Τα ζώδια της Πέμπτης 4 Ιουνίου

Ιούνιος 04, 2015
jumbo-banner

Να απολαμβάνεις τα μικρά πράγματα στην ζωή, γιατί μια ημέρα θα κοιτάξεις πίσω και θα συνειδητοποιήσεις ότι ήταν τα μεγάλα...

ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Αναλώνεσαι σε πολλά πράγματα που όμως σου κάνουν καλό γιατί βλέπεις μεγάλες αλήθειες οι οποίες σε βοηθάνε και σε εξελίσσουν. Αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες θα έχεις μια έντονη κοινωνικότηταη οποία θα σε βοηθήσει να στηρίξεις το οικογενειακό σου κομμάτι.
Ερωτικά: Ο Τοξότης θα προσπαθήσει να σε κάνει να ξεχάσεις κάποιες δύσκολες στιγμές σου και θα σε βοηθήσει να μετατρέψεις ένα δύσκολο συναίσθημα που κουβαλάς σε πολύ θετικό. Ο Καρκίνος σε πιέζει για να μπεις στην σχέση με ένα τρόπο περισσότερο πρακτικό.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναζητάς καλύτερη μεταχείριση και θα την έχεις, γιατί επικοινωνείς πιο εύκολα και αυτό σε βοηθάει να ανάγεις όλη σου τη δουλειά σε μια ανώτερη πραγματικότητα.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Είσαι σε γενικές γραμμές σε μια φάση πολύ απελευθερωμένη η οποία σε σπρώχνει να αναθεωρήσεις κάποιες καταστάσεις και, με γνώση που αποκτάς ή με άλλες κινήσεις, «ξεκλειδώνεις» και αυτό είναι το πιο σημαντικό για σένα.
Ερωτικά: Όσο σκέφτεσαι ότι η αντίδραση του Κριού ή του Τοξότη δεν ήταν αυτή που περίμενες, τόσο φουντώνεις αλλά τώρα βρίσκεις δρόμο για να εκφραστείς και να εκτονωθείς, χωρίς να τα μαζεύεις όπως παλιά.
Οικονομικά & Καριέρα: Παίρνεις πρωτοβουλίες οι οποίες μετράνε περισσότερο από άλλες φορές που όχι μόνο σε συμφέρουν αλλά σε βάζουν σε μια διαφορετική πραγματικότητα. Αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες, να περιμένεις κάτι καλό από το οποίο θα κερδίσεις και χρήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Οι πεποιθήσεις σου είναι τόσο σημαντικές για σένα αυτή την περίοδο που σε οδηγούν στο να κοντρολάρεις σωστά τις υποθέσεις και τα σχέδιά σου. Το ότι «έχεις πέσει με τα μούτρα» να μάθεις πράγματα θα σε βοηθήσει να αφήσεις πίσω σου παλιές καταστάσεις που ήταν γεμάτες αδιέξοδα.
Ερωτικά: Μια ξαφνική απόφαση που μπορεί να αιφνιδιάσει ακόμα και εσένα, θα σε βγάλει από την καθημερινή τριβή μιας σχέσης που δεν έχει νόημα. Ίσως να μην περίμενες από τον εαυτό σου να ενεργήσει τόσο δυναμικά αλλά τελικά θα το κάνεις και μάλιστα χωρίς επιστροφή.
Οικονομικά & Καριέρα: Βάζεις νέους όρους γιατί αν δεν τους βάλεις τώρα σε κάποιους συνεργάτες, δεν θα μπορέσεις να ξεφύγεις τελικά από τα ίδια και τα ίδια. Και τώρα που έχεις μια ιδιαίτερη δυναμικότητα είναι ευκαιρία να πιάσεις το θέμα σου από την αρχή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Έχεις να λαμβάνεις ακόμα κάτι καλό και κυρίως αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες η Αφροδίτη που ολοκληρώνει το πέρασμά της από το ζώδιό σου θα σου δώσει τα δώρα της.
Ερωτικά: Δεν έχεις αμφιβολίες για το πως πρέπει να διαχειριστείς τις υποθέσεις σου, επειδή διαθέτεις μια εσωτερική πυξίδα που σε καθοδηγεί και σου λέει με ποιο τρόπο να φερθείς. Γενικά πάντως προτιμάς την ελευθερία σου και δεν θέλεις κανένας να σε δεσμεύει. Για αυτό όπου βρίσκεις αντίσταση, επαναστατείς.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις κάποιες συγκεκριμένες δουλειές να τελειώσεις και επειδή δε σε παίρνει ο χρόνος ίσως δουλεύεις αρκετά επιφανειακά. Αυτό σίγουρα δεν είναι το σωστό αλλά δεν σου είναι εύκολο να κάνεις πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Πάντως, αν περιμένεις χρήματα από μια κληρονομιά, θα έχεις κάποια καλά νέα.

ΛΕΩΝ
Γενικά: Δοκιμάζεις συνέχεια νέα πράγματα και πηδάς από το ένα στο άλλο. Αυτό σίγουρα δεν είναι του τύπου σου αλλά τώρα δεν έχεις εκείνες τις δεσμεύσεις που είχες παλιά και όσο να 'ναι νιώθεις την ελευθερία να σε περιτριγυρίζει.
Ερωτικά: Συζητήσεις επί συζητήσεων και ίσως να μην βγάλεις τα συμπεράσματα που ήθελες για να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων. Οικογενειακές ή επαγγελματικές υποθέσεις σε πιέζουν και ίσως σπαταλήσεις τον πολύτιμο προσωπικό σου χρόνο για να είσαι εντάξει με όλα.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να συμμετέχεις σε όσα περισσότερα σχήματα και συνεργασίες μπορείς, γιατί έχεις καταλάβει ότι κάτι μπορεί να γίνει και μάλιστα γρήγορα, οπότε δε θέλεις να είσαι έξω από το παιχνίδι και να μην απολαμβάνεις κόπους ετών.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Ο δυναμισμός που σε κάνει και κινείς πολλά νήματα μπορεί να σε φέρει αντιμέτωπο/η με κάποια προβλήματα επικοινωνίας. Πρόσεξε πως μιλάς και βάλε τις σωστές αποστάσεις γιατί μπορεί να παρεξηγηθείς με πολύ κόσμο. Πάντως το ότι πηγαίνεις σε νέα μέρη και γνωρίζεις καινούργια άτομα αυτό σου κάνει πολύ καλό.
Ερωτικά: Αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες θα δοκιμάσεις ένα είδος οικογενειακής ζωής με το πρόσωπο που είστε μαζί γιατί θα το φέρουν έτσι οι συνθήκες και θα περάσετε αρκετό από το χρόνο σας παρέα. Μην τα χαλάσεις με πολλά λόγια αναλύσεις και εξηγήσεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Μια νέα γνωριμία θα σε βάλει σε άλλους κύκλους και αυτό θα δώσει μια ξεχωριστή νότα στην δουλειά σου. Το καλό είναι ότι έχεις πολύ θετικές βλέψεις και γι' αυτό δραστηριοποιείσαι.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Σε γενικές γραμμές περνάς καλά γιατί τα έχεις βρει κάπως με τον εαυτό σου και αυτό σου δίνει ένα είδος ωριμότητας αλλά και εμπειρίας στο πως να κινείσαι μέσα στον χώρο και στον χρόνο χωρίς να πληγώνεσαι και να βλέπεις ότι οι άλλοι συνέχεια σε αδικούν. Αν είσαι σε φάση σπουδών θα διαπιστώσεις ότι έχεις ανοικτούς ορίζοντες αυτή την στιγμή και σε γενικές γραμμές ευνοείσαι σε ό, τι θέλεις να κάνεις.
Ερωτικά: Δεν αφήνεις καθόλου τον χρόνο να πάει χαμένος και προσπαθείς με πολλούς τρόπους για μια καλύτερη επικοινωνία με τον Υδροχόο. Το δύσκολο μαζί του είναι ότι αν πει «όχι», το εννοεί αλλά υπάρχουν ελπίδες να του αλλάξεις γνώμη.
Οικονομικά & Καριέρα: Η προσπάθεια γενικά θα έχει αποτέλεσμα και θα βρεις κάποιες καλές άκρες, ενώ αν περιμένεις κάποια χρήματα θα έρθουν με τρόπο ξαφνικό και απρόσμενο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Αναρωτιέσαι τι άλλο μπορείς να κάνεις για να ξεπεράσεις κάποιες προσωπικές κρίσεις οι οποίες σε σπρώχνουν, ώστε να δεις όλη σου την ζωή τελείως διαφορετικά από παλιά. Καλύτερα να μην τις αποφύγεις γιατί θα ανακαλύψεις αλήθειες.
Ερωτικά: Αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες θα απολαύσεις κάτι καλό με ένα Καρκίνο και θα βελτιώσεις τις προσωπικές σου εμπειρίες, ζώντας μαζί κάποια πράγματα πολύ δυνατά. Το έντονο συναίσθημα για σένα έχει πρωτεύουσα αξία γιατί έτσι γεμίζεις τις μπαταρίες σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις βρει κάτι καινούργιο και προσπαθείς να το προσαρμόσεις στον χαρακτήρα σου και στα πολλά «πρέπει» που έχεις βάλει μπροστά σου, σαν παρωπίδες. Τώρα ευτυχώς θα ξεκολλήσεις από τα πολλές αρνητικές πεποιθήσεις και θα δεις φως στο τούνελ.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Αναλώνεσαι αυτή την στιγμή με τους άλλους αλλά και τους βοηθάς να κάνουν βήματα που ίσως δεν έχεις κάνει ακόμα. Το σημαντικό για σένα είναι ότι έρχεσαι στη θέση των άλλων κι έτσι αναβαθμίζεσαι προσωπικά.
Ερωτικά: Περιμένεις να γίνουν διάφορα με τον Δίδυμο ή το Λιοντάρι χωρίς όμως να υπολογίσεις ότι είσαι μεν επικοινωνιακός/η αλλά δεν είναι και πολύ εύκολο να κρατάς ισορροπίες γιατί όλα είναι ρευστά και δύσκολα κατά την γνώμη σου. Οπότε εκεί που είσαι μες στην καλή χαρά μπορεί να ρίξεις και ένα καβγά και να σκεφτείς τον χωρισμό, έτσι, στα καλά καθούμενα.
Οικονομικά & Καριέρα: Συζητήσεις, προτάσεις και επαφές σε κάνουν να ονειρεύεσαι ότι κάτι καλό θα γίνει, αλλά πρέπει «να πιάσεις τον ταύρο από τα κέρατα» για να εντυπωσιάσεις και να συνεχίσεις δυναμικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Βλέπεις ότι έχεις περιθώρια να αναπτυχθείς αλλά αντί να το κάνεις, σκέφτεσαι συνέχεια πως πρέπει να μιλήσεις ή να φερθείς για να μην παρεξηγηθείς. Δεν θέλεις να δείχνεις επιπόλαιος/α και αυτό σε κάνει συγκρατημένο/η.
Ερωτικά: Γνωρίζεις συνέχεια καινούργια άτομα αλλά χωρίς όμως αυτό να σε βοηθάει να καταλήξεις σε κάτι καλό γιατί όλα σου ξινίζουν και σου βρωμάνε. Έχεις μια ιδιαίτερη πάντως συμπεριφορά αυτή την εποχή που πρέπει να την προσέξεις. Αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του τρίτου δεκαήμερου, θα απολαύσεις την περιποίηση ενός Καρκίνου.
Οικονομικά & Καριέρα: Η απόφαση που έχεις πάρει να φύγεις από εκεί που είσαι γιατί έχεις φορτωθεί πολύ δουλειά, παραπαίει μέσα σου γιατί η λογική σε συγκρατεί και δεν θέλεις να κάνεις λάθη. Καλύτερα να το συζητήσεις με τους ανώτερούς σου, ώστε να αφαιρεθεί από εσένα ο όγκος εργασίας, παρά να φύγεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά: Συζητάς συνέχεια γιατί πιστεύεις ότι είναι η περίοδος που μπορείς να κάνεις το καλύτερο για σένα και σωστά δεν αφήνεις το απόλυτο του χαρακτήρα σου να σε εξουσιάσει. Οπότε έχεις επιτρέψει στον εαυτό σου να δέχεσαι όλες τις απόψεις, τις γνώμες αλλά και τις γνώσεις.
Ερωτικά: Όλο αυτό το διάστημα νιώθεις μια μεγαλύτερη απελευθέρωση και αυτό είναι που σε βοηθάει να αναπτύξεις καλύτερη σχέση με τον Δίδυμο ή Τοξότη αλλά και να επιτρέψεις να έρθει κάτι αξιόλογο στην ζωή σου. Με τον Καρκίνο υπάρχει βελτίωση αλλά χρειάζεστε και οι δυο προσωπική δουλειά.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις πολλά να δώσεις αλλά και να πάρεις, γιατί είσαι σε έμπνευση και αυτό σε βάζει να κάνεις υπερπροσπάθειες οι οποίες σε βγάζουν έξω από τα επιτρεπτά όριά σου.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά: Συμβιβάζεσαι με πολλά πράγματα και αυτό είναι που σου αρέσει γιατί γίνεσαι αρκετά ελαστικός/η. Βέβαια χάνεις μερικές φορές τα όρια του επιτρεπτού γιατί κάνεις υπερβολές. Πάντως το διάβασμα θα σε βοηθήσει να ηρεμήσεις και να χαλαρώσεις από τα πολλά που κάνεις.
Ερωτικά: Είναι μέσα σου πολύ σίγουρο ότι θέλεις τον Δίδυμο αλλά δεν ξέρεις πως να τον προσεγγίσεις και ίσως να κάνεις λάθος. Για αυτό παρατήρησε λίγο τον τρόπο επικοινωνίας του για να έρθετε περισσότερο κοντά. Αν μιλάς με Καρκίνο ή Αιγόκερω θα έχεις μια πολύ ξεχωριστή επαφή μαζί του.
Οικονομικά & Καριέρα: Κάνεις πολλά τηλέφωνα και μιλάς με πολύ κόσμο για να εξασφαλίσεις όπως λες ένα μικρό μερίδιο και ίσως να σκέφτεσαι «όλος αυτός ο κόπος για το τίποτε». Αλλά έτσι δεν μένεις εκτός παιχνιδιού. Ίσως σήμερα να χρειαστεί να οργανώσεις καλύτερα τον χρόνο σου και τις επαφές σου.

astrology.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot