Τα ζώδια της εβδομάδας από 6 Δεκεμβρίου έως 12 Δεκεμβρίου!

Δεκέμβριος 07, 2015
jumbo-banner

Δες του σου επιφυλάσσει αυτή η εβδομάδα και προετοιμάσου να ζήσεις καταστάσεις.

ΚΡΙΟΣ
Έχοντας στο DNA σου το θάρρος της γνώμης και της πρωτοβουλίας θα νιώσεις κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας –ιδιαίτερα Κυριακή, Δευτέρα, Παρασκευή βράδυ και Σάββατο– ότι οι καταστάσεις δεν ευνοούν την αμεσότητα και τον παρορμητισμό και αυτό θα σε ζορίζει. Ο κυβερνήτης του ζωδίου σου ο Άρης δέχεται δυσαρμονικές όψεις από Πλούτωνα και Ουρανό αντίστοιχα και ιδιαίτερα αν είσαι του β’ δεκαημέρου θα αισθανθείς ότι χρόνια ζητήματα και απρόβλεπτα γεγονότα σου ανεβάζουν το αίμα στο κεφάλι. Ίσως, να μην μπορείς να αποφύγεις μια οριστική λύση ή ρήξη. Πέμπτη, Παρασκευή είναι σχετικά πιο καλά τα πράγματα αφού η Σελήνη μέσα από τον αισιόδοξο και πύρινο Τοξότη θα βελτιώσει τη διάθεσή σου, θα σε ωθήσει να πάρεις τη ζωή στα χέρια σου και να δώσεις «στα χέρια» τα μυαλά των άλλων.
Το μότο της εβδομάδας: «Με τον Ήλιο σε τρίγωνο με τον Ουρανό ένας έρωτας μου χτυπά την πόρτα και ας βλέπω από το μάτι ένα φιλικό πρόσωπο»

ΤΑΥΡΟΣ
Τα οικονομικά και η διαχείρισή τους αποτελούν τα πεδία που απορροφούν μεγάλο μέρος της ενέργειάς σου. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας θα σου δοθούν οι ευκαιρίες να βρεις λύσεις γύρω από αγορές που θέλεις να κάνεις και ανάγκες που έχεις και να αξιοποιήσεις τα έσοδά σου όσο το δυνατόν καλύτερα. Τρίτη και Τετάρτη με τη Σελήνη στο απέναντι ζώδιο μπορείς να κινηθείς πολύ πιο άνετα σε προσεγγίσεις και συναναστροφές, ενώ την Παρασκευή με το τρίγωνο της Αφροδίτης – Ποσειδώνα, είτε θα βγάλεις από μέσα σου καλά κρυμμένα καλλιτεχνικά και όχι μόνο ταλέντα, είτε ο έρωτας θα γίνει το προεόρτιο δώρο του Άη – Βασίλη. Μην βάζεις κάτω από το χαλί μικροενοχλήσεις υγείας και δώσε λιγότερη σημασία σε γκρίνιες στο χώρο της δουλειάς.
Το μότο της εβδομάδας: «Η τύχη μου χαμογελάει και με τον Ερμή στον Αιγόκερω (από 10/12) οι επιθυμίες μου απογειώνονται»

ΔΙΔΥΜΟΙ
Κυριακή, Δευτέρα αλλά και Πέμπτη, Παρασκευή θα αισθανθείς μεγάλη ευλογία. Βλέπεις η επικοινωνία είναι ένα συμπαντικό χάρισμα για σένα και κατά τις παραπάνω ημέρες θα μπορέσεις να το χρησιμοποιήσεις καλύτερα. Παράλληλα, το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό θα βοηθήσει να προωθήσεις και να υλοποιήσεις τις ιδέες σου, ενώ δεν αποκλείεται να έχεις την ευκαιρία για ένα συναρπαστικό ταξίδι. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα θα συμβάλλει στο να λυθούν παρεξηγήσεις και συνάμα είναι ιδανικό για να μετουσιωθεί μια γνωριμία από απλή καταχώρηση στην τηλεφωνική σου ατζέντα σε κάτι πιο ενδιαφέρον ή ερωτικό. Άρπαξε τις ευκαιρίες και εντυπωσίασε τόσο το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει όσο και τα πλήθη. Μπορείς!!!
Το μότο της εβδομάδας: «Με Νέα Σελήνη στον Τοξότη η ψυχή μου μετατρέπεται σε αδάμαστο ταξιδιώτη»

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Είσαι μια ψυχούλα και νοιάζεσαι για όλους. Πολλές φορές όμως ξεχνάς να φροντίσεις τον εαυτό σου. Έτσι, η εβδομάδα αυτή σε καλεί να προτάξεις το «εγώ» σου έναντι του κοινού συμφέροντος. Με τη Νέα Σελήνη (11/12) στον 6ο ηλιακό οίκο και τον Ερμή απέναντί σου (από 10/12) θα αναγκαστείς να διαχειριστείς μια κατάσταση εργασιακής αντιπαράθεσης. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα (11/12) εξυπηρετεί τόσο τους συναισθηματικούς σου σκοπούς όσο και τις αισθηματικές σου επιθυμίες, αφού ένα όνειρό σου γύρω από αυτά μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Άντε, να μπουν με λίγη αισιοδοξία, οι φετινές γιορτές σου! Το Σάββατο η Σελήνη εισέρχεται στον 7ο ηλιακό σου οίκο και θα σε φέρει αφενός απέναντι από τις ευθύνες σου και αφετέρου τετ-α-τετ με άτομα που δεν σου είναι αδιάφορα αν και είναι μεγαλύτερά σου.
Το μότο της εβδομάδας: «Με τον Άρη στο Ζυγό όλο προβλήματα έχω... χτύπα και άλλο εγώ αντέχω (γιατί έχω σύμμαχο την Αφροδίτη στον Σκορπιό)»

ΛΕΩΝ
Ο κόσμος τριγύρω σου αλλάζει, εσύ όμως παραμένεις στη δική σου σταθερή και φιλόδοξη οπτική. Η εβδομάδα ξεκινά όμορφα αφού με τον Ήλιο σε εξάγωνο με τον Άρη νιώθεις ψυχική ευεξία και σωματική ρώμη να αντιμετωπίσεις τα πάντα. Παράλληλα, την Τετάρτη με το τρίγωνο Ηλίου – Ουρανού ίσως ανατρέψεις τα προγνωστικά όσον αφορά μια συνεργασία ή ακόμα και μια σχέση. Έτσι, από αουτσάιντερ γίνεσαι φαβορί. Την Παρασκευή με την Νέα Σελήνη στον Τοξότη ανοίγεται ένας νέος κύκλος δραστηριοτήτων που είναι συνδεδεμένος με στόχους που ήταν καλά κρυμμένοι. Πρόσεχε όμως διότι η είσοδος του Ερμή την Πέμπτη στον Αιγόκερω θα σε αναγκάσει να αναλάβεις πιο πολλές ευθύνες από αυτές που σου αναλογούν.
Το μότο της εβδομάδας: «Οι τρεις μάγοι με τα δώρα (Κρόνος, Ήλιος, Νέα Σελήνη στον Τοξότη) μου φέρνουν αυτό που θέλω για να αισθανθώ μοναδικά»

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η υπευθυνότητα και η ακεραιότητα του χαρακτήρα σου πολλές φορές σου στερούν την ευκαιρία να χαρείς. Πόσο μάλλον με Νέα Σελήνη (11/12), Ήλιο, Κρόνο στον Τοξότη; Έτσι, μέσα στην εβδομάδα θα νιώσεις πως οι δυνατότητες για επιτυχία και χαρά σου ξεγλιστρούν από τα χέρια καθώς πολλές φορές η τύχη των καταστάσεων δεν θα εξαρτάται από σένα. Ωστόσο, ο Ερμής στον Αιγόκερω (από την Πέμπτη) θα σου δώσει μέσα στο επόμενο διάστημα την ευκαιρία πετύχεις αυτά που θέλεις και ιδιαίτερα στα αισθηματικά. Το Σάββατο τα πράγματα γίνονται πολύ καλύτερα αφού με τη Σελήνη στον Αιγόκερω η μέρα θα εμποτιστεί με πράξεις ενδιαφέροντος από πρόσωπα που σε αγαπάνε.
Το μότο της εβδομάδας: «Με τον Δία στο ζώδιό μου χάσω-κερδίσω να ξέρεις περνάει το δικό μου»

ΖΥΓΟΣ
Ψάχνεις να βρεις πάντα τη χρυσή τομή και κατά τη διάρκεια αυτή της εβδομάδας οι συνθήκες θα απαιτήσουν περισσότερο από ποτέ να αποδείξεις το ταλέντο στο να κρατάς ισορροπίες. Έχε υπόψη σου ότι η παρουσία του Άρη στο δικό σου ζώδιο σε δυσαρμονικές όψεις με τον Πλούτωνα και τον Ουρανό αντίστοιχα θα σε προκαλέσει να γίνεις «ταύρος εν υαλοπωλείω» και μάλιστα σε ανύποπτο χρόνο. Μη λειτουργήσεις παρορμητικά και ζύγισε τα πράγματα ώστε να μην είναι απότομος ο όποιος δρόμος διαλέξεις. Το τρίγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα (11/12) δείχνει όμορφες αγορές, δώρα και οικονομικά μπόνους. Συγχρόνως, μπορεί να σε κάνει έναν άλλο Οδυσσέα, να δαμάσεις τα κύματα και να βρεις επιτέλους την ψυχική σου Ιθάκη.
Το μότο της εβδομάδας: «Κυριακή, Δευτέρα, Σάββατο της ψυχής μου μη μου τάραττε το άβατο»

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αντέχεις τον πόνο, αναζητάς την ηδονή, ξέρεις να βγάζεις χρήμα. Την Κυριακή και τη Δευτέρα με τη Σελήνη στον 12ο ηλιακό οίκο θα ψάξεις να βρεις και να ξεκλειδώσεις τα αδύνατα σημεία των άλλων, προκειμένου να ξέρεις πως θα χειριστείς κάποιες υποθέσεις. Ο κυβερνήτης σου ο Πλούτωνας, την Κυριακή σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη και αυτό ίσως να σε οδηγήσει σε ακραίες καταστάσεις. Τα πράγματα φαίνονται να είναι καλύτερα όσο οι μέρες πλησιάζουν προς την Παρασκευή όπου το τρίγωνο της Αφροδίτης μέσα από το ζώδιο σου με τον Ποσειδώνα θα σου δώσει την έμπνευση αλλά και τις ευκαιρίες να ζήσεις ένα κρυφό σου απωθημένο. Μην παραμελείς την υγεία σου και το παρασκήνιο που υπάρχει στη δουλειά.
Το μότο της εβδομάδας: «Από τη ζωή ζητάω το κάτι παραπάνω και δεν υποχωρώ αν δεν το πάρω»

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η αισιοδοξία και το χιούμορ σου είναι τα δυνατά βέλη στην φαρέτρα που σου έχει κληροδοτήσει το σύμπαν. Φρόντισε να τα επιστρατεύσεις αυτήν την εβδομάδα αφού από Δευτέρα μεσημέρι ως και Τετάρτη η Σελήνη θα βρίσκεται στον 12ο ηλιακό οίκο γεγονός που θα σε γεμίσει με νεύρα και ανασφάλεια. Από την άλλη, Ήλιος, Κρόνος και Νέα Σελήνη (11/12) στο ζώδιο σου σε κάνει να δεις τα πράγματα λίγο πιο σοβαρά από ότι είναι στην πραγματικότητα, τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα προσωπικά. Με την παρουσία της Αφροδίτης στον Σκορπιό θα αισθανθείς πρωτόγνωρα σε αισθηματικό επίπεδο αφού το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα ίσως σε οδηγήσει να ζήσεις όσα σε καλούν οι δικές σου Σειρήνες.
Το μότο της εβδομάδας: «Κυνηγώ τις δικές μου Σειρήνες και ελπίζω να μην με αντιληφθούν γιατί θα ακουστούν σειρήνες... ασθενοφόρου»

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΊΈχοντας μάθει να κοιτάς ψηλά ίσως αυτήν την εβδομάδα να δυσαρεστηθείς που θα πρέπει να κοιτάξεις όσους βρίσκονται πιο χαμηλά από σένα. Με τόσους πλανήτες στον 12ο ηλιακό οίκο πιθανόν οι δοκιμασίες αυτού του διαστήματος να μην είναι δικές σου αλλά να αφορούν άτομα του περιβάλλοντός σου, γεγονός που θα σε αναγκάσει να τρέξεις να συνδράμεις ακόμα και αν υπάρχουν άλλες υποχρεώσεις. Ο Ερμής στο ζώδιό σου από την Πέμπτη (10/12) έρχεται να χαρίσει στα επαγγελματικά σου κάποιες επιβεβαιώσεις τις οποίες κυνηγούσες εδώ και καιρό. Το τρίγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα θα σου προσφέρει αρκετές ευκαιρίες να βάλεις χρώμα στη ζωή σου και να δεις τους αισθηματικούς σου κόπους να ανταμείβονται.
Το μότο της εβδομάδας: «Τώρα που θα έχω τον Ερμή στον Αιγόκερω, δεν πάει να βρέχει και να χιονίζει, τη λύση θα τη βρω κι ας έχει και παλιόκαιρο»

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
«Δεν συμβιβάστηκες ποτέ» λέει ένα τραγούδι και τουλάχιστον για αυτήν την εβδομάδα δεν ξέρουμε πόσο φρόνιμο θα ήταν αυτό αφού δεν θα λείψουν διαφωνίες, ρήξεις και εντάσεις. Κυριακή, Δευτέρα και Τετάρτη είναι οι καλύτερες μέρες για σένα και ιδιαίτερα την τελευταία θα καταφέρεις να μάθεις κάποια νέα τα οποία συνδέονται με μια σχέση ή συνεργασία λαμβάνοντας ανέλπιστη χαρά. Η Νέα Σελήνη στον 11ο ηλιακό σου οίκο δείχνει πως μπορείς μέσα από γνωριμίες και φιλίες να πετύχεις τους στόχους σου αλλά κυρίως να βρεις τη ψυχική γαλήνη του αναζητάς. Η είσοδος του Ερμή στον 12ο ηλιακό σου οίκο από την Πέμπτη απλά θα σε κάνει να λες λιγότερα από όσα πρέπει. Ιδιαίτερη προσοχή την Παρασκευή όπου η αντίθεση του Άρη με τον κυβερνήτη του ζωδίου σου ίσως τελικά σε φέρει να αντιμετωπίσεις μια ρήξη με ένα συνάδελφο, φίλο, συγγενή ή άλλο πρόσωπο.
Το μότο της εβδομάδας: «Με ψίχουλα δεν συνηθίζω να ζω τα φέρνω όλα πάνω – κάτω για αυτό που επιθυμώ»

ΙΧΘΥΕΣ
Ο ρομαντισμός και η συναισθηματική αφέλεια στην παρούσα φάση δεν σε ευνοούν. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας θα αισθανθείς ότι πολλά άτομα που ήταν δίπλα σου αρχίζουν σιγά-σιγά να απομακρύνονται. Αυτό δεν θα πρέπει να σε στεναχωρεί γιατί το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα την Παρασκευή (11/12) θα σου φέρει κάποια άλλα πολύ πιο αξιόλογα άτομα. Η πολυαστρία στον Τοξότη δείχνει ότι οι εξελίξεις ορισμένων οικογενειακών και επαγγελματικών ζητημάτων απαιτούν περισσότερο χρόνο, γεγονός που επιβαρύνει την κατάστασή, αφού τα αποθέματα υπομονής σου φαίνεται ότι έχουν φτάσει στη ρεζέρβα. Την Παρασκευή πάντως απροσδόκητα τηλεφωνήματα και συναντήσεις θα σε γεμίσουν με χαρά. Μην αφήνεις οικονομικά ζητήματα και κρυφές πληγές να σου ρίχνουν το ηθικό. Με τη λίμπιντο σου στα ύψη κάνε έρωτα, μην πολεμάς τον εαυτό σου.
Το μότο της εβδομάδας: «Κάντε στην άκρη, κάντε μου την χάρη, ένα σας λέω στον 8ο οίκο έχω τον Άρη»

astrology.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot