Πριν του στείλεις friend request πρέπει να ξέρεις αυτά...

Μάρτιος 11, 2016
jumbo-banner

To καλό πράγμα αργεί να γίνει έλεγε πάντα ο πατέρας μου και δεν έχει άδικο...

Η αλήθεια είναι ότι πλέον οι σχέσεις έχουν γίνει ακόμα πιο περίπλοκες από ότι ήταν και όχι μόνο σε ό, τι έχει να κάνει με την προσωπική επαφή αλλά κυρίως με όλα όσα γίνονται πριν δύο άνθρωποι αποφασίσουν να είναι μαζί.

Ένα βασικό θέμα λοιπόν, δεν είναι αν τελικά του αρέσεις ή όχι, αλλά το... πότε θα του κάνεις friend request στο Facebook ή γενικότερα στα social media!!! Έλα τώρα που δεν έχεις αναρωτηθεί. Βασικά είμαστε σίγουρες ότι έχεις περάσει ατελείωτες ώρες σκέψης και ανάλυσης για το φλέγον αυτό ζήτημα, όπως και όλες μας φυσικά σύμφωνα και με το queen.gr. Εμείς πάντως, με ειλικρίνεια και αγάπη, σε συμβουλεύουμε να περιμένεις κάποιο διάστημα, για τρεις βασικούς λόγους.

1. Δεν έχετε ιδιαίτερη προσωπική επαφή: Κακά τα ψέματα, όταν η διαδικτυακή επικοινωνία, προηγείται της προσωπικής, τότε είναι λογικό όταν υπάρξει συνάντηση τετ-α-τετ τα πράγματα να είναι πολύ αμήχανα. Προσπάθησε να τον δεις δυο-τρεις φορές ίσως και περισσότερες, ώστε να αποκτήσετε μια κάποια οικειότητα, και μετά, έχεις το ελεύθερο από εμάς να το πατήσεις το κουμπάκι. Εκτός αν έχει προλάβει εκείνος.

2. Υπάρχουν κι άλλοι άνθρωποι στη ζωή του: Κοίταξε να δεις, μπορεί εσύ να είσαι φουλ ερωτευμένη μαζί του και να τον θεωρείς ήδη τον έρωτα της ζωής σου. Για εκείνον όμως τα πράγματα μπορεί να μην είναι ακριβώς έτσι. Εντάξει σου είπε ότι δεν έχει σχέση, αλλά και πού ξέρεις ότι δεν υπάρχει κάποια γυναίκα στη ζωή του, ή γυναίκες για να είμαστε πιο ακριβείς. Δεν είναι λοιπόν καλύτερο να βγείτε και να τα συζητήσετε από το να τα μάθεις μέσω facebook; Ή δες το και από την άλλη: Μπορεί κι εσύ να μη θέλεις κάτι σοβαρό μαζί του, είναι ανάγκη να το δει; Και πες ότι αυτό το προσπερνάς. Είναι ανάγκη να μην μπορείς να κινείσαι άνετα στον... κυβερνοχώρο;

3. Ενθουσιάζεσαι χωρίς λόγο: Τι κακό είναι κι αυτό πια; Δηλαδή τον έχεις δει μία φορά, γίνατε φίλοι και εκείνος σε έχει ταράξει στα like. Εσύ φυσικά ενθουσιάζεσαι-χωρίς λόγο-και παραγγέλνεις νυφικό με συνοπτικές διαδικασίες χωρίς να λαμβάνεις υπόψη σου ότι μπορεί έτσι να είναι ο τύπος του! Φυσικά μετά μπαίνεις στη διαδικασία να τσεκάρεις τα like που πατάει σε άλλα προφίλ, και κάπως έτσι, αγγίζεις την παράνοια!

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot