Τα ζώδια της εβδομάδας από τις 21/12 έως 27/12!

Δεκέμβριος 21, 2015
jumbo-banner

Έχουμε ξεκινήσει και μετράμε αντίστροφα εδώ και μέρες για τα Χριστούγεννα και πιο συγκεκριμένα την Παρασκευή.

Πάμε να δούμε τα 12 ζώδια του ζωδιακού κύκλο πως θα περάσουν τα Χριστούγεννα στα οικονομικά και τα ερωτικά μέσα από το astropedia.gr!

Κριός
Η κοινωνική ζωή στο προσκήνιο.
Η εβδομάδα αυτή κινείται για σένα σε βοηθητικά επίπεδα, δίνοντας ευκαιρίες για σταθερότητα, αλλά κι επικοινωνία. Οι Τετάρτη και Πέμπτη σε φέρνουν πιο κοντά στους ανθρώπους που σε περιβάλλουν, ενώ η πανσέληνος των Χριστουγέννων σε φέρνει πιο κοντά στους οικείους σου, φέρνει όμως στο προσκήνιο και κάποιες ανασφάλειές σου, κυρίως σε επίπεδο οικογένειας.

Αισθηματικά: Οι άλλοι συνεχίζουν να έχουν υπερβολικές απαιτήσεις από εσένα κι εσύ είσαι σε μια περίοδο ενδοσκόπησης στα προσωπικά, μπορείς όμως πάντα να στηρίζεσαι στο κοντινό σου περιβάλλον για όσα σε απασχολούν.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Δευτέρα και Τρίτη είναι εξαιρετικές ημέρες για να ασχοληθείς με οικονομικές υποθέσεις που σχετίζονται άμεσα με το πορτοφόλι σου, ενώ ειδικότερα από την Τρίτη ο Ήλιος περνα στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου και ξεκινά μια περίοδος όπου δίνεις περισσότερη προσοχή και σημασία στην καριέρα σου.

Ταύρος
Περισσότερη αισιοδοξία!
Ξεκινά για σένα από την Τρίτη ένα πιο εξωστρεφές διάστημα οπου μπορείς πιο άνετα να προωθήσεις τις δικές σου υποθέσεις, ενώ ήδη από τη Δευτέρα μπορείς να κάνεις τη δική σου φωνή να ακουστεί, παρά την κουραστική καθημερινότητα. Παράλληλα, η πανσέληνος των Χριστουγέννων σε φέρνει πιο κοντά στα πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος.

Αισθηματικά: Η Αφροδίτη δίνει πνοή στα αισθηματικά σου αν ανήκεις σε εκείνους που ανήκουν στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου, θα πρέπει όμως να είσαι πιο διαλλακτικός στον τρόπο που επικοινωνείς τις ιδέες σου. Επίσης, από την Κυριακή προτιμάς να μείνεις σπίτι!

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Τρίτη και Τετάρτη ασχολείσαι περισσότερο με οικονομικές υποθέσεις, ωστόσο φρόντισε να μην παρασυρθείς σε περιττά έξοδα, όσο δεν έχεις σταθεροποιήσει το κομμάτι των οικονομικών σου. Επίσης, τα Χριστούγεννα κράτα ένα πιο ουδέτερο προφίλ.

Δίδυμος 
Οικονομικές υποθέσεις σε πρώτο πρόσωπο.
Από την Τρίτη ξεκινά μια πιο εσωστρεφής περίοδος και η πανσέληνος των Χριστουγέννων σε βρίσκει να προσπαθείς να δεις καθαρά τις δικές σου ανάγκες, παρά τα διλήμματα. Παράλληλα, την Τετάρτη κάποιες δικές σου υποθέσεις σε προβληματίζουν, ωστόσο η Πέμπτη και η Κυριακή δίνουν λύσεις για σένα.

Αισθηματικά: Δευτέρα και Τρίτη προτιμάς να προετοιμάσεις τις υποθέσεις σου και να ξεκουραστείς, ενώ γενικότερα είσαι σε μια φάση πλέον επανεξέτασης των ζητημάτων καρδιάς, τακτοποίησε όμως εκκρεμότητες πριν αρχίσει η ανάδρομη πορεία του κυβερνήτη σου!

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Η προαναφερθείσα πανσέληνος αγγίζει άμεσα και τον τρόπο με τον οποίο χειρίζεσαι τις οικονομικές σου υποθέσεις, καλείσαι λοιπόν να δείξεις περισσότερη σύνεση, παρότι το πλαίσιο στα επαγγελματικά σου μοιάζει να βελτιώνεται. Οι οφειλές σου όμως;

Καρκίνος 
Σχέσεις και συνεργασίες στο μικροσκόπιο.
Η εβδομάδα αυτή έχει αρκετές δυνατότητες, ειδικά στο ξεκίνημά της, όπου πετυχαίνεις πιο εύκολα στόχους, ενώ ειδικά την Τρίτη ο Ήλιος περνά απέναντί σου και εγκαινιάζει μια περίοδο όπου οι άλλοι έχουν τον πρώτο λόγο στις εξελίξεις, κι εσύ καλείσαι να συντονίζεσαι με τα θέλω των άλλων, μπορείς όμως να μειώσεις τις αποστάσεις που σε χωρίζουν με τους άλλους.

Αισθηματικά: Η πανσέληνος των Χριστουγέννων μπορεί εκ πρώτης όψεως να φέρει διλήμματα, ενδεχομένως και να μεγεθύνει κάποιες καταστάσεις που ήδη υπάρχουν, ωστόσο τα φώτα είναι στραμμένα πάνω σου! Το Σάββατο είναι πιο βοηθητικό πάντως για τις υποθέσεις σου.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Τα οικονομικά σου βρίσκουν τρόπους να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες, από την Τρίτη όμως δίνεις περισσότερη σημασία και στις συνεργασίες σου, οι οποίες είναι σημαντικές. Υπάρχουν όμως και θέματα που σε προβληματίζουν.

Λέοντας 
Εργασία. υγεία και καθημερινότητα.
Από την Τρίτη ξεκινά ένα διάστημα όπου δίνεις περισσότερη σημασία σε πρακτικά ζητήματα μέσα στην καθημερινότητά σου, όπως μαρτυρά και το πέρασμα του κυβερνήτη σου Ήλιου στον Αιγόκερω. Παράλληλα, από την Κυριακή μπορείς πιο άνετα να κάνεις τη φωνή σου να ακουστεί, αλλά και να δείξεις τα ταλέντα σου.

Αισθηματικά: Η πανσέληνος των Χριστουγέννων σε ωθεί σε περισσότερη εσωστρέφεια, ενώ παρά το γιορτινό κλίμα, εσύ προτιμάς να βρίσκεσαι ανάμεσα σε λίγα και διαλεχτά πρόσωπα, σε μια περίοδο όπου η ασφάλεια είναι το πρώτο σου μέλημα για τα αισθηματικά σου. Τετάρτη και Πέμπτη πάντως, μπορείς να βασιστείς σε φίλους.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Από την Τρίτη τα επαγγελματικά σου παίρνουν την πρώτη θέση στις προτεραιότητές σου κι εσύ έρχεσαι πιο κοντά σε συναδέλφους, πελάτες, προμηθευτές ή συνεργάτες γενικότερα, το άγχος όμως δεν λείπει. Φρόντισε επίσης να κάνεις και πιο ορθή διαχείριση των εξόδων σου.

Παρθένος 
Περισσότερη εξωστρέφεια, αλλά και ευκαιρίες!
Το ξεκίνημα της εβδομάδας αυτής είναι ιδιαίτερα βοηθητικό για τα εγχειρήματα που έχεις στα σκαριά, ενώ ειδικά από την Τρίτη ξεκινά μια πιο ευνοϊκή περίοδος για σένα, καθώς ο Ήλιος περνά σε μια θέση που δίνει ώθηση στα δημιουργικά σου σχέδια. Τετάρτη και Πέμπτη όμως δίνεις περισσότερη σημασία στην εικόνα που βγάζεις προς τα έξω.

Αισθηματικά: Τα αγαπημένα σου πρόσωπα, ο/η σύντροφος ή τα παιδιά σου αν είσαι γονιός περνούν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σου από την Τρίτη, ενώ η πανσέληνος των Χριστουγέννων δρα επικουρικά για σένα, φέρνοντάς σε πιο κοντά σε φίλους και σε δικούς σου ανθρώπους, ακόμη κι αν υπάρξουν γκρίνιες της τελευταίας στιγμής.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Το Σάββατο δίνει ώθηση στους στόχους σου, τα οικονομικά σου όμως συνεχίζουν να βρίσκονται σε αναταραχή, λόγω εξόδων που δεν έχεις υπολογίσει. Γενικότερα όμως, δεν λείπουν και οι ευκαιρίες για έσοδα, θυμήσου όμως να είσαι κι εσύ πιο συγκρατημένος με τις αγορές!

Ζυγός 
Σπίτι κι οικογένεια έχουν τον πρώτο λόγο.
Εβδομάδα με ερωτηματικά αυτή εδώ, έχει όμως και αρκετές δυνατότητες που μπορείς να αδράξεις. Ειδικότερα, την Τετάρτη και την Πέμπτη μπορείς να δεις τις υποθέσεις σου να προχωρούν, ενώ η πανσέληνος των Χριστουγέννων φέρνει έντονη κοινωνική ζωή για σένα, φρόντισε όμως να μην παρασυρθείς από παρορμητισμούς που βάζουν σε κίνδυνο την εικόνα που βγάζεις προς τα έξω.

Αισθηματικά: Από την Τρίτη ξεκινά μια περίοδος μεγαλύτερης εσωστρέφειας, κατα τη διάρκεια του οποίου δίνεις περισσότερη σημασία στα θέματα που σχετίζονται με το σπίτι, την οικογένεια και την ακίνητη περιουσία. Άλλωστε, στα προσωπικά είσαι σε περίοδο στασιμότητας.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Αν ανήκεις σε εκείνους που εργάζονται την ημέρα των Χριστουγέννων, θα πρέπει να δείξεις περισσότερη συνέπεια στις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει, ενώ Δευτέρα και Τρίτη είναι εξαιρετικα βοηθητικές για να δεις οφειλές να τακτοποιούνται.

Σκορπιός 
Κινητικότητα, αλλά και απερισκεψία!
Η πανσέληνος που πραγματοποιείται ανήμερα των Χριστουγέννων δρα για σένα βοηθητικά αφού σε φέρνει πιο κοντά σε πρόσωπα που είχες να δεις καιρό, ενώ παράλληλα γίνεται ένα "αλισβερίσι" πληροφοριών που σου είναι χρήσιμες. Ωστόσο, θα πρέπει να περιορίσεις την τάση σου για απερισκεψίες, καθώς το παρασκήνιο ακόμη παραμένει έντονο.

Αισθηματικά: Δευτέρα και Τρίτη είναι ιδιαίτερα βοηθητικές ημέρες για να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ενώ ειδικά την Τρίτη ξεκινά μια περίοδος με περισσότερη εξωστρέφεια και ευκαιρίες για επικοινωνία κι σημαντικές επαφές, κοντινές διαδρομές με αγαπημένα πρόσωπα, ενώ αν ανήκεις στους γεννημένους μετά τα μέσα Νοεμβρίου έχεις μια σημαντική εξέλιξη στα αισθηματικά.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Τετάρτη και Πέμπτη είναι οι μέρες της εβδομάδας που ασχολείσαι περισσότερο με τις οικονομικές σου υποχρεώσεις, γενικότερα όμως έχεις μια έντονη αγοραστική μανία αυτές τις μέρες, λόγω της παρουσίας της Αφροδίτης στο ζώδιό σου!

Τοξότης 
Με το βλέμμα στα οικονομικά και περισσότερη σταθερότητα.
Δευτέρα και Τρίτη είναι βοηθητικές για να τακτοποιήσεις πρακτικά ζητήματα που βρίσκονται σε εκκρεμότητα, ενώ η πανσέληνος που πραγματοποιείται τα Χριστούγεννα ανήμερα, φέρνει στο προσκήνιο θεματα σταθερότητας, αλλά παράλληλα λόγω κάποιων συγκυριών έρχονται στην επιφάνεια κάποια συναισθήματα που είχες ωθήσει στο υποσυνείδητο. Η Κυριακή όμως είναι εξαιρετικά βοηθητική για τα θέλω σου.

Αισθηματικά: Σε μια περίοδο πιο εσωστρεφή όπως αυτή, η Τετάρτη και η Πέμπτη σου δίνουν έδαφος για να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, οι μυστικές επαφές όμως συνεχίζονται. Παράλληλα, το Σάββατο επιδιώκεις να έχεις εσύ την τελευταία λέξη σε ό,τι γίνεται.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Από την Τρίτη ο Ήλιος εγκαταλείπει το δικό σου ζώδιο και περνά στον τομέα των οικονομικών σου, δείχνοντας πως η προσοχή σου πλέον εστιάζεται στην ανάγκη σου για σταθερότητα, κάτι που μεταφράζεται κυρίως σε οικονομικούς παράγοντες. Επίσης, η προαναφερθείσα πανσέληνος σε καλεί να τακτοποιήσεις όσα "οφείλεις".

Αιγόκερως 
Τα θέλω σου στο προσκήνιο!
Από την Τρίτη ο Ήλιος περνά στο δικό σου ζώδιο, εγκαινιάζοντας την περίοδο των γενεθλίων σου, κάνοντας παράλληλα και νέα ξεκινήματα, ενώ την Τετάρτη και την Πέμπτη προσπαθείς να βάλεις μια τάξη σε όλες εκείνες τις λεπτομέρειες της τελευταίας στιγμής που μπορεί να μην είχες προλάβει. Το Σάββατο είναι κοινωνικό για σένα, σε αντίθεση με την Κυριακή που αφουγκράζεσαι περισσότερο τα πράγματα.

Αισθηματικά: Ανήμερα τα Χριστούγεννα πραγματοποιείται πανσέληνος απέναντί σου, μεγεθύνοντας τις καταστάσεις που ήδη υπάρχουν στα αισθηματικά και γενικότερα τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, ειδικά αν έχεις γενέθλια αυτές τις μέρες. Δευτέρα και Τρίτη πάντως σε φέρνουν πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Ακόμη και στα δύσκολα δεν ξεμένεις τελείως σε οικονομικό επίπεδο, οι γκρίνιες και οι κούραση όμως δεν λείπουν ακόμη κι αυτές τις ημέρες. Η επικοινωνιακή σου δεινότητα όμως είναι στα ύψη κι εσύ καταφέρνεις πολλά.

Υδροχόος 
Περισσότερη εσωστρέφεια, προετοιμάζοντας το επόμενο βήμα.
Η εβδομάδα ξεκινά με εσένα να ασχολείσαι με τα του σπιτιού, ενώ ειδικότερα από την Τρίτη ξεκινά μια περίοδος μεγαλύτερης εσωτερικότητας κι εσωστρέφειας, όπου προετοιμάζεις το επόμενό σου βήμα με μεθοδικότητα, φρόντισε όμως να μην κοινολογείς όσα σχεδιάζεις, καθώς το σχόλια για σένα συνεχίζονται!

Αισθηματικά: Έχεις αφήσει τα προσωπικά σου ένα βήμα πίσω, όμως οι Τετάρτη και Πέμπτη σε φέρνουν ένα βήμα πιο κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα, καθώς επίσης και η Κυριακή δίνει ουσιαστικές ευακιρίες για τα προσωπικά σου. Επίσης, μέσα από κοινωνικές εκδηλώσεις μπορείς να δεις τα ζητήματα καρδιάς να προχωρούν!

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Την ημέρα των Χριστουγέννων εσύ έχεις πολλά πράγματα που πρέπει να ρυθμίσεις, κυρίως σε επίπεδο υποχρεώσεων, κι αν ανήκεις σε εκείνους που εργάζονται ανήμερα, φρόντισε να δείξεις περισσότερη ευελιξία στο εργασιακό σου περιβάλλον. Τα οικονομικά σου επίσης προχωρούν, αλλά με το σταγονόμετρο.

Ιχθύες
Δίνεις περισσότερη σημασία στους στόχους σου!
Η εβδομάδα αυτή ανήκει στις πιο ευχάριστες για σένα, καθώς από το ξεκίνημά της μπορείς να επικοινωνήσεις τις ιδέες και τις σκέψεις σου προς τα έξω με μεγαλύτερη ευκολία, ενώ ειδικότερα από την Τρίτη ξεκινά ένα πιο ευνοϊκό διάστημα για να δεις τους στόχους σου να προχωρούν, καθώς ασχολείσαι με νέα σχέδια. Παράλληλα, μην αμελείς να δίνεις τη δέουσα προσοχή και στις ανάγκες των άλλων.

Αισθηματικά: Την ημέρα των Χριστουγέννων πραγματοποιείται πανσέληνος σε φιλικές θέσεις προς το δικό σου ζώδιο, τονίζοντας το γιορτινό χαρακτήρα της ημέρας χάρη στη βοήθεια των αγαπημένων σου προσώπων, παρά τις όποιες παραξενιές κληθείς να αντιμετωπίσεις. Άλλωστε έχεις πλέον δίπλα σου τους φίλους σου!

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Τετάρτη και Πέμπτη φρόντισε να μην ανοιχτείς παραπάνω από τις δυνατότητές σου, παρότι είσαι σε μια περίοδο με ευκαιρίες για έσοδα, υπάρχουν όμως και έξοδα που δεν σχετίζονται άμεσα με τις δικές σου δραστηριότητες, αλλά έχουν συνέπειες στο πορτοφόλι σου.

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot