Ποιοι ήρωες του "Game Of Thrones" δεν θα εμφανιστούν στον 5ο κύκλο;

Σεπτέμβριος 11, 2014
jumbo-banner

Μια έκπληξη περιμένει τους φίλους του Game of Thrones στην 5η σεζόν της δημοφιλούς σειράς. Όπως όλα δείχνουν δεν θα υπάρξει εξέλιξη στην ιστορία του Μπραν Σταρκ!

Ο Kristian Nairn, ο ηθοποιός που ενσαρκώνει τον σιωπηλό Χόντορ στη σειρά, αποκάλυψε, μιλώντας στο Yahoo, ότι ο ίδιος και ο Isaak Hempstead-Wright - Μπραν Σταρκ, δεν θα παίξουν στον 5ο κύκλο. "Έχουμε άδεια γι' αυτή τη χρονιά, επειδή απ' ό,τι φαντάζομαι, η ιστορία μας συνεχίζεται αργότερα" είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι θα έχει χρόνο για να κάνει το σόου "Rave of Thrones", ως DJ!

Όπως λογικά θα θυμάστε, η ιστορία του Μπραν Σταρκ, είχε φτάσει σε πολύ κρίσιμο σημείο, στο τέλος της τέταρτης σεζόν και μοιάζει απίστευτο ότι δεν θα δούμε καμία εξέλιξη τη χρονιά που έρχεται.

Η Huffington Post, επικοινώνησε με το HBO, που όμως αρνήθηκε να σχολιάσει τα λεγόμενα του Χόντορ. Τελικά δεν μιλάει πολύ, αλλά όταν το κάνει προκαλεί πανικό!


moviemag.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot