Τα ζώδια της Πέμπτης 19 Νοεμβρίου

Νοέμβριος 19, 2015
jumbo-banner

Σημαντικές γνωριμίες και κοινωνική δικτύωση

Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου από τον αστρολόγο, Γιάννη Ριζόπουλο από το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Οι συνθήκες είναι σχεδόν ιδανικές για να κάνεις νέους φίλους ή να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο, αποκτώντας και κάποιες «επαφές» που μπορεί να σου φανούν χρήσιμες στην περαιτέρω δικτύωσή σου σε «μεγάλα σαλόνια». Επιπλέον, η ενεργή Αφροδίτη σε καλεί να φροντίσεις θέματα που αφορούν στην εξωτερική σου εμφάνιση, στα μέτρα των δυνατοτήτων σου φυσικά.
Ερωτικά
Με τους άλλους να διάκεινται ευνοϊκά απέναντί σου, είναι σχετικά εύκολο να πάρεις αυτό που θέλεις αλλά και να ενδώσεις σε ένα πρόσωπο, απλά για «να μην χαλάσετε τις καρδιές σας»! Σε κάθε περίπτωση πάντως, εκείνο που προέχει είναι να περάσεις καλά.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Είναι η κατάλληλη στιγμή για να εκμεταλλευτείς μια «υψηλή» γνωριμία σου και να «πλασαριστείς» σε μια καλύτερη θέση στην δουλειά σου. Ίσως μάλιστα είναι σκόπιμο να συμμετάσχεις σε μια κοινωνική εκδήλωση, αφού μπορεί να σου ανοίξει πολλές «πόρτες». Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Ζυγό σε βοηθά να κάνεις αισθητή την παρουσία σου, αποκομίζοντας ποικίλα οφέλη.
Ερωτικά
Μια νέα γνωριμία μπορεί να επιδράσει θετικά στους στόχους σου, δεν χρειάζεται όμως να της δώσεις άμεσα πιο προσωπικές διαστάσεις. Ίσως μάλιστα σε συμφέρει να περιμένεις, αφού στη συνέχεια μπορεί να γνωρίσεις κάτι... ακόμα καλύτερο!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Η Αφροδίτη στον Ζυγό αναμένεται να συμβάλλει θετικά στην καθημερινότητά σου, πολλαπλασιάζοντας τις χαρούμενες και όμορφες στιγμές με πρόσωπα που αγαπάς ή συμπαθείς. Επιπλέον, είναι πιθανό να δικτυωθείς σε μια ομάδα ή να έρθεις σε επαφή ένα πρόσωπο του εξωτερικού, το οποίο τρέφει θετικά συναισθήματα για σένα και η σχέση σας μπορεί να εξελιχθεί πολύ πέραν της φιλικής!
Ερωτικά
Σε μια περίοδο όπου οι ευκαιρίες διαδέχονται η μία την άλλη, είναι λογικό να έχεις μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων, αν είσαι μόνος/η. Αντίθετα, αν είσαι ήδη σε μια σχέση, ίσως... δυσκολευτείς αρκετά να κλείσεις τα μάτια μπροστά στον πειρασμό!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Η ενεργή Αφροδίτη σε καλεί να διακοσμήσεις τον χώρο σου ή να τον διαμορφώσεις με τέτοιο τρόπο ώστε να γίνει πιο άνετος. Γενικότερα, υποστηρίζει κάθε σχέδιο και προσπάθεια που έχει να κάνει με το σπίτι ή την οικογένειά σου κι ίσως χαρείς από μια θετική εξέλιξη στην ζωή ενός οικείου σου. Παράλληλα, φαίνεται να είναι η κατάλληλη στιγμή για να διευθετήσεις ένα περιουσιακό ζήτημα.
Ερωτικά
Από την στιγμή που για σένα στον έρωτα το «κλειδί» είναι η οικειότητα με πρόσωπα, καταστάσεις και χώρους, δεν έχεις παρά να αξιοποιήσεις άμεσα τα πλεονεκτήματα που σου προσφέρει μια ζεστή «φωλιά». Κι αν δεν έχεις, απλά φτιάξε την!

ΛΕΩΝ
Γενικά
Η ενεργή Αφροδίτη σε καλεί να ανοίξεις έναν νέο κύκλο δραστηριοτήτων ή ενδιαφερόντων και τα καλά νέα είναι ότι σήμερα μπορεί να συναντήσεις αρκετά άτομα πρόθυμα να σε βοηθήσουν και να συνεργαστούν μαζί σου. Επιπλέον, μπορεί να λάβεις μια είδηση που θα σε χαροποιήσει, ενώ αν σου γίνει μια πρόταση για ταξίδι, πες το «ναι» χωρίς πολλούς ενδοιασμούς!
Ερωτικά
Ο Κρόνος στον Τοξότη σου υπενθυμίζει ότι μπορείς να κάνεις όσες γνωριμίες θέλεις, αν όμως αποφασίσεις να δώσεις σε κάποια από αυτές έναν πιο προσωπικό χαρακτήρα τελικά δεν θα «σου βγει», οπότε καλύτερα να αρκεστείς στα «χαίρω πολύ»!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Η ενεργή Αφροδίτη μπορεί να συμβάλλει στην δημιουργία ενός θετικού κλίματος στην δουλειά σου, δίνοντας σου παράλληλα την δυνατότητα να επωφεληθείς και οικονομικά. Ίσως μάλιστα πετύχεις πολλά περισσότερα αν επιδείξεις μεγαλύτερη ευελιξία απέναντι σε προτάσεις ή γνώμες άλλων, που τουλάχιστον σε αυτήν την φάση φαίνεται να κρατούν τα «κλειδιά» της προόδου σου.
Ερωτικά
Ο Πλούτωνας μπορεί να σε φέρει κοντά σε ένα ισχυρό πρόσωπο, που ενδιαφέρεται για σένα, πριν όμως κάνεις οτιδήποτε, σκέψου μήπως ο διαφαινόμενος «παράδεισός» σου αποδειχθεί τελικά μια βασανιστική κόλαση!
Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου δείχνει πρόθυμη να σε διευκολύνει με πολλούς τρόπους και να εξωραΐσει την καθημερινότητα σου, διώχνοντας μακριά έγνοιες και σκοτούρες. Από αυτήν την άποψη ίσως έχεις μια «τεμπέλικη» όσο και ευχάριστη μέρα, σκέψου όμως μήπως τελικά μπορείς να πετύχεις πολλά περισσότερα, αν δραστηριοποιηθείς άμεσα τώρα που το σύμπαν «σε πάει»!
Ερωτικά
Η μόνη σου δυσκολία για σήμερα είναι ότι δεν θα προλαβαίνεις να καταχωρείς τις νέες κατακτήσεις σου. Ακόμη κι αν δεν ενδιαφέρεσαι άμεσα για κάποια πιο «στενή» σχέση, σίγουρα μπορείς να κρατήσεις ανοικτή «μια πόρτα για τον χειμώνα»!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Υπό τις παρούσες συνθήκες μπορεί να ωφεληθείς από ενέργειες άλλων που δρουν παρασκηνιακά για το καλό σου! Μπορείς φυσικά να αναλάβεις κι εσύ κάποιες σχετικές πρωτοβουλίες δίνοντας χαρά σε οικεία ή συγγενικά σου πρόσωπα. Στο μόνο θέμα που ο «καιρός» σου πάει κόντρα είναι η δημοσιοποίηση ενός προσωπικού σου θέματος που θα προτιμούσες να παραμείνει μυστικό.
Ερωτικά
Αν σχεδιάζεις να περάσεις κάποιες όμορφες στιγμές χωρίς να σε πάρουν μυρωδιά, είναι μάλλον απίθανο να τα καταφέρεις. Δώσε λοιπόν από μόνος σου έναν πιο «κοινωνικό» χαρακτήρα στην σχέση σου, περιορίζοντας τις λοιπές ορέξεις σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Η ημέρα σου είναι «αφιερωμένη» στην βελτίωση των δημόσιων σχέσεων σου και την δικτύωσή σου σε κάποιους κύκλους που προς το παρόν προάγουν κυρίως την ψυχαγωγία σου αλλά μελλοντικά μπορεί να αποτελέσουν την «μαγιά» για ένα εγχείρημα επιμορφωτικού ή εκπαιδευτικού χαρακτήρα. Επιπλέον, η ενεργή Αφροδίτη μπορεί να σου φέρει έναν καλό φίλο ή φίλη.
Ερωτικά
Με τον Κρόνο στο ζώδιό σου εκείνο που προέχει είναι το να περιστοιχίζεσαι από αξιόπιστα άτομα, με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να έχεις μια πιο «στενή» σχέση. Αντίθετα, κάτι τέτοιο θα μπορούσε τελικά να χαλάσει μια αρμονική φιλία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Η Αφροδίτη στον Ζυγό σου δίνει επιπλέον «πόντους» σε θέματα καριέρας, συμβάλλοντας σε μια σημαντική επιτυχία. Και είτε αυτή οφείλεται στην αναγνώριση των προσόντων σου, είτε καθαρά στην τύχη, δεν έχεις παρά να την αξιοποιήσεις άμεσα, αποκομίζοντας ενδεχομένως κι ένα σημαντικό οικονομικό όφελος. Ακόμη, η μέρα προσφέρεται για να φροντίσεις την εξωτερική σου εμφάνιση.
Ερωτικά
Η λάμψη σου σε φέρνει κοντά σε ένα πρόσωπο με το κύρος που σου αρμόζει κι αν είσαι μόνος/η ίσως αυτή να είναι η ευκαιρία που ζητούσες. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, πρόσεξε μήπως τελικά μπλέξεις σε μια παράλληλη κατάσταση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Η ενεργή Αφροδίτη σου συστήνει να «κυκλοφορήσεις» και να διευρύνεις τον κύκλο των επαφών σου, είτε διά ζώσης, είτε μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα, αφού μπορείς να επωφεληθείς άμεσα από πρόσωπα που εκτιμούν το έργο και τις προσπάθειές σου και τα οποία μέχρι τώρα δεν είχαν γνώση. Στην περίπτωση όμως που έχεις να κρύψεις κάτι, το πιθανότερο είναι να... μην τα καταφέρεις!
Ερωτικά
Όταν ο έρωτας «ανακατεύεται» με την φιλία, μάλλον έχεις το πλεονέκτημα αφού για τους άλλους η διαχείριση τέτοιων καταστάσεων δεν είναι εύκολη. Αντίθετα για σένα είναι κάτι φυσιολογικό, σήμερα μάλιστα μπορεί να έχεις και το τυχερό σου!

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά
Είναι πολύ πιθανόν να συζητούν για σένα χωρίς την παρουσία σου, μην ανησυχείς όμως αφού δεν πρόκειται μόνο για κουτσομπολιά! Φαίνεται πώς κάποιος/α θέλει το καλό σου και προσπαθεί να σε βοηθήσει χωρίς να δώσει «στόχο». Επιπλέον, η Αφροδίτη στον Ζυγό ευνοεί τα οικονομικά σου, ίσως μάλιστα πετύχεις μια σημαντική συμφωνία που θα σε βοηθήσει να δεις καλύτερες μέρες.
Ερωτικά
Η επιθυμία σου να περάσεις καλά μπορεί να σε ωθήσει να πειραματιστείς ή να κάνεις πράγματα για πρώτη φορά αλλά είναι προτιμότερο να μείνεις στην θεωρία, αφού στην πράξη το πιθανότερο είναι να μην ικανοποιηθείς από αυτά που θα ζήσεις.

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot