Σχέσεις: Μετά τον ένα χρόνο γίνονται όλα δύσκολα...

Μάιος 01, 2015
jumbo-banner
Σίγουρα αν έχεις ένα χρόνο σχέση ή παραπάνω ξεκινά κατά κάποιο τρόπο η ρουτίνα.

Πως μπορείς να το αποφύγεις για την σώσεις; Ποιά πράγματα πρέπει να μην κάνεις και ποιά να κάνεις...;

1. Μην ψάχνεις να βρεις αφορμές για να τσακωθείς από την στιγμή που δεν υπάρχει σοβαρός λόγος.

2.Πότε δεν σταματάμε να κάνουμε κομπλιμέντα. Μπορεί αυτό που σε τράβηξε πάνω του να ήταν το χαμόγελο του αλλά δεν θα σταματήσεις να του το λες γιατί όπως θέλεις και εσύ να ακούς όμορφα λόγια έτσι αρέσουν και σε εκείνον.

3. Μην παρατήσεις τους φίλους σου. Μπορεί να έχεις σχέση αλλά δεν γίνετε να είστε 24 ώρες και 7 μέρες την εβδομάδα μαζί δεν το έχει μόνο εκείνος ανάγκη αλλά και εσύ.

4. Βγείτε Ραντεβού. Δεν είστε ούτε 40 ούτε 50 χρονών για να είστε όλη μέρα σπίτι δουλειά και δουλειά σπίτι. Βόλτα, σινεμά αλλά και για φαγητό μέσα στην εβδομάδα επιβάλλονται για να αναζωογονήσεις την σχέση σου.

5. Πήγαινε στις οικογενειακές συγκεντρώσεις του ή στις εξόδους με  τους φίλους του, αν σε καλεί. Μπορεί για σένα να μην είναι ευχάριστο αλλά αν σου το ζητήσει σημαίνει πως θέλει την παρουσία σου, αν κάθε φορά που στο ζητάει και δεν πηγαίνεις να ξέρεις πως κάποια στιγμή θα σταματήσει να το ζητάει και σκέψου ποιός θα ξεκινήσει την μουρμούρα...

6. Αν κάτι σε ενοχλεί να το λες. Κανένας δεν έχει μπορεί να μυρίσει τα νύχια του για να καταλάβει αυτό που σε προβληματίζει. Με το να κρατάς μούτρα και να περιμένεις να το καταλάβει μόνο του να ξέρεις πως με αυτόν τον τρόπο φθείρετε η σχέση.

7.Συνήθος ακόμα ένα λάθος που κάνουμε είναι να λέμε στους φίλους μας τα παράπονα μας για την σχέση μας. Με το να το κάνεις αυτό κάνεις 2 λάθη. 1ον)Οι φίλοι σου ξεκινούν και τον βλέπουν με άσχημο μάτι ενώ στην τελική δεν έχει "βλάψει" αυτούς, αλλά σε εσένα και 2ον)Αλλάζει και η δική σου συμπεριφορά και μεγαλοποιούνται τόσο πολύ τα πράγματα ενώ στην ουσία με μια συζήτηση όλα μπορεί να είχαν και φτιάξει.

8. Μην κρίνεις τις σεξουαλικές του φαντασιώσεις. Θέλεις θάρρος το να μοιραστεί μαζί σου αυτά που του αρέσουν πραγματικά στο σεξ. Μην τον κάνεις να αισθανθεί άσχημα.

9. Μην ψάχνεις τα πράγματά του / το Facebook / το κινητό του. Γιατί όποιος ψάχνει, βρίσκει. Θέλουμε να πούμε ότι αν μπεις στη διαδικασία να τσεκάρεις τα μηνύματά του μπορεί να παρεξηγήσεις ακόμα και το μήνυμα που του έστειλε η Τρίτη του ξαδέρφη για να δει τι κάνει.
 
10. Ζήτα «συγγνώμη». Ναι, στην αρχή μιας σχέσης οι καβγάδες ξεθυμαίνουν. Όμως είναι σημαντικό να ζητήσεις «συγγνώμη» αν έκανες κάτι λάθος.
 
11. Τις στιγμές που τα πράγματα είναι περίεργα, κάντε μαζί κάτι που θα σας θυμίσει το λόγο που τα έχετε. Κάποιες φορές μπορεί να αναρωτιέστε γιατί βγαίνετε, αφού δεν έχετε τίποτα κοινό. Σε αυτές τις περιπτώσεις φρόντισε να οργανώσεις κάτι που κάνατε μαζί και πάντα σας άρεσε. Έτσι θα ξαναθυμηθείτε τι είναι αυτό που σας έχει φέρει κοντά.
 
Στο χέρι σου είναι να κρατήσεις την φλόγα στην σχέση σου, μην αφήνεις να το κάνουν οι άλλοι, μόνο εσύ μπορείς να την σώσεις.
Γιατί παντού υπάρχει αγάπη, αρκεί να θέλουμε να το δούμε και να έχουμε όρεξη να κρατήσουμε αυτό που έχουμε.

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot