Τα ζώδια της Πέμπτης 10 Σεπτεμβρίου

Σεπτέμβριος 10, 2015
jumbo-banner

ΚΡΙΟΣ
Γενικά:Η σημερινή ημέρα είναι εξαιρετικά ευνοϊκή για σένα ώστε να βρεις λύσεις σε όσα σε απασχολούν ακόμη κι αν υπάρχουν πολλές απαιτητικές καταστάσεις που καλείσαι να φέρεις εις πέρας, ενώ παράλληλα βγαίνει στην επιφάνεια ο πιο δημιουργικός εαυτός σου. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να έχεις πολύ σημαντική υποστήριξη από αγαπημένα σου πρόσωπα, ειδικά αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο.

Αισθηματικά: Η Σελήνη βρίσκεται στον τομέα των ερωτικών σου δίνοντας έτσι πρόσφορο έδαφος για να ανέβει το ερωτικό θερμόμετρο, ενώ παράλληλα υπάρχουν πολλές ευχάριστες εκπλήξεις μέσα στην ημέρα, σε μια περίοδο όπου έχεις πιεστεί αρκετά σε συναισθηματικό επίπεδο από τις καταστάσεις.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Κάνεις πολύ σημαντικές μεταρρυθμίσεις στον τρόπο που χειρίζεσαι τα οικονομικά σου ζητήματα, λόγω των δύσκολων περιστάσεων, οι οποίες όμως τελικά δρουν υπέρ σου, χτίζοντας μια νέα, πιο ισχυρή εικόνα του εαυτού σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά:Σήμερα η οικογένεια έχει πολλά να σου δώσει και βρίσκεις υποστήριξη στα πρόσωπα του οικείου περιβάλλοντος, περισσότερο ηθική παρά υλική. Μπορείς παράλληλα να τακτοποιήσεις υποθέσεις του σπιτιού ευκολότερα, ενώ αν σε είχαν απασχολήσει ζητήματα ακίνητης περιουσίας, σήμερα βρίσκονται διέξοδοι κυρίως χάρη στις ενέργειες τρίτων.

Αισθηματικά: Η πρώτη σου ανάγκη που θέλεις να καλύψεις σήμερα είναι η ανάγκη για ασφάλεια και θαλπωρή, ενώ προτιμάς να περάσεις τον ελεύθερο χρόνο σου μόνο με πολύ δικούς σου ανθρώπους, αφού δεν είναι λίγες οι φορές που αισθάνεσαι ότι πολλές σχέσεις στις οποίες είχες επενδύσει, έχουν ψυχρανθεί αρκετά τον τελευταίο καιρό.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Κράτα μυστικές τις επόμενες κινήσεις σου σε οικονομικό επίπεδο, ενώ οι πιέσεις από τις πολλές υποχρεώσεις στο εργασιακό περιβάλλον συνεχίζουν αμείωτες, με τις πιθανότητες να υπάρχει άριστη τήρηση των προθεσμιών να μοιάζουν μηδαμινές. Το σίγουρο είναι ότι η περίοδος αυτή είναι απαγορευτική για ρίσκα.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Γενικά:Σήμερα είσαι αρκετά εξωστρεφής και θέλεις να βγεις έξω και να προσεγγίσεις τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν, πρόκειται λοιπόν για μια μέρα επαφών, συναντήσεων, συμφωνιών και γενικότερα επικοινωνίας. Αν μάλιστα αυτά τα πρόσωπα ανήκουν στο φιλικό σου κύκλο, ακόμη καλύτερα για σένα, δεν θα πρέπει να ξεχνάς όμως ότι αυτή την περίοδο οι βιαστικές κινήσεις σου φέρνουν μπελάδες.

Αισθηματικά: Αποδέξου προσκλήσεις από φίλους και παρέες, ενώ άφησε να βγει στην επιφάνεια ο πιο επικοινωνιακός και ευέλικτος εαυτός σου. Παρότι δεν είναι λίγες οι φορές που υπάρχουν διενέξεις με αγαπημένα σου πρόσωπα, μπορείς σήμερα να γεφυρώσεις χάσματα.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Ο φόρτος εργασίας είναι μεγάλος και εσύ νιώθεις πως δεν αναγνωρίζονται οι κόποι σου στο βαθμό που θα ήθελες. Επιπλέον, πρέπει να θυμάσαι πως είναι προτιμότερο να κρατάς μυστικά τα σχέδιά σου και να μην δίνεις λαβές για σχόλια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά:Σήμερα κάνεις σημαντικές μεταβολές σε στόχους που νιώθεις πως δεν συμβαδίζουν με τα δεδομένα που ισχύουν πλέον, γενικότερα λοιπόν πρόκειται για καλή ημέρα ώστε να κάνεις σταθερά βήματα, αλλά και για να κερδίσεις κάποιου είδους ανταπόδοση ή ανταμοιβή για τις υπηρεσίες που έχεις προσφέρει, περισσότερο σε υλικό επίπεδο, παρά ως ηθική ανταμοιβή.

Αισθηματικά: Είσαι αρκετά κτητικός απέναντι στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και μολονότι η σημερινή ημέρα είναι βοηθητική για την κοινωνική σου ζωή και την εικόνα που προβάλλεις προς τα έξω, η συναισθηματική σου ζωή σήμερα δεν δίνει τις λύσεις που έχεις άμεσα ανάγκη.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Πολλές ευκαιρίες για να προσεγγίσεις πρόσωπα κύρος, αλλά και να ωφεληθείς από αυτή σου την προσέγγιση θα συναντήσεις μέσα στην ημέρα, όμως πρόσεξε να μην παρασυρθείς σε υπερφίαλες συμπεριφορές. Επίσης, μείνε μακριά από σπατάλες.

ΛΕΩΝ
Γενικά:Η σημερινή ημέρα σε εφοδιάζει με ό,τι χρειάζεσαι για να απεμπλακείς από τα εμπόδια, ενώ η τύχη σου χαμογελάει και εσύ καλείσαι να αδράξεις τις ευκαιρίες για προσωπική εξέλιξη που θα παρουσιαστούν. Δεν θα πρέπει όμως να ξεχνάς πως η συνάντηση της Σελήνης με τον Άρη στο ζώδιό σου μαρτυρά πως παρασύρεσαι σε βιαστικές κινήσεις λόγω συναισθηματισμού.

Αισθηματικά: Η αισιόδοξη διάθεση και η ανάγκη να αποτινάξεις από πάνω σου ό,τι νιώθεις πως δεν σε εκφράζει απόλυτα, είναι ένας συνδυασμός που σίγουρα φέρνει πρόσωπα πιο κοντά σε αυτό που εσύ αναζητάς, αν είσαι ελεύθερος, ενώ αν είσαι δεσμευμένος, μπορεί να φέρεις όσα σε απασχολούν στο προσκήνιο.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Τα βλέμματα είναι πάνω σου και μολονότι έχεις πολλές ανασφάλειες μέσα σου, μπορείς να ενισχύσεις ουσιαστικά την εικόνα που προβάλλεις προς τα έξω, όπως και τα ταλέντα σου. Πρόσεξε όμως τα περιττά έξοδα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά:Μέσα στον ορίζοντα της σημερινής ημέρας ένα δίλημμα θα σε απασχολήσει καθώς από τη μια είσαι αρκετά εσωστρεφής κι από την άλλη θέλεις να βάλεις σε μια τάξη όλα αυτά που σε ταλαιπωρούν. Μπορείς όμως τελικά να βρεις την χρυσή τομή, περνώντας τον ελεύθερο χρόνο σου με όσους νιώθεις πως σε αφουγκράζονται απόλυτα, ενώ είναι πιθανό να χρειαστεί να τρέξεις για να στηρίξεις ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.

Αισθηματικά: Ενώ είσαι αισιόδοξος, δεν είναι λίγες οι φορές που επιλέγεις να εστιάζεσαι μόνο στα δύσκολα και στα ελαττώματα, αντί να βλέπεις πόσα έχεις καταφέρει μέχρι τώρα, ενώ η επιφυλακτική σου στάση, κάποιες φορές απομακρύνει από δίπλα σου το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Κινούμενος σε πιο μυστικό επίπεδο, μπορείς να βρεις λύσεις σε ζητήματα που σχετίζονται με οφειλές σου, ενώ τρίτοι ενισχύουν έμμεσα το δικό σου πορτοφόλι. Τα έξοδα παρόλα αυτά παραμένουν πολλά, όμως εσύ τελικά βρίσκεις διεξόδους.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά:Η σημερινή ημέρα σε βρίσκει με το βλέμμα στραμμένο στους στόχους που έχεις θέσει, η οποία φέρνει στο δρόμο σου και τους κατάλληλους ανθρώπους από τον κύκλο σου που λειτουργούν σαν συνεργάτες, ώστε με ενισχυμένες τις προσπάθειες να ωφεληθείς. Παράλληλα, η σημερινή ημέρα ευνοεί την συλλογικότητα και τις ομαδικές ασχολίες, όπως κι αν μεταφράζεται αυτό για σένα.

Αισθηματικά: Οι φίλοι σήμερα διαδραματίζουν έναν ιδιαίτερα σημαίνοντα ρόλο στη συναισθηματική σου ζωή, ειδικά αν έχεις γεννηθεί τον Οκτώβριο. Παράλληλα, απρόσμενα γεγονότα σε απομακρύνουν από πρόσωπο που σε ενδιαφέρει κι εσύ θα πρέπει να χαλιναγωγήσεις την παρορμητικότητά σου.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Πρόσωπα κύρους θα μπορούσαν να δουν θετικά τα αιτήματά σου, ενώ στο κομμάτι των οικονομικών έχεις βαλθεί να βάλεις μια σειρά, ακόμη κι αν χρειαστούν υπεράνθρωπες προσπάθειες από μέρους σου. Το εργασιακό κομμάτι όμως είναι εκείνο που μοιάζει πιο μπερδεμένο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά:Η Σελήνη σήμερα παραμένοντας στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, δείχνει πως η κοινωνική σου ζωή είναι αρκετά έντονη, ενώ δεν αποκλείεται να χρησιμοποιήσεις σημαντικές γνωριμίες που έχεις, ώστε να βρεις διέξοδο σε θέματα τις καθημερινότητας που σε απασχολούν. Παράλληλα, ενισχύεις την εικόνα που εισπράττουν οι άλλοι για σένα, ακόμη κι αν αυτό σημαίνει πως πρέπει να ενταχθείς σε συγκεκριμένες νόρμες.

Αισθηματικά: Μέσα σου αναρωτιέσαι αν θα πρέπει να πας παρακάτω ή να επιστρέψεις σε κάτι δοκιμασμένο που όμως έχει αμφίβολες προοπτικές εξέλιξης. Γενικότερα όμως έχεις αφήσει πίσω σου τα προσωπικά, καθώς έχεις πολλές και σημαντικές υποχρεώσεις.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Άδραξε την κάθε ευκαιρία που θα σου παρουσιαστεί είτε σε ζητήματα καριέρας, είτε γενικότερα μέσα στο εργασιακό σου περιβάλλον, ενώ ταυτόχρονα τακτοποιείς τις υποχρεώσεις σου πιο ευχάριστα από ποτέ. Επιπλέον, σημαντικά πρόσωπα παίζουν κάποιο ρόλο στις εξελίξεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά:Αφήνεις σήμερα μια πιο αισιόδοξη πλευρά σου να βγει στην επιφάνεια και προσπαθείς να κερδίζεις και τον πιο δύσκολο άνθρωπο του περιβάλλοντός σου με το δικό σου χαμόγελο. Παράλληλα είσαι περισσότερο δημιουργικός σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα και μπορείς με περισσότερη άνεση να τακτοποιήσεις διαδικαστικές υποθέσεις ή επαφές με εξωτερικό, μην παρασύρεσαι όμως από τις εξάρσεις, καθώς σε λίγο καιρό ο Κρόνος θα επιστρέψει στο ζώδιό σου.

Αισθηματικά: Αν έχεις γεννηθεί τον Νοέμβριο ίσως να μην θέτεις τα όριά σου στις σχέσεις με ξεκάθαρο τρόπο, ενώ οι του Δεκεμβρίου προσπαθούν να λύσουν μπερδεμένες καταστάσεις, τελικά όμως παρασύρονται σε βιαστικές κινήσεις που δεν τους φέρνουν το αποτέλεσμα που ήθελαν.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Οι υποχρεώσεις στη δουλειά τρέχουν, αλλά εσύ προσπαθείς να βγεις από τον φαύλο κύκλο του άγχους που σου στερεί σημαντικές πλευρές της έκφρασής σου, γεγονός που δρα καταλυτικά και για τα οικονομικά σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά:Πιο εσωστρεφή σε βρίσκει η σημερινή ημέρα, χωρίς όμως αυτό να είναι αρνητικό, αφού περνώντας τα πάντα που βιώνεις σήμερα από ενδελεχή έλεγχο, βγάζεις πολύ σημαντικά συμπεράσματα για τα βήματα που θα ακολουθήσεις το επόμενο διάστημα. Παράλληλα, έχεις ανάγκη να περιτριγυρίζεσαι από ανθρώπους που σου εμπνέουν εμπιστοσύνη, ώστε να νιώθεις ασφαλής ανάμεσά τους.

Αισθηματικά: Γεγονός είναι πως κρατάς τους άλλους σε μια απόσταση, εξετάζοντας τις προθέσεις αλλά και τις κινήσεις που κάνουν όταν σε προσεγγίζουν, ενώ εσύ με τη σειρά σου είσαι ιδιαίτερα δεσποτικός με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Παρόλα αυτά, προσπαθείς σταδιακά να αποκοπείς από πρακτικές του παρελθόντος που δεν σε αντιπροσωπεύουν πια.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Με τη βοήθεια οικείων σου προσώπων τακτοποιείς οικονομικές υποχρεώσεις που σε είχαν απασχολήσει έντονα, ενώ στο εργασιακό περιβάλλον κάνεις βήματα ώστε να αμβλυνθούν οι πιέσεις που τυχόν υπάρχουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά:Σήμερα νιώθεις πως μπορείς να στηριχτείς και σε κάποιον άλλον πέρα από τις δικές σου δυνάμεις. Παράλληλα, κάνεις σημαντικές επαφές, ενώ με την βοήθεια τρίτων ξεφεύγεις από δυσκολίες που σε είχαν ταλαιπωρήσει, χωρίς αυτό όμως να σημαίνει ότι δεν είναι απαραίτητο να συνεχίσεις αμείωτες τις προσπάθειές σου.

Αισθηματικά: Οι διαπροσωπικές σχέσεις γενικότερα, αλλά κυρίως οι ερωτικές είναι πρώτο σου μέλημα σήμερα, ενώ μη διστάσεις να αδράξεις ευκαιρίες για συναντήσεις ή γνωριμίες, αν είσαι ελεύθερος, αφού η μέρα σήμερα σου επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις στα προσωπικά. Μπορείς όμως να κάνεις οριστικά βήματα με τη βοήθεια της Αφροδίτης.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Οι πολλές απαιτήσεις που έχουν από σένα προϊστάμενοι ή άνθρωποι που έχουν λόγο στη δουλειά σου, στέκονται αφορμή ώστε να αποδεσμευτείς από βαρίδια που κουβαλούσες εδώ και πολλά χρόνια μέσα σου, με αποτέλεσμα μετά από αυτή τη διαδικασία να πατάς πιο γερά στα πόδια σου.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά:Μια πιο βοηθητική ημέρα για να τακτοποιήσεις ζητήματα πρακτικής φύσεως η σημερινή, από την ρύθμιση των υποχρεώσεων, μέχρι την ενασχόληση με το σπίτι και την καθαριότητά του, ενώ παράλληλα σήμερα μπορείς να φροντίσεις την υγεία σου, ειδικά αν είχες ταλαιπωρηθεί το προηγούμενο διάστημα. Το σίγουρο είναι πως είσαι σε μια περίοδο με το θερμόμετρο στα κόκκινα κι αυτό εξαντλεί τα αποθέματα που έχεις σε ενέργεια και αντοχές.

Αισθηματικά: Τα ζητήματα καρδιάς μάλλον τα έχεις αφήσει σε δεύτερη μοίρα λόγω των πολλών εκκρεμοτήτων, ενώ γενικότερα διανύεις ένα διάστημα με αμφιβολίες και πισωγυρίσματα, είτε λόγω συνθηκών, είτε λόγω επιλογών. Είναι όμως προτιμότερο να είσαι ειλικρινείς με τον εαυτό σου.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Αναγνωρίζονται οι κόποι που καταβάλλεις και αυτό έχει άμεση σύνδεση με τα οικονομικά σου, ενώ η ατζέντα της ημέρας δεν αποκλείει να σου χαμογελάσει η τύχη στον τομέα των εσόδων.

astropedia.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot