Τα ζώδια της Κυραικής 20 Σεπτεμβρίου! -Ιχθύ, απρόοπτες συναντήσεις προσοχή!

Σεπτέμβριος 20, 2015
jumbo-banner
Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 20 Σεπτεμβρίου;

Κριός
Φίλοι μου Κριοί, με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον ανάδρομο Ερμή και τρίγωνο με την Αφροδίτη και τον Ουρανό, τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε την ανεξαρτησία σας, να περάσετε τις απόψεις σας, όσο εκκεντρικές κι αν είναι και να εφαρμόσετε πρωτοποριακές σας ιδέες ή μεθόδους. Η εμφάνιση καινούριου πρόσωπου σε χώρο που συχνά κινείστε, θα εξιτάρει το ερωτικό σας ενδιαφέρον. Θα υπάρξει η προοπτική να ξεκινήσετε σχέση με άτομο αρκετά διαφορετικό απ' τις ως τώρα προτιμήσεις σας.

Ταύρος
Φίλοι μου Ταύροι, με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον ανάδρομο Ερμή και τρίγωνο με τον Ουρανό, ίσως να εμφανιστείτε κάπως ασυμβίβαστοι, ωστόσο, η τύχη θα είναι με το μέρος σας, θα σας δοθεί η ευκαιρία να διεκδικήσετε και να κερδίσετε αυτό που αναζητάτε. Σε επαγγελματικό σας θέμα, θα καταφέρετε να περάσετε με επιτυχία τις δικές σας απόψεις ή τοποθετήσεις. Η ανάγκη σας να απεγκλωβιστείτε από καταπιεστικές καταστάσεις θα σας ωθήσει σε συναισθηματικές συζητήσεις που θα τερματίσουν υπέρ σας.

Δίδυμοι
Φίλοι μου Δίδυμοι, με τη Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη και τον Ουρανό, θα κάνετε τη δοκιμή να υιοθετήσετε έναν διαφορετικό τρόπο αντιμετώπισης των καταστάσεων και το πείραμα σας θα πετύχει. Η ελκυστική και εξίσου εντυπωσιακή παρουσία ενός προσώπου θα μπορέσει να εξιτάρει το ερωτικό σας ενδιαφέρον, θα διαπιστώσετε πως πλέον έχει επέλθει ποικιλία στα ερωτικά σας γούστα. Ενδεχομένως να δημιουργηθεί ερωτικό δίλημμα στην καρδιά σας, πάντως το σίγουρο είναι πως έρχονται ευχάριστες ερωτικές εξελίξεις που θα καταφέρουν να δώσουν νέα κατεύθυνση στην ερωτική σας ζωή.

Καρκίνος
Φίλοι μου Καρκίνοι, η Σελήνη σε εξάγωνο με τον ανάδρομο Ερμή και τρίγωνο με την Αφροδίτη και τον Ουρανό, θα σας φέρει απρόοπτα και ουσιαστικά ερωτικά συμβάντα. Θα εμφανιστείτε ελκυστικοί, τολμηροί και αρκετά αισθησιακοί, χαρακτηριστικά που θα σας φέρουν πολύ κοντά σε επιτυχίες και εκπλήρωση στόχων. Ευχάριστες συναντήσεις θα σας αποδείξουν πως η τύχη θα είναι με το μέρος σας, γι' αυτό κινηθείτε με αυθορμητισμό και περάστε σε ερωτικές προσεγγίσεις. Το πρόσωπο που θα καταφέρει τελικά να σας πλησιάσει, ναι μεν θα κάνει το πρώτο βήμα, ωστόσο θα περιμένει από εσάς το δεύτερο.

Λέων
Αγαπητοί μου Λέοντες, με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον ανάδρομο Ερμή και τρίγωνο με την Αφροδίτη και τον Ουρανό, ετοιμαστείτε για διαφόρων ειδών ανοίγματα και εποικοδομητικές ευκαιρίες για πρωτοποριακές αλλαγές στη ζωή σας. Θα υπάρξει πρόταση που θα διαφοροποιήσει τις επαγγελματικές σας συνθήκες, έρχονται αλλαγές στις εργασιακές σας συνεργασίες. Εσείς οι ίδιοι θα επιδιώξετε ξεκαθάρισμα στην ερωτική σας ζωή, καταλήγοντας σε ριζικές αποφάσεις. Ίσως ένας χωρισμός, ίσως ένα καινούργιο ερωτικό ξεκίνημα, πάντως κάτι θα αλλάξετε μια και καλή.

Παρθένος
Φίλοι μου Παρθένοι, η Σελήνη σε εξάγωνο με τον ανάδρομο Ερμή θα σας φέρει συναντήσεις και συνομιλίες που θα δώσουν πνοή αισιοδοξίας στο σκεπτικό σας. Επειδή η στάση σας θα είναι πολύ ερωτική και επειδή θα χειριστείτε με σωστό τρόπο τη γοητεία σας, γι' αυτό το τρίγωνο της με την Αφροδίτη και τον Ουρανό θα σας κάνει ιδιαιτέρως προσιτούς σε καινούργια πρόσωπα. Σε περίπτωση που βάλετε στο στόχαστρό σας την επανασύνδεση με πρώην ταίρι σας, να ξέρετε πως θα καταφέρετε να το ξανακερδίσετε και μάλιστα καταλήγοντας σε ουσιαστικές δεσμεύσεις.

Ζυγός
Φίλοι μου Ζυγοί, με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον ανάδρομο Ερμή και τρίγωνο με την Αφροδίτη και τον Ουρανό, έντονη θα είναι η διάθεσή σας να γίνετε εκκεντρικοί, δημιουργικοί ίσως και ριζοσπαστικοί. Δεν αποκλείεται να εμφανιστούν καινούργιες επαγγελματικές κατευθύνσεις που θα προκύψουν από δικές σας νέες επιχειρηματικές ιδέες.  Στην ερωτική σας σχέση, θα δοθεί λύση σε ένα συγκεκριμένο θέμα που σας δημιουργούσε στασιμότητα και όσοι από εσάς είστε ερωτικά τελείως ελεύθεροι, τώρα θα σας δοθεί η ευκαιρία να κατασταλάξετε σε σταθερό ερωτικό ταίρι.

Σκορπιός
Αγαπητοί μου Σκορπιοί, με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον ανάδρομο Ερμή και τρίγωνο με την Αφροδίτη και τον Ουρανό, θα νιώσετε την ανάγκη για έντονη δραστηριοποίηση, με στόχο να εισακουστούν οι απόψεις σας και να μπουν σε εφαρμογή τα προσωπικά σας σχέδια. Στον ερωτικό σας τομέα, εσείς που έχετε σταθερή σχέση, κάπως εκρηκτική ίσως και παθιασμένη θα εμφανιστεί η συμπεριφορά σας, για τους ερωτικά μόνους θα σημειωθεί άνοιγμα καινούργιας ερωτικής γνωριμίας. Όσοι αναζητάτε νέο ερωτικό ταίρι, ανανεώστε το στυλ σα,ς επιμεληθείτε το παρουσιαστικό σας και να είστε σίγουροι πως θα βρεθεί το πρόσωπο που θα του τραβήξετε την προσοχή.

Τοξότης
Φίλοι μου Τοξότες, η Σελήνη σε εξάγωνο με τον ανάδρομο Ερμή και τρίγωνο με την Αφροδίτη και τον Ουρανό θα φέρει ομαλότητα στις συζητήσεις σας, έστω και αν οι απόψεις σας είναι αρκετά προοδευτικές για κάποια συντηρητικά μυαλά. Ένα συμβάν, ίσως μια πρόταση θα σας δώσει το έναυσμα να ανεβάσετε πιο ψηλά τον πήχη των αναζητήσεών σας και να περάσετε σε πιο δυναμικές διεκδικήσεις. Στον ερωτικό σας τομέα, μια συνάντηση θα σας ανοίξει δρόμο επανασύνδεσης με πρόσωπο που ναι μεν οι χαρακτήρες σας είναι διαφορετικοί, η έλξη σας όμως είναι δυνατή και αμοιβαία.

Αιγόκερως
Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον ανάδρομο Ερμή και τρίγωνο με την Αφροδίτη και τον Ουρανό, τώρα θα έχετε την ευκαιρία να θεμελιώσετε σχέσεις και απόψεις. Στην παρούσα φάση, θα νιώσετε ανάγκη να διατυπώσετε τις ιδέες σας και θα καταφέρετε να πείσετε για την αποτελεσματικότητά τους. Στα ερωτικά σας, περνάτε σε περίοδο συναισθηματικής ισορροπίας και ένα γεγονός θα σας κάνει να δείτε με πιο σοβαρό μάτι την ερωτική σας σχέση. Για τους χωρισμένους που αναμένουν επανασύνδεση, θα εμφανιστεί το κατάλληλο συμβάν.

Υδροχόος
Φίλοι μου Υδροχόοι, με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον ανάδρομο Ερμή και τρίγωνο με την Αφροδίτη και τον Ουρανό, οι ιδέες θα είναι πρωτοποριακές, η σκέψη σας θα είναι κάπως ριζοσπαστική, η στάση σας αρκετά ριψοκίνδυνη. Θα υπάρξουν γεγονότα που θα τονώσουν ακόμα περισσότερο την αισιοδοξία σας, θα κινηθείτε με δυναμική διάθεση τόσο στον εργασιακό σας χώρο, όσο και στον οικογενειακό ή ερωτικό. Κλείνουν με επιτυχία κάποιες δυσάρεστες καταστάσεις των τελευταίων ημερών, η λύση που θα προτείνετε σχετικά με μια ερωτική σας υπόθεση θα καρποφορήσει φέρνοντας μεγάλη ικανοποίηση.

Ιχθύς
Φίλοι μου Ιχθύες, με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον ανάδρομο Ερμή και τρίγωνο με την Αφροδίτη και τον Ουρανό, η φαντασία σας θα είναι ζωηρή, οι καλλιτεχνικές σας εμπνεύσεις σε έξαρση, η διάθεσή σας τολμηρή και ακμαία. Δεν αποκλείεται να τρυπώσει στην καρδιά σας η επιθυμία να αλλάξετε κάποια κουραστικά επαγγελματικά ή ερωτικά δεδομένα της ζωής σας. Απρόοπτες συναντήσεις θα σας φέρουν πληροφορίες που θα δώσουν διαφορετική πορεία στις αποφάσεις σας και η τολμηρή σας κίνηση να ξεκαθαρίσετε ένα ερωτικό σας ζήτημα θα φέρει ριζικές ανατροπές.

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot