Σκούρα κραγιόν και το καλοκαίρι!

Ιούλιος 30, 2014
jumbo-banner
Τα σκούρα κραγιόν είναι φανταστικά για το καλοκαίρι και κυρίως για τις βραδινές σου εμφανίσεις, όμως θέλουν προσοχή στο πώς θα τα φορέσεις αν δε θες να δείχνεις υπερβολικά γκόθικ. Σου παρουσιάζουμε λοιπόν διάφορες αποχρώσεις και σου δείχνουμε ποια σου ταιριάζει ανάλογα με την επιδερμίδα σου.

#Σκούρο κραγιόν με βάση το ροζ
Αυτές οι αποχρώσεις είναι οι πιο ασφαλείς. Τα χείλη σου θα δείχνουν σκούρα αλλά ταυτόχρονα σε μία γλυκιά απόχρωση που δε θα σε βαραίνει πολύ. Αυτή η απόχρωση είναι ιδανική για ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες.

#Σκούρο μοβ ματ κραγιόν
Οι πολύ σκούρες αποχρώσεις του μοβ είναι ιδανικές για σκουρόχρωμες επιδερμίδες και για εκείνες τι γυναίκες που τους αρέσουν τα πιο τολμηρά λουκ.

#Σκούρο μοβ γυαλιστερό κραγιόν
Οι γυαλιστερές πολύ σκούρες αποχρώσεις είναι κατάλληλες για γυναίκες με μεγάλα χείλη. Αν λοιπόν έχεις μεγάλα χείλη, απέφυγε τις ματ αποχρώσεις γιατί μπορεί να δείχνουν λίγο too much πάνω σου.

#Σκούρο φούξια κραγιόν
Αυτό το κραγιόν είναι τέλειο για σκουρόχρωμες και μαυρισμένες επιδερμίδες! Είναι ίσως η πιο γλυκιά και υπέροχη σκούρα απόχρωση που μπορεί να αναδείξει πραγματικά το μακιγιάζ αλλά και το μαύρισμά σου.

#Απαλό μαύρο κραγιόν
Αν έχεις λεπτά χείλη, αυτό το κραγιόν είναι το πιο κατάλληλο για σένα. Μοιάζει να είναι μαύρο αλλά στην πραγματικότητα αφήνει μία απαλή σκούρα απόχρωση στα χείλη σου.

Αφού επιλέξεις την κατάλληλη απόχρωση, στη συνέχεια πρόσθεσε  αρκετή ποσότητα ρουζ για να μη δείχνεις γκόθικ, και τόνισε τα μάτια σου ανάλογα με το είδος της απόχρωσης που έχεις επιλέξει. Αν επέλεξες μία πιο γλυκιά απόχρωση, τότε μπορείς να επιλέξεις ένα πιο φυσικό λουκ. Αν επέλεξες μία πολύ σκούρα απόχρωση, δώσε λίγη ένταση και στα μάτια σου για πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Μπορείς να δεις και το σχετικό βίντεο:

Πηγή: faysbook.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot