Προπόνηση για τα οπίσθια που πρέπει να κάνει κάθε γυναίκα!

Μάρτιος 18, 2016
jumbo-banner

Γιατί αν έχεις θέληση όλα τα μπορείς...

Αν πηγαίνεις γυμναστήριο μπορείς να συνδυάσεις τις ασκήσεις με βάρη για μεγαλύτερα αποτελέσματα στην συνέχεια, αν τα κάνεις στο σπίτι και πάλι είναι αρκετά για να φτιάξεις τα οπίσθια σου γιατί μην ξεχνάς το καλοκαίρι έρχεται...

Μια γυμνασμένη πίσω όψη δεν είναι ποτέ εκτός μόδας. Δες πώς μπορείςνα γυμνάσεις τα οπίσθιά σου σε 4 λεπτά από το faysbook.gr και μάλιστα χωρίς να βγεις καν από το σπίτι σου.

Βασικό κάθισμα: Το λεγόμενο squat είναι μια άσκηση που γυμνάζει πολύ τα οπίσθιά σου. Στάσου με τα πόδια ελαφρώς ανοιχτά και βάζοντας τα χέρια σου πίσω από το κεφάλι κάνε ένα κάθισμα. Φρόντιζε τα γόνατά σου να μην ξεπερνούν τις μύτες των ποδιών σου. Επανέλαβε για 1 λεπτό.
1opisthia.jpg.pagespeed.ce.47iEzs Lvy

Walking Lunge: Αυτή η άσκηση τονώνει και τους μηρούς σου και γίνεται με τον εξής τρόπο: Ξεκίνα από όρθια στάση. Κάνε ένα βήμα με το ένα σου πόδι και χαμήλωσε έτσι ώστε το μπροστινό σου γόνατο να σχηματίζει ορθή γωνία. Κάνε το ίδιο με το άλλο σου πόδι και επανέλαβε εναλλάξ για 1 λεπτό.
3opisthia.jpg.pagespeed.ce.pIKQmN3KaH

Alternating Side Lunge: Ξεκίνα με τα πόδια σου ανοιχτά. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να αγγίζεις μια το ένα σου πόδι και μια το άλλο εναλλάξ λυγίζοντας κάθε φορά το γόνατο του ποδιού που αγγίζεις. Επανέλαβε για 1 λεπτό.
4opisthia.jpg.pagespeed.ce.Ok84dAFcgm

Sumo Squat: Αυτό μοιάζει πολύ με το squat. Η μόνη διαφορά είναι ότι έχεις τα πόδια σου πιο ανοιχτά και τις μύτες τους να κοιτάνε προς τα έξω. Επανέλαβε για 1 λεπτό.
2opisthia.jpg.pagespeed.ce.W7m3 GXPXs

Τι; ακόμα δεν ξεκίνησες;

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot