Τα ζώδια για όλη την εβδομάδα από 16/11 έως 21/11!

Νοέμβριος 16, 2015
jumbo-banner

Διαβάστε τα ζώδια της νέας αυτής εβδομάδας μέσα από το astroogy.gr

ΚΡΙΟΣ
Με την Αφροδίτη και τον Άρη στον οίκο των σχέσεων θα χρειαστεί, καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, να κάνεις αμοιβαίες υποχωρήσεις προκειμένου να έχεις το «κεφάλι» σου ήσυχο. Ευκαιρίες θα υπάρχουν για να περάσεις καλά αλλά Δευτέρα –Τρίτη πρόσεχε γιατί με τη Σελήνη στον Αιγόκερω, μάλλον θα νοιώσεις πως δουλεύεις σε γαλέρα... Παρασκευή – Σάββατο μεγάλο sos στα αισθηματικά. Ίσως απογοητευθείς ή πληγωθείς ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί το -«πονεμένο» εδώ και καιρό- 2ο δεκαήμερο.
Το μότο της εβδομάδας: «Με τον Ερμή στον Τοξότη από την Παρασκευή, θες δεν θες περνάς δεύτερη νιότη»

ΤΑΥΡΟΣ
Αυτή την εβδομάδα θα νιώσεις πως το ωράριο εργασίας θα είναι ιδιαίτερα φορτωμένο και ότι οι ευθύνες γίνονται βρόγχος. Όμως εσύ δεν το βάζεις κάτω και από την Παρασκευή με τον Ερμή στον 8ο ηλιακό οίκο ξεκινάει μια περίοδος που θα καταφέρεις να απολαύσεις τον έρωτα και το σεξ σε όλες τους τις διαστάσεις. Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη (ως το μεσημέρι) κράτα την ψυχραιμία σου γιατί συν τοις άλλοις με Αφροδίτη – Πλούτωνα σε τετράγωνο στα τέλη της εβδομάδας είτε θα «πέσεις» ψυχολογικά είτε θα πονέσεις.
Το μότο της εβδομάδας: «Με του Δία τα οφέλη, η τύχη ακόμη και στη «στραβή» θα σε πηγαίνει».

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο έρωτας χτυπά την πόρτα σου με την παρουσία Αφροδίτης και Άρη στον 5ο ηλιακό σου οίκο, που θα σε οδηγήσουν στην αγκαλιά που επιθυμείς. Η ανάγκη για αγάπη και η όρεξη για επικοινωνία θα σε βγάλουν σε περίεργα μονοπάτια, αφού Πέμπτη (από το μεσημέρι), Παρασκευή και Σάββατο η υπερβολή θα σε εξωθήσει να κάνεις και να πεις πράγματα τα οποία είναι έξω από τις πραγματικές σου δυνατότητες. Μυστικές και διερευνητικές συζητήσεις θα σου δώσουν την ευκαιρία να ξανά μπεις σε κάποιο «παιχνίδι» ως φαβορί.
Το μότο της εβδομάδας: «Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη (ως το μεσημέρι) η ζωή είναι ωραία ακόμα και για χασομέρι»

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Με τη Σελήνη Κυριακή και Δευτέρα στον αυστηρό και πειθαρχημένο Αιγόκερω θα ψάχνεις να βρεις μια καλή κουβέντα να λειτουργήσει ως βάλσαμο αλλά τελικά αυτό θα το βρεις αργότερα. Η Τρίτη και η Τετάρτη βοηθούν το φλερτ αρκεί βέβαια να γνωρίζεις που πατάς και που βρίσκεσαι. Βλέπεις στο τέλος της εβδομάδας καραδοκεί το σκληρό τετράγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα που ίσως σε προσγειώσει κάπως ανώμαλα εξαιτίας μιας λανθασμένης επιλογής.
Το μότο της εβδομάδας: «Με πλανήτες στο Σκορπιό, καψουρεύονται και πονάνε όσοι τελικά σε αγαπάνε».

ΛΕΩΝ
Επικοινωνιακά θα νιώσεις κάπως μπερδεμένα. Από την μια θα θέλεις να χαμογελάσεις με γλυκύτητα και από την άλλη να χτυπήσεις το χέρι σου στο τραπέζι και να αντιπαρατεθείς απέναντι σε οτιδήποτε είναι σαθρό. Επιπλέον, η είσοδος του Ερμή από την Παρασκευή στον 5ο ηλιακό οίκο θα σου λύσει για το επόμενο διάστημα τη γλώσσα και θα σε βοηθήσει να κοινωνήσεις τα αισθήματά σου προς τους άλλους. Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη (ως το μεσημέρι) μπορείς να κάνεις εξαιρετικές εμφανίσεις και να αποσπάσεις διθυραμβικά σχόλια.
Το μότο της εβδομάδας: «Όπου και αν πας «τα σπας»- με την... καμία δεν σταματάς»

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας θα νιώσεις πως το σύμπαν ό,τι σου δίνει με το ένα χέρι σου το παίρνει με το άλλο, αλλά αυτό δεν σε χαλάει αφού πάντα ξέρεις να κρατάς «κάβα». Ο Ποσειδώνας, ορθόδρομος από την Τετάρτη, τρέφει τα συναισθηματικά σου όνειρα με χαβιάρι, όμως θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στα τέλη του α' δεκαημέρου, διότι όπως λέει κι ο Καζαντζάκης «ο δρόμος για τον παράδεισο πρέπει να περνάει από τον πάτο της κόλασης».
Το μότο της εβδομάδας: «Με το Δία στο ζώδιό μου περνάει πάντα το δικό μου»

ΖΥΓΟΣ
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα χρειαστεί να τρέξεις για πρόσωπα της οικογένειάς σου άσχετα αν το κλίμα που επικρατεί είναι βγαλμένο από τις «οικογενειακές ιστορίες». Με την Αφροδίτη και τον Άρη στον 1ο ηλιακό οίκο καλείσαι να ζήσεις μοναδικές στιγμές, ενορχηστρώνοντας εσύ τη ζωή σου πράγμα το οποίο είναι αρκετά δύσκολο στην παρούσα φάση, αφού ιδιαίτερα το Σάββατο θα νιώσεις ότι κάποιοι άλλοι ελέγχουν τα ηνία της ζωής σου.
Το μότο της εβδομάδας: «Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη (ως το μεσημέρι) επί τρεις μέρες συνέχεια την παλεύω, τον εαυτό μου δεν τιθασεύω»

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η παρουσία πλανητών στον 12ο ηλιακό σου οίκο θα σε κάνει ακόμα πιο μυστικοπαθή αλλά και ασύλληπτα ερωτικό με αποτέλεσμα όποιος είναι δίπλα σου να κινδυνεύει να «καεί». Από την άλλη, θα πρέπει να προσέξεις τα οικονομικά σου αφού με τον Κρόνο στον 2ο ηλιακό οίκο θα αισθανθείς πως αναγκάζεσαι με τον έναν ή τον άλλο τρόπο να βάλεις φρένο στα έξοδά σου. Αυτό σου κάνει «χαλάστρα» αφού εσύ έχεις μάθει να κυκλοφορείς το χρήμα από εδώ και από 'κει.
Το μότο της εβδομάδας: «Το χρήμα στην τσέπη σου και το κρίμα στο λαιμό τους»

ΤΟΞΟΤΗΣ
Έχοντας την ευστροφία του Λούκυ Λουκ και την γκαντεμιά των Ντάλτον αυτήν την εβδομάδα προσπαθείς σαν τον Οδυσσέα να φέρεις τα πράγματα στα δικά σου μέτρα. Η παρουσία όμως του Ήλιου και του Ερμή (ως την Παρασκευή) στον 12ο ηλιακό οίκο σε φέρνουν σε επαφή με άτομα τα οποία τελικά αντί να σου κάνουν τη ζωή πιο εύκολη τελικά σου την χειροτερεύουν. Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη (ως το μεσημέρι) «σολάρισε», «chatάρισε» στον έρωτα «καθάρισε».
Το μότο της εβδομάδας: «Με τον Ερμή από την Παρασκευή στο ζώδιό σου, στην τρέλα δεν θα βρεις όμοιό σου»

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Την εβδομάδα αυτή θα αισθανθείς σαν ήρωας της αρχαίας ελληνικής μυθολογίας. Στο χέρι σου όμως είναι αν θα είσαι ο Ηρακλής ή αν θα περάσεις το μαρτύριο του Σισύφου, αφού με Αφροδίτη και Άρη στον 10ο ηλιακό οίκο αναζητάς τη δόξα μην λαμβάνοντας υπόψη πως δεν χωρούν δυο καρπούζια κάτω από μια μασχάλη. Η είσοδος του Ερμή την Παρασκευή το βράδυ στον 12ο ηλιακό οίκο δείχνει την έναρξη μιας περιόδου γεμάτης μυστικά και παρασκήνιο στο χώρο εργασίας.
Το μότο της εβδομάδας: «Με τετράγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα (21/11) πρόσεχε μην σιγοτραγουδάς: κάθε βράδυ του Σαββάτου πίνω και είμαι του θανάτου».

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Με Αφροδίτη και Άρη στον αέρινο Ζυγό η εβδομάδα που έρχεται διαφαίνεται εξαιρετική. Παράλληλα, η είσοδος του Ερμή στον Τοξότη το βράδυ της Παρασκευής θα σε βοηθήσει στην επικοινωνία, αφού με όπλο σου το χιούμορ θα καταφέρεις να σπάσεις τον πάγο όπου αυτός έχει σχηματιστεί. Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη (ως το μεσημέρι), με τη Σελήνη στο ζώδιό σου, κάνε το δικό σου.
Το μότο της εβδομάδας: «Κινήσου επιλεκτικά και με τον Ερμή στον 11ο θυμήσου ότι τα καλύτερα γκολ μπαίνουν στα "φιλικά"»

ΙΧΘΥΕΣ
Κάνε σεξ και όχι πόλεμο είναι η πρόταση των πλανητών για αυτήν την εβδομάδα, αφού με τον Άρη και την Αφροδίτη στον 8ο ηλιακό σου οίκο τόσο η λίμπιντο όσο και ο θυμός σου θα είναι στα ύψη. Από την άλλη, ο κυβερνήτης σου, ο Ποσειδώνας, από την Τετάρτη ορθοδρομεί και αυτό θα σε βοηθήσει να πετύχεις αυτά που θέλεις, να σκεφτείς τα πράγματα καλύτερα χωρίς όμως να είναι απαραίτητο να σε καταλάβουν οι άλλοι. Με την είσοδο του Ερμή στον Τοξότη (Παρασκευή βράδυ) μπαίνεις σε μια περίοδο επικοινωνιακών λαθών τα οποία όμως όπως λέει και ο Μάλαμας «ψέματα, στραβά και λάθη θα σε βγάλουνε σωστό»
Το μότο της εβδομάδας: «Ο Δίας από τον 7ο προσκλητήρια ετοιμάζει και για συνεργασίες σε προετοιμάζει».

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot