Ράδιο Αρβύλα: Το “κομμένο” βίντεο και η συγγνώμη του Αντώνη Κανάκη στους τηλεθεατές! (Βίντεο)

Ιανουάριος 26, 2016
jumbo-banner

«Είναι μεγάλη επιτυχία το ότι είμαστε εδώ σήμερα».

Τη συγγνώμη του προς τους τηλεθεατές εξέφρασε ο Αντώνης Κανάκης στον αέρα του Ράδιο Αρβύλα. Ο γνωστός παρουσιαστής αναφέρθηκε στο γεγονός ότι δεν υπήρχαν γυρίσματα αυτή την εβδομάδα, καθώς η αρρώστια που τους “χτύπησε” δεν τους επέτρεψε να κάνουν τη δουλειά τους, με τον ίδιο να τονίζει χαρακτηριστικά πως “είναι μεγάλη επιτυχία το ότι είμαστε εδώ σήμερα”. Επίσης παρουσίασαν ένα βίντεο για την κότα που έριξε η ακτιβίστρια στο Μέγαρο Μαξίμου, το οποίο αρχικά είχαν κόψει.

«Εξαιτίας των γεγονότων αυτής της εβδομάδας, ένα συγκεκριμένο γεγονός, με την ακτιβίστρια που πέταξε το πουλερικό μέσα στο Μαξίμου, γυρίσαμε το επόμενο βίντεο, το οποίο δεν ολοκληρώθηκε ποτέ γιατί αποφασίσαμε να μην το παίξουμε. Κυρίες και κύριοι, συγγνώμη γι’ αυτό που θα δείτε», είπε αρχικά ο Αντώνης Κανάκης και έπειτα προβλήθηκε το βίντεο, στο οποίο ο παρουσιαστής φόρεσε μια στολή και υποδύθηκε την κότα.

Στη συνέχεια ο Αντώνης Κανάκης είπε: «Νομίζω ότι καταλάβατε για ποιο λόγο το κόψαμε. Είναι η πρώτη φορά που βλέπετε κάτι που κόπηκε. Να σας πούμε και τον λόγο για τον οποίο το δείξαμε. Θα ζητήσουμε και συγγνώμη σε αυτό το επεισόδιο. Ελπίζουμε στην κατανόησή σας. Εμείς κάνουμε τα γυρίσματα του Ράδιο Αρβύλα Σάββατο και Κυριακή για να είμαστε όσο πιο επίκαιροι μπορούμε. Επειδή τα γυρίσματα γίνονται όλα σε δύο μέρες, όταν μας χτυπάνε παράγοντες, όπως ασθένειες, δεν μπορούσε να κάνουμε γύρισμα. Αυτή την εβδομάδα είναι μεγάλη επιτυχία το ότι είμαστε εδώ σήμερα, όχι το ότι δεν κάναμε γύρισμα».

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot