Τα ζώδια της Δευτέρας 31 Αυγούστου

Αύγουστος 31, 2015
jumbo-banner

Καλημέρα και καλή εβδομάδα αυτές είναι οι προβλέψεις για την σημερινή ημέρα!

ΚΡΙΟΣ
Γενικά:Η σημερινή ημέρα ξεκινά με σένα να βρίσκεσαι σε διαδικασία προετοιμασίας των υποθέσεων που σε απασχολούν, μακριά από την κουραστική πολυκοσμία, ενώ από το μεσημέρι και μετά η Σελήνη περνά στο δικό σου ζώδιο, φέρνοντας στην επιφάνεια όσα είχες ετοιμάσει τις προηγούμενες ημέρες. Εντούτοις είσαι επιρρεπής σήμερα σε αυταπάτες και παρανοήσεις που τελικά μπορεί να βάλουν σε κίνδυνο την εικόνα που προβάλλεις προς τα έξω.

Αισθηματικά: Επιλέγεις να περιβάλλεσαι μόνο από πολύ δικούς σου ανθρώπους μέχρι το μεσημέρι, καθώς δεν επιθυμείς κοινωνικές επαφές, ωστόσο το κλίμα αλλάζει από το απόγευμα και μετά και θέλεις να κάνεις τη φωνή σου να ακουστεί στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, παρασύρεσαι όμως από τη βιασύνη.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Υπάρχουν καθυστερήσεις στις προσπάθειές σου να προωθήσεις τα σχέδιά σου, ωστόσο είναι μια καλή περίοδος για να φέρεις πάλι στην επιφάνεια υποθέσεις που άφησες μισές.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά:Η σημερινή ημέρα μοιάζει αρκετά χαοτική για σένα, ακόμη κι αν δεν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος μέσα στην καθημερινότητά σου, ωστόσο μοιάζεις αρκετά αφηρημένος στο περιβάλλον σου και δυσκολεύεσαι να ρυθμίσεις λεπτομέρειες που απαιτούν προσήλωση στη λεπτομέρεια, κυρίως πρακτικής φύσεως. Ενδεχομένως να έχεις ανάγκη από ξεκούραση, μην αμελείς όμως τις εκκρεμότητές σου.

Αισθηματικά: Οι τάσεις φυγής σήμερα είναι πιο έντονες, ειδικά αν υπάρχουν συναισθηματικές εμπλοκές σε αδιέξοδες καταστάσεις, όμως φίλοι είναι κοντά σου. Το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει διεκδικεί χώρο και χρόνο από το πρόγραμμά σου, ενώ έρχονται στο προσκήνιο πράγματα που ενδεχομένως να μην γνώριζες.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Παρά τις πιέσεις, είναι μια περίοδος που έχει να σου δώσει σε οικονομικό επίπεδο, έστω κι αν αυτό δρα με τη μορφή προστασίας από μια λανθασμένη κίνηση που υπό άλλες συνθήκες θα σου κόστιζε αρκετά σε οικονομικό επίπεδο.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Γενικά:Μέχρι το μεσημέρι έχεις κάποιες υποχρεώσεις που πρέπει να ρυθμίσεις, ενώ δεν αποκλείονται και οι κοινωνικές επαφές, περισσότερο τυπικού χαρακτήρα. Αργότερα όμως μέσα στην ημέρα προσανατολίζεσαι στους στόχους που έχεις θέσει, ωστόσο η ανάγκη σου για πλήρη έλεγχο των καταστάσεων ενδεχομένως να οδηγήσει σε λανθασμένες εκτιμήσεις.

Αισθηματικά: Η παραμονή της Αφροδίτης σε θέση φιλική για το ζώδιό σου αυξάνει κατακόρυφα τη γοητεία σου, θυμήσου όμως να κάνεις και τις ανάλογες υποχωρήσεις, γεφυρώνοντας τα χάσματα, αντί να οξύνεις τις όποιες αντιθέσεις υπάρχουν. Τα προσωπικά μπορεί άλλωστε να είναι θετικά τελικά και οι φίλοι είναι δίπλα σου.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Ενδεχομένως να κληθείς να περιορίσεις φαινόμενα οικονομικής εκμετάλλευσης, ειδικά αν έχεις κοινό πορτοφόλι με κάποιο πρόσωπο, ενώ σου έρχονται και σημαντικές πληροφορίες, προσοχή όμως σε παιχνίδια εξουσίας στη δουλειά. Επίσης, οι στόχοι σου απαιτούν περισσότερη προσπάθεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά:Μέχρι το μεσημέρι μπορείς πιο άνετα να τρέξεις τις υποθέσεις σου, καθώς η διάθεσή σου είναι πιο ανεβασμένη και θέλεις να αδράξεις τις ευκαιρίες, ενώ από το απόγευμα και μετά η σελήνη περνά στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου και σου υπενθυμίζει κάποιες υποχρεώσεις σου, ωστόσο τα προσωπικά ή οι συνεργασίες σου μοιάζουν να περιπλέκουν τις καταστάσεις, αντί να σε βοηθούν να βάλεις μια σειρά.

Αισθηματικά: Το πρόγραμμά σου είναι πιο ευέλικτο στο ξεκίνημα της ημέρας και μπορείς να αφιερώσεις χρόνο στις αγαπημένες σου ασχολίες, καθώς αργότερα μέσα στην ημέρα τα αισθηματικά περνούν σε δεύτερη μοίρα, ενώ αν έχεις γεννηθεί τον Ιούλιο, κάποιες μπερδεμένες υποθέσεις στα προσωπικά έρχονται στο προσκήνιο και σε απασχολούν.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Απαιτείται μεγάλη προσοχή από μέρους σου στο πως θα χειριστείς τις οικονομικές σου υποθέσεις αυτή την περίοδο, καθώς τα έξοδα είναι αρκετά και η παρορμητικότητα είναι έντονη, πράγμα που μπορεί να οδηγήσει σε βιαστικές κινήσεις.

ΛΕΩΝ
Γενικά:Το ξεκίνημα της σημερινής ημέρας σε βρίσκει να ασχολείσαι με τα θέλω των άλλων σε πρώτο επίπεδο, προσπαθώντας όμως να έχεις τον έλεγχο των καταστάσεων, ενώ από το μεσημέρι και μετά είσαι περισσότερο εξωστρεφής και θέλεις να αποδράσεις από την πεζή καθημερινότητα, είναι όμως πιθανό να αμελήσεις σημαντικές υποχρεώσεις ρουτίνας που μοιάζουν σαν κοπιαστική αγγαρεία για σένα.

Αισθηματικά: Σε ένα έντονο διάστημα στα προσωπικά, νιώθεις την ανάγκη να ξέρεις που βρίσκεσαι και αυτό ενδεχομένως να σε οδηγεί σε αναθεωρήσεις, ενώ παράλληλα επικοινωνείς έστω και νοερά με πρόσωπα κάποιες φορές, για να βεβαιωθείς πως κάποιοι κύκλοι έχουν κλείσει.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Οφειλές και οικονομικές υποχρεώσεις συνεχίζουν να κεντρίζουν το ενδιαφέρον σου μέχρι το μεσημέρι, ενώ αργότερα μέσα στην ημέρα μειώνεται η αποδοτικότητά σου στο εργασιακό περιβάλλον, φρόντισε αυτό να μην σου δημιουργήσει εμπόδια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά:Μέχρι το μεσημέρι η Σελήνη παραμένοντας απέναντί σου κρατά το ενδιαφέρον σου στραμμένο στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και το ρόλο των άλλων μέσα στην καθημερινότητά σου, ενώ από το απόγευμα και μετά είσαι πιο εσωστρεφής, ενώ παράλληλα βιώνεις πιο έντονα μέσα σου το παραμικρό που συμβαίνει στον ορίζοντα της ημέρας.

Αισθηματικά: Πολλές φορές αναρωτιέσαι για τη δυναμική που έχει το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και παράλληλα προσπαθείς να βρεις τα κίνητρα πίσω από τις ενέργειες των άλλων, θυμήσου όμως ότι σήμερα όλα περνούν μέσα από το φίλτρο της δικής σου υποκειμενικότητας. Επιπλέον, πρόσεξε για πιθανά σχόλια σε βάρος σου.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Με τον Άρη στο προηγούμενο ζώδιο, είναι γεγονός ότι υπάρχουν αρκετά μπερδέματα αυτή την περίοδο ή κάποιες καθυστερήσεις στην είσπραξη εσόδων που περίμενες, καθώς επίσης δυσκολεύεσαι να βγάλεις άκρη με γραφειοκρατικά θέματα.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά:Μέχρι το μεσημέρι η προσοχή σου μονοπωλείται από τις υποχρεώσεις ρουτίνας και τα ζητήματα που εκκρεμούν μέσα στην καθημερινότητά σου, ενώ από το απόγευμα και μετά η Σελήνη περνά απέναντί σου, φέρνοντας στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντος σου τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, δίνοντας έτσι τον πρώτο λόγο για την εξέλιξη των υποθέσεων στους άλλους.

Αισθηματικά: Καλείσαι να δεις πιο καθαρά τις καταστάσεις, καθώς το τοπίο στο σπίτι ή την οικογένεια είναι αρκετά θολό και αυτό επηρεάζει άμεσα τον τρόπο που λειτουργείς στις σχέσεις σου. Επίσης, είναι πιθανό να υπάρξουν προστριβές στα αισθηματικά σου, όμως ο Ερμής στο ζώδιό σου δίνει πρόσφορο έδαφος για συζήτηση.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Είναι γεγονός ότι έχεις την τύχη με το μέρος σου, όμως είσαι αρκετά ριψοκίνδυνος και αυτό μπορεί να θέσει σε κίνδυνο κάποια εγχειρήματα που έχεις στα σκαριά. Επιπλέον, το οικονομικό πλαίσιο καθορίζει τις κινήσεις σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά:Το ξεκίνημα της σημερινής ημέρας είναι πιο βοηθητικό για να τρέξεις τις υποθέσεις σου και να εντείνεις τις προσπάθειες που καταβάλεις για δημιουργικά σου σχέδια, ενώ από το μεσημέρι και μετά στρέφεις την προσοχή σου σε μικροζητήματα της καθημερινότητας, πρακτικές υποθέσεις και εκκρεμότητες ρουτίνας, ωστόσο οι πληροφορίες που παίρνεις μοιάζουν αρκετά συγκεχυμένες και αυτό δεν σε οδηγεί σε λύσεις.

Αισθηματικά: Νιώθεις πολλές φορές πως είσαι σε μια στάσιμη κατάσταση με δεμένα τα χέρια, ενώ παράλληλα δεν είναι λίγες οι στιγμές που υπάρχει η αίσθηση του ανικανοποίητου στα αισθηματικά σου. Παρόλα αυτά, υπάρχουν ευκαιρίες που μπορείς να εκμεταλλευτείς μέχρι το μεσημέρι για να περάσεις ευχάριστα με αγαπημένα σου πρόσωπα.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Οι δυσκολίες για ουσιαστική επικοινωνία με πρόσωπα κύρους και προϊστάμενους είναι υπαρκτές, ενώ παράλληλα υπάρχουν όμως οι ευκαιρίες για ανάσα στα οικονομικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά:Το σπίτι και η οικογένεια έχουν τον πρώτο λόγο στις υποθέσεις σου μέχρι το μεσημέρι και τα πρόσωπα του οικείου περιβάλλοντος είναι πιθανό να απορροφούν το χρόνο σου, αντίθετα όμως από το μεσημέρι και μετά νιώθεις πιο εξωστρεφής και υπάρχουν πολλές δυνατότητες να προωθήσεις τα δημιουργικά σου σχέδια. Προσοχή όμως σε πρακτικές λεπτομέρειες που σου ξεφεύγουν.

Αισθηματικά: Γίνονται πολύ σημαντικές αλλαγές μέσα σου και κλείνουν κύκλοι, ενώ παράλληλα έρχονται νέα πρόσωπα συνεχώς στο χάρτη των αισθηματικών, ενώ η Αφροδίτη σε φιλική θέση, φέρνει σημαντική εύνοια, αν έχεις γεννηθεί τον Δεκέμβριο. Παρόλα αυτά, μπορείς να αφιερώσεις την ημέρα σε δικούς σου ανθρώπους.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Μην αμελείς να δίνεις τη δέουσα προσοχή και στις οικονομικές μεταβλητές, προτού αποφασίσεις να κάνεις σημαντικά βήματα σε σχέδια, ενώ παράλληλα μπορείς να κάνεις «επιδιορθώσεις» πάσης φύσεως σε εγχειρήματα του εργασιακού περιβάλλοντος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά:Η Σελήνη παραμένει σε φιλικό ζώδιο μέχρι το μεσημέρι, πράγμα που σε ωθεί σε επαφές και συναντήσεις, μένει βέβαια να δεις κατά πόσο θα είναι και ουσιαστικές, ενώ από το απόγευμα και μετά η προσοχή σου στρέφεται στο σπίτι, σε υποθέσεις που σχετίζονται με την ακίνητη περιουσία ή με την οικογένειά σου. Εκεί όμως βρίσκεται και το σημείο που πρέπει να προσέξεις, καθώς δεν βλέπεις καθαρά τα δεδομένα και οδηγείσαι σε αυταπάτες και λάθη.

Αισθηματικά: Είναι ένα διάστημα που σε βοηθά να ξαναδείς πράγματα που είναι «θαμμένα» μέσα σου και να αναθεωρήσεις κάποια από αυτά, παρόλα αυτά σήμερα δυσκολεύεσαι να διαχειριστείς δύσκολες καταστάσεις που σου προκαλούν ανασφάλεια και προτιμάς να εθελοτυφλείς μπροστά σε προβλήματα που πιθανώς υπάρχουν.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Εγχειρήματα που σχεδιάζεις σε οικονομικό επίπεδο χρειάζονται προσοχή, ενώ γενικότερα είσαι σε μια φάση που υπάρχουν πολλά σκαμπανεβάσματα σε έσοδα και έξοδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά:Η σημερινή ημέρα κινείται σε γνώριμα πλαίσια μέχρι το μεσημέρι, όπου ασχολείσαι με την κάλυψη των αναγκών και των θέλω σου, ενώ αργότερα μέσα στην ημέρα θέλεις να βγεις και να δεις κόσμο, καθώς η διάθεσή σου είναι πιο εξωστρεφής. Ωστόσο είναι πιθανό πως αφήνεις στην άκρη κάποιες σημαντικές υποχρεώσεις και προσπαθείς να ξεφύγεις από μια μπερδεμένη κατάσταση, χωρίς όμως να δίνεις λύσεις τελικά.

Αισθηματικά: Η ζήλια είναι έντονη σήμερα απέναντι στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ενώ το απόγευμα προσπαθείς να χτίσεις γέφυρες επικοινωνίας με τον περίγυρό σου. Παρόλα αυτά τα προσωπικά σου συνεχίζουν να βρίσκονται μεταξύ σφύρας και άκμονος, όσο εσύ δεν βάζεις νερό στο κρασί σου.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Οι δυνατότητες αυτή την περίοδο υπάρχουν, ωστόσο θα πρέπει να έχεις περισσότερη συγκέντρωση κι ευελιξία προκειμένου να μπορέσεις να επωφεληθείς από αυτές τις ευκαιρίες.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά:Η Σελήνη παραμένει στο ζώδιό σου μέχρι το μεσημέρι και σου δίνει τη δυνατότητα να προωθήσεις τις υποθέσεις που σε απασχολούν, ενώ από το απόγευμα και μετά προσπαθείς να ικανοποιήσεις βασικές σου ανάγκες, ωστόσο οι στόχοι που έχεις θέσει είναι πιθανό να στερούνται ρεαλιστικής βάσης. Αυτό, σε συνδυασμό με τις καθυστερήσεις και τις παρανοήσεις μέσα στην καθημερινότητά σου, σε παιδεύουν σήμερα.

Αισθηματικά: Είναι προτιμότερο να εκφράσεις όσα θέλεις να πεις μέχρι νωρίς το απόγευμα που το κλίμα είναι πιο ευνοϊκό, παρότι γενικότερα είσαι σε μια φάση που τα προσωπικά σου βρίσκονται στο επίκεντρο. Θυμήσου όμως να είσαι πιο διαλλακτικός απόψε το βράδυ με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Τα βήματα που σχεδιάζεις στα οικονομικά μοιάζουν ουτοπικά αν δεν συμβαδίζουν με τις τωρινές συνθήκες και με το πορτοφόλι σου, είναι λοιπόν προτιμότερο να είσαι πιο προσγειωμένος.

astropedia.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot