Σε θέλει τελικά; Η γλώσσα του σώματος έχει τις απαντήσεις

Δεκέμβριος 30, 2015
jumbo-banner

Μιλάμε για σίγουρα συμπεράσματα

Εμείς τα κορίτσια είμαστε αρκετά περίεργες και πολυσχιδείς προσωπικότητες, και αυτό μάλλον είναι και η... μαγεία μας! Μπορεί για παράδειγμα, να μην έχουμε ιδέα τι παίζει με τα οικονομικά του σπιτιού μας, ή τους λογαριασμούς που έχουμε απλήρωτους-μαγειρεύουμε ωστόσο εξαιρετικά και είμαστε πιο δημιουργικά μυαλά στο εργασιακό μας περιβάλλον να τα λέμε κι αυτά-αλλά είμαστε ικανές να θέσουμε επί τάπητος μία ολόκληρη βραδιά, συνοδεία φυσικά κρασιού αλλά και των κολλητών μας, τα σημάδια, τις κινήσεις και τα βλέμματα, τα οποία φανερώνουν ότι το αντικείμενο του πόθου μας ανταποκρίνεται στα συναισθήματά μας. Με λίγα λόγια, τι αποκαλύπτει το body language για τα συναισθήματά του για σένα; Σε γουστάρει ή όχι anyway;

1. Φυσικά τα μάτια έχουν τον πρώτο λόγο: Σε βλέπει και συνειδητοποιεί ότι τον πλησιάζεις. Αν λοιπόν γουρλώσει το μάτι και οι κόρες του διογκωθούν, έλα τώρα που δε θα το παρατηρήσεις, το μόνο σίγουρο είναι ότι σε θέλει κολασμένα. Αν το βλέμμα του παραμείνει αδιάφορο, κενό και το άνοιγμα των ματιών του δεν μεγαλώσει σε καμία περίπτωση, τότε αδερφούλα ψάξε για άλλη πορτοκαλιά που κάνει πορτοκάλια, γιατί η συγκεκριμένη, δεν έχει να σου δώσει τίποτα απολύτως.

2. Εννοείται το χαμόγελο: Σε βλέπει και σκάει ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά δείχνοντας τα δόντια του, όχι σαν άλογο, με ωραίο τρόπο. Τότε ναι, τον έχεις τσουρουφλίσει τον τύπο. Αν απλά σου χαμογελάσει, φάση κάνω και αγγαρεία και μόνο που σε κοιτάω, τότε ξέρεις τι θα πρέπει να κάνεις. Πάρε τον πληγωμένο σου εγωισμό, και αποχώρησε με το κεφάλι ψηλά.

3. Πού σε κοιτάζει: Αν κάποιος σε κοιτάζει στα μάτια, και επικεντρώνεται στα μάτια, τότε υπάρχουν αρκετές πιθανότητες απλά να παρακολουθεί τι λες. Αν ωστόσο, εκτός από τα μάτια, ταξιδεύει γενικότερα στο πρόσωπό σου-μα τι ρομαντικό-να ξέρεις ότι το αγόρι αυτό σε θέλει κολασμένα. Με μία και μόνο οπτική επαφή, προσπαθεί να απομνημονεύσει όσο το δυνατόν περισσότερα χαρακτηριστικά του προσώπου σου (μήπως το παρακάναμε με τον ρομαντισμό);

4. Και πάμε τώρα στο σώμα: Σε πλησιάζει και αναγκαστικά σταματάει μπροστά σου, για να σου μιλήσει. Αν τα χέρια του είναι στις τσέπες του τζιν του-το ίδιο ισχύει και για το μπουφάν μην τρέφεις φρούδες ελπίδες)- τότε μάλλον σε έχει εντελώς γραμμένη. Αν όμως, βάλει τα χέρια του στην μέση, όχι φάση μπάλος πιο χαλαρά, τότε του έχεις κάνει ζημιά του ανθρώπου και δεν ξέρει πώς να συνέλθει.

5. Προσοχή στις ανάσες: Σε βλέπει να πλησιάζεις, εσύ το παίζεις θεάρα απίστευτη και έχεις το κούνημα της Gisele στο catwalk, και τη στιγμή λίγο πριν ξεστομίσει το «γεια», παίρνει μια βαθιά ανάσα. Ε ναι, κάνει ασκήσεις ηρεμίας και χαλάρωσης για να μην καταρρεύσει από την μαγική θωριά σου. Πολύ θέλει ο άνθρωπος;

6. Παρατήρησε τα πόδια του: Όταν σου μιλάει τα πόδια και κυρίως τα γόνατά του είναι στραμμένα προς το μέρος σου; Ε τότε ένα είναι σίγουρο: Είναι σφόδρα ερωτευμένος μαζί σου και δεν ντρέπεται να το παραδεχτεί. Γενικά θα έχεις παρατηρήσει και από τον εαυτό σου, ότι όταν στο χώρο, υπάρχει το άτομο το οποίο ποθούμε, τείνουμε να έχουμε το στέρνο γυρισμένο προς το μέρος του. Δεν το λέμε εμείς... Η επιστήμη!

7. Τα μέρη που σε αγγίζει: Σου έπιασε-και καλά-κατά λάθος τα οπίσθια κι εσύ το έκανες Μεσανατολικό; Λυπούμαστε που θα στο πούμε, αλλά το πολύ να σε θέλει για σεξ. Αντιθέτως, αν σε αγγίζει στο πρόσωπο, στα μαλλιά, το πολύ μέχρι το λαιμό, το αγόρι λιώνει για σένα και σε θέλει άνευ όρων.

8. Και τα δικά του μέρη που αγγίζει: Σου μιλάει και αγγίζει το λαιμό του-ξέρεις η κλασική κίνηση που κάνουν οι άντρες για να το παίξουν cool. Κορίτσι μου τα θερμά μας συγχαρητήρια. Το αγόρι αυτό είναι δικό σου και δικαιωματικά. Πάμε να ραφτούμε τώρα.

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot