Τα Ζώδια για το Σαββατοκύριακο (11/07) - (12/07)!

Ιούλιος 11, 2015
jumbo-banner

Ευτυχία είναι αυτό που δεν μπορείς να κρύψεις, όχι αυτό που προσπαθείς να δείξεις....!

Κριός
Εξαρτάσαι αρκετά από την γνώμη και τις κινήσεις των άλλων ατόμων, όχι όμως γιατί είσαι αδύναμος/η. Ανησυχείς αληθινά και όλα αυτή την στιγμή γίνονται κάτω από πίεση και συναισθηματική ευαισθησία. Προσπαθώντας πάντως να εξασφαλίσεις και να εξασφαλιστείς συγχρόνως γίνεσαι αρκετά προστατευτικός/η σε όλα τα θέματα που σε απασχολούν, κυρίως σε οικονομικό επίπεδο. Οι αγορές σου θα περιοριστούν στο σπίτι και γενικά σε οτιδήποτε είναι αναγκαίο για να δημιουργήσεις μια όμορφη και σταθερή ατμόσφαιρα. Αν έχεις γεννηθεί στο τέλος του δευτέρου δεκαήμερου, προσπαθείς να κρατήσεις ισορροπίες μεταξύ των δικών σου ατομικών αναγκών και των άλλων που μοιράζεσαι μαζί τους διάφορα πράγματα. Η οικογένεια για σένα θα είναι ένας σημαντικός παράγοντας για να κινηθείς. Από την Κυριακή και μετά θα βγεις από την φωλιά σου και θα βρεθείς με πολύ κόσμο γιατί έχεις χρειάζεσαι να ανασάνεις και να επικοινωνήσεις.

Ταύρος
Έχεις ανάγκη να βρεθείς με τον εαυτό σου και να αναγνωρίσεις τις προσωπικές σου δυνάμεις αλλά και αντοχές. Ίσως ασχοληθείς περισσότερο με λύσεις που είναι εύκολες και τις έχεις στο τσεπάκι παρά να αναζητήσεις σύνθετα και πολύπλοκα πράγματα. Η οικογενειακή γαλήνη μπορεί να προέλθει ακόμα και από μια συγκέντρωση όλης της οικογένειας συμπεριλαμβανομένων και συγγενών που έχουν έρθει από το εξωτερικό σε ένα καλό φαγοπότι μεταξύ σας. Εκεί θα χαλαρώσεις και θα διασκεδάσεις με όλη σου την ψυχή. Αν έχεις γεννηθεί στο τέλος του τρίτου δεκαημέρου το Σάββατο θα πρέπει να δείξεις την ανωτερότητά σου και να μην κάνεις κακεντρεχή σχόλια σε άτομα που κατά την γνώμη σου φέρονται αρκετά συμφεροντολογικά. Από την Κυριακή και μετά θα μιλήσεις αρκετά και θα πεις πολύ ανοικτά την γνώμη σου και μάλιστα με ένα έντονο τρόπο.

Δίδυμοι
Αντέχεις να βρίσκεσαι για λίγο στο περιθώριο γιατί δεν θέλεις με τίποτε να κουραστείς και να αναλάβεις δύσκολα πράγματα. Προτιμάς την χαλάρωση και την ξεκούραση και μπορεί και να τεμπελίαζεις για λίγο, χουζουρεύοντας αρκετά, κάτω από μια ξαπλώστρα ή στο σπίτι σου κλείνοντας όλα τα τηλέφωνα για να ξεκουραστείς. Περισσότερο προτιμάς να βρίσκεσαι με άτομα που δεν σου μιλάνε και πολύ ή δεν σε ρωτάνε πολλά πράγματα. Βέβαια προετοιμάζεσαι για να βγεις με μεγάλη ορμητικότητα την Κυριακή και να τους κατακτήσεις όλους γιατί νιώθεις ότι μπορείς με το μυαλό σου και την ευφράδεια λόγου σου να ξεσηκώσεις τον κόσμο. Αρκεί να μην μπερδευτείς και αρχίσεις και να λες πράγματα τα οποία δεν είναι και τόσο αληθινά γιατί έχεις την τάση αυτό το διάστημα και κυρίως αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο.

*Μάθε τι λένε τα άστρα για σένα και όλα όσα θα σου συμβούν τους επόμενους 12 μήνες*

Καρκίνος
Κυρίως σήμερα θα φορτσάρεις για να ξεπεράσεις όλες τις πολύ έντονες καταστάσεις με ένα τρόπο ήρεμο και αξιοπρεπή για τα δικά σου μέτρα και σταθμά. Η έντονη δράση σου ίσως σε κουράσει περισσότερο από το κανονικό, αλλά δεν μπορείς να κάνεις πίσω εφόσον όλα εξαρτώνται από εσένα αυτή την στιγμή. Θα αναλάβεις ρόλο πρωτοπόρο και ενεργητικό με έντονο το στοιχειό της εξασφάλισης. Αν έχεις κάποιες δυσκολίες στον ερωτικό τομέα οι οποίες προέρχονται από το παρελθόν και πιθανόν ένα άτομο μεγαλύτερό σου ή κάπως περίεργο σε σχέση με την δική σου πραγματικότητα, θα γίνουν προσπάθειες για να σμίξετε ξανά αλλά χρειάζεται πολύ μεγάλη σοβαρότητα και κυρίως ωριμότητα και από τις δυο πλευρές. Την Κυριακή όλα θα ηρεμήσουν για λίγο και εσύ θα παραμείνεις στο περιθώριο εν αναμονή εξελίξεων και αλλαγών στην επικοινωνία σου με τον Τοξότη.

Λέων
Έχεις πολλά στο κεφάλι σου γιατί το παρασκήνιο που παίζεται είναι έντονο και εσύ δεν ξέρεις πως πρέπει να υπολογίσεις τα διάφορα πράγματα. Βασικά έχεις μπερδευτεί τι να πιστέψεις και ποιον και προσπαθείς να κρατήσεις την ψυχραιμία σου για να μην γίνεις εύκολος στόχος. Η διαφορετικότητα που αντιμετωπίζεις τα πράγματα είναι αυτό που θα σου δώσει και την δύναμη να πας λίγο παραπέρα. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα λάμψεις με τον τρόπο που παρουσιάζεσαι στους έξω και με την δύναμη που έχεις και αντλείς από μέσα σου. Το ότι θα ήθελες να είσαι στο επίκεντρο θα σου δώσει την δυνατότητα να ξεπεράσεις ντροπές και σεμνοτυφίες και να είσαι μπροστά σε διάφορες ομάδες αλλά και να κάνεις πρωτοπόρες κινήσεις. Η εξασφάλιση και η τακτοποίηση για σένα είναι το πιο σημαντικό αλλά σε δυσκολεύει αρκετά γιατί έρχεσαι σε σύγκρουση με τις αρχές σου καθώς δεν σου αρέσει να ζητάς και να φαίνεται ότι έχεις ανάγκη. Αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες θα δυσκολευτείς από ένα ηλικιωμένο πρόσωπο γιατί θα πρέπει να προσφέρεις πολλά από την πλευρά σου. Επίσης φρόντισε να μην αδρανήσεις, επειδή θα είναι δύσκολα κάποια πράγματα για σένα. Από το Σάββατο και μετά θα ξεκολλήσεις και θα νιώσεις μια ελαφρότητα σε όλα τα θέματα τα οποία θα σε βοηθήσουν να είσαι μέσα στα πράγματα και να είσαι μαζί με πολλά άτομα και φίλους, επικοινωνώντας και σχεδιάζοντας κάποια ενδιαφέροντα πράγματα.

Παρθένος
Έχεις πολλά να κάνεις και να πεις γιατί νιώθεις ότι μπορείς να διαχειρίζεσαι με ευκολία ότι και να γίνεται. Η προσαρμογή σου σε ένα τρόπο ζωής και σκέψης θα είναι ομαλή γιατί σχετίζεσαι καλύτερα και πάνω από όλα δεν αγχώνεσαι αλλά ούτε και αγχώνεις τους γύρω σου. Οπότε ρέουν όλα πιο εύκολα και ομαλά. Το ότι θα κάνεις ανοικτές δηλώσεις αυτό θα σε βοηθήσει να διαμορφώσεις το έδαφος που θέλεις και να επωφεληθείς από την προσωπική επιτυχία αλλά και τις οικογενειακές επαφές. Η σχέση με τον Σκορπιό ενώ είναι δύσκολη εσύ δεν την αρνείσαι. Αντίθετα, την κυνηγάς και προσπαθείς να την κάνεις πολύ καλύτερη γιατί έχεις διάθεση να προσπαθήσεις και να περάσεις καλά στον ερωτικό σου τομέα. Η σχέση με τον Δίδυμο σε ανεβάζει αλλά χρειάζεται να είσαι απίκο για να επικοινωνείς με τον τρόπο που θέλει και κατά την γνώμη σου είναι μεν μοναδικός/η αλλά δύσκολος/η για τα δικά σου τα μέτρα.

Ζυγός
Ενδιαφέρεσαι περισσότερο για την δουλειά σου και να επιβιώσεις σε ένα δύσκολο περιβάλλον. Ίσως να βλέπεις και λίγο εχθρικά τα άτομα που είναι δίπλα σου γιατί σου την «βγαίνουν» και σε κάνουν έξω φρενών. Η προσπάθεια να εξαντλήσεις όλα τα περιθώρια με τον Ταύρο σε κάνει να μαθαίνεις την υπομονή, κάτι που ίσως δεν διαθέτεις και επίσης σου να υπολογίζεις όλα τα επακόλουθα που μπορεί να μην τα σκεφτόσουν πριν. Η αναβλητικότητα δεν σου ταιριάζει αλλά ούτε και η τεμπελιά και μπορεί να το παρακάνεις αυτές τις ημέρες γιατί θα ανακόψεις την μεγάλη δράση για να ακολουθήσεις τις περίεργες διαθέσεις σου. Το ότι θα υπολογίζεις περισσότερο την γνώμη ατόμων με γνώσεις που πιθανόν να ζουν και στο εξωτερικό θα σου δώσει και σένα μια δυνατότητα προσαρμογής σε νέα δεδομένα.

Σκορπιός
Βρίσκεσαι παντού και πουθενά. Σε απασχολούν περισσότερο οι άλλοι και με ποιο τρόπο θα τους δώσεις να καταλάβουν ότι όλα τελικά μπορεί να τα αντιμετωπίσεις, αρκεί να έχεις ασφάλεια και στήριξη. Έχεις πάντως περίεργες ζήλειες και κτητικότητα αλλά δεν θέλεις να εκτίθεσαι για να μην φαίνεται τι σκέφτεσαι μέσα στο μυαλό σου. Αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες θα είσαι όσο μπορείς πιο αυστηρός/η και αυτό σίγουρα θα σε βάλει σε μεγαλύτερη ταλαιπωρία, επειδή πιθανόν να σταματήσεις και την ροή μιας σοβαρής σχέσης. Μην φέρεσαι σκληρά και πολύ αποστασιοποιημένα γιατί θα παρεξηγηθείς για ψυχρότητα και αδιαφορία. Εσύ βέβαια μέσα σου ενδεχομένως να σκέφτεσαι άλλα και να είναι διαφορετικός ο λόγος της απόμακρης στάσης σου αλλά συνήθως οι άλλοι δεν καταλαβαίνουν αυτά που νιώθεις πιο βαθιά. Όσο βέβαια κρατάς τους τύπους καλά είναι αλλά από την Κυριακή και μετά δεν θα κρατηθείς και θα μιλάς και θα μιλάς σε σημείο που μπορεί να εκτεθείς ακόμα και σε άτομα που ίσως να μην ξέρεις πολύ καλά γιατί μπορεί να βρεθείς σε ένα περιβάλλον πολύ διαφορετικό από την καθημερινότητά σου.

Τοξότης
Έχεις αναλάβει πολλές ευθύνες και προσπαθείς να ξεπεράσεις όλες τις αντιξοότητες που αυτή την στιγμή υπάρχουν στην ζωή σου. Η Παρασκεύη και το Σάββατο θα είναι δυο ημέρες που θα το παρακάνεις γιατί θα προσπαθήσεις να γλυκάνεις την ζωή σου με διάφορους τρόπους είτε μεταφορικά είτε τρώγοντας πολλά γλυκά και άλλα παχυντικά. Καταλαβαίνεις ότι και αδύνατος/η να είσαι θα πρέπει να φροντίζεις συστηματικά το σώμα σου και την διατροφή σου γιατί μερικές φορές μπορεί να τρως υπερβολικά. Μερικές φορές με την οικογένεια νιώθεις ότι είσαι στην μέση και δεν μπορείς να κάνεις κάτι διαφορετικό από το να περιμένεις να τελειώσει το τσουνάμι του θυμού και ενοχλήσεων από τους άλλους γύρω σου. Το μόνο καλό είναι ότι έχεις μια πολύ καλή ερωτική ζωή και αυτό κάπως σε εξισορροπεί. Ο λόγος είναι ότι γνωρίζεις την δύναμή σου και κινείσαι αναλόγως. Από την Κυριακή και μετά θα έρθεις πιο κοντά είτε ηθελημένα είτε άθελά σου λόγω των συνθηκών με αρκετά άτομα από τα οποία εσύ θα μάθεις πολλά γιατί θα μιλήσετε, οπότε θα καταφέρεις να ανοίξεις στόματα και να σε εμπιστευτούν.

Αιγόκερως
Έχεις γύρω σου πολλά άτομα που περιμένουν από εσένα να κάνεις κάτι καλύτερο από αυτό που ήδη κάνεις αλλά με τον τρόπο σου ζητάς να σου αναγνωρίσουν την ανάγκη για προστασία και για φροντίδα, χωρίς βέβαια να το δείχνεις άμεσα, ίσως γιατί το θεωρείς αυτονόητο. Με τα πολύ δικά σου άτομα ή θα είσαι πολύ καλά ή θα μαλώνετε ακόμα και για πολύ απλά θέματα. Αυτό τον καιρό μπορεί να σε απασχολεί ιδιαίτερα το θέμα της μοναξιάς και να θέλεις οπωσδήποτε ένα άτομο. Δεν είσαι και πολύ μακριά πάντως γιατί μέσα από κάποιες περίεργες και μη αναμενόμενες συναντήσεις μπορεί να πέσει πάνω σου και να γίνει κάτι από την μια στιγμή στην άλλη. Θα πάρεις χρήματα ή θα γεμίσεις με ευκολία το σπίτι σου με τρόφιμα ή θα καλύψεις άλλες ανάγκες και σίγουρα αυτό θα σε ευχαριστήσει. Προτιμάς να έχεις εξασφαλισμένο το σπίτι σου για να υπάρχει ασφάλεια και σταθερότητα. Από την Κυριακή και μετά θα φύγεις από τα επιτρεπόμενα όριά σου κι ίσως η μία συζήτηση να φέρει την άλλη και τελικά να δημιουργηθεί πρόβλημα από εκεί που δεν είχες. Προτίμησε την ενημερωσή σου και ένα ωραίο βιβλίο και μην σε τρώει η περιέργεια με πολλές ερωτήσεις και απορίες.

Υδροχόος
Αντιμετωπίζεις μια καινούργια κατάσταση η οποία ενώ τραβάει ημέρες εσένα όλα σου φαίνονται πρωτόγνωρα και δύσκολα. Μια πρέπει να φροντίζεις τον έναν και μια τον άλλον και αυτό ίσως να σε έχει κουράσει περισσότερο από άλλες φορές. Υπάρχει μια ιδιαιτερότητα στην ατμόσφαιρα που προσπαθείς να αντιληφθείς αλλά οι κεραίες σου δεν σε βοηθούν γιατί δεν σου επιτρέπουν να αφήσεις την ευαισθησία σου να ξετυλιχθεί και δέχεσαι επιθέσεις είτε άδικες κατά την γνώμη σου είτε μέσα από την οικογένεια. Η σκέψη σου μπορεί να είναι αρκετά περιορισμένη και να μην μπορείς να επεκταθείς. Η θάλασσα θα σε εκτονώσει περισσότερο και γενικά όλα τα σπορ που θα σου δώσουν την ευκαιρία να εκφράσεις το εγκλωβισμένο συναίσθημά σου. Αν σου αρέσει το μαγείρεμα θα δοκιμάσεις να κάνεις νέες σπεσιαλιτέ γιατί θέλεις με τον τρόπο σου να ευχαριστήσεις όλα τα άτομα που είναι γύρω σου. Από την Κυριακή και μετά θα ανοίξουν όλες οι υποθέσεις σου και θα είσαι σε μια πιο εύκολη ατμόσφαιρα αλλά χωρίς ακόμα να έχεις ξεφορτωθεί το πρόβλημα.

Ιχθύες
Γεμίζεις τις μπαταρίες σου και αυτό σε κάνει να ανανεώνεσαι σε όλα τα επίπεδα. Μπορεί να περνάς ξυστά από όλα τα προβλήματα και να μην σε αγγίζουν πολύ. Αυτό σίγουρα σου αποσπά την προσοχή σου από την δύσκολη καθημερινότητα και σε κάνει το βράδυ να ξεχνιέσαι μέσα από ευχάριστα πράγματα. Η Παρασκευή και το Σάββατο θα σου δώσει αποτελέσματα που τα περίμενες και ίσως μια σημαντική εύνοια στα θέματα που σε απασχολούν. Σίγουρα θα έχεις μια πολύ έντονη διαίσθηση για το πως θα κερδίσεις ακόμα και μέσα σε δυσκολίες. Ένα ταξίδι στο εξωτερικό που σε απασχολεί θα σε βάλει να ψάξεις περισσότερο τις πηγές σου αλλά και τους φίλους σου για να σε βοηθήσουν με σωστή ενημέρωση. Από την Κυριακή θα αρχίσεις τα πολλά πέρα δώθε, χωρίς όμως συγκεκριμένο στόχο και ίσως «στήσεις» και κάποια άτομα γιατί δεν θα έχεις καλή επαφή με τον χρόνο, λόγω των πολλών πραγμάτων που έχεις βάλει στην ατζέντα σου να κάνεις. Ψυχραιμία και καλή διάθεση ώστε να βρεθείς με όλους.


astrology.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot