Τέσσερα tips για εσένα που βγαίνεις με συνάδελφο

Νοέμβριος 11, 2015
jumbo-banner

Τέσσερα tips για εσένα που βγαίνεις με συνάδελφο

Και εκεί που τίποτα δεν πήγαινε καλά στη δουλεία και πραγματικά πήγαινες με βαριά καρδιά ξαφνικά μια νέα πρόσληψη σε έκανε να προσέχεις περισσότερο το ντύσιμο σου και γενικά ξαφνικά μεταμορφώθηκες σε μια αιθέρια ύπαρξη στο γραφείο. Το agapimono.gr αναφέρει ποιος δεν είχε κάποιον που του άρεσε στο γραφείο; Εδώ είναι όλοι οι τρόποι για να το κάνεις σωστά.

1. Όταν λέμε συνάδελφο το εννοούμε
Το σεξ ανάμεσα στο αφεντικό και σε έναν «υποτακτικό» του περιλαμβάνει ένα βρώμικο δυναμικό παιχνίδι εξουσίας όπου πολλές φορές γίνεται κατάχρηση. Για να μην αναφέρουμε την εκμετάλλευση των εμπιστευτικών πληροφοριών που μπορεί να ανακατευτείς χωρίς να το καταλάβεις. Είναι καλύτερα να κρατήσεις λοιπόν το εσώρουχο σου πάνω σε τέτοιες περιπτώσεις.

2. Πριν κάνεις τα «γλυκά μάτια» σε έναν συνάδελφο
Σκέψου την κατάσταση με τον ίδιο τρόπο που θα σκεφτόσουν αν θα την έπεφτες στον μπαρμαν στο αγαπημένο σου στέκι. Είσαι προετοιμασμένη να αλλάξεις στέκι αν όλα πάνε κατά διαόλου; Προφανώς και δεν μιλάμε για ένα απλό one night stand αλλά για μια ευκαιρία στην αληθινή αγάπη. Δες αν ενδιαφέρεται και εκείνος και μετά ρίσκαρε.

3. Αν αποφασίσεις να αναλάβεις τον κίνδυνο όρισε κάποια όρια
Για παράδειγμα ότι γίνεται έξω από τη δουλειά μένει έξω από τη δουλειά; Αν κάτι δεν πάει καλά είσαι έτοιμη να υποστείς τις συνέπειες και να τον βλέπεις καθημερινά στο γραφείο; Θα το αντέξεις; Επιπλέον, το βασικότερο θα μπορείς να συγκεντρωθείς στη δουλειά σου όσο καιρό γίνεται κάτι μεταξύ σας;

4. Όταν πρόκειται για μια περιπέτεια με έναν συνάδελφο η μυστικότητα έχει μια προκλητική γοητεία
Προφανώς υπάρχουν μυριάδες λόγοι για να μη μάθουν οι συνάδελφοι σας ότι γίνεται κάτι μεταξύ σας. Είναι αρκετά σέξι να βρεθείτε στο δωμάτιο του φωτοτυπικού και να φιληθείτε με πάθος αλλά πόσο σίγουρη είσαι ότι δεν θα ανοίξει κανείς την πόρτα και θα σε βρει αναμαλλιασμένη; Τα κουτσομπολιά στο γραφείο δίνουν και παίρνουν οπότε καλύτερα να προσέξεις να προστατεύσεις τη σχέση σου.

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot