Πως θα συνδυάσετε Τζιν + Πουλόβερ (Φωτό)

Δεκέμβριος 10, 2015
jumbo-banner

Τζιν και πουλόβερ ίσως το πιο κλασικό ντύσιμο κάθε Χειμώνα. Παρόλα αυτά υπάρχει υπάρχει ένας καλύτερος τρόπος που αξίζει να ανακαλύψουμε προκειμένου να φορέσουμε τα πλούσια πουλόβερ μας κομψά μαζί με τα τζιν παντελόνια μας.

Ποιο τζιν ταιριάζει με εκείνο το στυλ πουλόβερ, και ποια είναι τα ιδανικά παπούτσια που θα απογειώσει κι άλλο το look; Ένα παιχνίδι στιλιστικό που είμαι σίγουρη πως όλες σας ενδιαφέρει, καθώς όλες έχουμε στη ντουλάπα μας ένα πουλόβερ και ένα τζιν τουλάχιστον – ας το φορέσουμε παραπάνω από καλά λοιπόν..

Mom jeans + Ζιβάγκο
combo0812

Ολοκληρώστε το στυλ τους επιλέγοντας ένα ζευγάρι ankle boots με λεπτό ή χοντρό τακούνι.

Τζιν σε ίσια γραμμή + Φαρδύ Πουλόβερ
asasasasa

Συμπληρώστε το outfit επιλέγοντας είτε λεπτεπίλεπτα ψηλοτάκουνα, είτε αθλητικά παπούτσια. Προσθέστε ένα κόκκινο κραγιόν ή κάποιο ιδιαίτερο αξεσουάρ και είστε έτοιμες.

Cropped Τζιν + Boxy Πουλόβερ
aaaa

Τα Cropped τζιν παντελόνια ταιριάζουν με τα πουλόβερ σε φαρδιά γραμμή και κοντό μήκος. Συμπληρώστε το συνδυασμό του πουλόβερ και του τζιν σας με μυτερά flat ή ψηλοτάκουνα ώστε να επιμηκυνθεί η σιλουέτα σας.

marrymarry.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot