Τα Ζώδια της Δευτέρας 25 Ιανουαρίου! Καλή εβδομάδα να έχουμε!

Ιανουάριος 25, 2016
jumbo-banner

Τι λένε τα ζώδια για την σημερινή μέρα;

ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)
Κάποιες φορές στο τέλος του ωραρίου σου είσαι χαρούμενος/η που τελειώνει το εργασιακό μαρτύριο κι άλλες φορές απογοητευμένος/η από την προοπτική των ωρών μοναχικότητας που ακολουθούν. Τέλος, υπάρχουν και μέρες σαν τη σημερινή, που είσαι υπερβολικά μουδιασμένος/η για να νιώσεις οτιδήποτε. Να προσέχεις, γιατί συνήθως αυτές τις μέρες είσαι επιρρεπής στις γκάφες με τους ανθρώπους γύρω σου…

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)
Ακόμη και αν ο προσωπικός σου χώρος δεν είναι αυτό που φαντάζεσαι ή επιθυμείς να έχεις, δεν πρέπει να ξεχνάς τη σημασία του να διαθέτεις αυτά τα λίγα τετραγωνικά ιδιωτικότητας. Για τις επόμενες μέρες κάθε άλλο παρά σε ελκύει η προοπτική του ξέφρενου γλεντιού, αλλά το να έχεις λίγες ώρες περισσότερες να ξεκουραστείς και να ηρεμήσεις μόνος/η σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)
Η προοπτική του εγκλωβισμού μέσα στο σπίτι τις επόμενες μέρες αρκεί για να βγάλεις καντίλες σε κάθε σπιθαμή του δέρματος σου. Από την άλλη πλευρά, κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει την προοπτική του νʼ αναγκαστείς να δουλέψεις περισσότερες ώρες από αυτές που είχες προγραμματίσει αρχικά. Φρόντισε να είσαι συγκεντρωμένος/η λοιπόν για να τελειώνεις σβέλτα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)
Ο χρόνος περνάει, οι μέρες τρέχουν, έχεις πράγματα να κάνεις, ένα πλάνο ζωής, δουλειά και οικογένεια, να ερωτευτείς χωρίς να πληγωθείς, να πιάσεις ένα σπίτι, να ξεπληρώσεις το δάνειο.... ΣΤΟΠ!! Καρκίνε από όλα τα παραπάνω πρέπει να κρατήσεις μόνο την πρώτη φράση. Ο χρόνος περνάει. Και πιο σωστά τώρα: Ο χρόνος περνάει και χάνεται και εσύ δεν διασκεδάζεις, δεν απολαμβάνεις, δεν χαλαρώνεις. Προσπάθησε τις επόμενες μέρες σε παρακαλώ να απολαύσεις την ζωή και όχι να την κυνηγάς σαν το κογιότ που κυνηγάει το Μπιπ Μπιπ και καταλήγει στο τέλος με μια βόμβα στο χέρι.

ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)
Σήμερα μπορείς να αντέξεις σχεδόν τα πάντα! Διαπληκτισμούς, ένταση, διασκέδαση μέχρι πρωίας, 8ώρο σεξ, εξαντλητικές συζητήσεις, διαπραγματεύσεις μέχρι τελικής πτώσης. Το μόνο που αντέχεις είναι η αδιαφορία σε κάθε μορφή: αδιάφοροι/ες συνεργάτες, φίλοι/ες ή νωχέλεια από τον/την σύντροφο σου σε κάνουν έξαλλο/η. Καμία έκπτωση από την ζωή απόψε!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)
Όταν βρίσκεσαι μόνος/η σου έχεις απεγνωσμένα ανάγκη από παρέα. Όταν είσαι με παρέα έχεις απελπισμένα ανάγκη νʼ ανοίξει η γη να σε καταπιεί να διακτινιστείς κάπου που δεν θα υπάρχουν άνθρωποι, φασαρία και φώτα. Κυκλοθυμία καλώς όρισες!

ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)
Καιρός να θυμηθείς για τις επόμενες μέρες τον κοινωνικό χαμαιλέοντα που κρύβεις μέσα σου και να αναμιχθείς πλήρως με ετερόκλιτες, πολυπρόσωπες παρέες. Είναι πραγματικά ευεργετικό, ακόμη κι αν το κάνεις για να χαθείς μέσα στο πλήθος, επειδή δεν αντέχεις τις μαύρες σκέψεις που σε πνίγουν όταν είσαι μόνος/η σου...

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)
Αυτό που πραγματικά χρειάζεται ένας/μια Σκορπιός είναι να έχει τον απόλυτο έλεγχο και το πρώτο λόγο στη δουλειά του/της. Για να αποκτήσει αυτό το δικαίωμα είναι ικανός/η να κάνει τα πάντα. Όμως αυτό το «πάντα» για έναν ανεξήγητο λόγο έχει μεταφραστεί στο να βγάζει δουλειά για 15 ανθρώπους και να δέχεσαι και όλες τις παρατηρήσεις. Δεν είναι παρανοϊκό; Από σήμερα ξεκινά άλλο τροπάρι, OK?

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)
Αν σε λούζει κρύος ιδρώτας από αυτό το συνεχές γκαντέμιασμα όλων γύρω σου για το επαγγελματικό και οικονομικό μέλλον, το μόνο που έχεις να κάνεις μέρες σαν και τη σημερινή είναι να λειτουργήσεις σαν Τοξότης. Δηλαδή να πεις στον εαυτό σου: «Το μόνο που πάντα μου αρκούσε είναι να είμαι αποφασισμένος/η πως θα τα καταφέρω».

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)
Πως πας από μαθήματα διαχείρισης νεύρων; Καλά το φαντάστηκα… Λοιπόν επειδή σήμερα μπορείς να κάνεις την τρίχα τριχιά με ταχύτητα πυραύλου, και όλοι ξέρουμε πως λειτουργείς αποδοτικότερα υπό καθεστώς ψυχραιμίας, ξεκίνα τις αναπνοές από το πρωί…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)
Κρύο, ζέστη, κρύο, ζέστη, κρύο, ζέστη… Μια νοσταλγία και πάθος και την άλλη παγωμάρα και εκλογίκευση. Μια λες να γυρίσεις ή να τολμήσεις το παράτολμο βήμα (στην προσωπικη σου ζωή) και την άλλη ρίχνεις κρύο νερό στο πρόσωπο σου για να συνέλθεις και να κάτσεις στʼ αυγά σου. Και δεν κάθεται ακόμη πουθενά η μπίλια ρε γαμώτο για να ηρεμήσεις.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)
Για πολλούς/ες Ιχθύες υπάρχει μια ζωή που τους κυνηγά επειδή δεν την έχουν ζήσει ποτέ. Σʼ αυτή τη ζωή έχεις το θάρρος να συγκρουστείς χωρίς να νιώθεις ενοχές μετά, που βάζεις τα θέλω σου πάνω από όλα και που αγάπη σημαίνει ισότητα και όχι θυσία/υποχώρηση για να είναι ο/η άλλος/η ευτυχισμένος/η. Από σήμερα και για τις επόμενες μέρες αυτή η δεύτερη ζωή ψάχνει να βρει τρόπους νʼ ανέβει στην επιφάνεια. Μην την καταπνίξεις πάλι!

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot