Σε τι λέει το βροντερό «ΟΧΙ» το κάθε ζώδιο

Οκτώβριος 28, 2015
jumbo-banner

Στη ζωή μας, όλοι μας είναι αναγκασμένοι να κάνουμε κάποιους μικρούς συμβιβασμούς προκειμένου να μπορέσουμε να συνεργαστούμε, να συμπορευτούμε, να δημιουργήσουμε σχέσεις, τέλος πάντων, με τους συνανθρώπους μας.

Όμως υπάρχει ένα στοιχείο που θεωρούμε πολύ σημαντικό κι είναι αδιαπραγμάτευτο. Αν θιγεί κατά οποιοδήποτε τρόπο, τότε είμαστε έτοιμοι να βάλουμε φρένο και να πούμε το δικό μας βροντερό «ΟΧΙ».
Ας δούμε ποιο είναι αυτό για το κάθε ζώδιο:

ΚΡΙΟΣ
Ο Κριός έχει φιλότιμο και αν τον ρίξεις εκεί μπορεί να κάνει τα πάντα. Ένα όμως δεν ανέχεται, να σκύψει το κεφάλι και να υπακούσει αδιαμαρτύρητα γιατί «πρέπει» ή να κάνει «γαργάρα» κάτι που του έθιξε τον εγωισμό.

ΤΑΥΡΟΣ
Το να αντιληφθεί ότι είναι αυτός που συνεχώς δίνει, χωρίς να παίρνει πίσω τα ανάλογα ή και παραπάνω και να μένει εκτεθειμένος κάνει τον Ταύρο μαινόμενο. Αυτόματα θα πει «Όχι» πια και δε θα του γυρίσει κανείς το κεφάλι.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αν υποτιμηθεί η νοημοσύνη του ή πιεστεί να παραστήσει το χαζό, τότε μάλλον θα αρνηθεί με όλη του τη δύναμη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αν του ζητηθεί να ξεκόψει από την οικογένεια ή τις παραδοσιακές του αξίες, τότε η ευαισθησία του πάει περίπατο κι ο οποιοσδήποτε θα νιώσεις τις δαγκάνες του στο πετσί του.

ΛΕΩΝ
Τόλμα να του ζητήσεις το οτιδήποτε θίγει την αξιοπρέπειά του και το «ΟΧΙ» του θα ακουστεί μέχρι τα πέρατα της οικουμένης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Παρθένος είναι πάντα ανεκτική, πρόθυμη να βοηθήσει και να εξυπηρετήσει. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι δε θα «ρίξει πόρτα», αν της ζητηθεί κάτι παράλογο ή για οποιοδήποτε λόγο ανέφικτο.

ΖΥΓΟΣ
«ΟΧΙ» στις ελεύθερες σχέσεις βροντοφωνάζει ο Ζυγός και με το δίκιο του, αφού είναι κάτι που τον ξεπερνά και δεν πρόκειται να αποδεχτεί ποτέ να μοιράζεται τον/την σύντροφό του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Στην άφεση αμαρτιών, χωρίς πληρωμή οποιουδήποτε τιμήματος. Μόνο ο Θεός συγχωρεί ο Σκορπιός, τάσσεται αναφανδόν υπέρ του «ΟΧΙ» μέχρι να νιώσει ο άλλος στο πετσί του τι έκανε.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Το να του στερήσεις τον αυθορμητισμό του και να τον περιορίσεις ζητώντας του πχ, να πει ψέματα, να του απαγορεύσεις να πάει κάπου ή να τον ζορίσεις να κάνει κάτι. «ΟΧΙ» και τα μυαλά στα κάγκελα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Το να του υποτιμήσεις τη δουλειά του και να τον καπελώσεις. Η υπομονή του εξατμίζεται το ίδιο και οι καλοί του τρόποι και πλέον θα πάρει θέση μάχης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Το να τον αναγκάσεις να υπακούσει τυφλά στην οποιαδήποτε μορφή εξουσίας. Ο άνεμος αντίστασης θα φυσήξει μέσα του και θα ξεκινήσει ανταρτοπόλεμο με όσα μέσα διαθέτει.

ΙΧΘΥΕΣ
Ο Ιχθύς ξέρει πόσο άχαρος, άχρωμος και άγευστος είναι ο κόσμος γι' αυτό δημιουργεί κάποιον δικό του, ωραιότερο. Θα πει ένα μεγάλο «ΟΧΙ» σε όποιον πάει να τον προσγειώσει σε μια σκληρή πραγματικότητα και του απαγορέψει να ονειρευτεί ένα ομορφότερο μέλλον.

astrology.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot