Τάσεις ομορφιάς 2016: Αυτό είναι το απροσδόκητo trend για τα χείλη μας!

Ιανουάριος 06, 2016
jumbo-banner
Όχι, δεν πρόκειται για κάποια απόχρωση του κόκκινου, του ροζ ή τα dark lips...

Υποδεχτήκαμε τη νέα χρονιά με χαρά, θέσαμε (για άλλη μια φορά) τους beauty στόχους μας και τώρα ήρθε η ώρα, ενώ κυλούν οι πρώτες μέρες του ολοκαίνουργιου 2016, να ενημερωθούμε και να αναλύσουμε φυσικά, τις τάσεις που θα επικρατήσουν φέτος στη μόδα και την ομορφιά!

Σύμφωνα με το queen.gr aατή τη φορά, ο εδώ και χρόνια make up artist της Beyoncé και Celebrity Makeup Artist της L'Oréal Paris, Sir John Barnett, αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή το trend που θα επικρατήσει στα χείλη μας το 2016 και ομολογουμένως έρχεται να ανατρέψει κάθε δεδομένο με τις προβλέψεις του...
Όχι, δεν πρόκειται για κάποια απόχρωση του κόκκινου, του ροζ ή τα dark lips (δηλαδή,τις πολύ σκούρες αποχρώσεις κραγιόν )- που πολύ θα χαιρόμασταν πολύ να ήταν- αλλά για ένα χρώμα που στην κυριολεξία λίγες γυναίκες θα δοκιμάσουν στα χείλη τους.

«Τα grey lips ή αλλιώς τα γκρι χείλη θα είναι το μεγάλο trend του 2016. Αποπνέοντας έναν '90s αέρα είναι μια πολύ κομψή αλλά φουτουριστική τάση» υποστηρίζει ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από τις περισσότερες εντυπωσιακές εμφανίσεις της star.
xcbcb0fbcf705029b12dbe40cca53a05e b0b40.jpg.pagespeed.ic.XcrtpyoxVd
Η πρώτη beauty πρόκληση για το 2016 τέθηκε. Ποια κοινή θνητή θα την αποδεχτει;

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot