Πού πρέπει να πάτε ραντεβού ανάλογα με το ζώδιό του

Νοέμβριος 06, 2015
jumbo-banner

Τα πρώτα ραντεβού είναι πολύ σημαντικά για να πάει καλά μια σχέση. Πρέπει και οι δύο να νιώθετε άνετα, ώστε να μπορείτε να «λυθείτε» και να απολαύσετε την βραδιά σας.

Ακόμα κι αν δεν πολυπιστεύεις στα ζώδια, γιατί να μην κοιτάξεις τι ταιριάζει σε κάθε ζώδιο και να κάνεις ένα ραντεβού με βάση του τι του ταιριάζει και ένα άλλο ραντεβού με βάση τι σου ταιριάζει; Δεν χάνεις και τίποτα!

Κριός: Ορειβασία
Πως έπαιρνε τα βουνά η Ρένα Βλαχοπούλου για να βρει γαμπρό; Κάπως έτσι .Ο Κριός είναι δυναμικός, ενεργητικός και του αρέσουν πολύ τα σπορ. Θα περάσει πολύ ωραία εάν κανονίσετε μια μονοήμερη εκδρομή στην εξοχή, κάνοντας ορειβασία ή πεζοπορία.

Ταύρος: Σπίτι και μαγείρεμα
Ο Ταύρος λατρεύει το φαγητό και το σπίτι του, οπότε είτε εσύ Ταύρος είτε ο φίλος σου, νομίζω πως θα ευχαριστηθείτε να μείνετε μέσα, να μαγειρέψετε και περάσετε ένα όμορφο βράδυ. Προσοχή: Ο Ταύρος είναι καλοφαγάς, οπότε φρόντισε να κάνεις ένα καλό φαγητό.

Δίδυμοι: Αθλητική δραστηριότητα ή αγώνας
Ο Δίδυμος είναι αρκετά ενεργητικός τύπος, βαριέται εύκολα και έχει πολύ χιούμορ. Τι καλύτερο λοιπόν από το να πάτε να παρακολουθήσετε έναν αγώνα της αγαπημένης του ομάδας ή μια κάνετε μια αθλητική δραστηριότητα.

Καρκίνος: Παγωτό και σινεμά
Παγωτό –γιατί στον Καρκίνο αρέσουν τα γλυκά- και ρομαντική ταινία, γιατί είναι και ευαισθητούλης. Το τέλειο ραντεβού!

Λέων: Καραόκε
Karaoke night! Τα Λιοντάρια θέλουν όλα τα φώτα πάνω τους! Δώσ’ τους σκηνή και πάρ’τους την ψυχή! Οπότε ένα ποτάκι μαζί με καραόκε, θα είναι μια άκρως διασκεδαστική βραδιά!

Παρθένος: Παιχνίδι με Σκάκι
Ιδιαίτερο ραντεβού μεν, ταιριαστό για τον Παρθένο δε. Είναι υπεραναλυτικοί, παρατηρητικοί και τελειομανείς, οπότε ένα ραντεβού που θα περιλαμβάνει και μια παρτίδα σκάκι, θα σας μείνει αξέχαστο.

Ζυγός: Σπίτι για πίτσα
Και συζήτηση, ταινία, επιτραπέζια και κους κους. Ο Ζυγός τα λατρεύει αυτά!

Σκορπιός: Water Park
Ο μυστηριώδης Σκορπιός αργεί να σου ανοιχτεί, αλλά η βόλτα σε ένα water park –που το νερό είναι και το στοιχείο του- θα τον κάνει να νιώσει άνετα και θα περάσει υπέροχα! Φοβερή ιδέα –βέβαια πρέπει να είναι και καλοκαίρι.

Τοξότης: Λούνα παρκ, εκθέσεις και ό,τι περιέχει θέαμα
Είσαι περιπετειώδης, λατρεύεις τα καινούρια πράγματα και τα ταξίδια, οπότε και τα πρώτα ραντεβού σου οφείλουν να είναι έτσι! Γεμάτα θέαμα και τρέλα! Επίλεξε λοιπόν εάν είσαι Τοξότης ή εάν είναι ο φίλος σου Τοξότης, ένα από τα πρώτα ραντεβού να είναι σε καμιά έκθεση, σε κανένα λούνα παρκ ή κάπου για παιχνίδι και βόλτα ρε παιδί μου!

Αιγόκερως: Παγωτό και συναυλία
Φαγητό και τέχνη, τα ατού ενός Αιγόκερου. Με καλλιτεχνική φύση και ροκ διαθέσεις, οι Αιγόκεροι περνούν καλά με φίλους σε μια συναυλία –και έχουν οργανώσει να αγοράσουν από πριν τα εισιτήρια και να πάρουν τις καλύτερες θέσεις.

Υδροχόος: Και πάρτυ και μελέτη
Οι εξωστρεφείς και αγαπητοί Υδροχόοι τρελαίνονται για κόσμο και πάρτυ, οπότε πηγαίντε σε φίλους που είναι έξω για ποτό ή για clubbing. Πριν πάτε εκεί όμως, και εάν είστε σε φάση διαβάσματος (πανελλαδικές, εξεταστική κτλ), καλό είναι να μείνετε και λίγο οι δυο σας και να διαβάσετε μαζί. Εάν είσαι εσύ η Υδροχόος, θα τον εκπλήξεις με τις γνώσεις σου κι αν είναι αυτός, θα σε συγκλονίσει με την εξυπνάδα του. Διάβασμα και πάρτυ μετά δηλαδή!

Ιχθείς: Θαλασσινά και ρομαντζάδα
Στα ρομαντικούλικια Ψαράκια, μια βόλτα στο μέρος τους, δηλαδή στη θάλασσα για φαγητό και μετά βόλτα στα βραχάκια με θέα τον ουρανό και ατενίζοντας τα αστέρια, είναι η καλύτερη ιδέα!

yolo.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot