουσιαστικό. Κι επειδή τα λόγια είναι «του αέρα», μείνε στα «σίγουρα» και μην ξανοίγεσαι για... άλλες πολιτείες!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Το τετράγωνο του Ερμή με τον Δία μπορεί να συμβάλλει σε μια οικονομική «ανάταση», όχι όμως τόσο μέσα από προσπάθεια αλλά από καθαρή τύχη! Καλό είναι λοιπόν να μην βάζεις αυστηρές προϋποθέσεις που μπορεί να «ακυρώσουν» αυτήν την τύχη, η οποία όπως γνωρίζεις δεν έρχεται κάθε μέρα. Οι εύκολες λύσεις είναι λοιπόν αυτές που προηγούνται κι από εκεί και ύστερα, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να διαχειριστείς σωστά το πλεονέκτημά σου, αποφεύγοντας κυρίως τις σπατάλες.
Ερωτικά
Μια «χαλαρή» συμπεριφορά είναι πολύ εύκολο να παρεξηγηθεί από την πλευρά σου και τελικά να δημιουργηθεί ένα πρόβλημα από το πουθενά. Σκέψου λοιπόν ότι απλά υπάρχουν άνθρωποι που λειτουργούν με διαφορετικούς κώδικες συμπεριφοράς.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Ίσως μετά από αρκετό καιρό βλέπεις γύρω σου σημάδια που σε ενθαρρύνουν να ξεκινήσεις κάτι σημαντικό, καλό είναι όμως να αξιοποιήσεις άμεσα αυτήν την δυναμική και να μην αρχίσεις τα μεγάλα λόγια και τις υποσχέσεις, χωρίς να κάνεις τίποτε ουσιαστικό. Κι εδώ ίσως σε βοηθήσει ο Κρόνος, αφού η παρουσία του στο ζώδιό σου σε πιέζει να εξασφαλίσεις πλεονεκτήματα που σίγουρα θα σου χρειαστούν μελλοντικά.
Ερωτικά
Νοιώθεις καλά, κάτι που «περνάει» και στους γύρω σου, επειδή όμως ο καθένας μπορεί να έχει στο μυαλό του άλλα πράγματα, καλό είναι να εξηγήσεις σε κάθε ενδιαφερόμενο/η, ότι η χαρά σου δεν σηματοδοτεί κάποιου είδους «ελαφρότητα»!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Το τετράγωνο του Ερμή με τον Δία μπορεί να συμβάλλει στην αποκάλυψη κάποιων παρασκηνιακών κινήσεων, βοηθώντας σε να αποκτήσεις μια πλήρη εικόνα για τις πραγματικές προθέσεις των άλλων. Παράλληλα, διευκολύνει κάθε πρωτοβουλία σου σχετική με την υγεία ή την διατροφή σου, χωρίς να αποκλείεται όμως να «βγάλει» στην επιφάνεια κι ένα πρόβλημα, ώστε να λάβεις έγκαιρα τα μέτρα σου.
Ερωτικά
Ένα αγαπημένο σου πρόσωπο μπορεί να «καταστρατηγήσει» κάποιους κανόνες συμπεριφοράς αλλά δεν χρειάζεται να εξαντλήσεις την αυστηρότητά σου. Σήμερα «τα παιδία παίζει» και δεν υπάρχει λόγος να χαλάσεις το καλό κλίμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Το τετράγωνο του Ερμή με τον Δία προάγει τις δημόσιες σχέσεις σου, που σίγουρα τις χρειάζεσαι για να πας μπροστά. Ίσως μάλιστα, η ένταξή σου σε μια συλλογική προσπάθεια να εξυπηρετήσει άριστα τα σχέδιά σου κι αν σου γίνει μια σχετική πρόταση καλό είναι να την αποδεχθείς. Επιπλέον, μπορεί να ακούσεις καλά νέα για έναν φίλο ή μια φίλη σου που το τελευταίο διάστημα δοκιμάστηκε αρκετά.
Ερωτικά
Στο περιβάλλον σου κινούνται άτομα που αρέσκονται στο να «ανακατώνουν» τα πράγματα κι ίσως να ακούσεις πολλά για μια πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Να ξέρεις όμως ότι τουλάχιστον τα μισά από αυτά είναι υπερβολές!

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά
Το τετράγωνο του Ερμή με τον Δία σου δίνει την ευκαιρία να πετύχεις εύκολα και άμεσα έναν από τους βασικούς σου στόχους. Πιθανόν να μη χρειαστεί να κάνεις κάτι ιδιαίτερο γι’ αυτό, πέρα από το να αποδεχθείς μια πρόταση, η οποία σίγουρα θα σου ανοίξει δρόμους. Επιπλέον, αν δυσκολεύεσαι κάπου, δεν έχεις παρά να ζητήσεις την συνδρομή ενός «ισχυρού» ατόμου που έχει τον τρόπο και τα μέσα να σε βοηθήσει.
Ερωτικά
Η Σελήνη στην Παρθένο μπορεί να σε φέρει κοντά σε ένα πρόσωπο που σκέφτεται τα καλύτερα για σένα και παρότι τελικά ενδέχεται να μην συμβεί κάτι μεταξύ σας, η ενθάρρυνση που θα λάβεις θα σου φτιάξει την διάθεση!

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot