Ποιο στοιχείο του ζωδίου σου είναι «απωθητικό» και σε κάνουν πέρα;

Οκτώβριος 29, 2015
jumbo-banner

Τι δεν θεωρούν καθόλου sexy και τους διώχνει μακριά σου

Όλοι έχουμε τα ελαττώματα και τα προτερήματά μας που εκφράζονται μέσα από το ωροσκόπιό μας. Υπάρχει όμως για κάθε ζώδιο ένα στοιχείο του χαρακτήρα που κάνει δύσκολο το να δημιουργήσει σχέση.

Δεν έχει σημασία, αγαπητή φίλη, αν είσαι ψηλή ή κοντή, ξανθιά, μελαχρινή ή κοκκινομάλλα, αδύνατη ή μπαμπάτσικια. Σημασία έχει πώς θα ελέγξεις αυτό το στοιχείο, ώστε να μπορέσεις να προσεγγίσεις αλλά και να κρατήσεις έναν άνδρα στη ζωή σου.

ΚΡΙΟΣ
Είσαι αρκετά δυναμική και sexy αλλά καμιά φορά το υπερβολικά τσαμπουκαλίδικο στυλ σου μπερδεύει. Κάποιος που σε πλησιάζει θα αρχίσει μετά από μια ώρα να αναρωτιέται ποιος από τους δυο τελικά θα είναι ο... άνδρας σε περίπτωση σχέσης και σίγουρα δε θεωρεί καθόλου θηλυκό το να ρίχνεις τα μπινελίκια σου. Για κάποιους άβουλους ή πιο μαλθακούς τύπους είσαι υπέροχη γιατί παίρνεις πρωτοβουλίες, έλα όμως που εσένα δε σε ελκύουν...

ΤΑΥΡΟΣ
Η ανάγκη σου για συναισθηματική εξασφάλιση σε κάνει πολύ κτητική και κατ' επέκταση ζηλιάρα. Ναι, θέλεις τον άντρα δικό σου, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορεί να βγαίνει και με την παρέα του ή να έχει φίλες γυναίκες. Υπήρχαν στη ζωή του πριν από σένα και θα συνεχίσουν να υπάρχουν και μετά. Αν με την πρώτη γνωριμία, αφήνεις να εννοηθεί ότι δεν «σηκώνεις» κάτι τέτοιο, αυτόματα νιώθει ότι τον βάζεις να επιλέξει και γι' αυτό θα τον αποχαιρετήσεις σύντομα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Τον ελκύει η ανεμελιά, η παιδικότητα και η εξυπνάδα σου αλλά φίλη μου, μιλάς πολύ. Αν δεν τον αφήνεις τον άλλον να «σταυρώσει» κουβέντα, πετάγεσαι και τον διακόπτεις μόλις πάει να πει κάτι και του δείχνεις συνεχώς ότι τα ξέρεις όλα κι έχεις άποψη επί παντός επιστητού, τι θα κάνει; Θα ψάξεις να δει που είναι το κουμπί του On/Off πάνω σου, θα σε «κλείσει» και θα φύγει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Είσαι «φτιαγμένη» για να κάνεις οικογένεια και παιδιά κι όσο δεν βρίσκεις τον κατάλληλο, τόσο αγχώνεσαι. Ωστόσο κανείς, μα κανείς άνδρας, δεν θέλει να το ακούσει αυτό από το πρώτο ραντεβού ή στην αρχή μιας γνωριμίας. Κράτα την αγωνία για τον εαυτό σου και μην λες συνεχώς στον άλλον «εγώ ψάχνω για κάτι μόνιμο αυτή την περίοδο», εκτός κι αν σου φαίνεται ανεύθυνος και θέλεις να τον διώξεις. Να θυμάσαι ότι η σοβαρή σχέση κτίζεται με τον καιρό, δεν την παίρνεις έτοιμη...

ΛΕΩΝ
Σου βγαίνει αυθόρμητα το να θέλεις να γίνεσαι το κέντρο της προσοχής και γι' αυτό όπου κι αν βρεθείς θα καταφέρεις να στρέψεις τα βλέμματα πάνω σου. Όμως, όλη αυτή η υπερβολή κι ο ντόρος που συχνά προκαλείς γύρω από το άτομό σου, μπορεί να κάνει έναν άντρα στο επόμενο 10λεπτο να γυρίσει αλλού το κεφάλι. Θυμήσου ότι στο ζωικό βασίλειο το αρσενικό λιοντάρι κάνει επίδειξη ισχύος για να εντυπωσιαστεί το θηλυκό κι όχι το αντίθετο...

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οι άντρες είναι διαπιστωμένο πλέον ότι δεν στέκονται σε ελαττώματα που εμείς οι γυναίκες δίνουμε σημασία (εκτός αν κάποιος είναι Παρθένος)... Αν εσύ, εξαιτίας της τελειοθηρίας σου, αρχίσεις να τα απαριθμείς (επειδή εσένα ενοχλούν) και να επισημαίνεις την κάθε λεπτομέρεια, είναι σαν να του λες έμμεσα «φίλε, εγώ έχω επίγνωση του πώς είμαι και τι είμαι και δεν με εγκρίνω, εσύ έχεις;» και τότε μάλλον θα την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια, σκεφτόμενος τα δικά του.

ΖΥΓΟΣ
Εσύ «πάσχεις» από κάτι ανάλογο με την Καρκίνο. Δεν καίγεσαι για γάμο και παιδιά τόσο, αλλά για σχέση και συμβίωση. Το να έχεις κάποιον στο πλευρό σου που θα μοιράζεστε τον ίδιο χώρο και ευτυχισμένες, ρομαντικές στιγμές είναι τόσο έντονο, που ορισμένες φορές από το πρώτο ραντεβού στοχεύεις στη δέσμευση. Το ένστικτο της επιβίωσης του άντρα όμως το «μυρίζεται». Θέλει και δεύτερο, και τρίτο και... πέμπτο ραντεβού για να νιώσει ότι έχει δεθεί και πρόθυμα θα μπει σε σχέση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τον να μη βάζεις γλώσσα μέσα είναι εξίσου απωθητικό με το να έχεις πιει το αμίλητο νερό και να καρφώνεις με το βλέμμα σου όποιον σε προσεγγίσει. Το «μυστήριο» είναι sexy, αλλά μάλλον το παρακάνεις με το ύφος «με ενοχλείς αλλά πες αυτό που έχεις να πεις να τελειώνουμε», όπως επίσης και με τις μονολεκτικές απαντήσεις σε κάθε του απόπειρα να ανοίξει κουβέντα μαζί σου. Κάθε άντρας που σέβεται τον εαυτό του και είναι γνήσιο αρσενικό, δηλαδή ο τύπος που σου αρέσει, θα γυρίσει την πλάτη του και θα φύγει, αρνούμενος να σου κάνει τεμενάδες.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Εσύ το πας τελείως αλλού. Δεν σταματάς να τονίζεις ότι οι σχέσεις σε περιορίζουν κι ότι το παν είναι να περνάς καλά. Σωστό μεν, αλλά ως ένα σημείο. Οι σχέσεις έχουν τα πάνω και τα κάτω τους κι όταν είσαι με έναν άνθρωπο, ενδέχεται να τύχουν διάφορες αναποδιές. Τι του λες λοιπόν εσύ με τον τρόπο σου και τον διώχνεις; «Κοίτα, όσο περνάμε καλά, βγαίνουμε, διασκεδάζουμε, γελάμε, δεν θα υπάρχει θέμα. Με την πρώτη δυσκολία όμως, άντε ψάξε να με βρεις...».

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Το ότι είσαι μαθημένη στα δύσκολα, δε σημαίνει ότι είσαι πια τόσο αυτάρκης, όσο παρουσιάζεσαι και δεν έχεις ανάγκη κανέναν για να στηριχτείς στη ζωή σου. Και τι θα κάνει δηλαδή ο άντρας στο πλευρό σου; Τον ωραίο; Ακόμα κι εσύ χρειάζεσαι έναν ώμο να γύρεις το κεφάλι σου, ένα χέρι στιβαρό να πιαστείς, μια κουβέντα εκτίμησης κι αγάπης, κάποιον που θα σε ξαλαφρώσει ή θα μοιραστείτε ευθύνες, βρε αδελφέ. Ναι, τα καταφέρνεις και μόνη σου καλά, αλλά με τη σωστή συντροφιά θα είσαι καλύτερα και δεν είναι δείγμα αδυναμίας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Εσένα σε τρώνε 2 πράγματα: η πολύ ανεξαρτησία και το «θέλω έναν άντρα που να είναι πρωτίστως φίλος μου». Μπορεί κάποιος να αποδεχτεί να κάνεις ό,τι θέλεις, ό, τι ώρα σου έρθει και να παραβαίνεις «κανόνες» γιατί είσαι κι ελεύθερο πνεύμα; Στο μυαλό του άντρα μεταφράζεται «τώρα είμαι μαζί σου αλλά αν μου την πέσει κι ο Τάκης, ΟΚ, κανείς δεν είναι κανενός». Κι όχι, ο άλλος είναι ο ερωτικός σου σύντροφος! Δεν είναι φίλος σου και δεν έψαχνε κολλητή. Δηλαδή, αντί για σεξ, θα περνάτε τα βράδια σας, βλέποντας ποδόσφαιρο, τρώγοντας πίτσες και πίνοντας μπίρες. Τι ερωτικό!

ΙΧΘΥΕΣ
Συχνά είσαι στον κόσμο σου! Πρώτον, υπάρχει μεγάλη περίπτωση να αντιληφθείς κατόπιν εορτής και μετά από τα σχόλια των φίλων σου ότι ο άλλος σε φλέρταρε τόση ώρα, αφού αποκαρδιωμένος θα σου πει «καληνύχτα». Δεύτερον, πάρε απόφαση ότι ο πρίγκιπάς σου δεν υπάρχει. Κανένας σύγχρονος άνδρας δεν είναι διατεθειμένος να παίξει το συγκεκριμένο ρόλο (σε πολύ λίγους αρέσει άλλωστε). Έχει τόσα προβλήματα της καθημερινότητας να αντιμετωπίσει που «ευαίσθητη ψυχή» μάλλον αποτελεί επιπλέον βάρος στους ώμους του!

astrology.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot