Πως ερωτεύονται τα 12 ανδρικά Ζώδια!

Νοέμβριος 20, 2015
jumbo-banner

Πολλές έρευνες λένε ότι για έναν άνδρα αρκεί το πρώτο δευτερόλεπτο που θα δει μια γυναίκα για να καταλάβει αν του αρέσει ή όχι. Η ανδρική ψυχολογία είναι αρκετά περίπλοκη, όχι τόσο όσο η γυναικεία βέβαια,

αλλά αστρολογικά οι άνδρες διαφέρουν και ανάλογα με το ζώδιο στο οποίο ανήκουν υπάρχουν διαφορετικά πράγματα που τους κάνουν να νοιώσουν το κλικ και να μπουν σε μια διαδικασία φλερτ, ενδιαφέροντος και ίσως μιας σχέσης. Πολλά εξαρτώνται βέβαια από το σύνολο του χάρτη ενός άνδρα αλλά η επιρροή από το ζώδιο είναι αρκετή για να σας δώσει τα πρώτα «εφόδια» ώστε να τον κατακτήσετε σύμφωνα με το astropedia.gr.

Κριός: Οι άνδρες Κριοί είναι περίεργοι όταν ερωτεύονται. Ως άνδρες αλλά και ως το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού, ο ανδρισμός τους δεν τους επιτρέπει να παραδεχτούν εύκολα και να δείξουν ότι έχουν ερωτευτεί. Οι Κριοί έχουν την ανάγκη να αισθάνονται ότι αρέσουν σε πολλές γυναίκες και γι΄αυτό πάντα όταν είναι ερωτευμένοι το παίζουν αδιάφοροι και υπεράνω. Προσέξτε γιατί μπορεί να μην έχει ερωτευτεί μόνο εσάς! Η σχέση με έναν άνδρα Κριό είναι μια πρόκληση δεδομένου ότι επιθυμεί η γυναίκα να είναι ένας οπαδός και ακόλουθος του και να φροντίζει την οικογένεια ενώ η εργασία είναι ένα καθήκον ανδρών. Ο Κριός δεν επιθυμεί να ανταγωνίζεται με τη σχέση του επειδή ο ανταγωνισμός υπάρχει ήδη με τους άλλους ανθρώπους.

Εάν θέλετε να είστε με έναν άνδρα Κριό, το πρώτο ραντεβού και το πρώτο βήμα πρέπει να το αφήσετε σε αυτόν και στα ικανά του χέρια. Προτιμά την «αριστοκρατική γυναίκα». Εάν μάλιστα προέρχεστε και από μια καλή οικογένεια αυτό σίγουρα είναι ένα συν. Έχει την τάση να είναι κτητικός και το ραντεβού σας θα πρέπει να είναι απλά τέλειο, όπως και εσείς. Δεν θα σας πει ποτέ ότι έχει νευριάσει με εσάς ή ότι σε κάτι τον ενοχλήσατε αλλά σίγουρα θα το καταλάβετε από τη στάση του που θα είναι πολύ κυκλοθυμική και θα εκδηλώνει ένταση με καθετί. Του αρέσει να ακούει γλυκόλογα και φιλοφρονήσεις και με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να τραβήξετε την προσοχή του και να τον κατακτήσετε σιγά σιγά.

Εάν ένας Κριός σας πλησιάζει για να σας ζητήσει ραντεβού μην το παίξετε δύσκολη για πάρα πολύ. Θα κουραστεί και θα εξαφανιστεί. Στο ραντεβού κάντε τον να αισθανθεί ότι είναι το πιο σημαντικό άτομο στον πλανήτη για εσάς. Του αρέσει η γυναίκα να έχει ευγενική ψυχή και να τα πάει καλά με τα άτομα της οικογένειάς του. Αν ξεκινήσετε μια σχέση με έναν Κριό να ξέρετε ότι η αγάπη και το σεξ είναι σημαντικά γι’ αυτόν όπως το νερό και το οξυγόνο. Αν του λείψουν αυτά γίνεται οξύθυμος και γενικά χαλάει η διάθεσή του. Ένας Κριός χρειάζεται έναν σύντροφο που να του αρέσει να εξερευνά το πάθος σε όλες του τις μορφές μέσα και έξω από την κρεβατοκάμαρα. 

Ταύρος: Είναι πάρα πολύ σημαντικό για έναν άνδρα Ταύρο που νοιώθει ερωτευμένος να δείχνει με πρακτικό τρόπο τα συναισθήματά του. Ένας ερωτευμένος Ταύρος θα περιποιηθεί το πρόσωπο που τον ενδιαφέρει με τρυφερότητα κάνοντας δωράκια και βοηθώντας σε απλά καθημερινά πραγματάκια. Αν βγαίνετε ραντεβού με έναν Ταύρο μη βάλετε κανόνες και όρια γιατί δε θα παραμείνει για πολύ κοντά σας.
Όταν είστε μαζί του θα σκέφτεται μόνο εσάς και μόνο για εσάς αλλά μια ώρα αργότερα θα μπορούσε να αλλάξει το μυαλό του και τη γνώμη του.

Ένας Ταύρος αρέσκεται να ψάχνει και να αναλύει τους ανθρώπους και τα πράγματα. Θα αναλύσει τους φίλους σας και εσάς την ίδια και μόλις τελειώσει το μυστήριο, θα ψάξει για το νέο γρίφο που πρέπει να λύσει. Έτσι λοιπόν μια σχέση με έναν Ταύρο μπορεί να είναι δύσκολη. Εντούτοις, εάν μπορέσετε να γκρεμίσετε τους τοίχους που υψώνει, μπορείτε να οδηγηθείτε σε μια πολύ στερεή σχέση που θα σας ανταμείψει δεδομένου ότι είναι ρομαντικό, υπομονετικό και σταθερό άτομο. Ένας άνδρας Ταύρος αναζητά τη σταθερότητα και την ασφάλεια και θέλει να σιγουρευτεί ότι η σχέση θα πάει κάπου. Επιθυμεί μια καλά δομημένη οικογένεια, αλλά είναι πρόθυμος να περιμένει την ιδανική σχέση και έτσι μπορεί να σας πάρει κάποιο χρόνο να τον αποκτήσετε.

Πάντως σε μια σχέση ο άνδρας Ταύρος αγαπά παθιασμένα και μπορεί να γίνει εύκολα κτητικός και ζηλότυπος. Αλλά όταν τα πράγματα είναι ήρεμα και η καθημερινότητα στο σπίτι είναι σταθερή, είναι θερμός, συμπονετικός και καλός. Αισθάνεται προστατευτικός για τη σύντροφό του και φοβάται να την χάσει. Εάν συμπαθείτε την πολυτελή και ιδιαίτερα ρομαντική ζωή, η σχέση με έναν Ταύρο είναι μια πολύ καλή ιδέα. Παρά τη γενική επιφυλακτικότητά του, θα είναι πρόθυμος και ευτυχής στο να σας παραχαϊδέψει ειδικά εάν είστε πρόθυμες και εσείς να κάνετε το ίδιο πράγμα σε αντάλλαγμα.

Δίδυμοι: Οι Δίδυμοι είναι άνδρες που όταν σας έχουν ερωτευτεί θέλουν να σας δώσουν την εντύπωση ότι αυτοί είναι οι βασικοί πρωταγωνιστές. Θα σας κάνουν δωράκια, θα σας χαρίσουν λουλούδια, θα είναι και ρομαντικοί αλλά και επικοινωνιακά φιλικοί και πάντα θα σας κάνουν να περνάτε καλά όταν είστε μαζί τους. Αν βγαίνετε με έναν άνδρα Δίδυμο ετοιμαστείτε να είστε μόνες ή τουλάχιστον να νοιώσετε μόνες μιας και θα σας βλέπει όταν αυτός το έχει ανάγκη και όταν το νοιώθει. Μια σχέση με έναν Δίδυμο είναι σαν να τα έχετε με δύο διαφορετικά άτομα. Τη μία μέρα σας λέει πόσο σας αγαπά και την άλλη μέρα σας ακυρώνει το ραντεβού σας.

Ο άνδρας Δίδυμος ζει στη φαντασία του και οι κανονικές σχέσεις μπορεί να είναι ένα πρόβλημα μιας και τον γειώνουν υπερβολικά. Αποφεύγει να δεσμευτεί με το να δεσμεύεται σε πολλά άτομα και σε πολλές καταστάσεις. Ένα μυστικό για να προχωρήσει μια σχέση με έναν Δίδυμο είναι η λέξη χώρος. Ο Δίδυμος πρέπει να έχει απόσταση για να έρθει πιο κοντά. Δεν είναι ποτέ ικανοποιημένος από τη φήμη του και τα λεφτά του και πιστεύει ότι του αξίζουν περισσότερα. Πάντα ψάχνει κάτι περισσότερο, μερικές φορές δεν ξέρει ούτε και ο ίδιος τι ακριβώς ψάχνει. Δε μπορεί να ζήσει έχοντας υποψίες και όταν δεν τον πιστεύουν γι’ αυτό αν βγαίνετε με έναν Δίδυμο μην τον αμφισβητείτε. Δεν του αρέσει η ήρεμη ζωή γιατί η μονοτονία δεν του πάει καθόλου και τον καταστρέφει ψυχικά.

Του αρέσει να είναι το κέντρο της προσοχής όλων, ανδρών και γυναικών και του αρέσει να είναι ανεξάρτητος. Το ίδιο βέβαια προσφέρει και σε εσάς, μαζί με έναν Δίδυμο μπορείτε πάντα να είστε ο εαυτός σας. Στα πρώτα ραντεβού σας με έναν Δίδυμο πιθανότατα να προκύψουν διαφωνίες και εντάσεις μιας και θέλει απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις του και δε φημίζεται τόσο για τη διακριτικότητα και την ηρεμία που απαιτείται σε ένα πρώτο ραντεβού. Λειτουργεί λες και τα ξέρει όλα άλλα επειδή γνωρίζει καλά τον χαρακτήρα του, όταν δει ότι οι συνθήκες δεν τον ευνοούν έτσι όπως διαμορφώνονται έχει τον τρόπο να τις γυρίζει προς όφελός του. 

Καρκίνος: Οι άνδρες Καρκίνοι όταν είναι ερωτευμένοι το δείχνουν με τον τρόπο που σας κοιτάζουν. Είναι υπομονετικοί και γεμίζουν με το ελάχιστο που μπορεί να τους δώσετε. Μπορούν να σας περιμένουν δίνοντάς σας πολύ χρόνο απλά και μόνο για να σας δουν για μια στιγμούλα ή να σας ακούσουν για λίγο στο τηλέφωνο. Οι άνδρες Καρκίνοι έχουν πολύ πέραση στο γυναικείο φύλο για πολλούς λόγους. Είναι σαν να ξέρουν ενστικτωδώς τι θέλει μια γυναίκα και τι αισθάνεται, τι χρειάζεται για να ερωτευτεί. Είναι δημιουργικοί, παθιασμένοι και πιστοί. Γοητεύουν μια γυναίκα από την πρώτη στιγμή και την κάνουν να τους ερωτευτεί μετά από πολύ λίγα ραντεβού.

Αν θέλετε να σας ερωτευτεί ένας Καρκίνος όμως θα πρέπει να κάνετε εσείς την πρώτη κίνηση γιατί στην αρχή τουλάχιστον ο άνδρας Καρκίνος είναι λίγο ντροπαλός και φοβάται την απόρριψη. Αυτός είναι και ο λόγος που στην αρχή φαίνεται κάπως απόμακρος και τυπικός με τις γυναίκες. Δεν είναι ότι δεν ενδιαφέρεται, απλά δε θέλει να ραγίσει την καρδιά του. Κάντε εσείς λοιπόν την πρώτη κίνηση και ζητήστε τον σε ραντεβού και προσπαθήστε να τον κάνετε να περάσει καλά και να μη νοιώσει ότι απειλείται. Θα του πάρει λίγο χρόνο για να ανοιχτεί αλλά θα το κάνει.

Στον άνδρα Καρκίνο αρέσουν οι θηλυκές γυναίκες οπότε αν σας αρέσουν τα τζιν και τα μπλουζάκια καλό θα ήταν να αρχίσετε να φοράτε φορέματα αλλά και ένα άρωμα, κάτι που είναι σημαντικό για έναν Καρκίνο, ιδιαίτερα τα αρώματα λουλουδιών. Προσέχει πάντα την εμφάνιση και έχει σημασία να του δείχνετε ότι πάντα προσπαθείτε να είστε ο καλύτερος σας εαυτός. Η οικογένεια είναι σημαντική γι’ αυτόν τον άνδρα οπότε θα βοηθήσει αν του μιλήσετε για τη δική σας και αναφερθείτε σε περιστατικά της παιδικής σας ηλικίας. Δε χρειάζεται να επεκταθείτε πολύ και να μονοπωλήσετε τη συζήτηση, απλά φροντίστε να είναι ξεκάθαρο ότι έχετε σε υψηλή θέση μέσα σας την έννοια της οικογένειας. 

Λέων: Οι άνδρες Λέοντες εκδηλώνονται άμεσα όταν ενδιαφέρονται είτε χρησιμοποιώντας τον λόγο είτε κάνοντας ξεκάθαρες χειρονομίες. Ο προσφιλέστερος τρόπος δράσης τους είναι να σας κάνουν ένα δώρο. Τους αρέσει, σα ζώδιο της Φωτιάς, να είναι το επίκεντρο και διεκδικούν το άτομο που θέλουν ακόμη και μέσα από το βλέμμα τους που μπορεί να είναι από έντονο μέχρι και πονηρό. Ο άνδρας Λέων είναι παθιασμένος και ρομαντικός και του αρέσουν όλα τα στοιχεία που φτιάχνουν ένα παραμυθένιο σκηνικό όπως δείπνο υπό το φως των κεριών, βόλτες στο σεληνόφως, λουλούδια και αρώματα. Ένας ερωτευμένος Λέων θα σας γεμίσει σίγουρα με δώρα όσο κανείς άλλος. Θέλει να είστε ή μια και μοναδική, θέλει να ξεχωρίζετε και να έχετε τα πάντα.

Όμως του αρέσει να είναι αυτός το κέντρο της προσοχής και το να τραβήξετε την προσοχή του και το να τον κάνετε να ενδιαφερθεί δεν είναι καθόλου δύσκολο, απλά φροντίστε να δείξετε ενδιαφέρον σε αυτόν σαν να είναι ο μόνος άνθρωπος στον πλανήτη. Δε θα είναι δύσκολο να γίνετε το καλύτερο κοινό του μιας και ο άνδρας Λέων πάντα υπερβάλλει και παρουσιάζει τον εαυτό του και αυτά που λέει σαν να είναι μεγαλύτερα και πιο σημαντικά από την ίδια την ζωή! Αφού τραβήξετε την προσοχή του πρέπει να τον κάνετε να νοιώθει συνεχώς ότι λάμπει και ότι είναι ο μοναδικός. Αν και επιθυμεί το ταίρι του να είναι αυτόνομο και να λάμπει ποτέ δεν πρέπει να λάμψετε περισσότερο από αυτόν.

Δείξτε του πολύ τρυφερότητα και φροντίδα, κάντε του κομπλιμέντα και να δείχνετε πάντα ότι εκτιμάτε τις κινήσεις που κάνει για να σας ικανοποιήσει. Δέχεται πολύ εύκολα τα κομπλιμέντα αλλά όχι τόσο εύκολα τις παρατηρήσεις και την κριτική, ακόμη και αν αυτή είναι καλοπροαίρετη. Αν λοιπόν είστε η γυναίκα που θέλει όλα να είναι τέλεια και να διορθώνετε αυτό που χρειάζεται τότε ίσως θα ήταν καλύτερο να κοιτάξετε κάπου αλλού. Αν πάλι είστε η γυναίκα που θέλει να ζει ευχάριστα τη ζωή της, να δέχεται δώρα και να αφήνετε τους άλλους να ζουν χαλαρά και ευχάριστα τότε ένας άνδρας Λέων είναι το ιδανικό ταίρι για εσάς. 

Παρθένος: Οι άνδρες Παρθένοι όταν έχουν ερωτευτεί είναι ικανοί να κάνουν τα πάντα (αυτό μπορεί να είναι και επικίνδυνο) και το δείχνουν με όλους τους τρόπους. Θα έρθουν μαζί σας για ψώνια, θα πάνε στο σουπερμάρκετ για εσάς, θα βρουν τρόπους να σας βοηθήσουν σε καθετί που σας απασχολεί και γενικά θα προσπαθήσουν να σας κάνουν τη ζωή πιο εύκολη. Παρότι δεν είναι πολύ ρομαντικό ζώδιο αν σας έχει ερωτευτεί μπορεί να γίνει ακόμη και ποιητής για χάρη σας! Ένας άνδρας Παρθένος ξέρει όλα τα γυναικεία κόλπα και δεν πέφτει σε παγίδες. Είναι πολύ επιλεκτικός και κάθε χωρισμός τον κάνει ακόμη πιο δυνατό και πιο δύσκολη περίπτωση για την επόμενη που θα θελήσει να τον κάνει δικό της.

Του αρέσουν οι γυναίκες με αυτοπεποίθηση και εκτιμά την ομορφιά, την καθαριότητα και την τάξη. Μια σχέση κάνει τον άνδρα Παρθένο να αισθάνεται υπερηφάνεια αλλά και υποχρέωση. Σπάνια είναι χωρίς σχέση για μεγάλο διάστημα εκτός και αν είναι από επιλογή. Στη διαδικασία του φλερτ και της γνωριμίας μπορεί να είναι πολύ καυστικός, παρατηρητικός αλλά και λεπτός και διακριτικός στους τρόπους του. Γενικότερα όμως έχει εμμονή με την τάξη και την τελειότητα, είναι μυστικοπαθής και του αρέσει να προχωράει στο σεξ σχεδόν αμέσως. Τα παραπάνω τον κάνουν μια δύσκολη περίπτωση και μπορεί να βρεθείτε σε δίλλημα για το αν θα προχωρήσετε μαζί του ή όχι.

Είναι όμως ο τύπος του άνδρα που θα οδηγούσε χιλιόμετρα απλά για να σας δει από κοντά και να σας πει ότι του λείψατε, οι άνδρες Παρθένοι είναι ρομαντικοί. Το να είναι χρήσιμος στη σχέση του αλλά και η σχέση του να είναι χρήσιμη σε αυτόν είναι κάτι βασικό. Πολλές φορές οι σχέσεις του έχουν ξεκινήσει μέσα από βοήθεια που έχει προσφέρει σε φίλες του να σταθούν στα πόδια τους σε κάποια δύσκολη στιγμή τους. Ελκύεται ιδιαίτερα από γυναίκες που έχουν περάσει δύσκολες καταστάσεις όπως ένα διαζύγιο, τον θάνατο ενός αγαπημένου προσώπου ή άλλες καταστάσεις όπως αλκοολισμός. Του αρέσει να παρηγορεί, να είναι εκεί και να χρησιμεύει, να κρατά το χέρι όταν χρειάζεται. Πολλές φορές κλείνεται στον εαυτό του όταν έχει δυσκολίες στα επαγγελματικά του και δεν επικοινωνεί καθόλου με τη σχέση του. 

Ζυγός: Οι άνδρες Ζυγοί είναι οι «μανούλες» του ζωδιακού όταν έχουν ερωτευτεί. Θα σας κάνουν άπειρα κομπλιμέντα, ο φιλοφρονήσεις τους θα είναι εύστοχες και γενικά θα σας κάνουν να αισθανθείτε σημαντική και το κέντρο του Σύμπαντος! Προσοχή!!! Φιλάνε υπέροχα. Μπορεί να μην είναι το φόρτε τους οι πρακτικές χειροπιαστές κινήσεις αλλά αν νοιώσουν κάτι για εσάς θα αρχίσουν να χρησιμοποιούν στις φράσεις τους το «εμείς» και όχι το «εγώ». Αυτό είναι ένα πάρα πολύ καλό σημάδι. Ο χρόνος που θα περάσετε μαζί με έναν άνδρα Ζυγό κατά τη διάρκεια των πρώτων ραντεβού σας θα έχει ποιοτικά σκαμπανεβάσματα καθώς αυτός θα προσπαθεί να ισορροπήσει τις διαθέσεις και τις σκέψεις του για να σας ικανοποιήσει.

Είναι σίγουρα όμορφος ο άνδρας Ζυγός, γοητευτικός και γλυκός αλλά δεν είναι αυτό που φαίνεται σε καμία περίπτωση. Είναι σε διαρκώς εσωτερικές εντάσεις και συγκρούσεις. Όλες οι γυναίκες θα πέθαιναν για ένα ραντεβού μαζί του αλλά αυτός είναι πολύ επιλεκτικός και από τη στιγμή που κάθεται στο ίδιο τραπέζι μαζί σας, σας έχει ξεχωρίσει και σας έχει επιλέξει. Του αρέσουν και προτιμά τις γυναίκες που πέρα από όμορφες είναι και έξυπνες και έχουν κάτι να πουν. Βέβαια, ο άνδρας Ζυγός δεν έχει τυχαία τη φήμη του γυναικά στον ζωδιακό μιας και σε καμία περίπτωση δε θα σας δει ρομαντικά αν δεν είστε όμορφη. Μπορεί να σας μιλήσει και να κάνει κουβεντούλα μαζί σας αλλά δε θα σας κλείσει ραντεβού αν δεν είστε εντυπωσιακή και με αυτοπεποίθηση. Είναι φτιαγμένος από σπάνια πάστα ο Ζυγός.

Μέσα σε μια σχέση είναι ευαίσθητος και προσέχει πάντα να ικανοποιεί και να φροντίζει τις ανάγκες της συντρόφου του αλλά παρόλα αυτά διατηρεί την αυτονομία του και τις ανδροπαρέες του. Εάν σκέφτεστε να κάνετε σχέση με έναν άνδρα Ζυγό θυμηθείτε ότι δεν συμπαθεί τις υπερβολικά ντυμένες με κραυγαλέο τρόπο γυναίκες ή αυτές που θέλουν να είναι το κέντρο της προσοχής όλων. Πριν κάνει σχέση μαζί σας ο άνδρας Ζυγός θέλει να σας γνωρίσει πρώτα σαν φίλη και να κάνει παρέα μαζί σας. Τέλος αν θέλετε να είστε μαζί του θα πρέπει σίγουρα να σας αρέσουν τα ίδια πράγματα.

Σκορπιός: Οτιδήποτε και αν κάνει ένας Σκορπιός το κάνει πάντα για ένα σκοπό. Αν λοιπόν ένας άνδρας Σκορπιός κάνει διάφορες κινησούλες που δείχνουν ενδιαφέρον και σκέψη αλλά δεν είναι ξεκάθαρες λεκτικές επιβεβαιώσεις τότε τον ενδιαφέρετε και αν μάλιστα κάποιες από αυτές τις κινησούλες δείχνουν ότι χωρίς να υπάρχει λόγος ζηλεύει και προσπαθεί να σας επιβάλει και περιορισμούς, τότε τον έχετε στο τσεπάκι! Το να φλερτάρετε με έναν άνδρα Σκορπιό δεν είναι ποτέ βαρετό μιας και του αρέσει να είναι έντονος, παθιασμένος και η φύση του είναι γεμάτη από διακαείς πόθους.

Η σεξουαλικότητα είναι ένα πολύ σημαντικό μέρος των ανθρώπινων σχέσεων για τον άνδρα Σκορπιό και προσελκύεται από μια γυναίκα που έχει έναν ακατέργαστο «ζωικό μαγνητισμό» ή που είναι πρόθυμη να αναδείξει τη σεξουαλική της εμφάνιση. Έχει την τάση να είναι ήρεμος και μυστικοπαθής, κάτι που μπορεί να είναι κάτι πολύ συναρπαστικό και μυστηριώδες για κάποιες αλλά από την άλλη μπορεί να είναι στοιχείο που να σας εξαγριώσει και να σας φέρει εκτός ορίων. Η σχέση με έναν άνδρα Σκορπιό δεν είναι η ιδανική για μια γυναίκα που θέλει να έχει τον έλεγχο των καταστάσεων και που θέλει να ξέρει τα πάντα!

Αν ξεκινήσετε μια σχέση με έναν άνδρα Σκορπιό να είστε ισχυρή και σταθερή στην απόφασή σας και δεν πρέπει να είστε τρωτή συναισθηματικά. Αυτός θα θυμάται και θα κρατάει όλο το θυμό του, όταν συμβαίνει κάτι και θα περιμένει να έρθει η κατάλληλη στιγμή για να πάρει το αίμα του πίσω. Παίρνει πολύ σοβαρά τις υποσχέσεις που του δίνετε γι’ αυτό φροντίστε να μπορείτε να τις τηρείτε. Σίγουρα πάντως για μια φορά έστω στη ζωή της κάθε γυναίκα θα πρέπει να γνωρίσει και να κάνει σχέση με έναν άνδρα Σκορπιό, η εμπειρία αυτού του είδους της σχέσης θα την διδάξει πολλά και αυτός ο άνδρας θα της μείνει αξέχαστος.

Τοξότη: Τα πράγματα με έναν Τοξότη είναι απλά και ξεκάθαρα. Αν σας φέρεται πολύ φιλικά, σας αγγίζει στους ώμους και κοροϊδεύει σαρκαστικά αυτά που λέτε τότε είναι ερωτευμένος φουλ και δε σας το λέει! Το να κάνετε σχέση με έναν άνδρα Τοξότη είναι σχετικά δύσκολο πράγμα μιας και είναι από τη φύση του ελεύθερος και δε μένει σταθερά σε ένα μέρος. Ανήκει στο ζώδιο που φοβάται περισσότερο τη δέσμευση και προσπαθεί με κάθε τρόπο να την αποφύγει. Πάντως αν καταφέρετε να τον «ακινητοποιήσετε» θα δείτε ότι είναι πολύ τρυφερός, ευγενικός και παθιασμένος. Συχνά του λείπει η διπλωματία και το τακτ πότε όμως δεν είναι επίτηδες κακός.

Του αρέσουν οι γυναίκες που βγάζουν μυστήριο και που έχουν μια κρυμμένη δύναμη, αυτές οι γυναίκες τον υπνωτίζουν αρκεί βέβαια να παραμένουν θηλυκές. Το μυστικό για να τον κάνετε να κολλήσει κρύβεται σε μια λέξη: κυνήγι. Του αρέσει να είναι ο κυνηγός αλλά θα σας κυνηγήσει μόνο αν νομίζει ότι σας είναι πλήρως αδιάφορος γι’ αυτό λοιπόν μη του δείξετε το ελάχιστο δείγμα ενδιαφέροντος γιατί θα τρέξει από την άλλη πλευρά. Στον Τοξότη αρέσει ο αυθορμητισμός και η αυθεντικότητα της στιγμής γι’ αυτό μπορείτε να τον κερδίσετε αν δείξετε ενδιαφέρον σε αυτά που του αρέσουν και να δώσετε σημασία ώστε να καταλάβετε τι είναι αυτό που δεν του αρέσουν.

Δίνει μεγάλη σημασία στο ντύσιμο και του αρέσουν πολύ τα σπορ και η άσκηση. Σε αυτόν τον άνδρα του αρέσουν οι γυναίκες που μπορούν και ξέρουν να φροντίζουν τον εαυτό τους, να περιποιούνται την εμφάνισή τους, αυτές που μυρίζουν όμορφα και κάνουν τα πάντα με στυλ. Αν τον ψυχολογήσετε σωστά θα καταλάβετε πόσο ακριβώς ενδιαφέρον θα πρέπει να του δείχνετε και πότε! Μην του πείτε όλα σας τα μυστικά αμέσως, αφήστε τον να τα ανακαλύψει από μόνος του σιγά σιγά. Στην ουσία την καρδιά ενός άνδρα Τοξότη μπορεί να την κερδίσει μόνο μια έξυπνη γυναίκα που συνδυάζει πνεύμα και σώμα.

Αιγόκερος: Οι άντρες Αιγόκεροι είναι οι σοβαροί του ζωδιακού και αν έχουν νοιώσει κάτι για εσάς τότε θα το σκεφτούν και θα το μελετήσουν σοβαρά και απλά θα σας το πουν. Επειδή δεν είναι πολύ αυθόρμητοι και άνετοι με αυτά τα θέματα το να φτάσουν στο σημείο να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους σημαίνει ότι σας βλέπουν σοβαρά και επιθυμούν σοβαρή δέσμευση. Το ραντεβού με έναν Αιγόκερω θα μπορούσε να είναι λίγο δύσκολο καταρχάς. Η ζωή και το σύνολο των προκλήσεων είναι κάτι σκληρό για τον Αιγόκερω αλλά έχει την απαραίτητη δύναμη να θριαμβεύσει σε κάθε στόχο που βάζει. Το ύφος του είναι παραδοσιακό και συντηρητικό και δεν ενδιαφέρεται να τραβήξει την προσοχή σας με πολύπλοκους τρόπους.

Μπορεί να φαίνεται παγερός αλλά ο άνδρας Αιγόκερως είναι στην ουσία έντονος και παθιασμένος. Δώστε του λίγο χρόνο να «ζεσταθεί» και να πάρει μπρος! Στην αρχή μια απλή κουβεντούλα περί ανέμων και υδάτων ή για τη δουλειά του θα βοηθήσει πάρα πολύ και να ξέρετε ότι του αρέσουν οι γυναίκες που είναι σταθερές, υπεύθυνες, σοβαρές, επιτακτικές και έξυπνες. Να είστε ο εαυτός σας και μην παίζετε ρόλους μαζί με έναν Αιγόκερω. Του αρέσει η γυναίκα να έχει ανοιχτό μυαλό και ορίζοντες αλλά να είναι πιστή και σε κάποιο βαθμό να εξαρτάται από αυτόν σε πρακτικά θέματα.

Σίγουρα πρέπει να είστε σοφιστικέ και ώριμη αν θέλετε να κάνετε μια σχέση με έναν άνδρα Αιγόκερω. Σε μεγάλο βαθμό φοβάται την απόρριψη γι’ αυτό πρέπει να είστε προσεκτική στο πώς θα τον προσεγγίσετε και τι μηνύματα θα του περάσετε και προπαντός, αν θέλετε να αρχίσει να σας εκδηλώνεται, δε θα πρέπει να τον συναντάτε μαζί με παρέα γιατί όταν υπάρχουν άλλα πρόσωπα γύρω του ο άνδρας Αιγόκερως νοιώθει την υποχρέωση να δώσει σημασία, χρόνο και προσοχή σε όλους. 

Υδροχόος: Οι άντρες Υδροχόοι στην αρχή δεν είναι τρυφεροί και όταν ενδιαφέρονται για κάποιο άτομο τότε αρχικά του συμπεριφέρονται σαν φίλο και κάνουν διάφορες ενδιαφέρουσες συζητήσεις όχι όμως με ρομαντικά ή άλλα υπονοούμενα. Αν δείτε ότι σας παίρνει συχνά τηλέφωνο ή ότι πολύ συχνά σας στέλνει άσχετα μηνύματα στο email σας τότε τον ενδιαφέρετε παραπάνω και αν ξεπεράσει τις πρώτες επιφυλάξεις του τότε σίγουρα μπορεί να γίνει πάρα πολύ ρομαντικός και τρυφερός. Αν αναζητάτε έναν σύντροφο για να περάσετε μαζί του το υπόλοιπο της ζωής σας σίγουρα δε σας ταιριάζει ο άνδρας Υδροχόος!

Είναι ένας άνδρας που θέλει να αισθάνεται ελεύθερος, μακριά από τη ρουτίνα, την καθημερινότητα και τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Είναι πολύ κοινωνικός και συναναστρέφεται πολύ κόσμο αλλά δε δεσμεύεται με κανέναν. Όσο περίεργο όμως και αν φαίνεται, τον ελκύουν οι ισχυρές και κτητικές γυναίκες. Σε αυτές θα δοθεί με πάθος και ολοκληρωτικά. Επιθυμεί από μια γυναίκα να τον ενθουσιάσει και να τον μαγέψει. Αλλά όσο γρήγορα και να το καταφέρετε μην είστε σίγουρη ότι αυτό θα κρατήσει για πολύ. Στο πρώτο σας ραντεβού σίγουρα θα περάσετε πολύ όμορφα μιας και ο άνδρας Υδροχόος είναι καταπληκτικός διασκεδαστής.

Το πώς θα προχωρήσει το ραντεβού σας είναι καθαρά θέμα της χημείας σας και των δεδομένων της στιγμής μιας και τίποτα δεν μπορεί να είναι προγραμματισμένο μαζί του. Θα είναι αεράτος σίγουρα και πολύ ομιλητικός αλλά χωρίς να γίνεται επαφή μιας και στην αρχή είναι πάντα απρόσιτος συναισθηματικά. Το ιδανικό είναι να τον προσκαλέσετε σε κάποια κοινωνική εκδήλωση, γιορτή (του αρέσουν οι ομάδες ατόμων) ή σε κάποιο σεμινάριο ή διάλεξη (του αρέσει η πληροφορία και η γνώση). Γενικότερα ανοίξτε συζητήσεις γιατί του αρέσει να μιλάει και να ερεθίζει τον εγκέφαλό του. Μην περιμένετε να σας εκδηλωθεί άμεσα απλά δώστε του τον χρόνο που χρειάζεται. 

Ιχθύες: Όταν ένας Ιχθύς σας έχει ερωτευτεί τότε περιμένουμε δυο πράγματα που μπορεί να συμβαίνουν και ταυτόχρονα. Πρώτον γίνεται πάρα πολύ ρομαντικός με απλές, αδιόρατες, ντελικάτες κινήσεις όπως ένα απαλό άγγιγμα του στο χέρι σας ενώ από την άλλη μπορεί να σας κάνει να πεθάνετε από ασφυξία μέσα στη παθιασμένη του αγκαλιά! Αρκετές φορές, επειδή οι Ιχθείς έχουν ένα πολύ βαθύ ψυχισμό που μεταβάλλεται γρήγορα και με το παραμικρό, μπορεί να εκδηλώσουν και στάση επιθετική, σα να θέλουν να πιαστούν στα χέρια με το άτομο που αγαπάνε.

Το να βγείτε ραντεβού με έναν άνδρα Ιχθύ δεν είναι καθόλου δύσκολο. Είναι εύκολος να τον προσεγγίσετε και να σας μιλήσει. Είναι καλός ακροατής και είναι πολύ συμπονετικός Αν του αρέσετε τότε θα σας χαμογελάσει και θα προσπαθήσει να σας ακουμπήσει και μπορεί να τον δείτε να κοκκινίζει ή να χάνει τα λόγια του όταν διασταυρώνονται οι ματιές σας.

Στον άνδρα Ιχθύ αρέσει μια γυναίκα ευαίσθητη ώστε να μπορεί να κάνει μαζί της τη συναισθηματική/ψυχική σύνδεση που χρειάζεται. Αν το πρώτο ραντεβού σας πηγαίνει καλά τότε μπορεί να λειτουργήσει πολύ παρορμητικά και να σας φιλήσει αμέσως! Να ξέρετε ότι είναι πολύ ευαίσθητός και μερικές φορές μπορεί να πληγωθεί από ένα απλό αστείο.

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot