Πώς πρέπει να χειριστείς το ερωτικό παιχνίδι με τα μηνύματα και τις γυμνές φωτογραφίες ;

Σεπτέμβριος 28, 2015
jumbo-banner

Έχουμε 21ο αιώνα, ερωτική απελευθέρωση, smarthphones, social media, selfies και τη διαχρονική αξία του σεξ. Όλα αυτά στο μίξερ μας κάνουν: «Το ερωτικό παιχνίδι με τις γυμνές φωτογραφίες».

Επειδή όμως κάθε παιχνίδι (ακόμα και το πιο τολμηρό) έχει κανόνες ακόμα και η αποστολή γυμνών φωτογραφιών μέσω μηνύματος υπόκειται σε κάποιες παραμέτρους που καλό είναι να λάβεις υπόψη σου αν θέλεις αυτό το παιχνίδι να τελειώσει με χαμόγελα και ατέλειωτες ώρες ευχαρίστησης κι όχι με κλάματα μέσα από το agapimono.gr.

ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ
Είσαι ενήλικη και διαβάζεις αυτό το άρθρο. Αν δεν είσαι καλό είναι να το διαβάσεις αλλά να μην περάσεις στην εφαρμογή γιατί όσο δύσκολο κι αν σου είναι να το καταλάβεις αυτή τη στιγμή δεν είσαι ακόμα σε θέση να παίρνεις και τις πιο υπεύθυνες αποφάσεις στη ζωή σου.

Δεν χρωστάς σε κανέναν γυμνή φωτογραφία. Μπορεί να το κάνεις στο πλαίσιο του ερωτικού παιχνιδιού για να νιώσεις ποθητή, να εξελίξεις το παιχνίδι και να ευχαριστήσεις τον σύντροφο σου. Αν όμως ο τρόπος του άλλου είναι πιεστικός κι αν η ιδέα σε κάνει να αισθάνεσαι άβολα, μην μπεις καν στον πειρασμό να πατήσεις το «Send».

Είναι το κατάδικο σου σώμα και το χρησιμοποιείς όπως μόνο εσύ νομίζεις!

ΤΟ SAVOIR VIVRE
Μη στείλεις φωτογραφία με πρόσωπο

Ακόμα κι αν Μάκης (τυχαίο όνομα) είναι το καλύτερο παιδί του κόσμου, σε αγαπάει και σε σέβεται και είστε πεντακόσια χρόνια μαζί, ακόμα και σε αυτή την περίπτωση: ΜΗ στείλεις τολμηρή φωτογραφία με το πρόσωπο σου.

Τα πολύ πιθανά -κακά- σενάρια της αντίθετης περίπτωσης:

O λογαριασμός του Μάκη έχει υποστεί hacking (να σου θυμίζω το σκάνδαλο με τη διαρροή των γυμνών φωτογραφιών μέσω iCloud)
O Μάκης δεν είναι και τόσο καλό παιδί και μοιράζεται τις φωτογραφίες σου με τους φίλους του (ναι, τώρα όλοι ξέρουν σε ποιο πρόσωπο αντιστοιχεί αυτός ο κώλος). Στο σημείο, αυτό οφείλω να αναφέρω πως κι εσύ έχεις την υποχρέωση να μη δείξεις τις δικές του γυμνές φωτογραφίες στις φίλες σου.
Ο Μάκης απογοητεύεται από το χωρισμό σας και σε μια πράξη εκδίκησης ανεβάζει φωτογραφίες σου σε κοινωνικά δίκτυα.
Δεν φταίω εγώ, Ζούμε σε έναν ηλεκτρονικό κόσμο παραβίασης ορίων και ο Μάκης είναι πιθανό να έχει ήδη φακέλους στον υπολογιστή του με τίτλους «Βυζιά», «Κώλοι», «Λοιπά» (το κάνει ένας γνωστός μου παρεμπιπτόντως), οπότε κρίμα δεν είναι να ανήκει και το πρόσωπο σου σε μια τέτοια κατηγοριοποίηση;

Εσύ ορίζεις πόσο γυμνό είναι το γυμνό
Φωτογραφία με εσώρουχα; Χωρίς εσώρουχα; Μερική ή ολική αποκάλυψη; Εσύ το αποφασίζεις.

Με τις selfies ανακαλύψαμε πως είναι να βρίσκουμε τις σωστές μας γωνίες, τον ιδανικό φωτισμό και να φωτογραφιζόμαστε δίχως να είμαστε έρμαια της φωτογραφικής δεξιότητας του άλλου.

Έτσι, ακριβώς και με τις γυμνές selfies: εκτός από όλα τα παραπάνω εσύ ορίζεις πόσο τολμηρό θα είναι το θέμα τους.

Διάλεξε έξυπνα το μέσο διακίνησης των φωτογραφιών

Ας πούμε πως το Facebook Messenger είναι το πιο επίφοβο για hacking και τον τελευταίο καιρό βγήκαν δημοσιεύματα για κενά ασφαλείας στην εφαρμογή What’s Up.

Η πιο ασφαλής πλατφόρμα είναι το πατροπαράδοτο sms. Εναλλακτικά, το προσωπικό e-mail σου παρέχει αρκετή ασφάλεια αλλά για κανένα λόγο μη στείλεις γυμνή φωτογραφία μέσω του εργασιακού σου λογαριασμού e-mail. Η εταιρεία έχει το δικαίωμα να τα τσεκάρει…

Τσέκαρε, και ξανατσέκαρε, και ξανατσέκαρε το μήνυμα πριν πατήσεις το «Send»

Μπορεί Μάκης να είναι πριν τον Μάριο στο Ευρετήριο όπου Μάριος είναι ο πρώτος ξάδερφος ή ο διευθυντής σου!

Τέλος, αν θέλεις να προσθέσεις μερικούς πόντους εμπιστοσύνης προς το αντικείμενο του πόθου, φρόντισε να στείλεις γυμνή φωτογραφία αφού πρώτα έχεις λάβει δική του. Πρόκειται για ένα έξτρα μέτρο επιβεβαίωσης πως το ερωτικό παιχνίδι παίζεται επί ίσοι όροις ;-)

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot