Ποιος ηθοποιός αντικαθιστά τον Πάνο Βλάχο στο «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα»

Αύγουστος 17, 2015
jumbo-banner

Έντονα είναι τα σενάρια στα τηλεοπτικά πηγαδάκια και τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι ο Πάνος Βλάχος δεν θα είναι στην ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν του πετυχημένου σίριαλ «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα»,λόγω της απόφασής του να φύγει για σπουδές στην Αμερική.

Όλο αυτό το διάστημα όμως, φημολογείται πως ο αντικαταστάτης του θα είναι ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, που φέρεται να αποχωρεί από το «Κάτω Παρτάλι».

Η πρόσφατη συνέντευξη του Γιάννη Τσιμιτσέλη στην «Real» έρχεται να ρίξει και άλλο λάδι στη «φωτιά» των φημών.

«Τελειώσαμε για φέτος. Θα συνεχιστεί, αλλά εγώ δεν ξέρω αν θα 'μαι. Έχω κλείσει κάτι άλλο σε άλλο κανάλι... Η λογική λέει ότι το "Παρτάλι" θα συνεχίσει. Αν πάει για Οκτώβρη θα είμαι μέσα, αν όχι δε θα 'μαι. Το άλλο που θέλω να κάνω είναι από Φεβρουάριο», δήλωσε αρχικά ο ηθοποιός ενώ στη συνέχεια δεν διέψευσε ότι θα «μετακομίσει» στο σίριαλ του Alpha.

«Δεν θέλω να αναγγείλω εγώ κάτι που επιθυμεί να το κάνει το κανάλι. Μην αρχίζεις τη μουρμούρα τώρα (γέλια). Δε θέλω να πω εγώ κάτι που θέλουν να το πουν εκείνοι».
image

lifenewscy.com

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot