Ποιο είδος πορνό αυξήθηκε 10.000% στις αναζητήσεις! Δεν πάει το μυαλό σας

Μάρτιος 18, 2016
jumbo-banner

Απίστευτη αύξηση στις αναζητήσεις ενός συγκεκριμένου τύπου πορνό καταγράφηκε μέσα στην εβδομάδα. Τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα το Pornhub είναι εντυπωσιακά.

Γούστα είναι αυτά αλλά δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη η αύξηση 10.000% λίγες ώρες πριν από την Ημέρα του Αγίου Πατρικίου. Πολλοί είναι εκείνοι οι Ιρλανδοί και όχι μόνο που θα γιορτάσουν την ημέρα σπίτι με Leprechaun πορνό.

Τα leprechaun είναι πλάσματα της ιρλανδικής λαογραφίας. Απεικονίζονται ως μικροί γενειοφόροι άντρες, φορώντας παλτό και καπέλο. Είναι μοναχικά πλάσματα που περνούν τον χρόνο τους επιδιορθώνοντας υποδήματα. Αν τα πιάσουν άνθρωποι, οι καλλικάτζαροι έχουν τη μαγική δυνατότητα να εκπληρώσουν 3 ευχές τους με αντάλλαγμα την ελευθερία τους.
patricksdays
Σύμφωνα με το newsit.gr οι αναζητήσεις για το συγκεκριμένο είδος πορνό αυξήθηκε κατά 10.000% πέρυσι κατά τη γιορτή του Αγίου Πατρικίου. Οι χρήστες που έβαζαν στην αναζήτηση τη λέξη Ιρλανδία είχαν αυξηθεί κατά 600% ενώ οι αναζητήσεις για θεματικό πορνό ενόψει της ημέρας είχαν αυξηθεί κατά 6.000%. Να σημειωθεί πως τη συγκεκριμένη μέρα αυξάνονται κατά 5% οι Ιρλανδοί χρήστες που επισκέπτονται την ιστοσελίδα την Ημέρα του Αγίου Πατρικίου.

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot