Τα ζώδια της Παρασκευής 11 Σεπτεμβρίου

Σεπτέμβριος 11, 2015
jumbo-banner

ΚΡΙΟΣ
Γενικά:Μέχρι το μεσημέρι, η σημερινή ημέρα σου δίνει τη δυνατότητα να προωθήσεις τις υποθέσεις που έχεις κατά νου, ενώ παράλληλα το κλίμα είναι περισσότερο βοηθητικό για να έρθεις πιο κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα. Αργότερα όμως μέσα στην ημέρα, η προσοχή σου στρέφεται στις υποχρεώσεις που σε περιμένουν μέσα στην καθημερινότητά σου, ακόμη κι αν σου φαίνονται ιδιαίτερα κουραστικές.

Αισθηματικά: Εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται σήμερα στο ξεκίνημα της ημέρας για να διασκεδάσεις, να μοιραστείς όμορφες στιγμές με τους δικούς σου ανθρώπους, αλλά και να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, λάβε υπόψη σου όμως και τα θέλω των άλλων.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Σήμερα μπορείς να καταφέρεις πολλά στο εργασιακό σου περιβάλλον και η παραγωγικότητά σου ανταμείβεται, θα πρέπει όμως να είσαι απόλυτα συνεπής με τις υποχρεώσεις σου. Επίσης, κάποιες οφειλές σε προβληματίζουν.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά:Η σημερινή ημέρα ξεκινά με την προσοχή σου να παραμένει στραμμένη στο σπίτι και τις υποθέσεις που σχετίζονται με αυτό, αλλά και με τα ζητήματα των οικογενειακών σου προσώπων που σε επηρεάζουν, έμμεσα ή άμεσα. Αργότερα όμως, το απόγευμα, η διάθεσή σου ανεβαίνει και μπορείς πιο εύκολα να προωθήσεις τα σχέδιά σου και ταυτόχρονα να περάσεις όμορφα, παρά το ότι οι στόχοι σου δεν είναι ξεκάθαροι.

Αισθηματικά: Το οικείο περιβάλλον πρωταγωνιστεί στις αποφάσεις σου μέχρι το μεσημέρι, αργότερα όμως σου είναι πιο εύκολο να προσεγγίσεις τα αγαπημένα σου πρόσωπα, θα πρέπει όμως να έχεις πιο σαφή όρια στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, χωρίς δηκτικές συμπεριφορές.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Κάνεις εποικοδομητικές συζητήσεις στο εργασιακό περιβάλλον σήμερα, παρότι θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός/ή με τον τρόπο που επενδύεις τα χρήματά σου, ενώ με τον Άρη να βρίσκεται σε θέση κόντρα είναι προτιμότερο να αποφύγεις διενέξεις με συνεργάτες.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Γενικά:Το ξεκίνημα της ημέρας είναι αρκετά πιο βοηθητικό για να τρέξεις τις υποθέσεις σου, αλλά και για να επικοινωνήσεις τις σκέψεις και τις ιδέες σου στον περίγυρό σου, να κάνεις εποικοδομητικές συζητήσεις, συναντήσεις και επαφές με θετικό αποτέλεσμα, ενώ από το απόγευμα και μετά, ασχολείσαι με τα ζητήματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια, ωστόσο θα πρέπει να δείξεις προσοχή, καθώς οι λανθασμένοι χειρισμοί μπορεί να εντείνουν προβληματικές καταστάσεις.

Αισθηματικά: Είσαι σε μια περίοδο που φέρνει εξελίξεις στα προσωπικά και αυτό γίνεται αντιληπτό και στο ξεκίνημα της σημερινής ημέρας, ενώ η επικοινωνία είναι το δυνατό σου σημείο σε στιγμές που υπάρχουν προστριβές και εντάσεις. Αργότερα όμως σήμερα επιζητάς περισσότερη ασφάλεια στις σχέσεις σου.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Η μέρα αυτή σου δίνει τη δυνατότητα να βάλεις σε μια σειρά κάποιες υποχρεώσεις σου που έχουν μείνει σε εκκρεμότητα, ενώ παράλληλα έρχονται στο δρόμο σου πρόσωπα που στηρίζουν τις προσπάθειές σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά:Μέχρι το μεσημέρι της σημερινής ημέρας, τα πράγματα κυλούν σε γνώριμα πλαίσια και το σκηνικό σου δίνει πρόσφορο έδαφος να εντείνεις τις προσπάθειές σου για να υλοποιήσεις δημιουργικά σχέδια, ενώ αργότερα γίνεσαι πιο εξωστρεφής, αλλά και πιο διαλλακτικός/ή με την αντίθετη άποψη, κάτι που σε φέρνει πιο κοντά στους ανθρώπους του περίγυρού σου, οι ουτοπίες όμως είναι πολλές.

Αισθηματικά: Ακόμη κι αν το πρόγραμμά σου είναι γεμάτο, εσύ ξεκλέβεις λίγο χρόνο για να κάνεις μια μικρή βόλτα, μια διαδρομή με φιλικά πρόσωπα, ενώ προσπαθείς γενικότερα να χτίσεις πιο σταθερές βάσεις στις σχέσεις σου, παρότι το σημερινό πρωινό δείχνεις έντονη κτητικότητα με το ταίρι σου ή το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Οι προσπάθειες που καταβάλλεις να μπουν τα οικονομικά σου σε μια σειρά, δείχνουν να έχουν καλύτερο αποτέλεσμα σήμερα το πρωί, γενικότερα όμως είσαι σε μια περίοδο, που τα έξοδα είναι πολλά.

ΛΕΩΝ
Γενικά:Μέχρι το μεσημέρι της σημερινής ημέρας η Σελήνη παραμένει στο δικό σου ζώδιο και φέρνει την ανάγκη για νέα ξεκινήματα στους γεννημένους από τα μέσα Αυγούστου και μετά, ενώ παράλληλα προσπαθείς περισσότερο να σταθεροποιήσεις θέματα στο οικείο περιβάλλον. Από το απόγευμα και μετά επιδιώκεις γνώριμα μονοπάτια και γενικότερα επιθυμείς ήρεμες και χαλαρές στιγμές, πρόσεξε όμως φαινόμενα εκμετάλλευσης.

Αισθηματικά: Κάνεις τη φωνή σου να ακουστεί, ενώ είσαι σε μια περίοδο που οι ευκαιρίες για να αναπτύξεις τους ορίζοντές σου είναι πολλές και να κάνεις νέες και σημαντικές γνωριμίες, έστω κι αν το απόγευμα είσαι λιγότερο διαλλακτικός/ή με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ενώ η κτητικότητα δε λείπει.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Θα πρέπει να διαχειριστείς καλύτερα τις οικονομικές σου υποθέσεις σήμερα και ειδικά μετά το μεσημέρι και να μην παρασύρεσαι σε περιττά έξοδα, κυρίως σε ζητήματα που σχετίζονται και με οικονομικά τρίτων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά:Μέχρι το μεσημέρι της σημερινής ημέρας παραμένεις εσωστρεφής, μπορείς όμως να προετοιμάσεις τα επόμενα βήματά σου, συλλέγοντας σημαντικές πληροφορίες, ενώ από το απόγευμα και μετά, η Σελήνη περνά στο δικό σου ζώδιο, φέρνοντας στο προσκήνιο τα δικά σου προσωπικά θέματα. Παρόλα αυτά, θα πρέπει να θυμάσαι πως είναι μια σημαντική περίοδος για τις υποθέσεις που σχετίζονται με το σπίτι ή την οικογένεια.

Αισθηματικά: Στο ξεκίνημα της ημέρας κάνεις μυστικές επαφές, γενικότερα όμως πρόκειται για ημέρα που σε βοηθά να δεις τις καταστάσεις στα προσωπικά σου πιο ρεαλιστικά κι αντικειμενικά, μέσα σε ένα διάστημα σύγχυσης και έντονων διλημμάτων.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Ο Ποσειδώνας απέναντί σου, εκτός από σύγχυση, φέρνει κι ένα πιο πιεστικό κλίμα και στα εργασιακά ζητήματα που σε απασχολούν. Προσέξτε όμως τις συνεργασίες σου, καθώς τα πράγματα δεν είναι τελείως διάφανα.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά:Εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες που σου δίνονται μέσα στη σημερινή ημέρα για να προωθήσεις τους στόχους σου και βάζοντας σήμερα μέχρι το μεσημέρι κάποιες σημαντικές συναντήσεις που έχεις, μπορείς να είσαι ένα βήμα πιο κοντά στο επιθυμητό αποτέλεσμα, κάνοντας τη δική σου φωνή να ακουστεί. Από το απόγευμα όμως και μετά η διάθεσή σου γίνεται πιο εσωστρεφής κι εσύ προτιμάς να περάσεις λίγο χρόνο μόνος/η ή με λίγους και διαλεχτούς ανθρώπους δίπλα σου.

Αισθηματικά: Μέχρι το μεσημέρι υπάρχει περισσότερη άνεση στο να επικοινωνήσεις με φίλους και να κινηθείς σε κοινή γραμμή πλεύσης, καθώς απόψε το βραδάκι είσαι πιο εσωστρεφής και επιδιώκεις να μείνεις μακριά από την πολυκοσμία, ενώ παράλληλα μπορείς και να ξεκουραστείς.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Θα πρέπει να είσαι περισσότερο συνεπής με τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει στο εργασιακό σου περιβάλλον, ενώ τα οικονομικά σου είναι πλέον πιο πιεσμένα, αν και κάνεις φιλότιμες προσπάθειες να τα βάλεις σε σειρά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά:Το ξεκίνημα της ημέρας σε βρίσκει να ασχολείσαι με τις κοινωνικές σου επαφές, αλλά και με τον τρόπο που προβάλλεις την εικόνα σου προς τα έξω, παίρνοντας ταυτόχρονα και κάποιες συμβουλές για καλύτερα αποτελέσματα. Από το απόγευμα όμως και μετά έχεις περισσότερη ελευθερία να ακολουθήσεις τα σχέδια που έχεις καταστρώσει και να θέσεις τους στόχους σου προς υλοποίηση, αν και σπαταλάς πολύτιμο χρόνο με κάποιες υποθέσεις.

Αισθηματικά: Αυτή την περίοδο στηρίζεσαι στα πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος, ενώ οι γνωριμίες αυξάνονται χάρη στις παρέες σου, ωστόσο μέχρι το μεσημέρι σήμερα κινείσαι σε συγκεκριμένες νόρμες και αυτό σε πιέζει. Τα έντονο κλίμα όμως στην καθημερινότητα συνεχίζεται.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Μπορείς να δείξεις την αξία σου σε προϊστάμενους ή εργοδότες, ενώ γενικότερα υπάρχουν ευκαιρίες καριέρας, αν έχεις καταβάλλει και τις ανάλογες προσπάθειες. Επιπλέον, ακόμη κι αν τα πράγματα στα οικονομικά είναι πιεσμένα, το πορτοφόλι σου ποτέ δεν ξεμένει τελείως.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά:Το ξεκίνημα της σημερινής ημέρας σου δίνει τη δυνατότητα να προωθήσεις πιο εύκολα τις υποθέσεις σου και να διευρύνεις τους ορίζοντές σου, ενώ γενικότερα παίρνεις κάποιες σημαντικές πληροφορίες αλλά και απαντήσεις πάνω σε θέματα που σε απασχολούν, ενώ από το απόγευμα και μετά η Σελήνη περνώντας στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, φέρνει στο προσκήνιο την κοινωνική σου ζωή, τα πράγματα όμως είναι κάπως μπερδεμένα.

Αισθηματικά: Έχεις καλή διάθεση σήμερα και αυτό μεταδίδεται και στα πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος, ενώ αργότερα σήμερα μπορείς να αποδεχτείς προσκλήσεις για κοινωνικές επαφές, θυμήσου όμως να συγκρατείσαι περισσότερο στις αντιδράσεις σου, καθώς οι καταστάσεις στα αισθηματικά «θολώνουν» το τοπίο.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Καταφέρνεις να προσεγγίσεις εργοδότες ή πρόσωπα κύρους με θετικές προοπτικές να εισακουστούν τα αιτήματά σου, ενώ γενικότερα είσαι σε μια περίοδο αρκετά ελπιδοφόρα, με σημαντικές ευκαιρίες και δυνατότητες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά:Το ξεκίνημα της σημερινής ημέρας σε βρίσκει σε μια περίεργη φάση, όπου επιδιώκεις να έχεις εσύ το τιμόνι των καταστάσεων κι αυτό απαιτεί ένα μεγάλο μέρος της ενέργειάς σου, ενώ από το απόγευμα και μετά η διάθεσή σου ανεβαίνει κι εσύ νιώθεις περισσότερη αισιοδοξία μπροστά στις καταστάσεις, θυμήσου όμως ότι διανύεις μια περίοδο με έντονο παρασκήνιο, οπότε είναι προτιμότερο να έχεις μελετήσει τις κινήσεις σου πιο πριν.

Αισθηματικά: Δείχνεις έντονη κτητικότητα με τα αγαπημένα σου πρόσωπα σήμερα, γενικότερα όμως είσαι σε μια ευχάριστη περίοδο, όπου παρά τα όσα έχεις να διαχειριστείς, παράλληλα έχεις και τις ανάλογες λύσεις ή έστω διεξόδους για αυτά που σε πιέζουν.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Ευκαιρίες για έσοδα στα οικονομικά άλλων, φέρνουν ευχάριστα νέα και για το δικό σου πορτοφόλι, παρά τις αλλαγές που υφίσταται το οικείο σου περιβάλλον. Γενικότερα όμως σήμερα μπορείς να διευθετήσεις οφειλές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά:Η ημέρα σήμερα ξεκινά με τη Σελήνη να παραμένει για λίγο απέναντί σου σχηματίζοντας δυσμενή όψη με τον Κρόνο, που σε καλεί να αναλάβεις υποχρεώσεις, αλλά και γενικότερα να δεις και την οπτική γωνία των «άλλων» μέσα στην καθημερινότητά σου, ενώ αργότερα, από το απόγευμα και μετά, προσπαθείς να ικανοποιήσεις τα θέλω των γύρω σου, πρόσεξε όμως την αξία που δίνεις σε κάποιες καταστάσεις.

Αισθηματικά: Μέχρι το μεσημέρι το κλίμα παραμένει πιο εσωστρεφές για τις δικές σου υποθέσεις στα προσωπικά, γενικότερα όμως οι συνθήκες δεν είναι τόσο αρνητικές όσο πιστεύεις, καθώς η Αφροδίτη στον τομέα των σχέσεων σου φέρνει λόγους για να χαμογελάσεις. Γενικότερα όμως προσπάθησε να αφουγκραστείς και τις ανάγκες της άλλης πλευράς.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Είναι μια περίοδος όπου μπορείς να επενδύσεις στις συνεργασίες που κάνεις, ενώ εισπράττεις κάποια ενίσχυση από τρίτα πρόσωπα ή τακτοποιούνται οφειλές.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά:Μέχρι το μεσημέρι σήμερα τακτοποιείς ακόμη υποθέσεις που σχετίζονται με πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας, αλλά και με εκκρεμότητες ρουτίνας που έμειναν στη μέση το προηγούμενο διάστημα, ενώ από το απόγευμα και μετά, η Σελήνη περνά απέναντί σου, στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων, τονίζοντας τη σημασία των άλλων στη ζωή σου, φρόντισε όμως να έχεις ξεκάθαρες θέσεις και όρια.

Αισθηματικά: Πριν το απόγευμα είναι προτιμότερο να αφήσεις τους εγωισμούς στην άκρη και να προσφέρεις τις υπηρεσίες σου όπου αυτό είναι απαραίτητο, ενώ το βραδάκι μπορείς πιο άνετα να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Πρόσεξε όμως τις αυταπάτες, διότι διανύεις στα αισθηματικά μια μπερδεμένη περίοδο.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Αυτό το διάστημα είναι εξαιρετικό για να αδράξεις ευκαιρίες που εμφανίζονται στον τομέα της εργασίας σου, ενώ κάποιες εξελίξεις στη δουλειά φέρνουν αλλαγές σε οικονομικό επίπεδο που ευνοούν το πορτοφόλι σου.

astropedia.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot