Σε ποια ηλικία η γυναίκα είναι πιο όμορφη;

Αύγουστος 27, 2015
jumbo-banner

Τα 30’s φαίνεται ότι είναι η δεκαετία στην οποία άνδρες και γυναίκες είναι πιο ελκυστικοί σύμφωνα με αμερικανική έρευνα.

Η έρευνα διεξήχθη για λογαριασμό αμερικανικού περιοδικού και χρησιμοποίησε δείγμα 2000 ατόμων. Η έρευνα έδειξε πως οι γυναίκες θεωρούνται πιο όμορφες στην δεκαετία των 30, αρχίζουν να δείχνουν σημάδια γήρανσης στα 41, σταματούν να δείχνουν σέξι στα 53 και θεωρούνται ηλικιωμένες στα 55 αναφέρει το marrieclaire.gr. Την ίδια στιγμή σύμφωνα με την ίδια έρευνα οι άνδρες δείχνουν πιο όμορφοι στα 34, ξεκινούν να δείχνουν τα πρώτα σημάδια γήρανσης στα 41, σταματούν να δείχνουν ωραίοι στα 58 και θεωρούνται ηλικιωμένοι στα 59.

Η έρευνα επεκτάθηκε και στο να εντοπίσει την μέση ηλικία κατά την οποία γυναίκες και άνδρες ξεκινούν να χρησιμοποιούν αντιγηραντικές κρέμες. Και για τους άνδρες και για τις γυναίκες είναι η ηλικία των 37 με 42% των γυναικών και 18% των ανδρών να λένε πως θα σκεφτόντουσαν σοβαρά την πιθανότητα να χρησιμοποιήσουν αντιγηραντικά ενέσιμα υλικά ή να υποβληθούν σε κάποια πλαστική επέμβαση. «Ϊσως παλαιότερα η ηλικία στην οποία οι γυναίκες έδειχναν ομορφότερες μπορεί να ήταν μικρότερη.» σημειώνει ο επικεφαλής της έρευνας.

Και συνεχίζει: «Oι εξελίξεις στην κοσμετολογία σε σχέση με την αντιγήρανση έχουν φροντίσει οι άνθρωποι να μπορούν να δείχνουν νεότεροιγια περισσότερο. Αυτός είναι και ο λόγος που βλέπουμε πια πολλές celebrities να δείχνουν υπέροχες στα 50 τους». Οι άνδρες πάντως είναι οι μεγάλοι κερδισμένοι της έρευνας έχοντας κερδίζει τέσσερα επιπλέον χρόνια στο πότε ξεκινούν να δείχνουν γερασμένοι.

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot