Τίτλοι ΤΕΛΟΥΣ για την τηλεοπτική σειρά "Revenge";

Μάιος 07, 2015
jumbo-banner

Μετά από 4 χρόνια "Εκδίκησης" ακόμα και εμείς οι λάτρεις τις σειρά κουραστήκαμε!

Η Emily Thorne εμφανίστηκε στα Hamptons πριν από λίγα καλοκαίρια και από τη στιγμή που εγκαταστάθηκε εκεί, οι εξελίξεις στο πολυτελές αυτό θέρετρο ήταν ραγδαίες. Στα πλαίσια της κάλυψής της, ήταν φιλική προς όλους και αποτέλεσε το "κορίτσι-της-διπλανής-πόρτας", κερδίζοντας έτσι την εμπιστοσύνη των ανθρώπων του κύκλου της καλής κοινωνίας των Hamptons. Όμως η Emily Thorne είναι το άκρως αντίθετο από αυτό που δείχνει:
Χρησιμοποιώντας ψεύτικη ταυτότητα, στην πραγματικότητα όλες οι κινήσεις της είναι βασισμένες πάνω σε ένα λεπτομερές σχέδιο ΕΚΔΙΚΗΣΗΣ εναντίον της οικογένειας Grayson, η οποία βρισκόταν πίσω από τη δολοφονία του πατέρα της. Αφού κατόρθωσε να εξολοθρεύσει τους Graysons, η Emily μαθαίνει ένα συνταρακτικό νεό... Ο πατέρας της ζει!

Αυτό τουλάχιστον έχουμε ζήση στον τέταρτο κύκλο μέχρι τώρα.
Η Σειρά απότι φαίνεται κούρασε το τηλεοπτικό κοινό και όσο περνούσε ο καιρός τα νούμερα τηλεθέασης έπεφταν δυσάρεστα...

Το τελευταίο επεισόδιο θα προβληθεί την Κυριακή 10 Μαΐου και θα έχει τίτλοι "Δύο τάφοι".
Μετά από τόσους θανάτους ένα αίσιο τέλος θα ήταν σίγουρα ο ένας της Victoria Grayson και ο άλλος δεν μπορούμε να φανταστούμε.

Η παραγωγός της σειράς, μιλώντας στο EW δήλωσε πως θα τελειώσει με δύο μικρά cliffhanger και θα είναι πολύ συναισθηματικό.

Αν δεν την έχετε δει αξίζει, είναι μια περιπέτεια με πολύ δράση, σασπένς, ίντριγκες και άλλα πολλά!

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot